תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 07:12 
Fez כתב:
את הקהל שלנו לא מעניינת מחאה, ובטח שלא חשוב אם היא תהיה אפקטיבית.
מה שמעניין אותו זה לעשות דוקא ולהראות שלא יחנכו אותנו, ושכל העולם שונא אותנו אבל לא אכפת לנו, וכו' וכו'.

אנחנו מפסידים את הקרב הזה בכל זירה אפשרית, וזה רק מזין את תחושת הנרדפות של הקהל שלנו (שהיא מוצדקת בחלקה) ב-loop אינסופי שיכול להסתיים רק ברע, ואין מי שיעצור אותו.

אני האחרון שאתכווח איתך על על כך שאנחנו קהל שאוהב להיות אנטי וללכת עם הראש בקיר, אבל כאן כמובן שאתה טועה.
במשחקים האחרונים לא שרו את השיר הזה יותר מפעם-פעמיים במשחק ועדיין הועמדת לדין וקיבלת עונשים ועונשים על תנאי, שגומרים את הקבוצה.
במשחק האחרון אכן הייתה מחאה מתוכננת ולכן גם השיר נמשך ונמשך.
מה שאתה מציע בעצם ולא רוצה להגיד בצורה ברורה, זה להתקפל, אבל בלי להודות שהתקפלת. כלומר, להפסיק לשיר, אבל לא להודיע שאתה מפסיק לשיר. בסופו של דבר, גם את האיסור על קללות לשמעון מזרחי אתה מקבל בשיוויון נפש. אבל אתה גם יודע שאתה טועה, אז אתה לא תגיד להפסיק לשיר, אלא לשיר פחות. ברגע שתשיר פחות ותקבל עונש פעם בשבועיים ולא פעם בשבוע, אז שוב תגיד שהקהל אנטי ותבקש להוריד לפעם בשלושה שבועות וכך הלאה.
בסופו של דבר, גם מול הדבר הזה אתם מתקפלים ומאשימים את הקהל. זה היה ברור שזה יבוא מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 09:08 
אתה זה שטועה ומטעה, וכנראה גם עם זיכרון מאוד קצר.
השיר הזה כבר שנים שיר ששרים בדרבי ובמשחק לפני דרבי וזהו בערך (ולפעמים אם יש משחק גמור של 20 הפרש אז גם שם). מעולם, אבל מעולם זה לא היה שיר שחייבים לשיר בכל משחק לא משנה מה. יש הבדל עצום בין להפסיק לבין לשיר פי 10 ממה שהיה נהוג בתור דוקא. מה שאתה קורא ״לשיר פחות״ זה בעצם לשיר רגיל, ואם אתה טוען אחרת אז אתה משקר. בדרבי עדיין חייבים להמשיך לשיר את זה בפנים של הדון אבל לעשות את זה שיר הדגל של מועדון הפועל תל אביב זה מטופש.
דבר שני, יש מאה דרכים לנהל מחאה בצורה אינטליגנטית בהרבה שתעביר את המסר ותמחיש את האבסורד. את הקהל שלנו זה לא באמת מעניין אלא להכנס חזק עם הראש בקיר.
ודבר שלישי, ואין לזה שום קשר לדברים שאתה כתבת שהם מוטעים מיסודם אבל אם אתה רוצה לנהל את הדיון העקרוני, אז בהחלט down the line אם נמשיך להפסיד במאבק הזה (כמו שקורה) והשיר הזה יתחיל אשכרה לעלות לנו בנקודות ורדיוסים ועתיד המועדון, עם כמה שזה מרתיח אותי אני לא מתכוון להקריב את המועדון בשביל לשיר אותו. אני מוכן לשיר שיר אחר. ולצערי ברור לי שאצל חלק גדול מהקהל זה לא ככה, והוא ילך כל הדרך אל הקבר בשביל העיקרון ובגלל שאנחנו ״צודקים״. שזה הניצחון האמיתי של הדון. וכן, זה חלק מהבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 11:21 
ייאסרו קללות בכלל מכל סוג שהוא כולל תנועות שידמו קללות.
http://www.one.co.il/Article/14-15/2,62 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מי הביא את ההצעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 18:37 
חברה אני צריך את עזרתכם.הייתה בזמנו כתבה על כל השחיתיות של אדון שמעון.מישהו יכול לשים את זה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 19:42 
Fez כתב:
השיר הזה כבר שנים שיר ששרים בדרבי ובמשחק לפני דרבי וזהו בערך (ולפעמים אם יש משחק גמור של 20 הפרש אז גם שם). מעולם, אבל מעולם זה לא היה שיר שחייבים לשיר בכל משחק לא משנה מה. יש הבדל עצום בין להפסיק לבין לשיר פי 10 ממה שהיה נהוג בתור דוקא. מה שאתה קורא ״לשיר פחות״ זה בעצם לשיר רגיל, ואם אתה טוען אחרת אז אתה משקר. בדרבי עדיין חייבים להמשיך לשיר את זה בפנים של הדון אבל לעשות את זה שיר הדגל של מועדון הפועל תל אביב זה מטופש.
דבר שני, יש מאה דרכים לנהל מחאה בצורה אינטליגנטית בהרבה שתעביר את המסר ותמחיש את האבסורד. את הקהל שלנו זה לא באמת מעניין אלא להכנס חזק עם הראש בקיר.
ודבר שלישי, ואין לזה שום קשר לדברים שאתה כתבת שהם מוטעים מיסודם אבל אם אתה רוצה לנהל את הדיון העקרוני, אז בהחלט down the line אם נמשיך להפסיד במאבק הזה (כמו שקורה) והשיר הזה יתחיל אשכרה לעלות לנו בנקודות ורדיוסים ועתיד המועדון, עם כמה שזה מרתיח אותי אני לא מתכוון להקריב את המועדון בשביל לשיר אותו. אני מוכן לשיר שיר אחר. ולצערי ברור לי שאצל חלק גדול מהקהל זה לא ככה, והוא ילך כל הדרך אל הקבר בשביל העיקרון ובגלל שאנחנו ״צודקים״. שזה הניצחון האמיתי של הדון. וכן, זה חלק מהבעיה.

אני לא מתכווח איתך ששרים את השיר יותר מהעבר. אי אפשר לנתק את מה שקורה וברור שזה משפיע. אני גם ארענן את זכרונך על העובדה שלא התחלנו להיענש, כי התחלנו לשיר את השיר כל שבוע. קודם קיבלנו עונש על השיר הזה ורק אח"כ הגברנו את התדירות. ובמבחינתי זה טבעי.
ואם נסתכל עוד יותר אחורה, אז זה לא סתם שהחליטו להעניש על השיר הזה. כל פעם הענישו על שיר אחר וידענו שבסוף זה יגיע לשיר הזה. ובכל הזמן הזה ההנהלה טענה שאין סיכוי שזה יקרה ואם זה יקרה, היא תעמוד על שתי הרגלייים האחוריות (היא גם מודה בזה).
אז כן, אפשר למצוא גם מחאות יצירתיות ומתוחכמות יותר. השאלה היא למה המחאה הזו צריכה לבוא מאולטראס הפועל? אני חושב שאסור להתקפל וצריך לשיר את השיר הזה. מי שלא מסכים, או שהוא חושב שאסור להתקפל, אבל צריך לעשות משהו אחר או שהוא חושב שצריך להתקפל.
מה שאתה מסרב להבין, משום מה, זה שהסיכול הממוקד לא יגמר כשתפיק לשיר את זה. אז תפסיק לשיר את זה וכבר ימצאו על מה להעניש אותך.
אני גם לא מתכווח איתך שאם תהיה קהל קונצרטים שלא מקלל את מכבי ואם תפסיק להציק למכבי בניסיון לשנות את שלטון היחיד שלהם. בקיצור, אם תתנהג כמו שהמנהלת רוצה ולא תפריע למכבי, אז יכול להיות שיעזבו אותך.
אתה מוכן לזה, כי שתהיה לך קבוצה תחרותית בליגה, אני לא. זה לא בגלל שאני אנטי, אלא בגלל שזה לא שווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 20:08 
הפעם עומדים לדין על השלטים. אין גבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 20:41 
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 20:53 
1. קרספו, ההנהלה עמדה בהבטחתה. היא נאבקת, פנתה גם לבית משפט אזרחי. נעמדה על רגליה האחוריות. מה היא מקבלת בתמורה? יריה מצד הקהל ברגליים. במקום שעשרות אלפי שקלים יופנו למאבק על חופש הביטוי הם הולכים לאיגוד הכדורסל. והדווקא הזה מאפיין התנהלות חלקים בקהל לא רק בנוגע לשיר הזה. וכן, זה שהשיר הזה הפך לאיזה סלע קיומם של כמה אוהדים זה מביך ודווקאי וכל מה שפז כתב.
2. יש לי חדשות בשבילך. עבור רוב מוחלט. מאוד מאוד מוחלט של אוהדי הפועל, הפועל תל אביב היא קבוצת כדורסל תחרותית, ולא במה למימוש מחאות. או קיי? הגיע הזמן שתפנים את זה. אותו רוב מוחלט יהיה מוכן לצאת למאבק על חופש הביטוי, אבל אותו רוב מוחלט לא יהיה מוכן ששום שיר יהיה יותר חשוב מהקבוצה. ותקרא לאנשים האלה באיזה שמות שתרצה, ותאמר אמרנו לכם כמה שתרצה. עדיין תהיה במיעוט. הפועל תל אביב היא קבוצת כדורסל תחרותית. ותחסוך ממני את ההטפות על קהל קונצרטים. הייתי שם בתחילת שנות התשעים ואוסישקין היה מבצר גם בלי המאבקים ההירואיים האלה שלך.
3. ולמרות שאני לא שר את השיר הזה. אני כותב בחריפות נגד ההעמדות לדין, שהן חרפה וביזיון ודעתי עליהן היא כדעתך. והמאבק נגד האיגוד הוא סופר מוצדק. רק שמה שקורה זה שבמקביל למאבק מכון באיגוד (למשל כמו עם השלטים המעולים במשחק האחרון), יורים להפועל ברגל (עם השיר ההוא שלא קשור לכלום).
4. ואני מוצא קשר ישיר בין מחיאות הכפיים הסוערות לבן רייכרט לבין ההתנהגות הזו. עושים דווקא למי שעושה לרוב מוחלט של הקהל דווקא כבר שנים. (ודעתי על עסקת רייכרט הביזיונית ידועה). יש יותר מדיי אוהדי הפועל שלא מבינים שהם התנתקו מרוב מוחלט של הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

על שלטי המשת"פים??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 21:10 
כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 21:11 
גביזון כתב:
ברגר כתב:

על שלטי המשת"פים??

לפי ספורט 5 גם "שמעון מזרחי הוא יתום" נכנס לרשימת השירים האסורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
ואוו!
בחייאת, זה כבר מעבר להזוי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 21:36 
יצחק רמות - איש מסריח שלא התגלח מאז מלחמת העולם השניה - אתה בן של זונה ואני מאחל לך מקרב לב את כל הרע שיש לעולם הזה להציע
תתאבד טינופת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 21:41 
אם כבר לרדת מהארץ אז זה בגלל האפסים האלה ולא בגלל הבחירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 21:41 
אבל הוא אפילו לא באמת יתום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שיתנו לנו 200 אלף קנס.
אולי תתעוררו כבר, חתיכת עדר כבשים עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 22:52 
KingAlpaca כתב:
הלוואי שיתנו לנו 200 אלף קנס.
אולי תתעוררו כבר, חתיכת עדר כבשים עלוב.

אתה מוזמן להתעורר כלומניק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 23:21 
אני שונא את הדון לא פחות מכל אחד מכם, מפאת גילי כנראה חטפתי יותר קומבינות, תרגילים מסריחים קללות והשפלות מהצהובים.

אני מתעב אותו ואת שיטותיו, ומקווה מאוד שיום אחד הוא ישלם עליהן ביוקר. לא מאמין שזה יקרה. הוא מקושר ומרושת היטב ואף אחד לא יספר את האמת.

עם זאת, אסור לנו להיות צודקים, ברומא התנהג ברומאי, בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם.

החלום שלו ושל חבריו הוא להביא אותנו לפשיטת רגל, שלא תהיה הפועל ת"א. זו הקבוצה שהצהוביה המקקית הפסידה לה הכי הרבה פעמים. אל תעזרו לו.

תתייעצו בעורכי דין על כל מילה שאתם שרים.

נקמה טעימה יותר כשהיא קרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 02:14 
סמל אישי של המשתמש
המכביאדה במנהלת/איגוד כל כך אבסורדית, שהיא מעלה שאלה תיאורטית מעניינת:
אם שרים את זה במשחק של נבחרת ישראל אז קונסים את מדינת ישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 06:07 
purvis short כתב:
1.
3. ולמרות שאני לא שר את השיר הזה. אני כותב בחריפות נגד ההעמדות לדין, שהן חרפה וביזיון ודעתי עליהן היא כדעתך. והמאבק נגד האיגוד הוא סופר מוצדק. רק שמה שקורה זה שבמקביל למאבק מכון באיגוד (למשל כמו עם השלטים המעולים במשחק האחרון), יורים להפועל ברגל (עם השיר ההוא שלא קשור לכלום).
.

אז הנה, עכשיו מעמידים אותנו לדין גם בגלל השלטים המעולים שאתה חושב שהם מאבק נכון.
השלב הבא הוא שיעמידו אותנו לדין על זה ששיחקנו באדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 10:20 
אפשר לדעת על איזה סעיף השלט "משתפים של שימון" עובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 10:28 
purvis short כתב:
1. קרספו, ההנהלה עמדה בהבטחתה. היא נאבקת, פנתה גם לבית משפט אזרחי. נעמדה על רגליה האחוריות. מה היא מקבלת בתמורה? יריה מצד הקהל ברגליים. במקום שעשרות אלפי שקלים יופנו למאבק על חופש הביטוי הם הולכים לאיגוד הכדורסל. והדווקא הזה מאפיין התנהלות חלקים בקהל לא רק בנוגע לשיר הזה. וכן, זה שהשיר הזה הפך לאיזה סלע קיומם של כמה אוהדים זה מביך ודווקאי וכל מה שפז כתב.
2. יש לי חדשות בשבילך. עבור רוב מוחלט. מאוד מאוד מוחלט של אוהדי הפועל, הפועל תל אביב היא קבוצת כדורסל תחרותית, ולא במה למימוש מחאות. או קיי? הגיע הזמן שתפנים את זה. אותו רוב מוחלט יהיה מוכן לצאת למאבק על חופש הביטוי, אבל אותו רוב מוחלט לא יהיה מוכן ששום שיר יהיה יותר חשוב מהקבוצה. ותקרא לאנשים האלה באיזה שמות שתרצה, ותאמר אמרנו לכם כמה שתרצה. עדיין תהיה במיעוט. הפועל תל אביב היא קבוצת כדורסל תחרותית. ותחסוך ממני את ההטפות על קהל קונצרטים. הייתי שם בתחילת שנות התשעים ואוסישקין היה מבצר גם בלי המאבקים ההירואיים האלה שלך.
4. ואני מוצא קשר ישיר בין מחיאות הכפיים הסוערות לבן רייכרט לבין ההתנהגות הזו. עושים דווקא למי שעושה לרוב מוחלט של הקהל דווקא כבר שנים. (ודעתי על עסקת רייכרט הביזיונית ידועה). יש יותר מדיי אוהדי הפועל שלא מבינים שהם התנתקו מרוב מוחלט של הקהל.

אתה יכול לכבס את הדעה שלך באילו מילים שאתה רוצה. בשורה התחתונה, אתה בעד להתקפל ולהפסיק לשיר את השיר הזה. אני לא.
וכשתפסיק לשיר את זה, אתה יודע טוב מאד שהם יעברו לאיסור אחר, עד שתתנהג כמו בובה על חוט שלהם.
ומה הקשר לאוסישקין בדיוק? היו הרבה דברים שלא היו באוסישקין, לטוב ולרע. לא הייתה כמות כזו, לא היו יותר מדי שירים ובטח שלא תפאורה כזו. אז מה? גם לא היה אז איגוד ובית דין שהענישו אותך על קללות כאלה ולא קהל שסתם פיות.
ולגבי סעיף 4 שלך, אני מסכים. כמי שעומד בין שני צדדים קיצוניים (אלה שעושים דווקא ואלה שמוכנים למכור את אמא שלהם בשביל ניצחון), אז אין ספק שנעשו המון טעויות שהובילו לסלידה של חלק מהקהל. אין דבר שיותר עצוב לי מחוסר אחדות בקהל. אבל במקרה הזה, מי שמפר את האחדות, הוא מי שמתקפל. וכן, להתנהל מול בית דין אזרחי ובינתיים להפסיק לשיר, זה להתקפל, כי ברור מה יקרה אח"כ.
האמת? גם אני טעיתי בהערכות שלי בזמנו. בחיים לא חשבתי שכשיגיע האיסור על קללות לשמעון מזרחי, אתם תפנו את הגב לקהל ותיישרו קו עם הפסיקה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 11:12 
עם יועץ משפטי (הכוונה ליועץ המשפטי של האיגוד) חכם, בעל ראש פתוח וטיפת רצון טוב ופחות "מזרחיסט", "הבעיה" היתה נפתרת מזמן. אבל כשעומד מולך יועץ משפטי לא חכם, אטום, יהיר ו"מזרחיסט" לא ניתן יהיה לפתור את הבעיה. אני מקווה רק שהיועצת המשפטית הנכנסת לא "תתהפך" ותפתור את הבעיה כי ככה בכל מקרה אי אפשר להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 11:19 
villa crespo כתב:
Fez כתב:

אני לא מתכווח איתך ששרים את השיר יותר מהעבר. אי אפשר לנתק את מה שקורה וברור שזה משפיע. אני גם ארענן את זכרונך על העובדה שלא התחלנו להיענש, כי התחלנו לשיר את השיר כל שבוע. קודם קיבלנו עונש על השיר הזה ורק אח"כ הגברנו את התדירות. ובמבחינתי זה טבעי.
ואם נסתכל עוד יותר אחורה, אז זה לא סתם שהחליטו להעניש על השיר הזה. כל פעם הענישו על שיר אחר וידענו שבסוף זה יגיע לשיר הזה. ובכל הזמן הזה ההנהלה טענה שאין סיכוי שזה יקרה ואם זה יקרה, היא תעמוד על שתי הרגלייים האחוריות (היא גם מודה בזה).
אז כן, אפשר למצוא גם מחאות יצירתיות ומתוחכמות יותר. השאלה היא למה המחאה הזו צריכה לבוא מאולטראס הפועל? אני חושב שאסור להתקפל וצריך לשיר את השיר הזה. מי שלא מסכים, או שהוא חושב שאסור להתקפל, אבל צריך לעשות משהו אחר או שהוא חושב שצריך להתקפל.
מה שאתה מסרב להבין, משום מה, זה שהסיכול הממוקד לא יגמר כשתפיק לשיר את זה. אז תפסיק לשיר את זה וכבר ימצאו על מה להעניש אותך.
אני גם לא מתכווח איתך שאם תהיה קהל קונצרטים שלא מקלל את מכבי ואם תפסיק להציק למכבי בניסיון לשנות את שלטון היחיד שלהם. בקיצור, אם תתנהג כמו שהמנהלת רוצה ולא תפריע למכבי, אז יכול להיות שיעזבו אותך.
אתה מוכן לזה, כי שתהיה לך קבוצה תחרותית בליגה, אני לא. זה לא בגלל שאני אנטי, אלא בגלל שזה לא שווה את זה.

אז בוא אני אהיה זה שירענן את זכרונך. ברור שלא התחילו להעניש אותנו בגלל ששרנו את השיר הזה יותר. התחילו להעניש אותנו בגלל שסופו תקף אוהד, כל התקשורת הזדעזעה מ-"הקללות הנוראיות" והאיגוד רצה להראות שלצד העונש לסופו הוא נכנס בנו. זה מה שקרה, אסור לשכוח את זה, וזו שערורייה שאין כדוגמתה.
אבל לעניננו, הטרמינולוגיה שלך היא חלק גדול מהבעיה. קודם כל, מה "טבעי" בזה שאנחנו שרים את זה פי 10 בעבר? זה "טבעי" רק בתור "דוקא", שזה מצב הצבירה הטבעי של הקהל שלנו. אם מדובר במחאה, זאת מחאה גרועה שגורמת רק נזק ויש 100 דרכים למחות בדרכים אפקטיביות יותר (וברור לי שרוב הסיכויים שגם זה לא יצליח). זה שהאיגוד עושה לנו "סיכול ממוקד" לא אומר שאנחנו צריכים לעזור לו. כל מה שאנחנו עושים זה להכנס עם הראש חזק בקיר. שרים את השיר הזה פי 10 ונותנים לאיגוד לעבור מהר מאוד מקנסות לעונשים אחרים בגלל שזו העמדה עשירית לדין, ונותנים לו גם הצדקה להכנס בהנהלה, ונותנים לו גם הצדקה לכך שהטיעונים שלנו על אכיפה סלקטיבית לא תופסים (כי אף קהל אחר לא שר את זה בתדירות כזאת). אנחנו בסה"כ עוזרים לו להעביר את הדיון המשפטי מהבעייתיות של החוק עצמו לזה שאנחנו לא מכבדים את החוק. אז כן, אנחנו מטומטמים ולא אכפת לנו שאנחנו כאלה. ואנחנו גם מפסידים ולא מסוגלים להודות בזה.
וכן, הטרמינולוגיה הדיכוטומית הזאת של "או ששרים את זה בכל משחק בקולי קולות או שאנחנו מתקפלים כמו חבורת פודלים של שימון" היא בדיוק המאפיין של הטמטום של הקהל שלנו. שום ניסיון לעשות דברים בצורה חכמה או פרקטית אלא כמה שיותר ראש בקיר במשך כמה שיותר זמן, כי אנחנו צודקים וזהו. וזה תמיד בא ביחד עם "אמרנו לכם וגם אמרנו להנהלה והיא מודה". כאילו ההנהלה היא פה איזה גוף נפרד מעולם אחר ולא חלק מאיתנו, והקורבן העיקרי של הסיפור הזה שתקוע בין הפטיש לסדן. כאילו אנחנו לא מעמידים אותה במקום בלתי אפשרי, ולא ממש מעניין אותנו ההשלכות, כי הרי העיקר שאנחנו "צודקים". ואנחנו באמת צודקים. אבל לא רק שאנחנו לא חכמים, אנחנו מאוד מאוד טיפשים.
וכאמור, אני לא אומר שצריך להפסיק לשיר את השיר הזה. אבל יכול להיות שהיום הזה יגיע (לפחות במתכונת הנוכחית). במיוחד אם נמשיך להפסיד את המלחמה הזאת בצורה כל כך מוחצת בכל החזיתות (כולל התקשורתית והמשפטית). וזה מרתיח, ולא צודק, ומעצבן לאללה. אבל יש לנו מאבקים יותר גדולים בליגה הזאת מאשר המאבק הזה, ובשביל להמשיך להאבק אותם אנחנו לא יכולים ללכת כל הדרך אל הקבר על מאבק שכבר הפך לקטנוני ושכרגע אנחנו נוחלים בו תבוסה.

ואחרון חביב, אתה חסיד גדול של כל הטרמינולוגיה הזאת של "אנחנו" מול "הם" שהיא מטופשת ומסוכנת בפני עצמה. אני מדבר פה על הקהל של הפועל (וגם עושה את זה בגוף ראשון) ולא על כל מיני פלגים שהחלטת שאני שייך אליהם באופן די שרירותי. אני עומד ברוב המשחקים עם הגוש ומעודד, אני בעד לקלל את שימון, בכדורגל אני מעל 15 שנים בשער 5 באופן קבוע (לאחרונה הולך פחות), אבל אני חושב שאנחנו מתנהגים באופן טיפשי, אז רגע האם אני "אנחנו" או "הם"? תעזור לי בבקשה כי יש לי כבר משבר זהות.
נדמה לי שאני בן אדם פרטי, אוהד הפועל, עם דיעה. לא כל דבר בחיים צריך לבוא עם פילוג דיכוטומי. אני יודע שאצלנו יש חלקים גדולים שרגילים לראות בשחור ולבן, אל תדבק מהם. והבקשה הזאת תופסת גם לפרביס. אני לא מעוניין לנהל כאן דיון בשם שני פלגים בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 11:52 
כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אפשר לדעת על איזה סעיף השלט "משתפים של שימון" עובר?

ציטוט:
כמו כן, נטען בכתב האישום כי הונפו גם שלטים עם שמות המשקיפים ולצידם שלט ובו הכיתוב: 'משת"פים של שמעון". עוד צוין כי "חרף החלטות בית הדין המשמעתי ובית הדין העליון בעניינה של הקבוצה, וחרף האזהרות הרבות שנתנו לה כאשר הקבוצה לא הצליחה לגרום להפסקת הקריאות המכוערות במשחק ו-ודאי שלא מנעה את כניסת השלטים הנ"ל למשחק או הסרתם מיד, הרי שיש להעמיד אותה לדין משמעתי בגין עבירה של התנהגות בלתי ספורטיבית של אוהדים, העלבת שופט והעלבה וביזוי המערכת המשפטית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 13:16 
כמו עם מדינת ישראל בבחירות האחרונות, הגענו לשלב הפארודיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2015, 17:42 
היי, לפחות על שני האחרונים אין לנו עונש על תנאי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 06:55 
קרספו, אתה יודע מה הכי עצוב? שאנשים לא מעטים בקהל משכנעים את עצמם ששיר כזה או אחר באמת פוגע במכבי ובגלל זה הפועל נענשת. הם אשכרה מאמינים שזה מעציב את מכבי, כואב לה. ולכן זה איזה עיקרון שאין לנטוש אותו.
בעוד שהמציאות היא שכל שונאי הפועל מסתכלים עליכם ואומרים לעצמם ומייחלים שתמשיכו ומבינים שיש בקהל של הפועל אנשים שפוגעים במועדון יותר מהשונא הכי גדול שלו, ועוד משכנעים את עצמם שהם צודקים ושמי שלא פוגע במועדון הוא בובה על חוט.
אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שמישהו נעלב משיר כזה או אחר. אני אומר לך שכל שונאי הפועל מייחלים לכך שתמשיכו להתנהג כמו ילדים עד לחיסולו של המועדון. אבל גם אז תשכנעו את עצמכם שאף אחד אחר לא מבין כלום חוץ מכם.
אתה יודע מה באמת מפחיד את מכבי? כשסקוט יצא להתקפה אחרונה במשחק הגביע בפיגור שתיים, במכבי שיקשקו שהם הולכים לעוף מהגביע. יודע מה מפחיד את מכבי? שהפועל תגבש רוב במינהלת הליגה ובעונה הבאה יחזור הפיינל פור. שהפועל תכריח את מכבי בעונה הבאה לתת עשרה אחוז מתכולת יד אליהו בדרבים. שהיועצת המשפטית החדשה של האיגוד הייתה היועצת של הפועל.
ככה נאבקים בצורה בוגרת, על דברים באמת חשובים. מה שאתה עושה זה לירות ברגל של מי שנאבק על הדברים החשובים, וגם על זה שתהיה הזכות לשיר את השיר ההוא, שעומד בכל קריטריון של חופש הביטוי.
אני כתבתי פעמים רבות שההענשה על השיר היא ביזיון ושערוריה ואנטי דמוקרטית. וגם ההנהלה מסכימה איתך והיא נאבקת. בבתי משפט, באיגוד. לעשות דווקא זה לפגוע בהנהלה. לפגוע במאבקים שלה על הדבר הזה ועל הדברים החשובים באמת.
מה שקורה עם השירה הדווקאית הזו היא שאוהדי הפועל פוגעם בה יותר מגדולי שונאיה. שונאי הפועל רק יכולים להיות מרוצים. הם לא יכלו למצוא לעצמם שותפים טובים יותר לדרך מאנשי העקרונות ביציע האדום.
אם רוצים להשיג משהו צריך לנהוג בחוכמה, ולא רק להיות צודק.
ושוב אני אחזור על זה. הפועל תל אביב היא קודם כל קבוצת כדורסל תחרותית ולא פלטפורמה למימוש מחאות. והגיע הזמן שתבינו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: