בלי קשר לזה שהמשפט בכותרת הוא נכון אקסיומטית,
Hisham Suleiman כתב:
חנוך דאום,
קראתי את הפוסט המתלהם שלך וראיתי כיצד התקשורת, זו שאומרים תמיד שהיא שמאלנית, למעשה שטחית, צהובה ולא נותנת הזדמנות אמתית להבין מה אמרתי ובאיזה הקשר.
כשאתה ממהר לקחת ציטוט לשאלה פרובוקטיבית שכל מטרתה פאנץ' עיתונאי, אתה יודע מראש כי אתה פונה לקהל שלך במכוון להיות אלים ומתלהם, ובאופן הרדוד ביותר.
מי שמגדיר עצמו "עיתונאי", ראוי שיראה את כל התמונה. לא חיכית שהכתבה תצא במלואה "ושכחת לצטט" אמירות כמו: "לא תשכנע אותי שיש לך הזכות להילחם על האדמה שלך בכך שתפגע באזרחים. זאת תרבות מפגרת, לא רק נגד יהודים, זאת תרבות שלמה."
אני כל הזמן פועל לקידום השיח בין הצדדים ומטיף לסובלנות ואי אלימות. אולי קשה לך להבין, אבל אני שחקן ערבי ישראלי שמגנה הרס ופגיעה משני הצדדים בטח ובטח שמדובר באזרחים. את זה בדיוק הסדרה באה להראות. איך כוח מוביל לעוד כוח. כמה הכל כאן כל כך מסובך ומורכב. שני הצדדים מפסידים. לראשונה סדרה המצביעה על האנושיות, ללא קשר למוצא, עם כל המורכבות שבזה, מה שהופך אותה לאותנטית ומדוברת כל כך.
בזמן שאתה מנסה לעשות הכל בכדי להשניא ולהשטיח את הדיון כדי למכור עוד כרטיס
למופע שלך, אני מציע שתהיה לך היכולת להתעלות מעל עצמך. לראות שיש פה שני צדדים. אנשים חפצי חיים. לא כולנו רוצים את מעגל דמים.
אז לפני שאתה יורה לך שם במקלדת, תחשוב פעמיים לפני ניסיון לקדם את ה.. נו.. מופע שלך.
https://www.facebook.com/hisham.suliman ... 0684956707