תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 21:06 
אוקיי, תודה על התשובה, מעריך זאת. שאלה נוספת: בהנחה שהיחידה שתקנס על קללות ליריבה תהיה הפועל תל אביב, האם תמשיך בכל זאת לתמוך בהפסקת השירים מהסוג הזה? האם המצב הזה באמת רחוק ממה שקורה עכשיו?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:06 
חשבתי שהדבר הראשון שכתבתי זה שאני לא תומך בהפסקת השיר הזה, ובטח שאני בעד המאבק בחוסר השיויוניות סביב הסיפור.
יחד עם זאת, לא יפריע לי אם השיר הזה יעלם.
וכדי בכל זאת כדי לתת לך סוג של מענה על שאלת ההמשך, אין לי בעיה אם זה שהקהל היחיד שלא יקלל יהיה הקהל של הפועל, נהפוך הוא זה יגרום לי הרבה יותר הנאה וגאווה.
היו ימים שכשהיו שרים שירים בגנותינו התגובה היתה מחיאות כפיים גורפות וציניות בחזרה, באותם ימים היה קונצנזוס במחוזותינו שהקהל של הפועל הוא הקהל מספר 1 בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:27 
מחיאות הכפיים האלה היו אחד הדברים הכי צבועים ודוחים שהקהל של הפועל עשה מאז ומעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:36 
למה?
אני אהבתי את זה. מה יש לך לעשות מול עדר ששר "הפועל זונה". מחיאות כפיים זה התשובה הכי טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:37 
כי אתה מקלל בקללות מגעילות בדיוק כמו כולם, ומתנשא כשמקללים אותך? להתנשא זה דוחה בפני עצמו, להתנשא כשאין לזה שום בסיס זה פתטי.

זה מגעיל וברוך השם שזה לא קיים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:40 
זה לא עניין של מגעיל, זה עניין של רדוד.
כן, לדעתי לשיר "הפועל זונה" , "מכבי זונה" או "בית"ר זונה" זה ברמה של מלחמת שירים בין כיתות י' בתיכון.
אני לא מצטרף לזה בעצמי, וזה מצחיק אותי שזאת ה"קללה העיקרית" שסוחפת שם 5000 איש. אצלנו זה לא ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:47 
בתחילת שנות ה2,000 כשזה היה, אלה גם היו רוב הקללות שלנו.
שלא לומר שמחאו כפיים לכל מיני "גרשון אתה גדול".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 02:03 
המחיאות כפיים היה פשוט גאוני ואין שום קשר להתנשאות
זה ה״שמים עליכם זיו״ הכי אדיר שיש
הקהל היריב לא ידע איך להגיב לזה מרוב שזה השתיק אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 06:59 
מילפורד כתב:
אני לא אומר שאני תומך בלהפסיק לשיר את השיר הזה או שאני נגד מאבק בחוסר הצדק סביב השיר הזה.
אבל, קשה לי קצת עם זה שאנחנו נלחמים על שירי ״שינאה״ ו/או ״אנטי״ כלפי היריבים שלנו.
באופן אישי, לא חושב שיהיה לי רע אם שירים כאלה לא יתקיימו יותר ויהיו לנו רק שירי עידוד בעד הקבוצה שלנו (עם אפס התעסקות באחרים).

אני יודע שזה לא בדיוק עונה על השאלה שלך, אבל כמו שפז (נדמה לי) כתב באשכול הזה, זאת לא שאלה של שחור ולבן אז גם התשובה היא לא שחור ולבן...

הבעיה היא שאתה חושב שהדיון פה הוא על שיר כזה או אחר.
הדיון הוא לא אם לשיר את השיר הזה או לא, כי כבר הוכח שהשיר הזה הוא התירוץ הזמין לאיגוד ולמכבי להיכנס בנו, עד שנפסיק והם יעברו לתירוץ הבא.
הדיון הוא האם אתה מוכן להיכנע לכל התכתיבים של מכבי והעיקר להיות קבוצה תחרותית, כמו שפרוויס מוכן ורוצה, או שאתה לא מוכן לרקוד לצלילי החליל שלהם ובשלב מסוים גם אתה מציב קווים אדומים?
כל הדיון על אם שרנו את השיר יותר או פחות בכלל לא רלוונטי.

ולגבי מחיאות הכפיים, הן היו פתטיות אז והן יהיו גם היום. אז דני גולפיטק חושב שהן גאוניות, אז מה? דני גולפיטק גם חושב שלהפועל יש קהל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
הדון שולט באיגוד, ולא חשוב מה נעשה, נפסיד.
רק כשהוא יתאבד סוף סוף אולי יהיה לנו סיכוי.
לכן חשוב כל כך לשיר את השיר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 10:48 
וייה, כמו שכתבתי, זה לא שחור ולבן, אני לא מוכן שיירמסו אותנו, אני גם לא חושב שהשיר הזה הוא משהוא שהאיגוד צריך להתעסק בו (למרות שאני באופן אישי לא שר אותו ומעולם לא שרתי אותו).
כל מה שאני אומר זה שלא יכאב לי בכלל אם השיר הזה (ודומיו) יומגר ונתעסק רק בעידוד הקבוצה שלנו ועל כן קשה לי לקחת חלק אקטיבי במחאה לשמר אותו.

ביום שיבואו אלינו בטענות על שיר שהוא נטו שיר עידוד בלי שום לשון (או כוונת) הרע כלפי גורמים שמחוץ לקבוצה אני אהיה שם בשורה הראשונה של המחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 17:49 
אני חושב שזה דיון שבאמת שווה לנהל - האם הפועל יכולה להיות קיימת בלי יריבות מול מכבי, ובלי להביע את היריבות הזאת בקול. אני לא יודע איפה אני עומד ביחס לשאלה הזאת, אבל אני חושב שחלק מלהיות הפועל זה "לא להיות מכבי", ובמציאות של הכדורסל הישראלי, יש לזה משמעות חשובה. בלי זה, לדעתי, אנחנו מאבדים משהו מעצמנו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
וייה, כמו שכתבתי, זה לא שחור ולבן, אני לא מוכן שיירמסו אותנו, אני גם לא חושב שהשיר הזה הוא משהוא שהאיגוד צריך להתעסק בו (למרות שאני באופן אישי לא שר אותו ומעולם לא שרתי אותו).
כל מה שאני אומר זה שלא יכאב לי בכלל אם השיר הזה (ודומיו) יומגר ונתעסק רק בעידוד הקבוצה שלנו ועל כן קשה לי לקחת חלק אקטיבי במחאה לשמר אותו.

ביום שיבואו אלינו בטענות על שיר שהוא נטו שיר עידוד בלי שום לשון (או כוונת) הרע כלפי גורמים שמחוץ לקבוצה אני אהיה שם בשורה הראשונה של המחאה.

מה שכתבת במשפט האחרון הוא מה שקורה בפועל בשנים האחרונות. רק הבסברים משתנים בהתאם למצב המגוחך שיוצר האיגוד וכלבי המשטר של המחלה. אז זה התחיל משערי שואה, הגיע כבר לשיר ספציפי של הנוכל הכי גדול בכדורסל ועכשיו נציב את הרף על שירי אהבה נטו, ונחכה לקבל אישור למילים שמותר או אסור. האמת נמאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אני חושב שזה דיון שבאמת שווה לנהל - האם הפועל יכולה להיות קיימת בלי יריבות מול מכבי, ובלי להביע את היריבות הזאת בקול. אני לא יודע איפה אני עומד ביחס לשאלה הזאת, אבל אני חושב שחלק מלהיות הפועל זה "לא להיות מכבי", ובמציאות של הכדורסל הישראלי, יש לזה משמעות חשובה. בלי זה, לדעתי, אנחנו מאבדים משהו מעצמנו.

רק בתור תזכורת,
השם 'הפועל תל-אביב' עצמו נוסד לפני 90 שנים יחד עם מועדון הכדורגל כצעד מחאה נגד השאיפה המוגזמת להישגיות מצד מועדון מכבי תל-אביב.

לדעתי, זו לא בהכרח יריבות מול מכבי כמו שזה יריבות מול כל מי שמנסה לפגוע בערך הספורטיבי של הענף הזה ובבעלים האמיתיים שלו - הקהל. אני מאמין שהמחאה היתה זהה גם בעולם בלי מכבי ושמי שעושה לנו צרות הם מגדל / חיפה / חולון / עפולה.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 19:29 
האדום הצורר כתב:
האם הפועל יכולה להיות קיימת בלי יריבות מול מכבי,

לצערי הרב, הגענו למצב שבו יש אנשים שקוראים לעצמם אוהדי הפועל, אבל למעשה הם קודם כל שונאי מכבי (או באופן כללי, קודם כל שונאים) ואת זה אני לא אוהב.

יהלום אדום כתב:
מה שכתבת במשפט האחרון הוא מה שקורה בפועל בשנים האחרונות. רק הבסברים משתנים בהתאם למצב המגוחך שיוצר האיגוד וכלבי המשטר של המחלה. אז זה התחיל משערי שואה, הגיע כבר לשיר ספציפי של הנוכל הכי גדול בכדורסל ועכשיו נציב את הרף על שירי אהבה נטו, ונחכה לקבל אישור למילים שמותר או אסור. האמת נמאס

מצטער, אבל עד היום, כל הדברים שבאו אלינו בטענות לגביהם (פירוטכניקה - שגרמה לפצועים פיזית , שירי השואה ואפילו ה"תתאבד כבר") הם דברים שהצלחתי להבין את הנימוקים נגדם ואין לי שום התנגדות שהם יעלמו מנוף ה"עידוד" שלנו.
על הפירוטכניקה חבל לי, זה הוסיף המון תפאורה, אבל ברגע שאנשים נפגעו מזה פיזית וזה קצת איבד שליטה אז אין לזה מקום, יש מקום לנסות לארגן דברים חוקיים ומותרים (כמו שהיה בפעם הקודמת שנלחמנו נגד הירידה בכדורגל במשחק נגד באר שבע שבו הובטחה ההישארות כשהיה תותחי קונפטי).

מצד שני, יש כאן טענות צודקות והן אלו שאנחנו צריכים להילחם עליהן, זה נושא של חופש הביטוי (כן, גם לגבי דברים שאני לא אוהב ומעדיף שלא נשיר) ויותר גרוע זה האכיפה הסלקטיבית.
הייתי גם מוסיף על זה את הענישה הקולקטבית שהגיע הזמן שתעלם מן העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 20:44 
אם לא הפנמתם את "אל תהיה צודק, תהיה חכם" אז בואו נראה את הדברים מנקודת מבט אחרת:
כששוחים בים ונכנסים למערבולת, מי שמנסה לצאת ונאבק בכוח, טובע.
כדי לצאת צריך לשחות עם הזרם סביב סביב, ולאט לאט לצאת ולהתרחק ממרכז המערבולת.
אם נמשיך עם ה"דווקא" הצודק. נטבע!
אם נלחם בחכמה, במחאה עזה אך "חוקית"\"עומדת בתקנון", יש סיכוי טוב שננצח.
לאט לאט אבל בטוח מצטרפים אלינו הרבה אוהדי כדורסל, חלק גדול מהם "שפוטי הדון" לשעבר, אוהדי "נגמרו הקלמנטינות" מימי ערוץ 1 והאגרה ששילמנו בעל כרחנו.
תנו לרמי כהן לעבוד. אין טוב ממנו.
תנו לשחקנים את התנאים הטובים ביותר, אווירה ביתית ועידוד מטורף. זה העתיד, התקווה והמהות שלנו.
אנחנו הפועל תל אביב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 21:26 
רדיוס עם קהל+ 25,000 קנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 21:26 
הפועל תל אביב נענשה ברדיוס בעקבות התנהגות אוהדיה
אוהדים הניפו שלט ובו שמות חברי בית הדין והדיינים עם הכיתוב "משת"פים של שמעון". בית הדין קבע כי מדובר בעבירה חמורה של ביזוי מוסדות איגוד הכדורסל והוסיף קנס בגובה 25 אלף שקל

http://sports.walla.co.il/item/2841337

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 21:36 
דיקטטורה.
אסור לדבר, אסור לקלל
מדינה מסריחה
דיקטטורה נקודה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 21:44 
להעניש קהל תחת סעיף של ״ביזוי מוסדות האיגוד״ זה סוג של שיא חדש. הרי לפי זה כל קללה לשופט היא ביזוי של מוסדות האיגוד וצריך להעמיד כל קבוצה בליגה לדין. אין בכלל היגיון בסעיף כזה בקונטקסט של קהל, מי שמבזה את מוסדות האיגוד זה הדיינים ההזויים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 21:47 
זה לא שיא חדש, כי אין שיאים, זה כאוס אחד גדול.

אני נדהם כל פעם מחדש מאנשים שחושבים שבגישה רציונלית אפשר להשיג משהו.
כשמענישים אותך על זה ש"שופט חש מאויים" זה יותר הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 21:58 
אני לא מבין, זה רק על השלטים? על השיר המפורסם לא עמדנו לדין הפעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 21:59 
הכל נכון, אבל בעיני זה רק מראה כמה המחאה הזאת עם השלטים היתה מצוינת.
לשיר סתם ״שמעון מזרחי תתאבד כבר״ עושה להם חיים קלים.
עכשיו נראה אותם מזיעים קצת, ממציאים עוד פלפולים משפטיים חסרי היגיון, ולאט לאט נתפסים בתוך האבסורד של עצמם.
הלוואי שנמשיך במחאות יצירתיות כאלה.

אני רוצה לראות את ההסבר של בית הדין איך כשהקהל של חולון שר אסתרון ההומו אסתרון הבן זונה זה לא ביזוי של נושא תפקיד באיגוד, אבל כשאומרים על משקיף (בלי כל שימוש במילות גנאי או אלימות) שהוא משת״פ של שמעון זה כן ביזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 22:38 
ואחרי שוואן עשו לעצמם פאדיחה בדיווח הקודם לפני שבוע על ״קריאות גזעניות כלפי שמעון מזרחי״, הפעם ניסו לתקן קצת כשכתבו בדיווח ״נציין שבשלטים לא היה שימוש בשפה בוטה, גזענות או כל אלמנט אלים אחר״.
נו טוב, לפחות זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 23:16 
מצוין. נראה עכשיו איך הם יוצאים מזה בערעור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 23:17 
לפי דעתכם, יש סיכוי רב שהערעור יגרום לביטול הרדיוס? או שלפחות ידחה את הרדיוס למשחק בית הבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הכל נכון, אבל בעיני זה רק מראה כמה המחאה הזאת עם השלטים היתה מצוינת.
לשיר סתם ״שמעון מזרחי תתאבד כבר״ עושה להם חיים קלים.
עכשיו נראה אותם מזיעים קצת, ממציאים עוד פלפולים משפטיים חסרי היגיון, ולאט לאט נתפסים בתוך האבסורד של עצמם.
הלוואי שנמשיך במחאות יצירתיות כאלה.

אני רוצה לראות את ההסבר של בית הדין איך כשהקהל של חולון שר אסתרון ההומו אסתרון הבן זונה זה לא ביזוי של נושא תפקיד באיגוד, אבל כשאומרים על משקיף (בלי כל שימוש במילות גנאי או אלימות) שהוא משת״פ של שמעון זה כן ביזוי.

הם מה זה נתפסים עכשיו בתוך האבסורד של עצמם, הם עוד שניה הולכים להתאבד מרוב הקמטים הקוונטיים שהם יצרו במרחב-זמן....... :bang:
הם הולכים להביא את צ'אק נוריס, שאול אייזנברג והרוח של מוני פנאן לערעור

הפלפול היחיד פה זה שהם לא דרשו עונש מוות.
וביום שהם ידרשו עונש מוות בגז ובערעור יפחיתו רק לעונש מוות בזריקה קטלנית ליציע 1, עדיין ירשמו פה
Fez כתב:
נו טוב, לפחות זה.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 23:26 
הנה הנה, גם אני יכול:
עדיין יש פה אנשים שכל מה שהם רוצים זה לקיים אורגיה פרועה עם
roygordana כתב:
צ'אק נוריס, שאול אייזנברג והרוח של מוני פנאן

וואי, ממש כיף המשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 23:30 
קרב אבוד, זה גם לא מעניין ממש אף אחד חוץ מ2000 אוהדי הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2015, 23:53 
NARKOTIKA כתב:
קרב אבוד, זה גם לא מעניין ממש אף אחד חוץ מ2000 אוהדי הפועל

זאת הבעיה הכי גדולה. לאף אחד לא באמת אכפת.
היחידים שיכולים לעצור את זה הם התקשורת, אבל הם רק מלבים את האש.
לי נראה שאין ממש יציאה מהסיפור הזה. כל החלטה כזאת רק מחזקת כל מיני roygordana כאלה שרוצים לשבור את הכלים, האיגוד ימשיך בשלו, ולאט לאט המועדון הזה ילך ויחרב.
זה כבר קורה. ההעמדות לדין יותר ויותר צפופות. העונשים יותר ויותר קשים. התחלנו לדבר בשפה של רדיוסים והורדת נקודות (בנוסף לקנסות ולא במקום), שזו הסלמה חריפה מאוד. וזה הולך ונהיה גרוע יותר.

כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה על דרך הפעולה שלנו, אבל מה שצריך זה קודם כל לפתוח את העיניים. אנחנו חזק מאוד בדרך למטה. לא בטוח שאנחנו מבינים עד כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: