תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 07:54 
לשיר את השיר הזה הכי חזק היום בבלומפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
purvis, אתה יודע מה באמת הכי עצוב?
שהתיעוב והקללות למזרחי, פנאן, שמלוק ואבידן ושאר הנעצים התחילו לפני יותר מ-30 שנים בתור תגובה לחוסר התחרותיות בכדורסל בארץ. אין שום ענף ספורט קבוצתי באף מדינה שדומה לכדורסל בארץ.

השיר הזה "נכתב" בשנת 2002 בערך, בזמן עוד משחק סמול-בול שבקושי מהווה תפאורה עלובה לאליפות הבאה של *כבי.
אז, היו שרים אותו כל משחק (שומע Fez, כל משחק! אולי רק לפני הפתיחה, אולי רק אחרי הסיום, אולי רק בחזרה מפסק זמן, מצטער שלא צעקתי חזק יותר שגם אתה תשמע.....) ואנשי מכבי היו "מזדעזעים", אבל היו דברים אחרים להעניש עליהם:
הענישו על פירוטכניקה, אז הפסיקו.
הענישו על שירי שואה, אז הפסיקו.
הענישו על שיר שאין בו שום דבר אלים, אז הפסיקו.
הענישו על שלטים שגם בהם אין שום דבר אלים או מבזה והונפו רק בתור תגובה להתנהלות משפילה ומקוממת, בקרוב יפסיקו גם עם זה.

הייתי אומר "מדרון חלקלק", אבל אני מעדיף להגיד שאתה פשוט רכיכה חסרת עמוד שדרה שנאחזת נואשות בתירוץ של "תחרותיות" במקום היחיד בעולם שהיא לא קיימת :LOL2:

(אגב, אם באמת היתה איזשהי כוונה לנסות לחנך ולקדם תרבות ספורט נקייה מאלימות, לפחות למראית עין, שחורציאניטיס היה מועף מהליגה לצמיתות שעה אחרי שעלה ליציע.....)

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 09:50 
roygordana כתב:
purvis, אתה יודע מה באמת הכי עצוב?
שהתיעוב והקללות למזרחי, פנאן, שמלוק ואבידן ושאר הנעצים התחילו לפני יותר מ-30 שנים בתור תגובה לחוסר התחרותיות בכדורסל בארץ . אין שום ענף ספורט קבוצתי באף מדינה שדומה לכדורסל בארץ.

השיר הזה "נכתב" בשנת 2002 בערך, בזמן עוד משחק סמול-בול שבקושי מהווה תפאורה עלובה לאליפות הבאה של *כבי.
אז, היו שרים אותו כל משחק (שומע Fez, כל משחק! אולי רק לפני הפתיחה, אולי רק אחרי הסיום, אולי רק בחזרה מפסק זמן, מצטער שלא צעקתי חזק יותר שגם אתה תשמע.....) ואנשי מכבי היו "מזדעזעים", אבל היו דברים אחרים להעניש עליהם:
הענישו על פירוטכניקה, אז הפסיקו.
הענישו על שירי שואה, אז הפסיקו.
הענישו על שיר שאין בו שום דבר אלים, אז הפסיקו.
הענישו על שלטים שגם בהם אין שום דבר אלים או מבזה והונפו רק בתור תגובה להתנהלות משפילה ומקוממת, בקרוב יפסיקו גם עם זה.

הייתי אומר "מדרון חלקלק", אבל אני מעדיף להגיד שאתה פשוט רכיכה חסרת עמוד שדרה שנאחזת נואשות בתירוץ של "תחרותיות" במקום היחיד בעולם שהיא לא קיימת :LOL2:

(אגב, אם באמת היתה איזשהי כוונה לנסות לחנך ולקדם תרבות ספורט נקייה מאלימות, לפחות למראית עין, שחורציאניטיס היה מועף מהליגה לצמיתות שעה אחרי שעלה ליציע.....)

:ROSE:

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 10:46 
purvis short כתב:
קרספו, אתה יודע מה הכי עצוב? שאנשים לא מעטים בקהל משכנעים את עצמם ששיר כזה או אחר באמת פוגע במכבי ובגלל זה הפועל נענשת. הם אשכרה מאמינים שזה מעציב את מכבי, כואב לה. ולכן זה איזה עיקרון שאין לנטוש אותו.
בעוד שהמציאות היא שכל שונאי הפועל מסתכלים עליכם ואומרים לעצמם ומייחלים שתמשיכו ומבינים שיש בקהל של הפועל אנשים שפוגעים במועדון יותר מהשונא הכי גדול שלו, ועוד משכנעים את עצמם שהם צודקים ושמי שלא פוגע במועדון הוא בובה על חוט.
אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שמישהו נעלב משיר כזה או אחר. אני אומר לך שכל שונאי הפועל מייחלים לכך שתמשיכו להתנהג כמו ילדים עד לחיסולו של המועדון. אבל גם אז תשכנעו את עצמכם שאף אחד אחר לא מבין כלום חוץ מכם.
אתה יודע מה באמת מפחיד את מכבי? כשסקוט יצא להתקפה אחרונה במשחק הגביע בפיגור שתיים, במכבי שיקשקו שהם הולכים לעוף מהגביע. יודע מה מפחיד את מכבי? שהפועל תגבש רוב במינהלת הליגה ובעונה הבאה יחזור הפיינל פור. שהפועל תכריח את מכבי בעונה הבאה לתת עשרה אחוז מתכולת יד אליהו בדרבים. שהיועצת המשפטית החדשה של האיגוד הייתה היועצת של הפועל.
ככה נאבקים בצורה בוגרת, על דברים באמת חשובים. מה שאתה עושה זה לירות ברגל של מי שנאבק על הדברים החשובים, וגם על זה שתהיה הזכות לשיר את השיר ההוא, שעומד בכל קריטריון של חופש הביטוי.
אני כתבתי פעמים רבות שההענשה על השיר היא ביזיון ושערוריה ואנטי דמוקרטית. וגם ההנהלה מסכימה איתך והיא נאבקת. בבתי משפט, באיגוד. לעשות דווקא זה לפגוע בהנהלה. לפגוע במאבקים שלה על הדבר הזה ועל הדברים החשובים באמת.
מה שקורה עם השירה הדווקאית הזו היא שאוהדי הפועל פוגעם בה יותר מגדולי שונאיה. שונאי הפועל רק יכולים להיות מרוצים. הם לא יכלו למצוא לעצמם שותפים טובים יותר לדרך מאנשי העקרונות ביציע האדום.
אם רוצים להשיג משהו צריך לנהוג בחוכמה, ולא רק להיות צודק.
ושוב אני אחזור על זה. הפועל תל אביב היא קודם כל קבוצת כדורסל תחרותית ולא פלטפורמה למימוש מחאות. והגיע הזמן שתבינו את זה.

אני מסכים עם הנאמר כאן
האיגוד, המינהלת וכל שאר השותפים למתרחש בענף מחפשים אותנו בכל דרך אפשרית מבחינתם
אין ספק שאנחנו צודקים, זה לא יעזור לנו, רק יעזור למקקיה ועושי דברה לדפוק אותנו ואולי לחסל אותנו כלכלית.
אנחנו צריכים להיות חכמים. להחליף את המחאה כך שלא יהיה סעיף, עילה, חצי תרוץ להעמיד אתנו לדין.
לא לעשות אותו דבר פעמיים, להתייעץ עם עורכי דין על כל מילה ותנועה, לבנות קואליציה עם כל מי שאפשר, כולל חיפה, חולון, מגדל (כאן צריך תרופה משהו חזק נגד בחילה, אבל צריך)
אם לא נפנים זאת ונבצע, נהיה צודקים כל הדרך עד החיסול הסופי
וכבר אמרתי, נקמה טעימה הרבה יותר כשהיא קרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 10:55 
צר לי, אבל אנחנו מנצחים. לראייה הצעת התקנון ההזויה שעלתה לפיה כל קללה תביא לעונש . ההנמקות נשמעו כמו קטע ממערכון של הגשש (עוד מתקופת השופטים...).
הלוואי ויענישו אותנו על שלטי "משתפים של שימון" זה הדבר הכי טוב שקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 13:35 
השלטים זה בדיוק מה שאני מכוון אליו. ההפך המוחלט מלשיר את השיר הזה עוד ועוד ועוד וללכת עם הראש בקיר. השלטים זו מחאה מבריקה, נכונה, פוגעת ואפקטיבית.
תארו לכם שהיו מעמידים את הפועל לדין רק על פגיעה במערכת השיפוטית או איזה שטות אחרת? זה היה מראה עד כמה הגוף הזה פאתטי.
וגורדנה, אני חושב שיש זכות חוקית לשיר את השירים האלה. וכתבתי בחריפות נגד ההעמדות לדין. אני רק טוען שלשיר את זה שוב ושוב ושוב זה לא מאבק. זו כניסה מטופשת עם הראש בקיר. כניסה שכל שונאי הפועל ישמחו שתימשך עוד ועוד ועוד.
להנהלת הכדורסל יש שאיפות להגברת התחרותיות בליגה. והיא עושה המון בנושא. בעוד שבוע יש הכרעה לגבי שיטת הליגה בעונה הבאה. ואני מבטיח לך שעושים הכול כדי לחזור לפיינל פור שזה הסיוט של מכבי. ואני מבטיח לך שעושים הכול כדי לשנות דברים מהותיים פה. והקהל צריך להיות בוגר ולתת להנהלה גב ולא לגרום לה להתעסק בדברים שוליים (ושוב, לא חולק שהענישה בעקבות השיר הזה היא חרפה וביזיון לדמוקרטיה. אנחנו לא חלוקים בנושא הזה בכלל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של רועי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 16:47 
אני מציע שתקשיבו לריאיון עם רמי כהן בפודקאסט.
או שגם הוא לא מבין כלום ורק רוצה להתקפל מול מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
1. קרספו, ההנהלה עמדה בהבטחתה. היא נאבקת, פנתה גם לבית משפט אזרחי. נעמדה על רגליה האחוריות. מה היא מקבלת בתמורה? יריה מצד הקהל ברגליים. במקום שעשרות אלפי שקלים יופנו למאבק על חופש הביטוי הם הולכים לאיגוד הכדורסל. והדווקא הזה מאפיין התנהלות חלקים בקהל לא רק בנוגע לשיר הזה. וכן, זה שהשיר הזה הפך לאיזה סלע קיומם של כמה אוהדים זה מביך ודווקאי וכל מה שפז כתב.
2. יש לי חדשות בשבילך. עבור רוב מוחלט. מאוד מאוד מוחלט של אוהדי הפועל, הפועל תל אביב היא קבוצת כדורסל תחרותית, ולא במה למימוש מחאות. או קיי? הגיע הזמן שתפנים את זה. אותו רוב מוחלט יהיה מוכן לצאת למאבק על חופש הביטוי, אבל אותו רוב מוחלט לא יהיה מוכן ששום שיר יהיה יותר חשוב מהקבוצה. ותקרא לאנשים האלה באיזה שמות שתרצה, ותאמר אמרנו לכם כמה שתרצה. עדיין תהיה במיעוט. הפועל תל אביב היא קבוצת כדורסל תחרותית. ותחסוך ממני את ההטפות על קהל קונצרטים. הייתי שם בתחילת שנות התשעים ואוסישקין היה מבצר גם בלי המאבקים ההירואיים האלה שלך.
3. ולמרות שאני לא שר את השיר הזה. אני כותב בחריפות נגד ההעמדות לדין, שהן חרפה וביזיון ודעתי עליהן היא כדעתך. והמאבק נגד האיגוד הוא סופר מוצדק. רק שמה שקורה זה שבמקביל למאבק מכון באיגוד (למשל כמו עם השלטים המעולים במשחק האחרון), יורים להפועל ברגל (עם השיר ההוא שלא קשור לכלום).
4. ואני מוצא קשר ישיר בין מחיאות הכפיים הסוערות לבן רייכרט לבין ההתנהגות הזו. עושים דווקא למי שעושה לרוב מוחלט של הקהל דווקא כבר שנים. (ודעתי על עסקת רייכרט הביזיונית ידועה). יש יותר מדיי אוהדי הפועל שלא מבינים שהם התנתקו מרוב מוחלט של הקהל.

כל עוד הפועל תל אביב משחקת בליגה שמקדשת את חוסר התחרותיות, וההעמדות האלה לדין הן חלק מהקידוש הזה, היא לא קבוצה תחרותית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 00:40 
אתה חושב ככה. 90 אחוז מהקהל חושב אחרת. אולי תתחשב בו?
הקשבת לפודקאסט של רמי? אז מנסים לעשות ועושים. ורמי בעצמ מסביר שההתנהגות הזו רק פוגעת במאמצים. אז הוא גם לא מבין שום דבר?
זה הכי קל להתנהג כמו ילד קטן. לעשות מה שבראש, מבלי להתחשב בהשלכות. הרי אחרי זה תספרו שזה כולם אשמים חוץ מכם.
וזה נכון, כולם אשמים. אבל גם יש אשמים בקהל שלנו. שבמקום לנהל מאבק נכון, שההנהלה תומכת בו לחלוטין, גורמים רק נזק ולמעשה עושים מד אחת עם השונאים הכי גדולים של הפועל. העיקר שהם ישכנעו את עצמם שהם בעצם מנהלים מאבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 00:41 
ומי שחושב שהפועל כדורסל היא לא קבוצה תחרותית לא חייב לבוא למשחקים שלה. זו לא חובה. הוא יכול ללכת לצפות בענפים אחרים שבהם הפועל קבוצה יותר תחרותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
את התגובות המתנשאות שלך תשאיר למזרחים מהפריפריה.

בינתיים כדאי מאוד שימשיכו עם "שמעון מזרחי תתאבד כבר" בשביל שלא יעמידו אותנו לדין על שירים שמופיעים בהם הצירופים "אדום עולה" ו"הפועל עולה" כי אני מת לראות אותך תוקף את מי ששר את השירים האלה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 11:04 
הבעיה האמיתית - ראשי המנהלת לא באמת רוצים ליגה תחרותית, הם רוצים את מכבי ועוד 11 קבוצות שישמשו לה (למכבי) תפאורה. אם תזרום עם הרעיון הזה, ראשי המנהלת יתמכו בך, אם תערער על כך, תמצא את עצמך בעימות מולם. כך אני רואה את הדברים.
כשלפני שלוש עונות (או אולי שתיים, לא זוכר, בכל מקרה זה היה בעונה ששיחקנו בראשל"צ) אמרתי לאלי סהר (הפרשן) כי מיד לאחר שראשי המנהלת יסיימו את מאבקם במה שמכונה "שירי שואה", הם יתחילו להתעסק עם השיר "ש.מ.ת.כ", תשובתו היתה "לא זה לא יקרה, זה כבר כולם שרים". כמובן שצדקתי והוא טעה. עתה, עם כל הבנתי לדבריהם של חלק מהדוברים כאן, רק נאיבי יחשוב שאם נפסיק עם השיר ש.מ.ת.כ., יעזבו אותנו. זה לא יקרה. זה יקרה, רק כאשר המנהלת תגיע לכלל מסקנה שאנו משלימים עם הרעיון של מכבי ועוד 11 ועם היותנו תפאורה למכבי. עד אז, גם אם השיר ש.מ.ת.כ יופסק, ימצאו דברים חדשים.
אז מה עושים? אני בספק אם לשאלה זו יש בכלל תשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 15:37 
כל אחד עושה את תפקידו. אנחנו שרים. ההנהלה מנסה לעצור לפי דרישת בית המשפט ובמקביל מנהלת הליך אזרחי. המינהלית נכנסת עוד יותר עמוק לבור שלה (איסור קללות, העמדה לדין על שלטי המשתתפים) ומראה מי היא באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 17:28 
אבא של קידר כתב:
הבעיה האמיתית - ראשי המנהלת לא באמת רוצים ליגה תחרותית, הם רוצים את מכבי ועוד 11 קבוצות שישמשו לה (למכבי) תפאורה. אם תזרום עם הרעיון הזה, ראשי המנהלת יתמכו בך, אם תערער על כך, תמצא את עצמך בעימות מולם. כך אני רואה את הדברים.
כשלפני שלוש עונות (או אולי שתיים, לא זוכר, בכל מקרה זה היה בעונה ששיחקנו בראשל"צ) אמרתי לאלי סהר (הפרשן) כי מיד לאחר שראשי המנהלת יסיימו את מאבקם במה שמכונה "שירי שואה", הם יתחילו להתעסק עם השיר "ש.מ.ת.כ", תשובתו היתה "לא זה לא יקרה, זה כבר כולם שרים". כמובן שצדקתי והוא טעה. עתה, עם כל הבנתי לדבריהם של חלק מהדוברים כאן, רק נאיבי יחשוב שאם נפסיק עם השיר ש.מ.ת.כ., יעזבו אותנו. זה לא יקרה. זה יקרה, רק כאשר המנהלת תגיע לכלל מסקנה שאנו משלימים עם הרעיון של מכבי ועוד 11 ועם היותנו תפאורה למכבי. עד אז, גם אם השיר ש.מ.ת.כ יופסק, ימצאו דברים חדשים.
אז מה עושים? אני בספק אם לשאלה זו יש בכלל תשובה.

קודם כל תשמע את הראיון של רמי כהן, זה ממש לא נכון שבמנהלת רוצים את מכבי ו-11 קבוצות שישמשו לה תפאורה. יש פה רדיפה כלפינו אבל צריך לשים אותה בפרופורציות, ומה שאתה עושה זה בדיוק חוסר הפרופורציות שמאפיין את הקהל שלנו. זה דבר ראשון.
דבר שני, אף אחד לא חושב ש-"יעזבו אותנו בשקט" אם נפסיק. ואני גם לא אומר שצריך להפסיק. אבל השאלה היא האם צריך לשיר את השיר הזה פי 10 ממה שהיה נהוג בעבר בתור "דוקא", לדחוף אותו בכוח לכל משחק (מה שמעולם לא היה המצב) עם תנועות "תרשום תרשום יא בן זונה" למשקיף, להכנס עם הראש חזק בקיר ולהרע את מצבנו באופן משמעותי בכל הסיפור הזה. אני כתבתי את זה גם לפני הראיון עם רמי, ואחרי הראיון אתה יכול להבין את זה יותר בבירור. אנחנו מתנהגים בצורה הכי מטומטמת שאפשר.

זה כל פעם מחדש מפתיע אותי כמה הכל כאן שחור ולבן. all or nothing. כאילו אין שום אופציה באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 22:01 
purvis short כתב:
קרספו, אתה יודע מה הכי עצוב? שאנשים לא מעטים בקהל משכנעים את עצמם ששיר כזה או אחר באמת פוגע במכבי ובגלל זה הפועל נענשת. הם אשכרה מאמינים שזה מעציב את מכבי, כואב לה. ולכן זה איזה עיקרון שאין לנטוש אותו.
בעוד שהמציאות היא שכל שונאי הפועל מסתכלים עליכם ואומרים לעצמם ומייחלים שתמשיכו ומבינים שיש בקהל של הפועל אנשים שפוגעים במועדון יותר מהשונא הכי גדול שלו, ועוד משכנעים את עצמם שהם צודקים ושמי שלא פוגע במועדון הוא בובה על חוט.
אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שמישהו נעלב משיר כזה או אחר. אני אומר לך שכל שונאי הפועל מייחלים לכך שתמשיכו להתנהג כמו ילדים עד לחיסולו של המועדון. אבל גם אז תשכנעו את עצמכם שאף אחד אחר לא מבין כלום חוץ מכם.
אתה יודע מה באמת מפחיד את מכבי? כשסקוט יצא להתקפה אחרונה במשחק הגביע בפיגור שתיים, במכבי שיקשקו שהם הולכים לעוף מהגביע. יודע מה מפחיד את מכבי? שהפועל תגבש רוב במינהלת הליגה ובעונה הבאה יחזור הפיינל פור. שהפועל תכריח את מכבי בעונה הבאה לתת עשרה אחוז מתכולת יד אליהו בדרבים. שהיועצת המשפטית החדשה של האיגוד הייתה היועצת של הפועל.
ככה נאבקים בצורה בוגרת, על דברים באמת חשובים. מה שאתה עושה זה לירות ברגל של מי שנאבק על הדברים החשובים, וגם על זה שתהיה הזכות לשיר את השיר ההוא, שעומד בכל קריטריון של חופש הביטוי.
אני כתבתי פעמים רבות שההענשה על השיר היא ביזיון ושערוריה ואנטי דמוקרטית. וגם ההנהלה מסכימה איתך והיא נאבקת. בבתי משפט, באיגוד. לעשות דווקא זה לפגוע בהנהלה. לפגוע במאבקים שלה על הדבר הזה ועל הדברים החשובים באמת.
מה שקורה עם השירה הדווקאית הזו היא שאוהדי הפועל פוגעם בה יותר מגדולי שונאיה. שונאי הפועל רק יכולים להיות מרוצים. הם לא יכלו למצוא לעצמם שותפים טובים יותר לדרך מאנשי העקרונות ביציע האדום.
ושוב אני אחזור על זה. הפועל תל אביב היא קודם כל קבוצת כדורסל תחרותית ולא פלטפורמה למימוש מחאות. והגיע הזמן שתבינו את זה.

אתה יודע מה הכי מצחיק?
שאתה מכניס לי מילים למקלדת ואז עונה.
ברור ששמעון מזרחי מעדיף שתמשיך לשיר, ברור שהוא לא נעלב וברור שלמכבי לא איכפת וגם ברור שהבעיה שלהם היא לא השיר.
הבעיה של מכבי היא שהפועל קיימת ולכן היא כל הזמן תחפש איך לפגוע בך.
מה שאתה מציע (תסלח לי שאני לא קונה את כל ההסתייגויות שלך והדעה שלך נגד האיסור לשיר) זה להתקפל וליישר קו עם מכבי.
מה שאתה לא מבין זה שברגע שתפסיק לשיר את זה, הם יעברו לדפוק אותך בדרך אחרת, ואני מסכים, השיר הזה לא מזיז למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 22:01 
purvis short כתב:

אתה יודע מה הכי מצחיק?
שאתה מכניס לי מילים למקלדת ואז עונה.
ברור ששמעון מזרחי מעדיף שתמשיך לשיר, ברור שהוא לא נעלב וברור שלמכבי לא איכפת וגם ברור שהבעיה שלהם היא לא השיר.
הבעיה של מכבי היא שהפועל קיימת ולכן היא כל הזמן תחפש איך לפגוע בך.
מה שאתה מציע (תסלח לי שאני לא קונה את כל ההסתייגויות שלך והדעה שלך נגד האיסור לשיר) זה להתקפל וליישר קו עם מכבי.
מה שאתה לא מבין זה שברגע שתפסיק לשיר את זה, הם יעברו לדפוק אותך בדרך אחרת, ואני מסכים, השיר הזה לא מזיז למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 11:26 
לא. מה שאני מציע זה להיות חכם. ולא ללכת עם הראש בקיר. ובעוד שנה-שנתיים, כשלא תהיה קבוצה, להאשים את כל העולם ולא לקחת אפילו טיפה אחריות.
כשאתה ממשיך לשיר את השיר הזה, וגורם להענשת הקבוצה, אתה לא נאבק ולא שום דבר. אתה מתקפל ונהרס. זו ההתקפלות האולטימטיבית. זה להתנדב לחסל את עצמך. זה לעשות את מה שהשונאים הכי גדולים של הפועל רוצים. מדהים שאוהדי הפועל עושים את זה ועוד משכנעים אותנו שזה מוצדק ונכון.
יש הבדל בין לשיר את זה, לבין לשיר את זה פי מאה כדי לעשות דווקא. זה פשוט להתנהג בטיפשות. בלי לקחת אחריות. כמו ילדים קטנים שלא מעניין אותם כלום וקיומה של הקבוצה הוא שולי עבורם.
יש לך הנהלה שנאבקת כמו שהנהלות של הפועל מעולם לא נאבקו. היא נאבקת על כרטיסים, והיא נאבקת כדי לשנות את שיטת המשחקים, ובקרוב תהיה יועצת משפטית חדשה לאיגוד. והיא גיבשה קואליציה שנותנת פייט מטורף למכבי במינהלת. ומכבי כבר לא מעבירה כל מה שהיא רוצה. והיא נאבקה והשיגה אולם. והיא נאבקת על הדברים החשובים באמת. והיא גם נאבקת על חופש הביטוי. כולל בבית משפט אזרחי.
היא נאבקת בחוכמה ומשיגה דברים. מה בדיוק משיגה ההתנהגות הילדותית הזו? הדווקאית הזו? חוץ מרדיוסים ונזק למועדון? ופגיעה בהנהלה שהיא מורכבת מאוהדים בדיוק כמוני וכמוך. למה אי אפשר היה להסתפק בשלטים - שהיו מחאה חכמה ומצויינת (וההעמדה עליהם לדין יותר תתרום מתזיק). למה תמיד צריך ללכת עם הראש בקיר? למה תמיד להסתכל על הכל או כלום? למה לא להתחשב ברמי כהן. רבאק, רמי כהן. יהיה לך יושב ראש שיותר קרוב לתחושות שלך מרמי כהן? למה אי אפשר להקשיב לו? מה, הוא נגדך? הוא מתקפל מול מכבי? למה לא לעזור לו ולתת לו גב?
בוא תסביר לי איך השירה הזו, הדווקאית, פי עשרה מבעבר, מזיזה למישהו? עוזרת במשהו? איך בדיוק ללכת בראש מורם ובעיניים פקוחות לתוך הבור נחשב למאבק?
אולי הגיע הזמן שאנשים כבר יקחו קצת אחריות?
סליחה, אני נאיבי. איזה אחריות. כל הדרך לרדיוס הבא, ולקנס הבא, שכמובן כולם יהיו אשמים בו, אבל אפילו רבע אחוז של אשמה לא תהיה על התנהגות דווקאית והליכה עם הראש בקיר.
זה כנראה מקרה אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
https://m.youtube.com/watch?v=stIKr3aPv ... e=youtu.be

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
נו מה אכפת לכם, תפסיקו לשיר שירי שואה, אחרי שתעשו את זה אין סיכוי שימצאו על מה להעניש אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2015, 23:23 
מתי שיהיה אסור לשיר "אני שונא מכבי תל אביב", גם יהיו הסברים למה זה בסך הכל שיר אחד ומה הבעיה להפסיק לשיר אותו ולמה הולכים עם הראש בקיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2015, 07:30 
purvis short כתב:
לא. מה שאני מציע זה להיות חכם. ולא ללכת עם הראש בקיר. ובעוד שנה-שנתיים, כשלא תהיה קבוצה, להאשים את כל העולם ולא לקחת אפילו טיפה אחריות.
כשאתה ממשיך לשיר את השיר הזה, וגורם להענשת הקבוצה, אתה לא נאבק ולא שום דבר. אתה מתקפל ונהרס. זו ההתקפלות האולטימטיבית. זה להתנדב לחסל את עצמך. זה לעשות את מה שהשונאים הכי גדולים של הפועל רוצים. מדהים שאוהדי הפועל עושים את זה ועוד משכנעים אותנו שזה מוצדק ונכון.
יש הבדל בין לשיר את זה, לבין לשיר את זה פי מאה כדי לעשות דווקא. זה פשוט להתנהג בטיפשות. בלי לקחת אחריות. כמו ילדים קטנים שלא מעניין אותם כלום וקיומה של הקבוצה הוא שולי עבורם.
יש לך הנהלה שנאבקת כמו שהנהלות של הפועל מעולם לא נאבקו. היא נאבקת על כרטיסים, והיא נאבקת כדי לשנות את שיטת המשחקים, ובקרוב תהיה יועצת משפטית חדשה לאיגוד. והיא גיבשה קואליציה שנותנת פייט מטורף למכבי במינהלת. ומכבי כבר לא מעבירה כל מה שהיא רוצה. והיא נאבקה והשיגה אולם. והיא נאבקת על הדברים החשובים באמת. והיא גם נאבקת על חופש הביטוי. כולל בבית משפט אזרחי.
היא נאבקת בחוכמה ומשיגה דברים. מה בדיוק משיגה ההתנהגות הילדותית הזו? הדווקאית הזו? חוץ מרדיוסים ונזק למועדון? ופגיעה בהנהלה שהיא מורכבת מאוהדים בדיוק כמוני וכמוך. למה אי אפשר היה להסתפק בשלטים - שהיו מחאה חכמה ומצויינת (וההעמדה עליהם לדין יותר תתרום מתזיק). למה תמיד צריך ללכת עם הראש בקיר? למה תמיד להסתכל על הכל או כלום? למה לא להתחשב ברמי כהן. רבאק, רמי כהן. יהיה לך יושב ראש שיותר קרוב לתחושות שלך מרמי כהן? למה אי אפשר להקשיב לו? מה, הוא נגדך? הוא מתקפל מול מכבי? למה לא לעזור לו ולתת לו גב?
בוא תסביר לי איך השירה הזו, הדווקאית, פי עשרה מבעבר, מזיזה למישהו? עוזרת במשהו? איך בדיוק ללכת בראש מורם ובעיניים פקוחות לתוך הבור נחשב למאבק?
סליחה, אני נאיבי. איזה אחריות. כל הדרך לרדיוס הבא, ולקנס הבא, שכמובן כולם יהיו אשמים בו, אבל אפילו רבע אחוז של אשמה לא תהיה על התנהגות דווקאית והליכה עם הראש בקיר.
זה כנראה מקרה אבוד.

אתה ממשיך להתעלם ממה ששואלים אותך.
זה ממש לא משנה אם אתה שר את השיר הזה בכל משחק כמו עכשיו או פעם בשניים-שלושה משחקים כמו בעבר. נניח והיו שרים את זה במינון הרגיל, אז מה? לא היית מקבל עונשים ורדיוסים?
אז אני שואל אותך, מה אתה מציע לעשות? להפסיק לשיר בכלל? תפסיק ללכת סחור-סחור. לגבי השיר הסצפיצפי הזה, מה אתה מציע לעשות?
ונניח ונפסיק לשיר, ואז מה? אתה באמת חושב ששם זה יפסק?
לא יעזור כלום, אתה תמיד תמצא את הסיבה למה הקהל אשם. זה לא שחלילה מנסים לקבור אותנו, זה הקהל שעושה דווקא ושר יותר מבעבר. הוא אשם. תמשיך לטמון את הראש בחול.
ולגבי הכרטיסים, תעשה לי טובה. אנחנו עדיין מקבלים 7% מהכרטיסים ביד אליהו, כדי לעמוד 3 אנשים על כסא, בזמן שהם מקבלים אצלנו 10% עם מעקה, ברזלים ותנאים של מלכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מרץ 2015, 10:10 
זה בניגוד ל4% שהיה לפני שנה וחצי.
והסיטואציה היום זה שפעם ראשונה בהיסטוריה מכבי לא עושים את מה שהם רוצים. ואנחנו באמצעות ההנהלה שלנו מובילים את המאבק נגדם מתחת ומעל פני השטח.
אני מציע לעשות מה שרמי אומר
לא יותר ולא פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 מרץ 2015, 10:11 
red pepper כתב:
זה בניגוד ל4% שהיה לפני שנה וחצי.
והסיטואציה היום זה שפעם ראשונה בהיסטוריה מכבי לא עושים את מה שהם רוצים. ואנחנו באמצעות ההנהלה שלנו מובילים את המאבק נגדם מתחת ומעל פני השטח.
אני מציע לעשות מה שרמי אומר
לא יותר ולא פחות

מה רמי אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2015, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
purvis short כתב:
זה כנראה מקרה אבוד.

אתה ממשיך להתעלם ממה ששואלים אותך.
זה ממש לא משנה אם אתה שר את השיר הזה בכל משחק כמו עכשיו או פעם בשניים-שלושה משחקים כמו בעבר. נניח והיו שרים את זה במינון הרגיל, אז מה? לא היית מקבל עונשים ורדיוסים?
אז אני שואל אותך, מה אתה מציע לעשות? להפסיק לשיר בכלל? תפסיק ללכת סחור-סחור. לגבי השיר הסצפיצפי הזה, מה אתה מציע לעשות?
ונניח ונפסיק לשיר, ואז מה? אתה באמת חושב ששם זה יפסק?
לא יעזור כלום, אתה תמיד תמצא את הסיבה למה הקהל אשם. זה לא שחלילה מנסים לקבור אותנו, זה הקהל שעושה דווקא ושר יותר מבעבר. הוא אשם. תמשיך לטמון את הראש בחול.
ולגבי הכרטיסים, תעשה לי טובה. אנחנו עדיין מקבלים 7% מהכרטיסים ביד אליהו, כדי לעמוד 3 אנשים על כסא, בזמן שהם מקבלים אצלנו 10% עם מעקה, ברזלים ותנאים של מלכים.

ברור שאסור להתקפל ולהפסיק לשיר את השיר הזה, אבל לשיר את זה במינון הרגיל (כמה פעמים בעונה ולא יותר מזה) זאת לא התקפלות ואני לא יודע איך זה שאנחנו שרים את השיר כל משחק עוזר לנו במשהו. אפשר להפסיק לשיר את זה כל משחק אלא רק כשיש סיבה מיוחדת, כדי לקנות להנהלה יותר זמן לנהל את המאבק בלי לטבוע בינתיים בקנסות ורדיוסים. עדיף להגיע לבית הדין ארבעה פעמים בעונה מאשר כל שבועיים. גם אם ההנהלה לא מנהלת את המאבק הזה כמו שצריך וזה לא הולך לכיוון טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מרץ 2015, 10:36 
זה ברור שלהמשיך לשיר את השיר הזה כרגע פוגע בנו בהליך האזרחי.
היה אפשר להיות סבלנים ולחכות שההליך הזה יגמר, ובינתיים לא לשיר ולהסתפק במחאות יצירתיות ואלטרנטיביות כמו השלטים במשחק הקודם ו כמו אוהדי ראשון למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 מרץ 2015, 20:39 
red pepper כתב:
היה אפשר להיות סבלנים ולחכות שההליך הזה יגמר, ובינתיים לא לשיר ולהסתפק במחאות יצירתיות ואלטרנטיביות כמו השלטים במשחק הקודם ו כמו אוהדי ראשון למשל

אבל מעמידים אותנו לדין גם על השלטים, אז מה הועילו חכמים בתקנתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 מרץ 2015, 21:49 
ארדיטי כתב:
red pepper כתב:

אבל מעמידים אותנו לדין גם על השלטים, אז מה הועילו חכמים בתקנתם?

אם באמת השלטים יהיו חלק מסעיפי האישום זה רק טוב לנו. הבעיה שזה בא יחד עם המשך השירה ואז יקשרו את זה יחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 19:44 
טוב, שאלה שמעניינת אותי, למי שתומך בלהפסיק לשיר כרגע: איפה הקו האדום מבחינתכם? איזה שיר אתם חושבים שצריך להמשיך לשיר, גם אם יקנסו אותנו, למרות שהפועל תפגע מבחינה כלכלית?
אשמח לתשובה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 20:23 
אני לא אומר שאני תומך בלהפסיק לשיר את השיר הזה או שאני נגד מאבק בחוסר הצדק סביב השיר הזה.
אבל, קשה לי קצת עם זה שאנחנו נלחמים על שירי ״שינאה״ ו/או ״אנטי״ כלפי היריבים שלנו.
באופן אישי, לא חושב שיהיה לי רע אם שירים כאלה לא יתקיימו יותר ויהיו לנו רק שירי עידוד בעד הקבוצה שלנו (עם אפס התעסקות באחרים).

אני יודע שזה לא בדיוק עונה על השאלה שלך, אבל כמו שפז (נדמה לי) כתב באשכול הזה, זאת לא שאלה של שחור ולבן אז גם התשובה היא לא שחור ולבן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: