תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א - הפועל אילת - טקס לאורי שלף ז"ל לפני המשחק
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
מה הסיכוי שגם פלייאוף לא נראה השנה?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
הוקיץ' כתב:
pogi כתב:
רביב לימונד מחבל בקבוצה הזו כבר שנה וחצי
חייב לעוף מפה

נכון מחבל בקבוצה הזאת כבר שנה וחצי.
יאללה יאללה.

יאללה יאללה
אם זה הישראלי ״הבכיר״ שלך, אל תתבאס שאתה קבוצת אמצע טבלה

כאשר הוא מתפקד הקבוצה הרבה יותר טובה.
הןא הסיבה שהיית במקום הרביעי שנה שעברה
והוא הסיבה שפתחת טוב את העונה.

רביב מת, לא יודע עם זה בגלל עודד או דברים אחרים, אבל בחצי שנה האחרונה הוא נוראי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל ת
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:42 
el dudernio כתב:
הוקיץ' כתב:
יש לך שחקן עם 4 מ-12 ואתה ממשיך לשחק עליו כל התקפה.
פשוט מאמן מטומטם וחסר מושג.
הצליח להרוג כל שחקן אפשרי בקבוצה הזאת.

זה השחקן היחידי שלך שמוכן לאיים על הסל ולא בכאילו.

באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר.
יש לך את דוראנד סקוט, שחקן אגרסיבי שתוקף את הסל בלי הפסקה והיום גם היה ביום מצוין. שנשחק עליו? לא, נלך עם הגיס החמישי בשם גייטס.
יונתן עם יום התקפי לא רע בכלל ואפילו שמר בסדר. כמובן שהוא יובש כל המחצית השניה.
מאמן חסר מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:42 
35 נקודות ב30 דקות :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
סבל טהור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:44 
ניהול משחק פשוט מרתיח של עודד, עושה ניסויים כאילו זה גארבז' טיים של העונה ולא שיא העונה. לא מבין את זה הקבוצה פתחה את המשחק טוב ומהרבע השני פשוט נעלמנו בקצב הזה אפילו לפלייאוף לא נגיע זה התפקיד של עודד להעיר את השחקנים על החיים שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
סקוט הולך ראש בקיר וכמעט לא מוציא כלום. שולדי התחיל טוב (כמו כל הקבוצה) אבל בסוף אפילו בפאסטבריק מתחת לסל הוא הצליח לא לאיים על הסל, וסיים משחק עם 0 מ 5 לשלוש.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 24 אפריל 2015, 16:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:48 
איכס איכס כדורסל מסריח, עומד, תקוע, מסורבל, קשה לצפייה
בלי ריצות בלי קליעה בלי תרגילים, פיק אנד רול אחרי פיק אנד רול אחרי פיק אנד רול
אולי עודד יותר שאפתן, אבל אני מתגעגע לארז

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:51 
כל מי שבא בטענות לרביב הוא בעל אפס ידע מוחלט בכדורסל
הישראלי הכי טוב בליגה ביי פאר אולי יחד עם רותברט ויבזורי, הביא שנה שעברה מספרים של זר יקר
תחת המאמן והשיטה הנכונה הוא פורח בקלות

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:52 
נקווה לסיים במקום התשיעי עם איך שזה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:53 
el dudernio כתב:
סקוט הולך ראש בקיר וכמעט לא מוציא כלום. שולדי התחיל טוב (כמו כל הקבוצה) אבל בסוף אפילו בפאסטבריק מתחת לסל הוא הצליח לא לאיים על הסל, וסיים משחק עם 0 מ 5 לשלוש.

אני מבין שאתה נהנה להתווכח עם עובדות. סקוט עם 4 מ-5 לשתיים ו-2 מ-5 לשלוש. הלוואי כל השחקנים שלנו לא היו מוציאים כלום כמוהו.
שולדברנד נכנס בסוף כשהמשחק היה גמור והוא בקושי שיחק כל המחצית השניה. איפה הוא היה לפני זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל ת"א - הפועל אילת - טקס לאורי שלף ז"ל לפני המשחק
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:55 
בוריס כתב:
הישראלי הכי טוב בליגה ביי פאר אולי יחד עם רותברט ויבזורי, הביא שנה שעברה מספרים של זר יקר

עונה שעברה הוא היה גדול.רוב העונה הזאת הוא לא טוב.אבל הוא בטח לא הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:58 
nati כתב:
בוריס כתב:

עונה שעברה הוא היה גדול.רוב העונה הזאת הוא לא טוב.אבל הוא בטח לא הבעיה.

13-14 נק למשחק לא מספיק לך?
פשוט לוקחים אותו כדאבל פיגרס כמובן מאליו
אין לידו רכז, הוא בתקופה מעולה בסיבוב השלישי להוציא משחק בנהריה
קצת נפגע לו ביטחון הקליעה, אין כלפיושום ביקורת מעבר לדברים נורמליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
רביב מחזיק אותנו לבד רוב העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
הקבוצה הזאת לא שווה יותר ממקומות 7-9 בליגה, והיא כנראה תסיים את העונה במקום הראוי לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:03 
אין מה להגיד על שחקנים כבודדים כי הקבוצה מתה. עודד קטש הרג את הקבוצה. תצוגת כדורסל עלובה ברמות של חבר׳ה בספורטק. תצוגת אימון שבושה וחרפה לא מתחיל לתאר אותה.
אין שום מילה מקצועית להגיד על המשחק הזה, זה לא קשור לכדורסל. כל כך הרבה שחקני כדורסל מצוינים וכל כך מעט כדורסל. פשוט עצוב על הפספוס של הקבוצה הזאת. עצוב על עודד קטש ומה שנהיה ממנו. עצוב עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל ת"א - הפועל אילת - טקס לאורי שלף ז"ל לפני המשחק
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:05 
נמחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:22 
Fez כתב:
אין מה להגיד על שחקנים כבודדים כי הקבוצה מתה. עודד קטש הרג את הקבוצה. תצוגת כדורסל עלובה ברמות של חבר׳ה בספורטק. תצוגת אימון שבושה וחרפה לא מתחיל לתאר אותה.
אין שום מילה מקצועית להגיד על המשחק הזה, זה לא קשור לכדורסל. כל כך הרבה שחקני כדורסל מצוינים וכל כך מעט כדורסל. פשוט עצוב על הפספוס של הקבוצה הזאת. עצוב על עודד קטש ומה שנהיה ממנו. עצוב עלינו.

בדיוק. כל משחק יותר עצוב מהקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
פשוט בדיחה כל הביקורת על שחקנים בודדים (ועוד על מי, על רביב וסקוט, השניים היחידים ששווים משהו ואפשר לבנות עליהם). אי אפשר לבוא בטענות לשחקנים שמשחקים בלי מאמן.
תצוגת אימון מהמבישות שראיתי. קשה מאוד להיזכר במקרה שמאמן מחבל ככה בקבוצה, במשחק שהיה צריך להיות 30 הפרש נגד קבוצה ששלושה רבעים לא הייתה קיימת (ביכולת הזאת היא הפסידה השבוע 30 הפרש לחיפה).
משחק ברבע השני עם הרכב הזוי של סקוורר, גוט, סקוט, קלי/מתן וגייטס. פלא שאנחנו לא מצליחים לעשות סל חוץ מפעולה אישית אחת של סקוט ואילת חוזרים למשחק? אילת פשוט עמדו עם חמישה שחקנים בצבע, הם ידעו שאו שנלך פנימה בכוח כי אין לנו שום דבר אחר בהרכבים האלה, או שנזרוק מבחוץ ונחטיא.
ומהי הסקת המסקנות? ברבע השלישי משחקים בדיוק אותו דבר. גם הפעם לא עושים שום דבר חוץ מעוד פעולה אישית של סקוט וכמובן שאילת משווים.
ומה עולה בגורלו של אותו שחקן שהוא היחיד שמציל אותנו? נשאר ברבע הרביעי על הספסל במקום גוט שלא עשה התקפית כלום ׁׁ(החטיא שתי שלשות פנויות ועוד שתי זריקות מתחת לסל). ואז מעלה במקומו את סקוורר שהיה לא פחות גרוע, כשסקוט נשאר על הספסל. רק שלוש וחצי דקות לתוך הרבע כשאילת כבר ביתרון הוא נזכר להחזיר אותו.
משחק עם גייטס וקלי ביחד, כל העונה לא שיחקת ככה עם מיימון וגייטס אז עכשיו במשחק קריטי אתה משחק ככה אחרי שקלי התאמן יומיים וחצי עם הקבוצה? קלי בכלל לא ידע מה לעשות ולאן ללכת.
גם ההחלטה להושיב את אובאנון בחוץ התבררה כגרועה, למרות הכל בלעדיו לא היינו נראים ככה התקפית.
השורה התחתונה, משחק בית באפריל שהקבוצה צריכה להיות בשיא שלה, קלענו 54 נקודות. אחרי 60 נקודות בחולון השבוע. לשפל כזה אי אפשר להאמין שהגענו. וזה דווקא במשחק שהלחימה כן הייתה שם (8 חסימות, אני לא זוכר מתי היה לנו משחק עם כמות כזו), אבל אפס כדורסל.
קטש איבד את הקבוצה לגמרי, אין כבר מה להגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:27 
19 כתב:
Fez כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:28 
כל מילה של פז ויובל.
אני לא חושב שקטש מאמן רע כמו שזה נראה כרגע (למרות שמעולם לא ממש החזקתי ממנו) אבל זה ברור שזה פשוט לא עובד לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:30 
אתה מגיע למשחק חשוב. אחרי תבוסה מבישה לחולון. והתרגילים אותם תרגילים. אותו פיק אנד רול עלוב של רביב עם גייטס שאחריו כלום. שום חסימה של נמוך לגבוה. שום התקפה שמתחילה בפוסט אפ. ניב ברקוביץ שומר על יהונתן? הפועל תמשיך לשחק פיק אנד רול של לימונד. קלי לבד מתחת לסל? אותו פיק אנד רול.
אותם תרגילים. אותו דבר בדיוק. כאילו הקבוצה הזו לא מתבזה משחק אחרי משחק. כאילו התרגילים בסדר ורק צריך לעבוד עליהם יותר. כאילו לא הבנו שהשיטה הזו הורגת את לימונד.
הבאת את קלי. שחקן פוסט אפ ראוי. כדור אחד הוא לא מקבל בפוסט. כי יש את אותו תרגיל עלוב ומקודש. כי לא משנים שום דבר. יש חילוף וווייאט שומר על גייטס? הוא לא יקבל את הכדור. קבוצות בספורטק יותר מאומנות מהבדיחה הזו.
הדבר היחיד שמשתנה זה החילופים המשחק.
סורי, אין לי דבר נגד גולן גוט. אבל קבוצה שנותנת לגולן גוט, שהוא אפילו לא בין 20 הישראלים הטובים בליגה הלאומית, 10 דקות במשחק כזה, זו קבוצה בפשיטת רגל מקצועית. מאמן שמתחיל את הרבע האחרון עם הצבה של גולן גוט, שומר חלש, שרק לפני כמה שבועות יהוא אורלנד חגג עליו, לשמור את אפיק ניסים, אז סורי, נגמרו לי המילים. אז הוא שם את גולן על ניסים, וחטף צ'יק צ'אק שבע נקודות ומאותו רגע ניסים ואילת לא עצרו.
העונה הזו נגמרה. הקבוצה מרוסקת. המאמן שלה נראה כמי שלא מבין שהבעיה היא בו ובשטת המשחק שלו. והוא לא משנה כלום. וההבדל היחיד בין המשחק היום למשחק נגד חולון זה שאילת קבוצה גרועה שלקח לה 35 דקות לפרק אותנו. לחולון לקח 10 דקות.
זה היה משחק בושה וחרפה. התבזות. קבוצה שגם משחקת כדורסל מזעזע וגם יש לה בהרכב אסופה של שחקנים אדישים.
ויודעים מה? כמה שיש לי ביקורת על דיז'ון תומפסון. מה הוא בדיוק אמור לעשות בקבוצה הזו? איך הוא אמור לקבל כדורים? איפה? איך בתוך הבלגן הזה? בפיק אנד רולים העלובים האלה שלא נגמרים ואין להם שום תכלית הוא יכול למצוא את עצמו? סורי. הוא שחקן אינטיליגנטי בקבוצה שמשחקת כדורסל לא אינטליגנטי ותת רמה. מביש. אין מילה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Fez כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:35 
רביב היום שמר מצויין על אפיק. מצוין. השקיע בהגנה. אם קטש לא מציב את גולן גוט על אפיק (אני פשוט לא נרגע מהבדיחה הזו. מאמן בקט סל לא היה עושה את זה), יש מצב שהפועל הייתה איכשהו מגרדת היום ניצחון. בהתקפה? המאמן שלו עונה שלימה כופה עליו שיטת משחק שהוא לא יכול להצליח בה. ועונה שלמה אין לידו אף שחקן שיכול לנהל איתו משחק ולעזור בהובלת הכדור.
לגבי סקוט. הוא פשוט לא מבין את המשחק (וסורי, ברמות שהפועל שואפת אליה הוא לא קומבו גארד. הכדרור שלו גרוע והבנת המשחק ברמה מאוד נמוכה. הוא יכול לשחק רק שלוש ליד עוד שני גארדים). רק משחק על אינסטינקטים והשתוללויות. הוא צריך מאמן. הוא קולע שלשה בתחילת המשחק ואתה משלם על זה במשך שאר המשחק.
אבל להאשים היום שחקנים, ובטח שניים שמאוד מתאמצים, במשחק שהוא כולו התבזות של מאמן, זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אוהב לחרוץ גורלות מוקדם מדי. אני לא אוהב לשחק במשחק ה"תתפטר" בכל פעם שלא הולך. כשקראו כאן לפני שבוע או שבועיים לקטש ללכת אז שאלתי מי יחליף אותו. אני עד עכשיו לא בטוח שיש תשובה טובה לזה.
אבל פאק איט. זה לא עובד עם קטש. הוא מנסה, הוא רוצה, גם השחקנים מנסים ורוצים, אני לא חושב שיש באמת בעיית אדישות בקבוצה הזאת כמו שהרבה טוענים. אבל זה לא יקרה. אנחנו במשבר מנטלי שהתחיל עוד לפני המוות של אורי, ואני בספק גדול אם יש דרך לשקם את המצב בעונה הבאה בלי זעזוע אמיתי.
להגיד תודה רבה ולמצוא מישהו אחר שייקח אותנו בעונה הבאה. אינאף איז אינאף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:40 
באמת אי אפשר לתאר את ביזיון האימון כאן.
שיבק נתן לנו פור עם חמישייה של ביר כץ וברקוביץ' (לא ברור מה לעזאזל הוא חשב) שלא יכולה לקנות סל. אחר כך במשך 3 רבעים רק התחנן שניקח את המשחק, עשו הכל כדי לתת לנו ואנחנו עשינו הכל כדי לא לקחת. אילת עם 28% לשתי נקודות בכלל לא שיחקו כדורסל, הצליחו להיות אפילו יותר רעים מאיתנו. אבל כשאתה עושה הכל כדי לא לנצח אז בסוף כמה שלשות ואתה מפסיד.

ההרכבים של עודד קטש היום היו באמת בושה יוצאת דופן, ואפשר להתחיל ולפרט (מה שהלך עם גוט זה היה הזוי לחלוטין, עוד יותר נורא ההרכבים המוזרים של סקוורר יחד עם מתן/גוט ביחד ובכלל כל מיני שילובים כאלה של הרכבים שלא יכולים לקנות סל, וכו' וכו'). אבל הרכבים זה רק קצה הקרחון של כמה גרוע מאומנת הקבוצה הזאת. זאת קבוצה שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה בהתקפה, ושיטה שמוציאה אפס מאופס משחקני התקפה סופר מוכשרים שבכל קבוצה אחרת שווים 15 נק' למשחק בקלות. קבוצה שמגיעה לסוף חודש אפריל למאני טיים של העונה ומשחק ההתקפה שלה משותק.

כואב הלב על הקבוצה הזאת שלדעתי היא באמת סופר מוכשרת ברמת השחקנים. והחמישייה שפתחה היום היא חמישייה עם כישרון התקפי מהגדולים בליגה (אולי הכי מוכשרת בליגה). כשאפילו חמישייה כזאת נראית כמו שהיא נראית בהתקפה זה מספר את כל הסיפור של הקבוצה הזאת. אני מאמין גדול בכישרון ואני חושב שזה המרכיב העיקרי שמנצח משחקים, אבל כשקבוצה עד כדי כך לא מאומנת, לא יודעת לנצל את הכלים שלה, כלום לא יעזור.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 24 אפריל 2015, 18:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:43 
די לדבר על משבר מנטלי. אין פה שום דבר מנטלי. יש פה קבוצה עם מאמן רע שנבנתה לא מאוזן וחילופי הזרים הגדילו את חוסר האיזון הזה. בליגה הזו גבוהים לא מנצחים משחקים אלא גארדים. וים מצבת גארדים שכוללת את לימונד, סקוורר וסקוט (אם בכלל אפשר לקרוא לו גארד. לדעתי לא) אתה לא יכול לנצח משחקים. גם אם הגבוהים שלך היו טובים יותר מגייטס וקלי - מי בדיוק אמור להכניס להם כדורים? מי יפתח את ההגנה וירווח את ההתקפה כדי שיהיה אפשרי להכניס להם כדורים? אמרתי שלדעתי היינו צריכים להביא גארד ולא את קלי, ואני מקווה שיהיה לנו מספיק זמן בכלל לראות אם זה נכון או לא. כרגע לא נראה לי שזה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:44 
אני כבר לא מדבר על ניהול המשחק המביש של קטש היום, שלא נתן לרביב ולגייטס לנוח כמעט, וגרם לזה שהגיעו לרבע הרביעי באפיסת כוחות מוחלטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
די לדבר על משבר מנטלי. אין פה שום דבר מנטלי. יש פה קבוצה עם מאמן רע שנבנתה לא מאוזן וחילופי הזרים הגדילו את חוסר האיזון הזה. בליגה הזו גבוהים לא מנצחים משחקים אלא גארדים. וים מצבת גארדים שכוללת את לימונד, סקוורר וסקוט (אם בכלל אפשר לקרוא לו גארד. לדעתי לא) אתה לא יכול לנצח משחקים. גם אם הגבוהים שלך היו טובים יותר מגייטס וקלי - מי בדיוק אמור להכניס להם כדורים? מי יפתח את ההגנה וירווח את ההתקפה כדי שיהיה אפשרי להכניס להם כדורים? אמרתי שלדעתי היינו צריכים להביא גארד ולא את קלי, ואני מקווה שיהיה לנו מספיק זמן בכלל לראות אם זה נכון או לא. כרגע לא נראה לי שזה יקרה

בעיות הכדורסל היו שם כל הזמן, היו מעט מאוד משחקים השנה שהפועל באמת מיצתה את הפוטנציאל שלה. ובכל זאת ניצחנו לא מעט מהם. כשהצטרף המרכיב המנטלי, שבו כשהיריבה מובילה ב-5 הפרש בתחילת הרבע הרביעי ברור לך שזה גמור, אז באמת איבדנו את זה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2015, 17:51 
purvis short כתב:

סורי, אין לי דבר נגד גולן גוט. אבל קבוצה שנותנת לגולן גוט, שהוא אפילו לא בין 20 הישראלים הטובים בליגה הלאומית, 10 דקות במשחק כזה, זו קבוצה בפשיטת רגל מקצועית. מאמן שמתחיל את הרבע האחרון עם הצבה של גולן גוט, שומר חלש, שרק לפני כמה שבועות יהוא אורלנד חגג עליו, לשמור את אפיק ניסים, אז סורי, נגמרו לי המילים. אז הוא שם את גולן על ניסים, וחטף צ'יק צ'אק שבע נקודות ומאותו רגע ניסים ואילת לא עצרו.

גולן גוט הוא שחקן של 6 נק' בקבוצה של מקום לפני אחרון בלאומית. שחקן של 27% לשלוש בלאומית העונה, שזה מקביל בערך ל-15% בליגת העל. מי שחשב שהוא פתאום הולך לתפור שלשות בליגת העל מול קהל של 3,000 צופים במשחק קריטי הוא הוזה.
זה שחקן שאת הדקות שהוא קיבל היום במשחק על החיים ועל המוות בהפועל תל אביב, הוא בקושי מקבל במשחקי גארבג' בלאומית בעירוני רעננה.
אין מאיפה להתחיל לתאר את הבושה. זה כמו לשחק עם 4 בהתקפה כי השחקן הזה עומד ומשאירים אותו פנוי, השחקן שלו הולך לעזור ואתה משחק 5 מול 4. עוד יותר גרוע האמת כי הוא גם מחטיא את כל הזריקות הפנויות.
ואז מגיעים להגנה, שם גם הוא וגם תמיר בלאט זה שחקנים שנתקעים 10 דקות בכל חסימה. ולשניהם הוא נותן לשמור על אפיק ניסים, שהוא השחקן הכי מהיר וקטלני בליגה off the screen (יחד עם יהוא אורלנד, השחקן הקודם שגוט נשלח "לנטרל"). ואילת מגיעה לזריקה פנויה אחרי זריקה פנויה.
זה במשחק על החיים ועל המוות. משחק פלייאוף לכל דבר. זה מה שעודד קטש עושה. זה הפתרונות של עודד קטש. ההפתעות שלו. האילתורים שלו. זה מה שהוא מסוגל.
להעלות שחקני לאומית שלא מסוגלים לעבור מתחת לחסימה, לשמור על אפיק ניסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: