תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

אני חושב שחוק השבות נועד לאפשר לכל יהודי בעולם להגר בקלות ולקבל אזרחות ישראלית, כי מדינת ישראל היא מדינת העם היהודי. לא קשור לרוב יהודי כאן.

אם יש מטרה מוצהרת לשמור על רוב יהודי, יש כאן בעיה עמוקה. לא ניחא ולא דמוקרטי. אתה אומר מראש ללא יהודים: ״זה בסדר שתהיו כאן, כל עוד לא תהיו יותר מידי. יש כאן שני סוגים שונים של אנשים, ואתם מהסוג שאסור לו להיות רוב״. זה אי שוויון, בהגדרה. לא חושב שיש ארץ מערבית כזו. לא יודע אם אפשר לעשות כאן משהו אחר(ושזה יעבוד...), אבל שימור רוב יהודי זה לא שיווין ולא דמוקרטיה.

איך מדינת ישראל יכולה להיות גם מדינת העם היהודי וגם דמוקרטית (או לפחות דמוקרטית לכאורה) בלי רוב יהודי?
מיום לידתה (ועוד לפני זה) ישראל פעלה להשיג, לקבע ולהגדיל את הרוב היהודי בשטחה (לפחות בין בעלי זכות ההצבעה), לפעמים זה היה מוצהר, לפעמים עמום, אבל זה לא היה במקרה.
NARKOTIKA כתב:
אני לא חושב שיש כרגע ארץ מערבית שהרוב האתני שלה נמצא בסכנה להפוך למיעוט, אבל יש מועמדות ברורות כאלה באירופה ובעיקר בצרפת- ובכל המדינות האלה רואים התעוררות של הציבור נגד התהליך.
ארה"ב בדרך לזה, ככה עוד 20-30 שנה הלבנים הופכים להיות מיעוט, זה לגמרי בלתי הפיך.
צרפת אגב לא, מדובר בעיקר בהפחדה מעורבבת בגזענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 08:35 
אמיר כתב:
אדום מטלי כתב:

אני חושב שחוק השבות נועד לאפשר לכל יהודי בעולם להגר בקלות ולקבל אזרחות ישראלית, כי מדינת ישראל היא מדינת העם היהודי. לא קשור לרוב יהודי כאן.

אם יש מטרה מוצהרת לשמור על רוב יהודי, יש כאן בעיה עמוקה. לא ניחא ולא דמוקרטי. אתה אומר מראש ללא יהודים: ״זה בסדר שתהיו כאן, כל עוד לא תהיו יותר מידי. יש כאן שני סוגים שונים של אנשים, ואתם מהסוג שאסור לו להיות רוב״. זה אי שוויון, בהגדרה. לא חושב שיש ארץ מערבית כזו. לא יודע אם אפשר לעשות כאן משהו אחר(ושזה יעבוד...), אבל שימור רוב יהודי זה לא שיווין ולא דמוקרטיה.

איך מדינת ישראל יכולה להיות גם מדינת העם היהודי וגם דמוקרטית (או לפחות דמוקרטית לכאורה) בלי רוב יהודי?
מיום לידתה (ועוד לפני זה) ישראל פעלה להשיג, לקבע ולהגדיל את הרוב היהודי בשטחה (לפחות בין בעלי זכות ההצבעה), לפעמים זה היה מוצהר, לפעמים עמום, אבל זה לא היה במקרה.

השאלה איך אתה מגדיר ״מדינת העם היהודי״. אם זה ״מדינה שיש בה בעיקר יהודים״ אז אתה צודק. אם זה משהו כמו ״מדינה שנותנת פתרון לבעיית היהודי הנודד בעולם״ (אני מודה שזה בעייתי, אבל משהו כמו שאוסטרליה היא מדינת האבוריג׳ינים, למרות שהם מיעוט כמעט זניח, אבל ברור שאין להם ארץ אחרת), אז זה מתאפשר עם דמוקרטיה.
ברור שיש כאן אתגר פרקטי, ולכן כתבתי שאני לא יודע אם זה יכול לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
הכל סובב סביב החשש של הרוב להפוך למיעוט, ומה יקרה אם וכאשר.
העניין עם נבואות זעם, זה שמצד אחד אי אפשר להתמודד מולן, ומצד שני קל מאוד להשתמש בהן (ממש בחינם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
השאלה איך אתה מגדיר ״מדינת העם היהודי״. אם זה ״מדינה שיש בה בעיקר יהודים״ אז אתה צודק. אם זה משהו כמו ״מדינה שנותנת פתרון לבעיית היהודי הנודד בעולם״ (אני מודה שזה בעייתי, אבל משהו כמו שאוסטרליה היא מדינת האבוריג׳ינים, למרות שהם מיעוט כמעט זניח, אבל ברור שאין להם ארץ אחרת), אז זה מתאפשר עם דמוקרטיה.
ברור שיש כאן אתגר פרקטי, ולכן כתבתי שאני לא יודע אם זה יכול לעבוד.

אפילו אין לי מושג מה זה "העם היהודי", ככה שמדינת העם היהודי זה מסתורין עטוף בערפל בשבילי.
אבל איך שלא תגדיר את זה הבעיה היא שבדמוקרטיה השלטון שואב את סמכותו מהאזרחים, ואפילו אם רק נפרוט את זה לרמה הפרקטית של חוק השבות, אם יהיה לך רוב פלשתינאי בהחלט יכול להיות שהם יחליטו שהם לא רוצים להיות מדינה שנותנת אזרחות אוטומטית לכל יהודי, ובנקודה הזו הדמוקרטית והיהודית מתנגשות (אני באופן אישי חושב שהן מתנגשות הרבה קודם, אבל זה דיון נפרד).

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 09 מרץ 2015, 10:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 10:05 
טוב ראש הממשלה הבא שלנו הכריז שהוא נסוג מנאום בר אילן אז כאמור המדינה הדו לאומית תהיה פה במהרה בימינו אמן.
אבל קודם: נהרות של דם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
טוב ראש הממשלה הבא שלנו הכריז שהוא נסוג מנאום בר אילן אז כאמור המדינה הדו לאומית תהיה פה במהרה בימינו אמן.

אבל מה הכוונה מדינה דו לאומית? אתה כולל את פלסטין? ישראל תספח את השטחים? כל עוד ישראל לא מספחת, זה כיבוש אבל לא מדינה דו לאומית.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
zink כתב:

אבל מה הכוונה מדינה דו לאומית? אתה כולל את פלסטין? ישראל תספח את השטחים? כל עוד ישראל לא מספחת, זה כיבוש אבל לא מדינה דו לאומית.

אם זה יימשך לתמיד אז זה כבר לא כיבוש אלא סיפוח דה-פקטו פלוס משטר צבאי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
bloodbrother כתב:
zink כתב:

אז זה כבר מדינה דו לאומית גם אם זה רק כמעט 50 שנה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
teknoboy כתב:
bloodbrother כתב:
zink כתב:

אז זה כבר מדינה דו לאומית גם אם זה רק כמעט 50 שנה.

אפשר להגיד, רק שזה לא בדיוק מדינה דו-לאומית מהאגדות, יותר משהו מהסיוטים (לפחות אם אתה מהחצי הפלסטיני, לגבי החצי הישראלי הדעות חלוקות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 09:10 
הבחירות האלה הן עוד צעד בדרך למדינה דו-לאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

ולנוכח הדיבורים של כל הימין (כולל בוז'י שרואה אותם דרך הכוונת וידלין שמפחד שניתקע איתם) על הערבים, זאת לא הולכת להיות מדינה דו-לאומית נחמדה ושלווה שתיכנס לספרי ההיסטוריה כמופת של חיים משותפים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
סוף סוף אבל הולכים למדינה דו לאומית
עכשיו נראה מה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
סוף סוף אבל הולכים למדינה דו לאומית
עכשיו נראה מה יקרה

מה יקרה? ממש קשה לנחש.
מי שיש לו דרכון ספייר, יברח. מי שלא, ישאר פה בתור בשר תותחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 15:40 
teknoboy כתב:
20 כתב:

ולנוכח הדיבורים של כל הימין (כולל בוז'י שרואה אותם דרך הכוונת וידלין שמפחד שניתקע איתם) על הערבים, זאת לא הולכת להיות מדינה דו-לאומית נחמדה ושלווה שתיכנס לספרי ההיסטוריה כמופת של חיים משותפים.

נו מה, רק עכשיו זה ברור?
למה נראה לך שאנחנו, אנשים שמאלנים אפילו ביחס לשמאל פה, מפחדים מזה.פחד מוות?

אם אני לא משכנע את האספסוף הגזען פה שצריך לעשות שלום, לפחות אני אשכנע אותו שצריך הפרדה.
יש לזה הרבה יותר סיכוי, משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
teknoboy כתב:
20 כתב:

נו מה, רק עכשיו זה ברור?
למה נראה לך שאנחנו, אנשים שמאלנים אפילו ביחס לשמאל פה, מפחדים מזה.פחד מוות?

אם אני לא משכנע את האספסוף הגזען פה שצריך לעשות שלום, לפחות אני אשכנע אותו שצריך הפרדה.
יש לזה הרבה יותר סיכוי, משמעותית.

צודק, כמובן. הכתובת על הקיר כבר מזמן, אבל עכשיו היא כתובה באותיות ניאון וחתומה על ידי ראש ממשלה שהוכיח מעל לכל ספק שהוא מייצג את רוב האזרחים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 07:03 
ישראל בדרך למדינה דו-לאומית. תומס פרידמןhttp://mobile.nytimes.com/2015/03/19/opinion/thomas-friedman-bibi-will-make-history.html?referrer&_r=0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
הולכים לספח את השטחים? כי אם לא, אני לא מבין מה משתנה לעומת ה 48 שנה האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
ישראל בדרך למדינה דו-לאומית. תומס פרידמןhttp://mobile.nytimes.com/2015/03/19/opinion/thomas-friedman-bibi-will-make-history.html?referrer&_r=0

תומס פרידמן הוא אידיוט בינלאומי, אבל הוא בגדול צודק פה (חוץ מהקטע שהוא מתעלם מעזה) ומה שיותר חשוב, הוא מראה את הנזק האסטרטגי שנתניהו גורם, פרידמן היסטורית היה תומך נלהב (ויש שיגידו עיוור) של ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 08:56 
אמיר כתב:
20 כתב:

תומס פרידמן הוא אידיוט בינלאומי, אבל הוא בגדול צודק פה (חוץ מהקטע שהוא מתעלם מעזה) ומה שיותר חשוב, הוא מראה את הנזק האסטרטגי שנתניהו גורם, פרידמן היסטורית היה תומך נלהב (ויש שיגידו עיוור) של ישראל.

אתה צודק.
בלאד, אתה צודק וטועה. השתנה הרבה מאוד. עד אמצע שנות ה-80 מי בכלל חשב על השטחים. היינו עסוקים ביום הכיפורים, ובשלום עם מצרים, ובמלחמה בלבנון.
מ-92 יכול לפחות להגיד לעצמנו ולעולם שזו בעיה פוליטית שמחכה לפתרון. היה אוסלו, ואז רבין נרצח, ביבי עלה וקיבל את אוסלו, ברק ניצח והלך לקמפ דייויד ושארם, היתה אינתיפידה שניה, ושרון, והתנתקות מעזה וצפון השומרון כצעד א', ומפת אולמרט. ואז עלה ביבי ב-2009. גם מרצ והמחנה הציוני לא חושבים כיום שיש אפשרות להסכם (למעשה מאז מות עראפת אין ואולי בכלל אף פעם לא היתה). הם רוצים להעביר את הזמן בתקווה שמתישהו יבשילו התנאים. הבחירות האלה היו סיכוי (האחרון?) לעצור את התהליך.
אי אפשר יותר לשקר לעצמנו. תחת הנהגת ביבי ישראל תמשיך לשלוט בשטחים. המדינה הדו-לאומית היא רק עניין של זמן, ולא בטוח שהרבה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
תקשיבו,
ברגע שתהיה פה מדינה דו-לאומית יאשימו את השמאל שהביא את הערבים באוטובוסים במימון אישי של אובמה.
זה אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
ישראל כבר חצי מאה משחקת את הקטע של "כן, כן, עוד שנייה אנחנו מסדרים את זה".
כל עוד שלפחות היה לך את הפוזה שאתה הולך או להחזיר את השטחים למישהו תמורת משהו או להקים מדינה פלשתינאית, היית יכול למרוח את העולם עם ויכוחים על פרטים משעממים שרוב האנשים לא הבינו ולא ממש התעניינו בהם.
ביבי עם הפאניקה שלו זרק את הסיפור הזה לזבל, אולי הוא יצליח להחזיר אותו, אני מהמר שהוא ינסה, אבל אם העולם יפסיק להאמין שישראל מנסה להגיע להסדר מדיני עם הפלשתינאים, מהר מאד אנשים יתחילו לשאול למה הפלשתיניאים בגדה לא מקבלים זכות הצבעה.
ולישראל אין תשובה לזה שתהיה מקובלת בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
גם מרצ והמחנה הציוני לא חושבים כיום שיש אפשרות להסכם (למעשה מאז מות עראפת אין ואולי בכלל אף פעם לא היתה).

השקר הכי גדול ומרושע בהיסטוריה של הפורום הזה (ויש פייט טוב)

עשרות שנים ממשלות ישראל לא רצו לנהל מו"מ עם ערפאת בשביל לא לתת לו בדל לגיטימציה ועכשיו הוא נהיה ההזדמנות היחידה שהיתה?
אתה הולך להגיד שאולי אבו-מאזן כן (כי הוא הרי חתום על עשרות של יוזמות כאלה ואחרות להקטנת המתח והאלימות באזור), אבל "לא תהיה לו אפשרות אמיתית ליישם את זה".
אז זהו, שלא.
אזרחי ישראל היהודים הם אלו שמערימים את הקשיים הגדולים ביותר על הבשלת התנאים להרגעה, אמרת בעצמך! (סרק! סרק! וזה....).
יוזמת הליגה הערבית, מחר, גם חאלד משעל ייקח בשתי ידיים.

תמונה

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:07 
אתה קראת את היוזמה הסעודית? מה היא אומרת בעניין הפליטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:14 
בלאד צודק. בין ובין כך יש כאן מדינה דו לאומית, גם בגבולות 67( מעניין אם יש עוד מדינה דו לאומית כזו בעולם, שבה כל לאום גר בערים וכפרים משלו, עם כזה פער תרבותי וסוציו-אקונומי).

לא יודע למה הדיון על מדינה דו לאומית כרוך בשאלת הקמת או אי הקמת מדינה פלשתינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
מה עומד מאחורי הרעיון של מדינה דו לאומית מבחינת היהודים שתומכים בו? הם רוצים את האדמה ולא אכפת להם לאזרח את הפלשתינאים?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:39 
Officer Barbrady כתב:
מה עומד מאחורי הרעיון של מדינה דו לאומית מבחינת היהודים שתומכים בו? הם רוצים את האדמה ולא אכפת להם לאזרח את הפלשתינאים?

שמעת על יהודי כלשהו שתומך בסיפוח יהודה ושומרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:39 
Officer Barbrady כתב:

תשאל את ביבי ובנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
משה ארנס - מי מפחד ממדינה דו־לאומית

http://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.2019314

קבלו את החזון המפתיע של הימין הישראלי לפתרון הסכסוך הישראלי-פלסטיני

http://www.haaretz.co.il/misc/1.1212430

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
אתה קראת את היוזמה הסעודית? מה היא אומרת בעניין הפליטים?

לפחות לא הכחשת את השקר המזעזע שלך. סלחתי. בוא ניגש לעניין:

http://yozmatshalom.info
הנוסח הרשמי, 2002 כתב:
2.ב. מציאת פתרון צודק לבעיית הפליטים הפלסטינים שעליו יוסכם תוך התאמה עם החלטה 194 של העצרת הכללית של האו"ם.

החלטה 194 של העצרת הכללית של האו"ם כתב:

"...הפליטים אשר ברצונם לשוב לבתיהם ולחיות בשלום עם שכניהם יורשו לעשות זאת במועד המוקדם ביותר האפשרי מבחינה מעשית. בעבור רכושם של אלה אשר יעדיפו לא לעשות כן ישולמו פיצויים לפי עקרונות המשפט הבינלאומי ... על ועדת הפיוס לסייע לשיבתם למולדת (repatriation), יישובם מחדש וכן לשיקום הכלכלי והחברתי של הפליטים..."

http://www.haaretz.co.il/misc/1.782949 (אגב, מומלץ רק בגלל הביטחון שלו שמדינות ערב לא יאפשרו לבעלות הברית להפיל את משטר סדאם :LOL2: )
צבי בראל ב'הארץ', 2002 כתב:

נוסח ההחלטה, הוא ניסוח מעורפל, שכפי שהסביר מזכ"ל הליגה עמרו מוסא, יהיה נתון למו"מ בין ישראל לפלשתינאים, ולא כנושא לדיון בין הליגה לישראל. כל פתרון יאלץ להתחשב בקו אדום אחד - לא יהיה אזרוח או יישוב מחדש של הפליטים באופן המנוגד לאינטרס של מדינות ערב.

זאת הפעם הראשונה בה מוצגת התייחסות ערבית פומבית ורשמית, חתומה במסמך, לאפשרות למצוא פתרון גמיש לבעיית הפליטים. להבדיל מהחלטה 194, שניסוחה מדויק יותר, הניסוח של החלטת הליגה יחייב לבדוק מהו "פתרון צודק או הוגן", מי יחליט על כך, ומהי מידת ההתאמה שיש להשיג עם החלטה 194.

ועדיין, למרות כל זאת,
אבו מאזן כתב:
חזרת פליטי 48' לבתיהם אינה מעשית יותר

תשמע, זה ממש מפחידדדד
מקווה שאתה עם חיתול עליך...

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 21:40 
עם כמה פליטים או אנשים שעובדים עם פליטים נפגשת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: