תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 18:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 29 מרץ 2015, 14:22 
NARKOTIKA כתב:
לא תתלה את החבר הגנב שלך?

ענק!
הייתי משלב עם הקודמים (לא תנאף, לא תחמוד) ומוסיף
"זכור את יום הזיכרון ואל תשחק בו כדורסל"
"זכור את יום השבת ואל תשחק בו כדורסל"
"לא תחמוד את שחקני היריבה כדי להושיב אותם על הספסל"

בסך הכל יש לשימון אחוזים מצוינים בעבירה על המצוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 16:40 
דוח המשקיף בדרבי - דוד דגן:

ONE: המשקיף ציין בדו"ח מספר אירועים קשים, שכללו קללות קשות כמו: "שמעון מזרחי תתאבד כבר", "שמעון מזרחי בן זונה" "טועמה מחבל" ועוד מגוון שירים שנשמעו שכפו על הכרוז ועל יו"ר מכבי ת"א, שמעון מזרחי, לבקש בכל המקרים להפסיקם.
דוד דגן ציין שהשירה "שמעון מזרחי תתאבד כבר" הושמעה פעמיים במהלך המשחק - בהפסקה בין הרבע הראשון לרבע השני ושתי דקות לסיום ההתמודדות. השיר "שמעון מזרחי בן זונה" נשמע לאורך כל המשחק ע"י הקהל האדום.
לאחר בקשת הכרוז מהאוהדים האדומים, אשר ישבו מאחורי הסל בצד ספסל קבוצת הפועל ת"א, הם אכן הפסיקו את השירה והקריאות. עשרות אם לא מאות מהאוהדים היו שותפים לקריאות ולשירה.

מהעבר השני, צויין כי אוהדי מכבי, שישבו מאחורי הסל ביציע העליון, שרו: "טועמה מחבל" ו-"שיזדיינו הפועל". יו"ר מכבי ת"א שמעון מזרחי לקח את המיקרופון של הכרוז וביקש מהם להפסיק ואכן היציע המדובר הפסיק את השירה. כעת נותר לראות אילו עונשים יקבלו הקבוצות בעקבות השירים הלא נעימים שנשמעו במשחק הנ"ל.

הקריאה היחידה שהינה בניגוד לחוק איסור אלימות בספורט, תשס"ח-2008 (איסור התבטאות גזענית) הינה קריאת "טועמה מחבל" השאר כמובן "שירי יציע" לגיטימיים.

כמובן שאנחנו נענש ומכבי רק תוזהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו גם "בן זונה" ו"שיזדיינו" אסור?
כל יום מגלים משהו חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 19:33 
dorz כתב:
עכשיו גם "בן זונה" ו"שיזדיינו" אסור?
כל יום מגלים משהו חדש.

מעניין אותי פעם אחת להבין, איזה טיעון יש בעד להשתמש בביטויים כאלו.

״כולם עושים את זה״ , ״זה כבר שנים ביציעים״ וכו׳ זה לא סיבות, זה תירוצים.

את הנושא של חופש הביטוי אני עוד מבין, אבל את ההצתדקות כאילו לא מדובר בקללות מכוערות שאף אחד מאיתנו (אני מקוה) לא היה רוצה שהילדים שלו ישמעו בשום מקום אני פשוט לא מבין.

ושאף אחד לא יסובב את דברי פה כאילו אני מסכים עם מגמת הענישה (ובמיוחד לא הסלקטיבית) שאנחנו עדים לה לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
ברצינות?
בן זונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 19:40 
כן, עלי לא מקובל שילדים קטנים (כמו אלו שרצו לפרקט שנה שעברה שהשעון לא עבד בהדר יוסף) ישמעו ובטח שלא יחזרו על זה ומבחינתי , הייתי מעדיף שלא יהיה את זה.
תראה באשכול שפז פתח על ״אלימות אוהדי מכבי״ אתמול, בתמונה שם, אותי הרבה יותר מזעזע מהאיש עם הצעיף זה הילד שלו שעומד לידו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד,אז אל תביא את הילדים שלך למגרשים.
זה לא מופע של טיף וטף או מיכל הקטנה ימ"ש, זו תחרות ספורטיבית עם אמוציות והכל.
בן זונה ומנייאק תמיד היו ותמיד יהיו, זה שאנחנו הולכים לעמוד על זה לדין באמת מוציא את כל הטעם מהסיפור שנקרא כדורסל ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 20:26 
הילדים ישמעו את זה בטלויזיה או בבית הספר או באוטובוס או במוזיקה. זה מה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
זה בסדר, זה רק השיר שקורא למזרחי לתלות את הנשמה שלו ולהחזיר לבורא, השאר ממש בסדר ואין איתם בעיה. נהיה חכמים ונפסיק עם זה והכל יהיה בסדר.
מי שלא שם לב למגמה שמתפתחת פה או שהוא עיוור או שהוא מטומטם
ובהמשך למה ש- 19 אמר, הילד שלי חזר יום אחד מהגן ואמר, ילד אחד אמר משהו שאני לא יכול להגיד
מה הוא אמר שאלנו אישתי ואני. הוא לא היה מוכן לחזור
ורק נידב רמז, זה מתחיל ב-בן של...
כן מילפורד, לא באולם, לא במגרש, בגן, מילד אחר.
אם אתה מחנך את הילדים שלך כמו שצריך, הם לא משתמשים בזה וזה צורם להם לאוזן
אם הילדים שלך חסרי חינוך הם יגיעו לגן ויגידו את המילה הזו שאסור להגיד (אין הכוונה אליך אישית, אלא כדוגמה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 22:10 
מילפורד כתב:
כן, עלי לא מקובל שילדים קטנים (כמו אלו שרצו לפרקט שנה שעברה שהשעון לא עבד בהדר יוסף) ישמעו ובטח שלא יחזרו על זה ומבחינתי , הייתי מעדיף שלא יהיה את זה.
תראה באשכול שפז פתח על ״אלימות אוהדי מכבי״ אתמול, בתמונה שם, אותי הרבה יותר מזעזע מהאיש עם הצעיף זה הילד שלו שעומד לידו!

בתור אחד שהתנגד ומתנגד לשירי שואה, שהיתי לוקח את האחיין הקטן שלי למשחקים
היתי מזהיר אותו שלא ישיר שואה למכבי.
אפשר לחנך ילד מה מבחינתך זה בסדר לשער ומה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
אני עם מילפורד בקטע הזה.
הוא לא מתכוון להטיף נגד השירים והקללות. רק להזכיר לכולנו שאנחנו שוחים בביצה בה אין מנצחים.
לא מקובל עלי הצעות כמו "אל תקח אותם למשחקים". קללות במגרשים זו לא גזירת גורל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 22:43 
הילד שלי עוד לא בן שלוש, בא איתי למשחקים ומבסוט ואני מקוה שאצליח לחנך אותו לא לשיר שירים כאלה.
זה שהוא יכול לשמוע דברים כאלה במקומות אחרים זה רק עוד תירוץ דומה לשניים שכתבתי למעלה, זה לא הופך את הדברים פתאום להיות ״נאותים״.
את נושא האמוציות אני מבין , אבל אני גם מבדיל בין קללה שמישהו זורק פה ושם לבין שירים שחוברו והולחנו בשלל ביטויים ומילים מהזן שאנחנו אוסרים על הילדים שלנו להגיד.

בשורה התחתונה, מה שאני אומר, כל הביטויים המדוברים הם דברים שאני באופן אישי לא אצטער (אפילו אשמח) אם יעלמו ממגרשי הכדורסל.
אני מקוה שיבוא היום שבו אני לא אצטרך לחנך את הבן שלי לשמיעה סלקטיבית באולם כדורסל (אל דאגה, אני לא מספיק נאיבי לחשוב שהיום הזה באמת יגיע) כי לא יהיה תוכן שיש לי בעיה שישמע במגרשים.

ודבר אחרון, לזה ש״המליץ״ לי לא להביא את הילד שלי למגרשים, על אפך ועל חמתך הבן שלי ימשיך לבוא איתי למגרשים וימשיך ללמוד שקללות זה רע ובשאיפה יגדל יחד עם עוד ילדים רבים ביציע להיות אוהדי הפועל ולא שונאי הזולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 23:07 
תגידו לי רגע, מישהו היה בשער 2 בבלומפילד פעם? שירה מאורגנת אין שם, אבל תוכלו לשמוע את הקללות הגרועות ביותר שאפשר לשמוע במגרשי ספורט. מאינדיבידואלים. לא משער 5 אולטראס שמולטראס וכל מיני שירים מאורגנים. הקללות הכי גרועות במגרשי ספורט מגיעות מאנשים שבכלל לא מעודדים או שרים במקהלה. וזה תמיד היה ככה, אגב. לחשוב שאנחנו מגינים על אזניהם העדינות של הילדים כשאוסרים על איזה שיר כזה או אחר זה מגוחך.
תחרות ספורט זה עניין אמוציונלי, ואנחנו חיים במזרח התיכון. לא יעזרו כל ההתייפיפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 23:14 
זה לא קשור למזרח התיכון.
כמה מקומות בעולם יש שאין בהם קללות במגרשים, או בטלויזיה, או בבית הספר או ברחוב?

וכל מילה על הקללות המגעילות שמגיעות מאנשים שלא נחשבים לאוהדים קיצוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2015, 23:19 
עוד לא נולדו לי ילדים,
אבל תקראו לי אידיוט, תגידו שצריך לשלול רישיון להורות וכו׳ -
אני לא חושב שילד צריך להתחנך לתוך עולם אוטופי שאף אחד לא מקלל בו ולא אומר פויה ולא שורק בוז ואפילו, רחמנא ליצלן, מדבר על המקצוע של האמא של השופט. טוב שילד ייחשף גם לצדדים האלה. שלא יהיה איזה אווטסיידר מהעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2015, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
גם אבא שלי לא רצה שאני אשמע את הקללות, הסברתי לו שאני מכיר את זה מבית הספר.
אפשר לחשוב שהחרא נולד במגרש הכדורגל, העולם חרא, בני אדם חרא. יאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2015, 03:30 
וואו
בקצב הזה עוד 5 שנים להגיד "הפועל מלחמה" תחשב כהסתה למלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2015, 06:52 
כל זה, ואף אחד לא הסביר בצורה הגיונית למה קללות זה משהו חיובי , רק תירוצים למה זה בסדר והגיוני לשמוע אותן...

הסיבה לזה שאין תשובה טובה היא פשוטה, קללות הן לא משהו חיובי, מעצם היותן קללות הם משהו שלילי.
ככאלה, הייתי מעדיף שלא לשמוע אותן.

בשום שלב לא אמרתי שאני בעד איסור גורף לקלל (נהפוך הוא, כתבתי שאני מבין ובעד חופש הביטוי גם שזה ״צורם״ לי באוזן).
גם כתבתי שאני מבין את הנושא האמוציונלי שמאחורי אירוע ספורט. ואני גם יודע באיזה מציאות אנחנו חיים.
עדיין, הייתי שמח לשמוע פחות קללות (גם במגרשים) ומה שבעיקר הייתי שמח זה שנפסיק להצטייר כ״לוחמי חופש הביטוי״ שנלחמים על ה״זכות״ לקלל (למרות שאנחנו נלחמים על דברים אחרים לגמרי וצודקים כמו אכיפה סלקטיבית וכו׳).

אדום בדם, באופן אישי אין לי בעיה אם הביטוי הזה, לי אישית לא מפריע הדימוי של המלחמה כחלק מהספורט. אבל כן יכול להיות כאלה שלהם זה יפריע.
זאת דוגמא מצויינת לנושא של חופש הביטוי , ולזה שבשום מקום לא כתבתי שאני חושב שצריך לאסור קללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2015, 08:02 
סמל אישי של המשתמש
שיזדיינו אינה קללה. זיון הוא אקט נעים וכייף (אחד שיודע)

אלא אם כן המובן שהוא של התחמשו ואז בתוספת מלחמה יש כאן הסתה למלחמה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2015, 09:18 
מה עם שריקות בוז? זה מותר? כי זה מאוד מפריע למשחק ובטוח צורם לשחקני היריבה שמישהו בז להם.

בכלל, מותר איזשהי התייחסות לשחקני היריבה? או שצריך לעשות כאילו אין יריבה והפועל שם בשביל לשחק עם עצמה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2015, 09:32 
האדום הצורר כתב:
מה עם שריקות בוז? זה מותר? כי זה מאוד מפריע למשחק ובטוח צורם לשחקני היריבה שמישהו בז להם.

בכלל, מותר איזשהי התייחסות לשחקני היריבה? או שצריך לעשות כאילו אין יריבה והפועל שם בשביל לשחק עם עצמה?

תחפש טוב בכל ההודעות שכתבתי ביומיים האחרונים (סביר להניח שגם בהודעות שלפני) ותראה איפה לרגע טענתי לגבי איזשהו ביטוי או אפילו סתם איזה צליל שהוא אסור, אם תמצא התבטאות כזאת שלי אני מייד מתנצל ועורך את האמירה שלי ככה שתעביר יותר נכון את המסר שאני מנסה להגיד.

לשאלתך השנייה, הייתי מאוד שמח אם לא היינו מתעסקים בכלל בשחקנים או בקהל היריב ורק מעודדים את השחקנים שלנו (כמובן שבאידיליה הזאת גם הקהלים היריבים היו מתנהגים באופן דומה).
אני עדיין לא מתכוון בשום אופן לנסות ולאכוף מציאות "אידילית" שכזאת, מציאות שכזאת תחסר הרבה אלמנטים בסיסיים של חופש האדם וחירותו, ערכים שאני עדיין שם כמה דרגות מעל לכל מה שנאמר פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2015, 09:40 
אבל למה זה אידיאלי? אתה נמצא במצב בו חלק מהדימוי העצמי שלך (כתלות בחשיבות המשחק) והמצב רוח שלך לזמן הקרוב תלוי בתוצאות של המשחק. למרות זאת, כאוהד אין לך שום השפעה על המתרחש באותם רגעים, חוץ משימוש בקול שלך. אסור לך להפריע בשום דרך לקבוצה השנייה כדי שיהיה לך סיכוי גדול יותר לנצח ולהרגיש טוב? למה זה מצב טוב או סביר? זה קצת כמו לבקש מהשחקנים לא לשמור בהגנה ולהתייחס רק לעצמם כשהם בהתקפה. עכשיו, אפשר להתווכח על אילו מילים לגיטימיות ואילו לא. לשלול לחלוטין התייחסות לקבוצה השנייה זה ממש לא אידיאלי בעיניי.
מעבר לזה, ביחסים המורכבים הנוצרים בין שתי יריבות, אין טעם לדכא באופן מוחלט את התחושות שעולות מתוכם. חלק משמעותי מהעניין בספורט הוא היריבות בין קהלים ובין קבוצות (דרך אגב, על המגרש/פרקט עצמו נאמרות קללות "סטנדרטיות" באותו קצב שבו הן נאמרות ביציע), אחרת זה סתם שתי קבוצות של אנשים שנפגשות לשחק. שזה נחמד, אבל לא יותר מדי מעניין. אם לא הייתה יריבות בין הפועל למכבי, אם כל המשחקים בליגה היו נראים כמו מפגשים עם עירוני נהריה, לא נראה לי שהייתי ממשיך להרגיש באותה עוצמה כלפי המשחק כמו שאני מרגיש כלפיו עכשיו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 07 אפריל 2015, 09:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2015, 09:41 
מילפורד אתה תומך יותר החרטות כדורגל/סל כמו לראות קונצרט
ויש את זה למשל בימי חמישי ביד אליהו, בקאמפ נו ובעוד מקומות,
יש אחרים כמוני שחושבים שבמשחקים האלו זה בסדר להוציא את העצבים שלך
בקללות ובשירי גנאי כל עוד זה לא גולש לאילמות פיזית.
זה ״היופי״ בספורט.
גם שחקני כדורגל/סל לפעמים הולכים מכות תוך כדי משחק מה שנדיר שיקרה
בהצגת תיאטרון.
רק אתה צריך להבין שאתה ככל הנראה המיעוט.
לא נהנה במשחקים עם הבן שלך? אז אולי זה פשוט לא מתאים לכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2015, 10:40 
הוא מבין שהוא המיעוט, הוא גם אמר את זה כמה פעמים.
זו עדיין זכותו לרצות שהבן שלו לא ישמע קללות או ישמע פחות. הוא לא ביקש לכפות משהו על מישהו.
זה גם ברור שזה לא יקרה בטח לא בעתיד הקרוב ולכן זה גם לא ממש מעניין.
הבעיה העיקרית והיחידה לטעמי היא האכיפה הסלקטיבית והענישה הקולקטיבית. איך מתמודדים איתה? לי כבר אין מושג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2015, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
תגידו לי רגע, מישהו היה בשער 2 בבלומפילד פעם? שירה מאורגנת אין שם, אבל תוכלו לשמוע את הקללות הגרועות ביותר שאפשר לשמוע במגרשי ספורט. מאינדיבידואלים. לא משער 5 אולטראס שמולטראס וכל מיני שירים מאורגנים. הקללות הכי גרועות במגרשי ספורט מגיעות מאנשים שבכלל לא מעודדים או שרים במקהלה. וזה תמיד היה ככה, אגב. לחשוב שאנחנו מגינים על אזניהם העדינות של הילדים כשאוסרים על איזה שיר כזה או אחר זה מגוחך.
תחרות ספורט זה עניין אמוציונלי, ואנחנו חיים במזרח התיכון. לא יעזרו כל ההתייפיפויות.

כל אות שכתבת. :ROSE:
ובכל זאת יש הבדל משמעותי בין קללות של אוהדים כאלה ואחרים לבין "מקהלה מקללת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2015, 23:16 
כל שירה מלבד קללות גזעניות (מחבל, שואה וכו) שמגיעות לבית הדין זה בושה וחרפה והלוואי והם היו יודעים איזה רמה עלובה הדין פה הגיעה
ב 2020 להגיד השופט פסיכי וזה קנס בקצב הזה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2015, 00:12 
זה שאנחנו "מחזירים" ועכשיו מכבי יעמדו לדין על הקללות וירחיקו את האוהד שלהם שנתפס במצלמה לזמן ממושך (מיוזמתם כמובן, רוצים להתערב?), זה חרא.
חרא גדול. אנחנו מצדיקים את העונשים של עצמנו, הנה מכבי נתפסו, קיבלו קנס, הרחיקו את האוהד שלהם.
מה אתם עשיתם? אתם כבר נעשנשתם בקנס כמה פעמים, אז מגיע לכם רדיוס, אם מכבי יתפסו עוד כמה פעמים (כן בטח) גם הם יקבלו.

טעות איומה וקשה מבחינה אסטרטגית, במקום לצאת נגד הקונספט של ענישה על קללות אנחנו נותנים לו לגיטימציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אפריל 2015, 00:19 
בוודאי, עד עכשיו אין לגיטימציה להעניש על קללות. רואים את זה כל שבוע כשדוחפים לנו קנס והתקשורת ושאר הקבוצות מקימות מהומת אלוהים. ממש עוד שנייה מפסיקים להעניש רק אותנו בזכות זה.

הדבר היחיד שמעניין זו אכיפה שווה לכולם. האידאל הוא שאף אחד לא ייענש, אבל אם אנחנו נענשים, שכולם ייענשו.

אפשר לחשוב שבינתיים דופקים לנו קנס כל שבוע, ואנחנו צריכים להלחם על זה שאחרים שלא נענשים עד עכשיו ימשיכו לא להיענש.
שייענשו, כמה שיותר, כמה שיותר חזק, ואז גם הם ייצאו נגד זה.
בינתיים הדיל שהפועל חוטפת וכל השאר לא, עושה רושם שעובד נהדר בשביל כולם חוץ מהפועל. חבל שלא מגישים תלונה גם על ירושלים ועל כולם.

איזה ניתוק. מחסלים את הפועל במכוון ובשיטתיות ואנחנו צריכים לעמוד על זה שלא יענישו אחרים, כשהם שמים זין כשמענישים אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2015, 13:26 
כיש כאן 2 סוגיות נפרדות:
א. שיויון בישום .
ב. חוקיות ההחלטה לאסור קללות.

בנושא הראשון, הטיפול צריך להיות בלחץ תיקשורתי, ואולי דרך בתי משפט.
בנושא השני - רק בתי משפט.

נאמר כאן עי דוברים שונים, שמכינים תביעה וכו, נגד החלטת האיגוד שהיא בניגוד לחוק מדינה.
האם מישהו יכול לתת עידכון :
היכן הנושא עומד?
מדוע לא הוגש עד עכשיו?
מהם הבעד ונגד ?

האם מישהו יכול לתת כמה עלה להפועל כל הקנסות הרדיוסים למיניהם, משנה שעברה שהתחילו בקמפיין השה נגדנו?

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: