תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפוגרום המשטרתי - סוגר סופש חשוך ואלים
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אותי אם יש אפשרות לפנות למח"ש על מנת שתחקור את הסיבה שבגינה השוטרים חסמו את היציאה מהיציע?
מפקד הכוח צריך לתת דין וחשבון על הביזיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 12:31 
פישונט כתב:
בעניין השרוול, לפני שנתיים נאמר לי שהנהלת האצטדיון מתנגדת כי זה יגרום נזק לדשא

בהנהלה של הפועל עדיין יושבים טפשים? מי צריך להזמין שרוול שלוקח שנה לקבל אותו?
שיעמדו בינתיים 20 סדרנים עם מקל של מטאטא וסדין אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
חפצים אפשר להשליך (והם אכן מושלכים) בכל שלב של המשחק ולא רק בירידה לחדרי ההלבשה. יש גם טריגרים נוספים להשתוללות משטרה כמו אבוקות, דרישה או הסרה בכח של שלטים, עישון גראס, התגרות ואיומים ואלף ואחת סיבות לביצוע מעצרים והתנפלות רבתי. מספיק שהמשטרה עוצרת אוהד אחד מוכר ומיד זה יהפוך לעימות כולל.
לכן עניין "השרוול" הוא טקטי בלבד לדעתי ולא ייפתור את הבעיה הכללית - גם אם הירידה לחדרי הלבשה תהיה בשער אחר אז יימצאו הדרכים לקונפליקט בין האולטראס לאבטחה\משטרה, יש יותר מידי היסטוריה, המון נקודות חיכוך ובסיס ליצירת עימות בין המשטרה לשער חמש.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 13:39 
מתן כתב:
פישונט כתב:
בעניין השרוול, לפני שנתיים נאמר לי שהנהלת האצטדיון מתנגדת כי זה יגרום נזק לדשא

בהנהלה של הפועל עדיין יושבים טפשים? מי צריך להזמין שרוול שלוקח שנה לקבל אותו?
שיעמדו בינתיים 20 סדרנים עם מקל של מטאטא וסדין אדום.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
חפצים אפשר להשליך (והם אכן מושלכים) בכל שלב של המשחק ולא רק בירידה לחדרי ההלבשה. יש גם טריגרים נוספים להשתוללות משטרה כמו אבוקות, דרישה או הסרה בכח של שלטים, עישון גראס, התגרות ואיומים ואלף ואחת סיבות לביצוע מעצרים והתנפלות רבתי. מספיק שהמשטרה עוצרת אוהד אחד מוכר ומיד זה יהפוך לעימות כולל.
לכן עניין "השרוול" הוא טקטי בלבד לדעתי ולא ייפתור את הבעיה הכללית - גם אם הירידה לחדרי הלבשה תהיה בשער אחר אז יימצאו הדרכים לקונפליקט בין האולטראס לאבטחה\משטרה, יש יותר מידי היסטוריה, המון נקודות חיכוך ובסיס ליצירת עימות בין המשטרה לשער חמש.

ודווקא בגלל זה, אני מתחבר מאוד למה שכתב בלומי. ההנהלה צריכה להיפגש ע םהמשטרה ולדרוש טיפול אחר!
זה נראה כאילו חיפשו עימות כדי לתת הצהרת כוונות לפני תחילת השנה. להראות שלא מפחדים להיכנס ליציע ולהזהיר את הקהל שלא יהססו לרביץ ולנקוט יד קשה. שיטות של ערסים ומתודות של לפני עשרים שנה.
לא מטפלים ככה בקהל. היום הגישה היא של מינימום חיכוך, טיפול נקודתי ובידוד גורמים מתסיסים מההמון...
אבל הם עדיין שבויים בקונספצייה שעוזרת להם להתמודד בשטחים או עם מחאות כמו של האתיופים וכו', שולחים מישהו להתסיס ואז נכנסים בכולם באלימות ומראים מי הריבון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפוגרום המשטרתי - סוגר סופש חשוך ואלים
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 14:01 
בשוטרים המגעילים שהיו שם צריך לטפל בחומרה. עדיין, למה ברוב המקרים מי שיריב עם השוטרים זה יהיו אנחנו? למה זה לא קורה באותה תדירות לרוב הקבוצות האחרות בליגה? לא הגיע הזמן שנסתכל גם על עצמנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 14:03 
צריך לעשות הפרדה בין הקהל של הפועל לבין שוטרים כמו שעושים הפרדה בין קהלים.
המשטרה הסתומה הזאת לא מבינה עדיין שאם היא לא הייתה מתערבת הכל היה עובר בצורה חלקה? חיפשו להביא מכות זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
בשוטרים המגעילים שהיו שם צריך לטפל בחומרה. עדיין, למה ברוב המקרים מי שיריב עם השוטרים זה יהיו אנחנו? למה זה לא קורה באותה תדירות לרוב הקבוצות האחרות בליגה? לא הגיע הזמן שנסתכל גם על עצמנו?

אולי תנסה לחשוב בכיוון של משטרה ששונאת את הקהל של הפועל?
כרגע אתה יוצא מנקודת הנחה שהגוף המשטרתי הוא שיא האמינות ולפי זה מעלה את השאלה לאוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 14:14 
https://www.facebook.com/miri.regev.il/ ... 9415342875

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

"אני מברכת על החלטת ההתאחדות לכדורגל להעמיד לדין משמעתי את הפועל ת״א בגין התפרעות האוהדים וגילויי האלימות בדרבי התל אביבי.
כידוע, אני מקדמת מדיניות למיגור האלימות ממגרשי הספורט, אמש שלחתי מכתב בעקבות ההתפרעות בדרבי גם ליו״ר ההתאחדות.
כפי שחזרתי ואמרתי, לא אעבור בשתיקה על גילויי אלימות, הסתה וגזענות, במגרשי הספורט בארץ ולא כלפי קבוצות ישראליות המשחקות בחו״ל.
הבוקר העברתי מכתב דחוף לשר הספורט של בולגריה, בעקבות גילויי האלימות כלפי קבוצת מ.ס אשדוד ששיחקה נגד צסק"א סופיה בבולגריה אמש.
במכתבי הדגשתי כי אני מביעה שאט נפש מההתנהגות הנלוזה והאלימה של אוהדי קבוצת צסק"א סופיה שהתפרצו למגרש ותקפו את השחקנים הישראלים. ביקשתי מהשר לנקוט במדיניות של אפס סובלנות ולוודא כי התאחדות הכדורגל בבולגריה תמצא את הדין עם הפורעים. אני מאמינה כי עלינו לפעול באופן נחוש למיגור האלימות במגרשים ולטפל בחומרה במתפרעים, על מנת לאפשר חוויה ספורטיבית במגרשים."

נערך לאחרונה על ידי LiraninhO בתאריך 03 אוגוסט 2015, 14:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
מפתיע שהבהמה קפצה על העגלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 14:24 
מה שבלומי האדום לא מבין (לדעתי) הוא משהו מהותי ועמוק.
בארצות מתוקנות (אני חוויתי את זה בארה"ב, צרפת ואוסטרליה כמובן) שוטר מבין שהוא CIVIL SERVANT. משרת-ציבור בעברית. תפקידו, כשמו כן הוא, לשרת את הציבור. הם גם גאים בזה. וככה הציבור שם גם מרגיש את זה: אתה מרגיש שהשוטר נמצא בכביש, בכיכר, במקום ארוע, כדי לעזור לך. גם כשהוא עושה לך בדיקת אלכוהול או עוצר אותך על מהירות, הוא מתנהג בכבוד, כי הוא יודע שתפקידו לשרת אותך. אפילו כשהוא מפעיל כוח בעת הצורך, הוא עושה את זה במינון הנדרש, ומכבד אותך (ויש חריגות, אני יודע...).

בישראל אין לאף נושא תפקיד שמשרת את הציבור את התובנה הזו (גם לא במשרדי הביטוח הלאומי, מנהל מקרקעי ישראל או כל גוף ציבורי אחר), קל וחומר במשטרה שמורכבת מאנשים ברמה הנמוכה ביותר. הם רואים בתפקידם הזדמנות להוציא אגרסיות, להוכיח גבריות (כמו כל ישראלי טיפוסי, אגב) וכך הם עושים. גם כשהם עושים בדיקת רשיונות פשוטה הם הרבה פעמים מתנהגים כמו "אני אראה לך מי פה גבר".

לכן השיחות והדיון שמציע בלומי טובים אולי למקומות בהן יש הבנה בסיסית של כל הצדדים את תפקיד האנשים שמשרתים את הציבור, אבל לא לישראל, לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 16:19 
לי אין ספק שהאחריות למה שקרה היא אך ורק למפקד הכוח, זה שהיה במדי ב'( היו לו כמו 3 פלאפלים נדמה לי, לא הבחור השמן עם מדי א'). זה התחיל ממש לפני תחילת המשחק בזה שהתעקש שיורידו את השלט בגלל "שזה מסתיר לקהל" והוא כבר סימן לשוטרים לעלות ליציע, אחר כך איכשהו מחברת האבטחה ומהפועל הסבירו לשוטר הטיפש שמדובר רק בכמה דקות ואז הוא התרצה והסכים. לא היה רחוק שהבלאגן היה מתחיל אז.
בסיום המשחק אותו מפקד עמד ליד השרוול ועם תחילת זריקת החפצים סימן לשוטר השמן להעלות כוח ליציע, גם סימן לו וגם הורה לו, זה היה ברור ועוד, כאילו מדובר באיזה אירוע פחע, בהתלהבות סימן לעוד ועוד כוחות להיכנס ואני משוכנע שגם שהוא זה שהורה לסגור את השערים על מנת שלא יברחו. כמות השוטרים שנכנסה ליציע הייתה מטורפת והצטרפו עוד ועוד מהיציעים האחרים. מה שמדאיג שגם נתן הוראה לשוטרים שעלו ליציע להוציא אוהדים החוצה. למזלי הייתי למטה ליד הברזלים קרוב לבן זונה וגם ניסינו לומר למשטרה המפגרת הזאת שמצד אחד הוא נותן הוראה להוציא אוהדים החוצה ומצד שני ניתנה הוראה לסגור השערים.
אני בטוח ומשוכנע שהמשטרה באה להרביץ ולעשות באלגן ובראש מפקד הכוח שלולא הוא לדעתי מקסימום היה נכתב בדו"ח השיפוט על זריקת החפצים( שזה כמובן מיותר לכשעצמו) וכולם היו הולכים הבייתה בשלום. משטרה של אלימות אין מילה אחרת

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
לי אין ספק שהאחריות למה שקרה היא אך ורק למפקד הכוח, זה שהיה במדי ב'( היו לו כמו 3 פלאפלים נדמה לי, לא הבחור השמן עם מדי א'). זה התחיל ממש לפני תחילת המשחק בזה שהתעקש שיורידו את השלט בגלל "שזה מסתיר לקהל" והוא כבר סימן לשוטרים לעלות ליציע, אחר כך איכשהו מחברת האבטחה ומהפועל הסבירו לשוטר הטיפש שמדובר רק בכמה דקות ואז הוא התרצה והסכים. לא היה רחוק שהבלאגן היה מתחיל אז.
בסיום המשחק אותו מפקד עמד ליד השרוול ועם תחילת זריקת החפצים סימן לשוטר השמן להעלות כוח ליציע, גם סימן לו וגם הורה לו, זה היה ברור ועוד, כאילו מדובר באיזה אירוע פחע, בהתלהבות סימן לעוד ועוד כוחות להיכנס ואני משוכנע שגם שהוא זה שהורה לסגור את השערים על מנת שלא יברחו. כמות השוטרים שנכנסה ליציע הייתה מטורפת והצטרפו עוד ועוד מהיציעים האחרים. מה שמדאיג שגם נתן הוראה לשוטרים שעלו ליציע להוציא אוהדים החוצה. למזלי הייתי למטה ליד הברזלים קרוב לבן זונה וגם ניסינו לומר למשטרה המפגרת הזאת שמצד אחד הוא נותן הוראה להוציא אוהדים החוצה ומצד שני ניתנה הוראה לסגור השערים.
אני בטוח ומשוכנע שהמשטרה באה להרביץ ולעשות באלגן ובראש מפקד הכוח שלולא הוא לדעתי מקסימום היה נכתב בדו"ח השיפוט על זריקת החפצים( שזה כמובן מיותר לכשעצמו) וכולם היו הולכים הבייתה בשלום. משטרה של אלימות אין מילה אחרת

נו ברור, קלאסי בשבילם, רגע לפני שהעונה מתחילה, באו לעשות שריר ולהראות מי בעל הבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 17:30 
אדום מטלי כתב:
מה שבלומי האדום לא מבין (לדעתי) הוא משהו מהותי ועמוק.
בארצות מתוקנות (אני חוויתי את זה בארה"ב, צרפת ואוסטרליה כמובן) שוטר מבין שהוא CIVIL SERVANT. משרת-ציבור בעברית. תפקידו, כשמו כן הוא, לשרת את הציבור. הם גם גאים בזה. וככה הציבור שם גם מרגיש את זה: אתה מרגיש שהשוטר נמצא בכביש, בכיכר, במקום ארוע, כדי לעזור לך. גם כשהוא עושה לך בדיקת אלכוהול או עוצר אותך על מהירות, הוא מתנהג בכבוד, כי הוא יודע שתפקידו לשרת אותך. אפילו כשהוא מפעיל כוח בעת הצורך, הוא עושה את זה במינון הנדרש, ומכבד אותך (ויש חריגות, אני יודע...).

בישראל אין לאף נושא תפקיד שמשרת את הציבור את התובנה הזו (גם לא במשרדי הביטוח הלאומי, מנהל מקרקעי ישראל או כל גוף ציבורי אחר), קל וחומר במשטרה שמורכבת מאנשים ברמה הנמוכה ביותר. הם רואים בתפקידם הזדמנות להוציא אגרסיות, להוכיח גבריות (כמו כל ישראלי טיפוסי, אגב) וכך הם עושים. גם כשהם עושים בדיקת רשיונות פשוטה הם הרבה פעמים מתנהגים כמו "אני אראה לך מי פה גבר".

לכן השיחות והדיון שמציע בלומי טובים אולי למקומות בהן יש הבנה בסיסית של כל הצדדים את תפקיד האנשים שמשרתים את הציבור, אבל לא לישראל, לצערי.

ארה"ב??ארה"ב?? :LOL2: :LOL2:
שוטרים בכל העולם זה אותו הזבל והם שנואים בכל מקום.בכל מחקר פסיכולוגי שנעשה הוכח שהכוח משחית ואין מה לעשות נגד זה יותר מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 19:09 
נכון. בארה"ב הם משרתים אותך נהדר לפני שיורים בך ממרחק אפס (אלא אם כן אתה לבן...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2015, 09:03 
אדום כתב:
נכון. בארה"ב הם משרתים אותך נהדר לפני שיורים בך ממרחק אפס (אלא אם כן אתה לבן...)

מתי לאחרונה טופלת על ידי שוטרים בארה״ב, והאם כך הרגשת?
תענה בבקשה בעובדות, ולא בסרטים או סיפורים מהטלוויזיה.
אני מדבר מהנסיון האישי שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2015, 09:57 
אדום מטלי כתב:
אדום כתב:

למרות שאני מבין ואפילו קצת מסכים עם הטיעון שלך, אני רוצה לסייע לו בפואנטה שלו: מה הצבע עור שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2015, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אדום כתב:

היית פעם במקום שהמשטרה בארה"ב החליטה לפנות?

אבל עזוב, אם אתה רוצה ללמוד משהו מארה"ב בנושא, תראה איך הם מטפלים בקהל באיצטדיונים - אין שוטרים ביציעים, מה שיש זה ערמות של סדרנים שיודעים את העבודה שלהם ומטפלים בבעיות ברגע שהן מתחילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: