תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 00:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1359 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 46  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בן רייכרט ועניין העו"ד
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע אם על זה הוא הסתמך בחישוב שלו, אבל לפי כתבה ב״גלובס״ מלפני כמה ימים, המענקים החדשים בליגת האלופות יכולים להכניס העונה למכבי 18.5 מיליון יורו, שזה קצת יותר מ-75 מיליון שקל.
http://m.globes.co.il/news/m/article.as ... 1001048310
תוסיפו כרטיסים, טלוויזיה ומרצ׳נדייז בזירה המקומית, ופתאום 100 לא נשמע כל כך מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בן רייכרט ועניין העו"ד
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:08 
בסדר, מה הסיכוי שמכבי תגיע כל עונה לליגת האלופות?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בן רייכרט ועניין העו"ד
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
אה, אז פתאום הוא לא ״מצחיק״? יופי, נתקדם.
אי אפשר להניח שמכבי יגיעו בכל שנה לליגת האלופות, ממש לא. כן אפשר להניח, ממקרי עבר שלנו ושל חיפה, שהצלחה של עונה-שתיים רצופות באירופה - שוב, לא תסריט מופרך - מתחילה לבנות ולגלגל ניקוד אירופי שהופך את ההצלחות למעגל קסמים שדרושה התרסקות משמעותית כדי לרדת ממנו (כמו אצלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:13 
הוא טען שאפשר להגיע למספרים האלו עם הגעה לשלב הבתים של האירופית.

אי אפשר (ואגב, גם אם היא איכשהו תגרד את ה-100 מיליון, זה יהיה בעונת שיא מכל בחינה - להתייחס לזה כאיזה נתון סטנדרטי שכבר מובן מאליו בחישוב ההכנסות של הקבוצה זה די מצחיק).

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 06 יולי 2015, 22:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:14 
ואגב, מה זה בכלל משנה להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
מה שמצחיק זה שאם ארוס רמזוטי אשכרה היה בודק נתונים בשטח, ולא עסוק בלהסביר לאחרים למה הוא לא קשקשן, הוא היה יכול לראות שמועדון הכדורסל אלקטרה עם אין סוף ספונסרים ועם הכנסות עצומות מזכויות שידור ומנויים שמכבי כדורגל יכולה לחלום עליהן, לא הגיע במשך שנים ל-100 מיליון שקל הכנסות.

מה שמצחיק זה שאתה משווה תפוחים לאגסים. מה הקשר בין היורוליג לצ'פמיונס ליג? למה אני מגיב לך בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:22 
אם החלטת מסיבה לא ברורה שמכבי אמורה להעפיל כל עונה לצ'מפיונס ליג, למרות שאין לכך שום עדות בשטח עד עכשיו, כשגולדהאר משקיע שם סכומים אדירים כבר 5 שנים, אני תוהה למה אני משקיע זמן בלהתדיין איתך על הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:25 
למה שלא יגיעו לשם? גם אם זה פעם ב 3 שנים זה משאיר סביב ה 30-40 מליון בממוצע לשנה (בהנחה שהם צוברים גם נקודות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אם החלטת מסיבה לא ברורה שמכבי אמורה להעפיל כל עונה לצ'מפיונס ליג, למרות שאין לכך שום עדות בשטח עד עכשיו, כשגולדהאר משקיע שם סכומים אדירים כבר 5 שנים, אני תוהה למה אני משקיע זמן בלהתדיין איתך על הנושא.

כן. כתבתי שמכבי תעפיל כל עונה.
לך תלמד לקרוא ועזוב אותי בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:29 
לשמחתי יש לי יכולות טובות בחשבון - 125 מיליון, ועוד 120 (בנדיבות) על שנתיים שהם לא מעפילים= 245 = 80 בשנה. זה הרבה, זה עדיין לא מתקרב ל-100 לשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:31 
זה בלי נקודות. על כל ניצחון 6 מיליון ש"ח ו 2 מיליון על תיקו.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 06 יולי 2015, 22:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:31 
האדום הצורר כתב:
לשמחתי יש לי יכולות טובות בחשבון - 125 מיליון, ועוד 120 (בנדיבות) על שנתיים שהם לא מעפילים= 245 = 80 בשנה. זה הרבה, זה עדיין לא מתקרב ל-100 לשנה.

בוא נגיד שבמשחק "חם קר" הייתי אומר ב80 "מתחמם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:33 
נו, אוגוסטוס, אתה יודע חשבון, אני מניח שאתה יכול לראות שהטענה עדיין מופרכת. מה שאני חושב שכולנו יכולים להסכים עליו הוא שעדיף שמכבי לא תעלה לליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:36 
יכולים להגיע ל 85-90 ממוצע. וזה בלי לחשב כרטיסים על אירוח בשאמפיונס. בכלל לא רחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:38 
החישוב של ה-18.5 של גלובס כולל כרטיסים (וייאמר לזכות ארוס רמזוטי, שלא ידעתי מראש שאופ"א העלו את התמלוגים השנה בצורה אסטרונומית כזאת, מדובר על פערים עצומים משנים עברו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
שוב, מכבי מכניסה היום בסביבות ה-50 מיליון שקל. בלי אירופה.
לראיה, לפי הכתבה הזו בעונת 13/14 מכבי הכניסה 70 מיליון שקל. נוריד ליגה אירופית שבה היא השתתפה (נניח 15) ומכירות שחקנים (לא יודע מה בדיוק היה שם, נניח 5). נשארנו עם אותם 50 מיליון שקל.

מאז חלפו שנתיים - מכבי תפסה תאוצה. מרצ'נדייס של כמה מיליונים בשנה (כן כן). הסכם חסות עם אדידס העולמית. ספונסרים מכובדים מאוד שנכנסו העונה (HP והייסנס) ששווים עוד כמה מיליונים. בסיס המנויים הגיע למשהו כמו 9500 (וזה רק כי הם לא רוצים סולד אאוט אלא לאפשר סירקולציה קטנה של אוהדים חדשים), ושאר הכרטיסים נמכרים בכל משחק. אני מתעלם כרגע מכל ההתפתחות הזאת ששווה כמה מיליונים טובים. נניח רק 50 נקודת פתיחה.
עכשיו, כפי שאמרתי, נניח שמכבי מעפילה לצ'מפיונס אחת ל-3 שנים ולליגה האירופית בפעמיים הנותרות (נשמע למישהו הזוי? שיסתכל מה הפועל עשתה בשנים האחרונות). נתמחר את הצ'מפיונס ב-70 מיליון ואת הליגה האירופית ב-15 מיליון. ממוצע שנתי של 33 מיליון שקל מאירופה. כמו כן, נניח שמשפצים את בלומפילד למשהו כמו 25 אלף מקומות. אם מכבי חיפה מביאה 30 אלף למשחק מול סכנין, תרשו לי להניח שגם מכבי מסוגלת. עוד 10 אלף מנויים/כרטיסים בעונה. והרי לכם הכנסות של 100 מיליון שקל. לילה טוב לפוגי. ולאלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:41 
אתה מחמיר איתם מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:47 
זה מאוד קשור לרייכרט

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 01:06 
Eros Ramazzotti כתב:
שוב, מכבי מכניסה היום בסביבות ה-50 מיליון שקל. בלי אירופה.
לראיה, לפי הכתבה הזו בעונת 13/14 מכבי הכניסה 70 מיליון שקל. נוריד ליגה אירופית שבה היא השתתפה (נניח 15) ומכירות שחקנים (לא יודע מה בדיוק היה שם, נניח 5). נשארנו עם אותם 50 מיליון שקל.

מאז חלפו שנתיים - מכבי תפסה תאוצה. מרצ'נדייס של כמה מיליונים בשנה (כן כן). הסכם חסות עם אדידס העולמית. ספונסרים מכובדים מאוד שנכנסו העונה (HP והייסנס) ששווים עוד כמה מיליונים. בסיס המנויים הגיע למשהו כמו 9500 (וזה רק כי הם לא רוצים סולד אאוט אלא לאפשר סירקולציה קטנה של אוהדים חדשים), ושאר הכרטיסים נמכרים בכל משחק. אני מתעלם כרגע מכל ההתפתחות הזאת ששווה כמה מיליונים טובים. נניח רק 50 נקודת פתיחה.
עכשיו, כפי שאמרתי, נניח שמכבי מעפילה לצ'מפיונס אחת ל-3 שנים ולליגה האירופית בפעמיים הנותרות (נשמע למישהו הזוי? שיסתכל מה הפועל עשתה בשנים האחרונות). נתמחר את הצ'מפיונס ב-70 מיליון ואת הליגה האירופית ב-15 מיליון. ממוצע שנתי של 33 מיליון שקל מאירופה. כמו כן, נניח שמשפצים את בלומפילד למשהו כמו 25 אלף מקומות. אם מכבי חיפה מביאה 30 אלף למשחק מול סכנין, תרשו לי להניח שגם מכבי מסוגלת. עוד 10 אלף מנויים/כרטיסים בעונה. והרי לכם הכנסות של 100 מיליון שקל. לילה טוב לפוגי. ולאלי טביב.

אין הרבה דברים מצחיקים כמו לראות מישהו שלא יודע איך נראה דוח כספי מתחיל לעשות סכימות של מליוני שקלים.
ועוד במיוחד כשאתה מסתמך פה על כתבות כלכליות של עיתונאי ספורט סטייל משה בוקר שזה בערך כמו שחזאי יכתוב כתבה בנושא בטחוני. "הכנסות של 70 מליון" כן בטח.
בוא נתחיל מהסוף, צריך שיקרה משהו מאוד אבל מאוד קיצוני כדי שאיזשהו גוף ספורט במדינת ישראל יתקרב להכנסות של 100 מליון שקל בשנה. בכדורגל, המועדונים היחידים שיכולים להרוויח כתוצאה מ"כלכלת אוהדים" והישגים ספורטיביים אלה המועדונים הגדולים בליגות הבכירות. שם משדרים משחקים בעשרות מדינות ומוכרים מרצנדייס בכל העולם. פה בישראל, חור גמור, אין לך שום פוטנציאל עסקי שמתקרב לרמה הזו. ההכנסות מאצטדיון מלא גם עם 20-30 אלף, הן מוגבלות ומתקזזות עם עלויות עצומות של ארגון ושיטור (שלפעמים עולות על ההכנסות), המרצ'נדייס מסתכמים בחולצות שנמכרות בכמה חנויות וקניונים לאוכלוסיה המקומית כשאני בספק מה הפדיון של המועדון אחרי כל הקיזוזים שהחולצה עוברת בדרך ("מליונים כן כן" זה בטח לא) ואפילו הטלויזיה המקומית עושה כל שנה סרטים סביב שידורי המשחקים. למען האמת בלי התמיכה הציבורית של הטוטו 90% מהמועדונים היו קורסים כלכלית.
אחרי כל זה אתה בא ומספר לי תחת חישובים מונפצים שמכבי ממש עוד רגע מגיע להכנסות 100 מיליון. זה נראה לך הגיוני? אתה יודע כמה אנשי עסקים היו קופצים על המציאה אם זה היה כמו שאתה אומר? לא נראה לך קצת מוזר שרוכשים פוטנציאלים בורחים מהכדורגל כמו מאש?
אתם מדברים על העפלות לאלופות מבלי לשים לב שהרמה פה כל כך נמוכה עד ששנה שעברה כל הישראליות עפו בבת אחת מהמוקדמות. על מה אתם מדברים בכלל? שחר שנים שלט פה בליגה עם קבוצות שהרשימו פי 10 ממכבי והגיע פעמיים לאלופות, לך תשאל אותו כמה הוא הפסיד עד היום על מכבי חיפה.
אין ספק שתקשורת הספורט הממש לא פרופורציונלית ביחס לכדורגל שיש פה, גורמת לנו לעיתים לחשוב שאנחנו בשורה אחת עם אנגליה וצרפת (כמו שמישהו שאל אותי פה בתמימות מה ההבדל בין השקעה במכבי להשקעה בצ'לסי). אבל מה לעשות שיש עובדות והעובדות הן שכל הבעלים ששמו עד היום כסף בכדורגל, לא רק שלא הרוויחו מאה מליון אלא יצאו מופסדים (למעט אחד שיש לו שיטות מיוחדות לקחת כסף). והשיטה פה היא ממש כמו בקזינו- ככל שאתה שם יותר אתה תפסיד יותר והשאלה היא כמה גולדהר יהיה מוכן להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
אתה צוחק עליו שהוא לא מבין מה זה דו"ח כספי ואז אתה לא מביא אף נתון ומתבלבל בין הכנסות לרווח?
מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 06:30 
KingAlpaca כתב:
אתה צוחק עליו שהוא לא מבין מה זה דו"ח כספי ואז אתה לא מביא אף נתון ומתבלבל בין הכנסות לרווח?
מרשים.

לא יקירי, הוצאות זה מה שיוצא, הכנסות זה מה שנכנס, רווח זה ההפרש ביניהם וכרגע אנחנו מדברים על הכנסות בלבד (ההוצאות דרך אגב כן מתקרבים ל100 מיליון לפי התקציב עליו הם מצהירים).

אי אפשר להתייחס לנתונים תאורטיים שמתבססים על הכנסה של מליוני יורו מליגת האלופות. באותה מידה אתה יכול להגיד את זה על כל קבוצה בארץ או בליגה פח אחרת באירופה בעלת סיכויים אפסיים לשלוח נציגה לשם.
כל הדיון נסוב סביב השאלה איך מועדון פה בארץ צריך להתנהל.
אני בדעה שגם אם עומד מאחוריך מליארדר, ההתנהלות שלך צריכה להיות שונה ואתה לא צריך לתת חוזים של מאות אלפי יורו בעונה ל"כוכבים" ישראלים שבמקרה הטוב חיממו ספסל באירופה ובמקרה הגרוע לא העזו לצאת לשם בכלל, וכל זה מתוך תקווה שאולי תגיע מתישהו לאלופות כדי לכסות את ההוצאות של אותה שנה.
ותחסוך ממני את ההתייחסות ל"מרצנדייס" "הספונסרים המכובדים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 06:42 
אבל לא דובר על רווח אלא על הכנסות.
ברור שהם בהפסד אבל זכותו של גולדהאר לשפוך כמה כסף שבא לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 06:54 
מילא אם היה מדובר על העפלה מקרית לאלופות... כדי להשוות הכנסות להוצאות מכבי צריכה להעפיל כמעט כל שנה, גם אם תמתחו ממש את הנתונים (ו-50 מיליון שקל הכנסות בשנה בלי אירופה ו25 אלף מנויים באיצטדיון שמתוכנן להיות 21 אלף זה למתוח מאוד את הנתונים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 08:29 
KingAlpaca כתב:
מרשים.

איפה הוא התבלבל בין הכנסות לרווח?
ורוב מה שהוא כתב נכון. ההכנסות של מכבי בלי אירופה גם לא מתקרבות ל-50 מיליון ש"ח בשנה. ההוצאות גבוהות בהרבה ורווח תפעולי יהיה למכבי רק בשנים שהיא תעלה לשלב הבתים של הצ'מפיונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
ברור שלמכבי יש אפשרויות הכנסה יותר גבוהות, אבל אני לא מבין בכלל למה השיח פה הוא על כסף, הרי יש להם בעלים שיכול להזרים גם עוד 100 מיליון אם ירצה וההחלטות שלו ממש לא תלויות בהכנסות.
כל מה שאני כתבתי, שבעניין המקצועי, קצת תקענו אותם עם האופציות שלהם במרכז שדה. הם לא האמינו שרייכרט, שהיה אמור להיות מחליף ראשון בעונה הבאה, יתקע אותם כל כך חזק.
חוץ מזה שאין כמעט ישראלים פנויים בשוק, טביב לא ימכור כל כך מהר את אזולאי, קהת חתם באוסטריה ואני לא רואה עוד ישראלי טוב שיכול לשחק שם באמצע.
יש להם כבר 4 זרים (חואן פאבלו, גרסיה, אייגבור ומיטרוביץ') והם לא יודעים אם הם יצליחו להביא חלוץ ישראלי או זר, מה שגורם להם להסס עם החתמה של קשר אמצע זר.
ברור שהם קבוצה מעולה, ברור שגם בסגל הנוכחי הם יקחו פה אליפות בהליכה, אבל כדי שאימפריה כזו תיפול, צריך להתחיל בתהליכים קטנים, ואני חושב שהפגיעה הכי גדולה היא מנטלית בקרויף. וזה מתבטא בהתנהלות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 09:50 
האדס כתב:
ברור שלמכבי יש אפשרויות הכנסה יותר גבוהות, אבל אני לא מבין בכלל למה השיח פה הוא על כסף, הרי יש להם בעלים שיכול להזרים גם עוד 100 מיליון אם ירצה וההחלטות שלו ממש לא תלויות בהכנסות.
כל מה שאני כתבתי, שבעניין המקצועי, קצת תקענו אותם עם האופציות שלהם במרכז שדה. הם לא האמינו שרייכרט, שהיה אמור להיות מחליף ראשון בעונה הבאה, יתקע אותם כל כך חזק.
חוץ מזה שאין כמעט ישראלים פנויים בשוק, טביב לא ימכור כל כך מהר את אזולאי, קהת חתם באוסטריה ואני לא רואה עוד ישראלי טוב שיכול לשחק שם באמצע.
יש להם כבר 4 זרים (חואן פאבלו, גרסיה, אייגבור ומיטרוביץ') והם לא יודעים אם הם יצליחו להביא חלוץ ישראלי או זר, מה שגורם להם להסס עם החתמה של קשר אמצע זר.
ברור שהם קבוצה מעולה, ברור שגם בסגל הנוכחי הם יקחו פה אליפות בהליכה, אבל כדי שאימפריה כזו תיפול, צריך להתחיל בתהליכים קטנים, ואני חושב שהפגיעה הכי גדולה היא מנטלית בקרויף. וזה מתבטא בהתנהלות שלו.

כל מה שכתבת על רייכרט יהיה בטח הטיעון של העו״ד שלהם בבוררות...
איך הגעת לחילוף ראשון? על סמך מה?
יש לך אלברמן איגיבור מיטרוביץ ראדי .
והם עוד שיחררו את אייבינדר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 12:39 
shaharot כתב:
זה מאוד קשור לרייכרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור הילד לא ישחק כדורגל בזמן הקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
האדס כתב:

אני אישית לוקח את רייכרט לפני כל אחד מהם.
איגיבור ומיטרוביץ - תופסים מקום של זר והם לא שחקנים שוברי-שוויון.
ראדי ואלברמן - מבוגרים ולא יודע כמה שנים עוד נשארו להם לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 13:47 
Idandosh כתב:
bruno conti כתב:
האדס כתב:

אני אישית לוקח את רייכרט לפני כל אחד מהם.
איגיבור ומיטרוביץ - תופסים מקום של זר והם לא שחקנים שוברי-שוויון.
ראדי ואלברמן - מבוגרים ולא יודע כמה שנים עוד נשארו להם לתת.

זה בסדר שאתה לוקח אותו לפניהם גם אני בדעה הזו אבל מכבי לא...
וזה הוכח בשנה שעברה.
אז לבוא ולומר שהוא חילוף ראשון שלהם זה פשוט לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1359 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: