תפוז אדום כתב:
אני עוקב אחרי הליגה הלאומית העונה, וקרית גת קבוצה נפלאה שמאוד כיש לראות.
שחקנים כמו טרנס ווטסון וטרוויס רלפורד הייתי רוצה לראות אצלנו. קולעים באחוזים גבוהים, גם במאני טיים, נותנים את הלב על המגרש ומשתפרים ממשחק למשחק. רלפורד הוא בוגר של אחת המכללות היותר טובות (קנזס), והזוי איך הוא מצא את עצמו בלאומית בישראל (אחרי עונות בבלגיה ובפאקינג קנדה). כרגע במשחק המכריע בסדרה הוא בדרך ל-30 נקודות באחוזים כמעט מושלמים.
בגזרת הישראלים, ליאור ליפשיץ ובמיוחד אלעד הופמן נותנים משחקים גדולים, למרות שהם יושבים בול על ההגדרה "ילד זין" לפי מה שאני מכיר. וכמובן שאני חייב להתייחס לגל איתן שנותן בג'ל משחק את הנקודות ואת השלשות שלו, ומזכיר לי כמה שאהבתי לראות אותו משחק בהפועל. גם תומר פיסצקי נתן שני משחקים גדולים בסדרה הזו.
גם בקרית אתא יש שחקן מאוד נחמד (מתאזרח) בשם סיימון פארין, שיש לו יד משוגעת מחוץ לקשת והוא מוכיח את זה כל העונה.
רלפורד אחלה שחקן, ואתה צודק שהוא היה פרוספקט מכללות טוב. אם היתה לו קליעה מבחוץ הוא שחקן ליגת העל בקלות. הבעיה היא שגם בבלגיה, גם בקנדה וגם בלאומית הוא לא הגיע אפילו ל-30% משלוש. עדיין סיכוי טוב שקרית גת ישאירו אותו, אבל לנו הוא לא מתאים.
ווטסון זה סיפור אחר, הוא טווינר קלאסי של ליגה לאומית (גבוה שמגרד את ה-2 מטר מלמטה) והבעיה היותר גדולה שלו זה שהוא כבר בן 28 ושיחק רק בליגות כמו איסלנד. אם כבר בז'אנר הזה יש את קלי בידלר ממגדל העמק שהוא טוב בכמה רמות, ובליגת העל כמובן את ג'ון וויליאמסון שהוא בכלל שחקן שחקן. אבל לא יביאו אצלנו סוג כזה של שחקן (ובצדק).