kobster כתב:
20 כתב:
אני לא חושב שהבעיה העיקרית היא במנהיג, הבעיה היא בתפיסה של כל הגוש שהוא לא לאומני-גזעני-בוא נפוצץ את הערבים. אם דגן ודיסקין שהם לא חלק מהמערכת הפוליטית הפכו להיות שמאלנים ואינטרסנטים ושקרנים, מה היה קורה למי מהם שהיה רץ בראשות העבודה ? יש כאן בעיה שורשית בעם שמפחד מוות מהערבים ומכל מי שמצטייר כשותף שלהם. קודם תנטרל את זה, אח"כ תדאג למנהיג.
שוב אתם השמאלנים חושבים שצריך להחליף את העם?
אתה לא יכול לשנות את זה (מה עוד שזה נכון). אתה צריך למנף את זה
מה נכון ? שכל הערבים רוצים להרוג אותנו ? שהשמאל שותף לתכנון הזה ?
לא צריך להחליף את העם אלא לעבוד קשה כדי לנטרל את השטות הזו. לא כל הערבים רוצים להרוג אותנו, גם אצל הפלסטינים יש גורמים יותר מתונים ופחות מתונים (ממש כמו אצלנו או בערך בכל מקום אחר בעולם) ואין מזימה של השמאל להכניס לכאן את דעא"ש.
אני בכלל חושב שהמפלגה צריכה לעשות צעד הרבה יותר גדול, להפסיק להתנצל להיות שמאל ולהגיד את האמת. ירושלים כבר מזמן מחולקת ע"י גדר ההפרדה ויש שכונות שלמות מאחוריה, הכיבוש משחית אותנו מבפנים וסיומו (בהסדר או בהסכם) צריך להיות בראש סדר העדיפות שלנו, למגזר הערבי שמהווה 20% מהאוכלוסיה בארץ מגיע שיהיה שר בממשלה בדיוק כמו לחרדים, מפלגות השמאל הן היחידות שדאגו ודואגים לתושבים בפריפריה, דברים בסגנון הזה.
המומנטום קיים, אם העבודה תצליח לשמור את עצמה מחוץ לממשלה זו תהיה הזדמנות מצוינת לחדד את ההבדלים בין ימין ושמאל כדי שבפעם הבאה כבר לא נפספס.[/quote] [/quote] [/quote]
מה נכון ? שכל הערבים רוצים להרוג אותנו ? שהשמאל שותף לתכנון הזה ?
לא צריך להחליף את העם אלא לעבוד קשה כדי לנטרל את [b]השטות הזו. [/b]
אמרת שטות, איבדת חצי מהאזרחים.
לא כל הערבים רוצים להרוג אותנו, גם אצל הפלסטינים יש גורמים יותר מתונים ופחות מתונים (ממש כמו אצלנו או בערך בכל מקום אחר בעולם)הפוך. תפקח עיניים ותסתכל מסביב. יש הרבה מאוד פלסטינים שהיו שמחים שנעלם. לא מעט שמוכנים לפעול אקטיבית לשם כך. ברור שיש הרבה מאוד מתונים שרוצים לחיות בשלום. אגב גם באירן יש. תכיר, תבין ותהיה אמפתי לפחדים של אנשים. אחרת לא תגיע רחוק
ואין מזימה של השמאל להכניס לכאן את דעא"ש.אין מזימה. זה נכון. עם יד על הלב, האם אתה בטוח שאם תקום מדינה פלסטינית לעולם לא ישתלטו עליה גורמים ג'יהדיסטים / פנאטיים? אם כן, אתה חמור. האמת היא שגם על ירדן אני לא יודע אם לא ישתלטו הגי'האדיסטים. וגם על מצרים (כבר חזקים בסיני). וגם בלבנון. אנחנו בשכונה קשה. באסה
הכיבוש משחית אותנו מבפניםאת זה אומרים כבר חמישים שנה. אתה משכנע את המשוכנעים. תגמור עם 52-55 מנדטים.
אם עוד לא הבנת בבחירות האלה, לא מנצחים בישראל בחירות על ערכים ליברליים או על תקווה. מנצחים על פחד. ולמי שרוצה לסיים את כיבוש 67 יש את כלי הפחד האולטימטיבי.
וסיומו (בהסדר או בהסכם) צריך להיות בראש סדר העדיפות שלנויכול להיות שאתה צודק ובאמת אם רק נציע את ההצעה הנכונה-נכונה אבו מאזן יצליח להגיד לשישה מיליון פליטים עם מפתח על הצוואר ושק קמח מאונרא שלא חוזרים הביתה, וגם לשכנע 40% תומכי חמאס וג'יהאד איסלמי לכתת חרבותם לאתים ולא לשאת גוי לגוי חרב.
מהעם אתה מנותק. לדעתי גם מהמציאות
מפלגות השמאל הן היחידות שדאגו ודואגים לתושבים בפריפריה,לא מעניין כלב מת ולא מביא יותר מעשרה קולות. אם אחרי הבחירות האלה לא הבנת את זה, צר לי, אבל מצבך עגום