תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דומיין, אכסון ושאר ירקות
הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
לפני שנתיים בדיוק פתחתי אתר וקניתי אכסון ודומיין ב- godaddy.
מחר חולפות להן השנתיים ובינתיים אין לי עוד צורך באתר עצמו, אבל אני מעוניין להמשיך עם הבעלות על הדומיין ולהמשיך להשתמש בכתובות באימייל הקשורות בו (אין צורך באכסון, הכל מועבר ישירות לג'ימייל שלי).
בקיצור, כל הסיפור הוא סינית עבורי. איך אני ממשיך להשתמש בכתובות המייל הזה מבלי הנזק שברכישת אכסון (אותו אני כאמור לא צריך)? והאם יש כאן מישהו עם כמה דקות שיכול ללוות אותי בתהליך הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דומיין, אכסון ושאר ירקות
הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
אתה עדיין צריך איזשהו שרת דואר שיעביר לך את האימיילים לג'ימייל, אני לא חושב שיש משהו נורמלי לזה בחינם (אבל אלא אם אתה מקבל כמויות לא סבירות של אימיליים, מדובר בעניין די זול).
אין לי ניסיון עם godaddy, אבל יכול להיות שאתה פשוט יכול לבקש מהם חבילה שכוללת רק העברת דואר.
אם אין להם את האופציה או שהמחיר לא מתאים לך, אתה צריך להעביר את הדומיין שלך ל registrar אחר, מצאתי פה מדריך איך לעשות את זה -
http://blog.jeffepstein.me/post/1462985 ... ins-out-of

אני אגב לא השתמשתי עם ה registrar שהם מדברים עליו, אבל בתכלס זה לא כזה משנה, ואם אתה רוצה להשתמש במישהו אחר, אני יוכל לעזור לך עם החלקים הספציפיים לו.
אחרי שתעשה את זה, תפתח חשבון אצל מישהו שעושה email forwarding ותסדר העברה לג'ימייל.
פה יש מדריך -
https://konklone.com/post/take-control- ... forwarding

למרות שחשוב עוד פעם לציין, יש מיליון חברות שנותנות את השירות הזה, ובגדול זה עניין מאד מאד פשוט.

נ.ב.
לדעתי בגדול זה טוב להחזיק את הדומיין בנפרד מכל השירותים האחרים שאתה קונה, בדיוק בגלל שאז אתה לא צריך את הכאב ראש של להעביר אותו אם אתה רוצה לעבור לפתרון איכסון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
בעיקרון אתה יכול (ויותר קל) להשאיר את הרישום של הדומיין בgodaddy ולהפסיק לקנות מהם שירותי אחסון, ולמצוא במקום שירות אחסון שייתן לך את מה שאתה רוצה בזול.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
וואלה, מזל שיצרתי עם godaddy קשר. מסתבר שעם הדומיין מגיע גם שירות העברת מייל חינמי.
תודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: