ציטוט:
מצד אחד, אפשר להבין את הצד של הקהל של הפועל, שמרגיש שזה נעשה במכוון כלפיו - אחרי כל הסיפור של המעבר למכבי. אבל מצד שני אפשר להבין את ערן. לא כולם באמת יודעים אילו איומים ומילים הוא סופג מאז שעבר. קשה לשפוט בנאדם אחרי כל כך הרבה מקרים. הוא רצה לעשות טוב למשפחה ולעצמו ויצא שפגע בלא מעט אנשים, שלא במתכוון. ככה יצא. הוא יכול היה לוותר על הפיו פיו, אבל הוא לא חייב לוותר.
זה שאנחנו מתעסקים כל כך באיך קהל יגיב זה מראה כמה הכדורגל בארץ מתייחס לשטויות, למסביב. אנשים לא זוכרים שהיה משחק. לא זוכרים מי כבש ומי בישל. למה לא להתבאס על אחלה משחק שנעצר? למה להתעסק באיך הקהל של הפועל מגיב לפיו פיו? למה לא לדבר על האוהד שפרץ אלא על איך שערן חגג. זה שטויות. כל הזמן מתעסקים פה בשטויות".
ציטוט:
גם זו התעסקות בדברים קטנים. קרה אירוע גדול בכל קנה מידה. אנשים היו באמוציות מטורפות. גם גרסיה ואובארוב בטח לא זוכרים מה הם עשו. כשאתה נמצא בדרבי כזה, באירוע כזה, אתה עושה דברים לא על ראש נקי. גם למכבי תל אביב יש את האוהדים המשוגעים שלה - להגיד שהם פרצו בגלל קרלוס או אובארוב? לדעתי זו התעסקות בדברים מינוריים. אבל כרגיל, ככה עושים בישראל. לוקחים את האירוע, מפרקים אותו ל-1,000 אירועים קטנים כדי לתפוס 1,000 אשמים, כדי שבתמונה הכללית אף אחד לא יעשה שום דבר. זה מה שתמיד קורה כאן. פירקו את האירוע - טל בן חיים נכנס במשה אוחיון, האוהדים פרצו, שורה סימן וקרלוס עשה ככה. לא מתחבר לשטויות האלה. יש פה אירוע מרכזי אחד ואף אחד לא יטפל בו".
ציטוט:
ארץ ישראל היקרה - אנשים מפחדים לקבל החלטות. אנשים מנסים לשחות מתחת לרדאר, לעשות מה שכתוב בספר. מה זה 'לא יכולים לבטל את האדום?' אתם מקבלי החלטות, כמובן שאתם יכולים. ראינו מה עשה השוער בהולנד, והאדום שלו בוטל. אמרתי לערן 'כל הכבוד על התגובה'. אני מכיר את עצמי, ב-100 אחוז לא הייתי מתנהג ככה. אם אוהד מגיע ככה מולי לא הייתי מרחם עליו. לקבל אדום על דבר כזה - זה ביזיון, כמו שהכרטיס האדום לטוטו תמוז בטדי היה ביזיון. מילא אם זהבי היה תוקף, אבל רק הגן על עצמו. אי ביטול האדום זה הבושה הכי גדולה שהייתה פה
אז דני בונדר- אני מקווה מאד שלא תלמד את השחקנים בנוער להגיב באלימות כאשר אוהד פורץ לדשא.