תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 22:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 08 יוני 2015, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
yossi כתב:
סימרוטיץ כתב:
yossi כתב:
יש לי הרגשה שזה הולך להתפרק
לא בגלל הכתבה של סאשה לעולם לא ידעו להיפרד אצלנו ולא מתאים היציאה על זינבי לא משנה מה עשו לך
יש לי הרגשה שמני לא מוותר ולא כל כך בגלל שהוא השקיע אלא בגלל שהוא רוצה להישאר ויש מי שזה לא מתאים לו
ולכן אין העברה בינתיים
ודוחים ודוחים ומחתימם על צ'קים דחויים

לא הבנתי מה זה מני לא יוותר
מני נשאר בכל מקרה

אז אני לא מבין כלום
מה קונה כריספין את ה 50% של רמון לא
ואותם אחוזים מוחזקים בעזרת "עזרה " של מני לא?
אז איך הוא נשאר?

1. ה 50% לא של רמון אלא בנאמנות, רמון מחזיק בזכויות הניהול ולכן מבחינת ההתאחדות הוא מוגדר כבעלים של הפועל. על זה הדיון ביום חמישי - מי שמוגדר כבעלים אחראי לכל ההתחייבויות של המועדון וצריך להוכיח יכולות כספיות לעמוד בהן.
2. מני ערב להסכם בין טביב לרמון ובנוסף שם כסף בשלוש השנים האחרונות, גם כסף חי וגם ערבויות, כדי להעמיד תקציב. סביר להניח שהוא יעזור בערבויות גם בעונה הבאה כי הוא מחפש להחזיר את ההשקעה שלו (בצדק מבחינתו) ולכן לא יתן לקבוצה ללכת לפירוק אלא ימשיך להחזיק אותה בחיים עד שיגיע רוכש שישלם לו את כל מה שהשקיע.
3. אף אחד לא באמת יודע אם כבירי וקריספין גם משלמים על האחוזים שנמצאים בנאמנות (7 מיליון שקל לפי פסק הבורר) וגם שמים כסף כדי להעמיד תקציב. יותר הגיוני שהם מקבלים את האחוזים בתמורה לכסף שהם יכניסו למועדון ומני ימשיך להיות ערב לסכום שמגיע לטביב עד שיגיע רוכש ועל הדרך יתקזז איתו פה ושם בצורה של מימון מחנה האימון של בית"ר והעברות סטייל קליימן בקיץ הקודם.

בשורה התחתונה, כל המהלך הזה נועד כדי שבפרונט יעמדו אנשים שיודעים לנהל יותר טוב מרמון (חוכמה קטנה) ושמסוגלים גם לשים כסף אמיתי בשביל להעמיד תקציב ולא רק ערבויות פיקטיביות שלעולם לא ימומשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2015, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
אפרופו פאנדורי, החלוץ הליטאי שלהם, מטולוויוציוס (או איך שלא מאייתים את זה), סיים חוזה.

עריכה: טוב, גוגל טרנסלייט אומר שהוא סגר בקבוצה מקזחסטן. חצי מיליון דולר לעונה. נקסט.
עריכה 2: באותה כתבה כתוב שאריק הולך לשחק בעונה הבאה ביפן.

לילה טוב דינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2015, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
פרימו ביציע העיתונות מקריא הודעה מה"גורם הכי בכיר בהפועל" שטוען שג'ורדי קרויף מנסה לחבל בכדורגל ישראלי ולטרפד להפועל עסקאות כמו שעשה לחיפה בעבר.
ניסה לפתות את אדי גוטליב להגיע למכב* אחרי שהוא כבר סגר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 00:04 
לפני שיש מלפפונים זרים מהסוג הזה חשוב קודם כל שיחתמו עם אלטמן וגוטליב

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 00:27 
ממש ריח של שינוי במועדון. בוכים על מכבי בטלוויזיה, מפרסמים שמות של שחקנים באינטרנט, מסיתים את האוהדים נגד שחקנים. הכל טקטיקות חדשות שטרם ראינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 00:56 
מושקוביץ כתב:
ממש ריח של שינוי במועדון. בוכים על מכבי בטלוויזיה, מפרסמים שמות של שחקנים באינטרנט, מסיתים את האוהדים נגד שחקנים. הכל טקטיקות חדשות שטרם ראינו.

אויש תפסיק להאמין לכל כתבת סוכן באתר אינטרסים שקר כלשהו/פרימו
הטענות מול ג'ורדי נכונות אם כבר ולגיטימיות לחלוטין, איזה אוהדים הוסתו נגד שחקנים
די עם ההודעות האלה שלא מועילות בכלום

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
אני בטוח שמה שנאמר על הרמן נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אפרופו פאנדורי, החלוץ הליטאי שלהם, מטולוויוציוס (או איך שלא מאייתים את זה), סיים חוזה.

עריכה: טוב, גוגל טרנסלייט אומר שהוא סגר בקבוצה מקזחסטן. חצי מיליון דולר לעונה. נקסט.
עריכה 2: באותה כתבה כתוב שאריק הולך לשחק בעונה הבאה ביפן.

לילה טוב דינו.

כן ידוע. ההפסד הכי גדול שלנו במלפפוניאדה. ברור שלא נצליח להביא משהו יותר טוב לקישור ההתקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 06:44 
סמל אישי של המשתמש
אני דיברתי עם ארגיץ' בBBS והוא אמר לי שזאוס כנראה שולח אותו לנהל את גיהנום (מסתבר שהאדס נעלם להם לאיפה שהוא),
אז כנראה שגם זה ירד מהפרק בנתיים.

*הודעות של 8 בבוקר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
מה המשנה אומרת על פינטילי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בשורה התחתונה, כל המהלך הזה נועד כדי שבפרונט יעמדו אנשים שיודעים לנהל יותר טוב מרמון (חוכמה קטנה) ושמסוגלים גם לשים כסף אמיתי בשביל להעמיד תקציב ולא רק ערבויות פיקטיביות שלעולם לא ימומשו.

וזה בדיוק מה שצריך מבעלים ולא היה בעונה האחרונה: שיזרים כסף, ושידע לנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
פינטילי עושה רושם של אחלה שחקן, בעיטות חזקות, מסירות טובות, לא הכי טכני אבל חזק ותורם להתקפה. לקח 2 אליפויות עם סטיאווה. יש לו גם כ-20 הופעות בנבחרת רומניה.
הבעיה שיש לו חוזה בערב הסעודית ואני לא רואה קבוצה מישראל מנהלת איתם מו"מ, אם הוא לא משיג שחרור זה נשמע לי מופרך שיגיע. חוץ מזה שחוזים בארצות האלה בדרך כלל מנופחים מאוד, ספק אם הוא מרוויח שם סכום שאנחנו יכולים לעמוד בו.

עריכה:
אז זה הסיפור, הוא חתם על חוזה באל-הילאל הסעודית ל-3 שנים, בשנה הראשונה הוא אמר להשתכר 1.2 מיליון דולר, אחר כך 1.3 מיליון דולר ובעונה האחרונה 1.4 מיליון דולר.
בינתיים הסעודים לא משלמים לו והוא שוקל לפנות לפיפא בעניין ודורש להיפגש עם המנהלים של הקבוצה שמצויה בחובות, לא מעוניינת בו ולא הודיעה לו מתי לחזור לאימונים.
נניח והוא יקבל שחרור מפיפא או יגיע לסיכום עם הקבוצה עצמה, שזה יותר מסביר שיקרה. 1.2 מיליון דולר? איפה זה ואיפה אנחנו.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 09 יוני 2015, 07:46, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
yossi כתב:
סימרוטיץ כתב:
yossi כתב:
יש לי הרגשה שזה הולך להתפרק
לא בגלל הכתבה של סאשה לעולם לא ידעו להיפרד אצלנו ולא מתאים היציאה על זינבי לא משנה מה עשו לך
יש לי הרגשה שמני לא מוותר ולא כל כך בגלל שהוא השקיע אלא בגלל שהוא רוצה להישאר ויש מי שזה לא מתאים לו
ולכן אין העברה בינתיים
ודוחים ודוחים ומחתימם על צ'קים דחויים

לא הבנתי מה זה מני לא יוותר
מני נשאר בכל מקרה

אז אני לא מבין כלום
מה קונה כריספין את ה 50% של רמון לא
ואותם אחוזים מוחזקים בעזרת "עזרה " של מני לא?
אז איך הוא נשאר?

1. ה 50% לא של רמון אלא בנאמנות, רמון מחזיק בזכויות הניהול ולכן מבחינת ההתאחדות הוא מוגדר כבעלים של הפועל. על זה הדיון ביום חמישי - מי שמוגדר כבעלים אחראי לכל ההתחייבויות של המועדון וצריך להוכיח יכולות כספיות לעמוד בהן.
2. מני ערב להסכם בין טביב לרמון ובנוסף שם כסף בשלוש השנים האחרונות, גם כסף חי וגם ערבויות, כדי להעמיד תקציב. סביר להניח שהוא יעזור בערבויות גם בעונה הבאה כי הוא מחפש להחזיר את ההשקעה שלו (בצדק מבחינתו) ולכן לא יתן לקבוצה ללכת לפירוק אלא ימשיך להחזיק אותה בחיים עד שיגיע רוכש שישלם לו את כל מה שהשקיע.
3. אף אחד לא באמת יודע אם כבירי וקריספין גם משלמים על האחוזים שנמצאים בנאמנות (7 מיליון שקל לפי פסק הבורר) וגם שמים כסף כדי להעמיד תקציב. יותר הגיוני שהם מקבלים את האחוזים בתמורה לכסף שהם יכניסו למועדון ומני ימשיך להיות ערב לסכום שמגיע לטביב עד שיגיע רוכש ועל הדרך יתקזז איתו פה ושם בצורה של מימון מחנה האימון של בית"ר והעברות סטייל קליימן בקיץ הקודם.

הבנתי !
קצת מרגיז אבל הרבה יותר טוב מחיימקה בפרונט וזה נראה לי חיובי עוד מההתחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
פינטילי עושה רושם של אחלה שחקן, בעיטות חזקות, מסירות טובות, לא הכי טכני אבל חזק ותורם להתקפה. לקח 2 אליפויות עם סטיאווה. יש לו גם כ-20 הופעות בנבחרת רומניה.
הבעיה שיש לו חוזה בערב הסעודית ואני לא רואה קבוצה מישראל מנהלת איתם מו"מ, אם הוא לא משיג שחרור זה נשמע לי מופרך שיגיע. חוץ מזה שחוזים בארצות האלה בדרך כלל מנופחים מאוד, ספק אם הוא מרוויח שם סכום שאנחנו יכולים לעמוד בו.

עריכה:
אז זה הסיפור, הוא חתם על חוזה באל-הילאל הסעודית ל-3 שנים, בשנה הראשונה הוא אמר להשתכר 1.2 מיליון דולר, אחר כך 1.3 מיליון דולר ובעונה האחרונה 1.4 מיליון דולר.
בינתיים הסעודים לא משלמים לו והוא שוקל לפנות לפיפא בעניין ודורש להיפגש עם המנהלים של הקבוצה.
נניח והוא יקבל שחרור מפיפא, שזה בהחלט סביר שיקרה. 1.2 מיליון דולר? איפה זה ואיפה אנחנו.

השאלה מה מציעים לו בקבוצות אחרות. אולי כרגע אף קבוצה לא מציעה לו קרוב לזה.
יכול להיות גם שעכשיו הרמן קרוייף גם ירצה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

עריכה:
בינתיים הסעודים לא משלמים לו והוא שוקל לפנות לפיפא בעניין ודורש להיפגש עם המנהלים של הקבוצה שמצויה בחובות, לא מעוניינת בו ולא הודיעה לו מתי לחזור לאימונים.
נניח והוא יקבל שחרור מפיפא או יגיע לסיכום עם הקבוצה עצמה, שזה יותר מסביר שיקרה. 1.2 מיליון דולר? איפה זה ואיפה אנחנו.

אלא אם כן יש לו הצעות מקבוצה אחרת בסעודיה או סין או משהו כזה, לא נראה לי שזו תהיה דרישת השכר שלו.
מן הסתם, אם הוא חוזר לאירופה, הוא ירוויח פחות מזה בכל מקום אחר. השאלה, כמו תמיד, האם יש עוד קבוצות שמעוניינות בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
יום שלישי זה יום טוב לאירועי חדשות. היום אין תירוצים. רוצים הודעת מועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 09:33 
dino כתב:

עם וולקום למעלה, ורקע של הקהל וכשהוא לובש חולצה הנושאת כיתוב I am Hapoel

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי עומרי קנדה בתאריך 09 יוני 2015, 09:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
חד משמעית לא שווה אשכול מידע אבל שווה אזכור בדיונים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4666432,00.html

YNET בתחקיר מעמיק ורותם גרוסמן בתגובה לפנתאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
תגובה מביכה.
אפשר היה גם לומר שהנושא טופל ולציין שאתר חדש ומתקדם צפוי לעלות בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
כתבה מביכה ודבילית דורשת תגובה דומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 10:12 
dino כתב:

עם וולקום למעלה, ורקע של הקהל וכשהוא לובש חולצה הנושאת כיתוב I am Hapoel

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
בפייסבוק הרשמי העלו סרטון שמראה שהחלו בשיפוצים של מתחם חודרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:

הדבר היחידי המביך פה הוא אתר אינטרנט של מועדון גדול שמציג פרסום למחנה אימונים מהקיץ הקודם בניהול מנהל מקצועי שעזב לפני חצי שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יהלום אדום כתב:

הדבר היחידי המביך פה הוא אתר אינטרנט של מועדון גדול שמציג פרסום למחנה אימונים מהקיץ הקודם בניהול מנהל מקצועי שעזב לפני חצי שנה.

כל האתר הזה מביך, מלא בפרטים לא נכונים וטעויות ומנוהל בצורה חובבנית, עד לא מזמן היו בו גם וירוסים.
צעד מבורך להחליף אותו ואת החנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
בוואלה רשום על מכמבי חיפה, שהם יגישו לשהר הצעה במידה ויחליט לחזור לארץ
בנוסף, ואולי זאת סוג של חשד לגבי הסיפור על הרמן מיקרופון נזרר קרוייף, כתוב שהחלוץ מרקו שצ'פוביץ' שחיפה מעוניינת בו וששיחק בספרד, הוצע גם להפועל ת"א, אבל טען שהוא מוכן לשחק בישראל רק בחיפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
משום מה דווקא הכתבה ממעריב על הרומני נראת יותר אמינה מ one

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
סליחי מבוגר. בן 32 עונה הבאה כבר.
לא כזה שחקן טוב.
רוב הגולים שלו דחיקות ונגיחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
עושה רושם שהמגעים עם פינטלי רציניים ומתקדמים. יש לו רקורד טוב לפי מה שאני מבין, נשמע כמו החתמה מצויינת, בטח יחסית למה שהתרגלנו.
לא יודע כמה חכם להביא את סליחי, תלוי מה יהיה ליידו. ומה האופציות של חלוץ זר במסגרת התקציב, וכמה מתכוונים לשלם לו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2015, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
מעריב זה אתר אמין ברמת הטלספורט האגדי ז"ל.
אל תביאו משם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: