תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
בלתי נסבלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו בוא נראה מה נעשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2015, 15:53 
לשיר את זה בכדורגל נון-סטופ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 11:35 
כבר הבנתי שדיוני בתי הדין המשמעתיים מתנהלים במחתרת, לא ידעתי שגם פסקי הדין "מחתרתיים". חיפשתי באתר איגוד הכדורסל ולא מצאתי את פסק הדין מיום חמישי האחרון. מישהו יודע היכן הוא התפרסם, אם בכלל?
ללא קשר, אני רחוק מלחשוב שפסק הדין הזה הינו בגדר של "בשורות טובות" כפי שפורסם על ידי המועדון. רחוק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
הם לרוב מפרסמים את זה באיחור של כמה ימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 14:49 
הם מכינים את הקרקע להורדת נקודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 07:25 
אבא של קידר כתב:
כבר הבנתי שדיוני בתי הדין המשמעתיים מתנהלים במחתרת, לא ידעתי שגם פסקי הדין "מחתרתיים". חיפשתי באתר איגוד הכדורסל ולא מצאתי את פסק הדין מיום חמישי האחרון. מישהו יודע היכן הוא התפרסם, אם בכלל?
ללא קשר, אני רחוק מלחשוב שפסק הדין הזה הינו בגדר של "בשורות טובות" כפי שפורסם על ידי המועדון. רחוק מזה.

http://www.ibba.one.co.il/General/Docum ... =6&id=5687
מבחינה עקרונית אכן לא נראה שיש כאן בשורות. הם דוחים את טיעון האכיפה הבררנית ומסרבים להכיר בנושא כעניין של חופש ביטוי. לא ממש ברור למה הפחיתו את העונש, איזה שהוא גמגום על פעולות שהקבוצה נקטה. ייתכן גם שלא נוח להם מהסיטואציה והכל מכבסת מלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 10:16 
קראתי את ההחלטה ואנחנו בבעיה רצינית, והבעיה הרצינית אינה בבתי הדין, אלה דווקא עושים את מלאכתם נאמנה. הבעיה היא בנו ובהתעקשות התמוהה שלנו להמשיך ולטעון טענות הבל [חופש הביטוי, "קומץ", תכניות חינוכיות למיניהן , אכיפה בררנית במובן הצר שלה (היינו, שקבוצות אחרות אינן עומדות לדין בגין השמעת אותו השיר) וכיוצ"ב]. איני מצליח להבין מדוע אנחנו מתעקשים שלא לטעון את הטענה היחידה הנכונה, היא טענת האכיפה הבררנית בפן החוקתי והפרסונאלי שלה לאמור, שמלכתחילה היה זה בלתי חוקי לברור קללה אחת (ש.מ.ת.כ.) מתוך ים הקללות האחרות (טועמה מחבל, הפועל חזבאללה, אין אדומים אין פיגועים, שופט אתה עומד למות היום, הפועל זונה הפועל מוצצת לכל השכונה, יאללה לזיין את הפועל ועוד ועוד) ולהכריז רק עליה כאסורה. את הטענה הזו היה צריך לטעון החל מהדיון הראשון ולא להרפות ממנה. כל עוד אנחנו מתעקשים לוותר על הטענה הזו, אין לנו להלין אלא על עצמנו בלבד. ושלא יספרו לי שגם הטענה הזו הועלתה. אין לה זכר בהחלטת בית הדין העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 11:39 
נדמה לי שהם כן התייחסו לענין כשקבעו ש "בתיק הקודם… נקבע כחידוש הלכתי הקריאה הנ"ל היא קריאה אסורה, בית דין זה אישר את החלטת בית הדין המשמעתי והוסיף את נימוקיו."

אני לא משפטן, אבל נראה לי שהם הולכים כאן על חבל דק- מה סמכותם לקבוע "חידושים הלכתיים" ומדוע נטפלו לקריאה הספציפית הזו ולא אחרות? יתר על כן- הם גם לא נרתעים מלהתפאר בכך ש "אשר לענישה של הפועל ת"א, אכן הפועל משמשת במקרה זה כראש חץ להנחלת ההלכה…". מה יותר בררני מזה?
ברור שמבתי הדין של האיגוד לא תצמח הישועה, אבל ייתכן שהם סיפקו כאן חומר טוב לדיון בבית המשפט האזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 11:43 
פנאטי בלב - לטענה אליה התייחסתי אין זכר בהחלטה. בסך הכל בית הדין קבע שהקריאה הספציפית הזו (ש.מ.ת.כ.) נאסרה ("כחידוש הלכתי"), אבל אין בהחלטה שום התייחסות לכך שרק הקללה הזו נאסרה ואחרות לא נאסרו. אין התייחסות, כי אנחנו מתעקשים לא לטעון את הטענה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 11:49 
אבא של קידר כתב:
פנאטי בלב - לטענה אליה התייחסתי אין זכר בהחלטה. בסך הכל בית הדין קבע שהקריאה הספציפית הזו (ש.מ.ת.כ.) נאסרה ("כחידוש הלכתי"), אבל אין בהחלטה שום התייחסות לכך שרק הקללה הזו נאסרה ואחרות לא נאסרו. אין התייחסות, כי אנחנו מתעקשים לא לטעון את הטענה הזו.

באיזשהו מקום אני מבין את זה, מה אתה רוצה? שיתחילו לקנוס ולהעניש אותנו גם על דברים אחרים? למישהו יש ספק שאם יתחילו להעניש על קריאות אחרות אנחנו ניהיה היחידים שנקבל עונשים על אותן הקריאות הנוספות שיאסרו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 12:21 
אבא של קידר כתב:
קראתי את ההחלטה ואנחנו בבעיה רצינית, והבעיה הרצינית אינה בבתי הדין, אלה דווקא עושים את מלאכתם נאמנה. הבעיה היא בנו ובהתעקשות התמוהה שלנו להמשיך ולטעון טענות הבל [חופש הביטוי, "קומץ", תכניות חינוכיות למיניהן , אכיפה בררנית במובן הצר שלה (היינו, שקבוצות אחרות אינן עומדות לדין בגין השמעת אותו השיר) וכיוצ"ב] . איני מצליח להבין מדוע אנחנו מתעקשים שלא לטעון את הטענה היחידה הנכונה, היא טענת האכיפה הבררנית בפן החוקתי והפרסונאלי שלה לאמור, שמלכתחילה היה זה בלתי חוקי לברור קללה אחת (ש.מ.ת.כ.) מתוך ים הקללות האחרות (טועמה מחבל, הפועל חזבאללה, אין אדומים אין פיגועים, שופט אתה עומד למות היום, הפועל זונה הפועל מוצצת לכל השכונה, יאללה לזיין את הפועל ועוד ועוד) ולהכריז רק עליה כאסורה. את הטענה הזו היה צריך לטעון החל מהדיון הראשון ולא להרפות ממנה. כל עוד אנחנו מתעקשים לוותר על הטענה הזו, אין לנו להלין אלא על עצמנו בלבד. ושלא יספרו לי שגם הטענה הזו הועלתה. אין לה זכר בהחלטת בית הדין העליון.

עניתי לך כאן ורמי גם ענה על כך באספת החברים אבל אני אתייחס שוב בצורה מפורטת כדי להסביר טוב יותר:
הטענה היחידה שלנו בבית הדין כל השנים היתה שקריאה זו חוקית ואינה שונה מקריאות אחרות. לאחר שהפסיקה ניתנה, הטענה שנוספה היתה לאכיפה בררנית, רק זו. מה לעשות שבית הדין החליט שאין כאן אכיפה בררנית (בגלל שהאיגוד הראה שבמרבית המקרים המשקיפים רשמו וקבוצות קיבלו אזהרה, לאחריה לא חזרו על כך, ובגלל שהקבוצות ״הגיבו/ גינו / טיפלו באירוע", כמו ירושלים, ראשון וכו׳). לכן, בכל דיון הם טוענים שאנחנו מתכחשים לפסיקה ואנחנו חייבים להבין שהפסיקה היא עובדה מוגמרת ושאין אכיפה בררנית מבחינתם וגם אם יש לראייתנו, אין הדבר אומר שאנחנו לא צריכים להיענש כי אנחנו עוברים על החוק. ולכן, הדבר היחיד שהם רוצים מאיתנו הינו תוכנית למיגור תופעה/ גינוי/ הרחקת אוהדים סוררים, ואם לא כן, אז אנחנו בעד אותם קריאות ומזלזלים בפסיקה וניענש בחומרה.
ללא כל קשר, כאשר ביקשנו ממספר אנשים וניסינו גם בעצמנו, להוכיח בכתובים ומצולמים את נושא האכיפה הבררנית, העלנו מעט מאוד מקרים שניתן להוכיח ובכולם למעט 2 הוכיח התובע שהקבוצות הוזהרו וטיפלו בנושא, ומייד התובע הראה שגם אנחנו ב 4 הזדמנויות שונות השנה קיבלנו רק אזהרה, אז אל לנו להתלונן על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 12:59 
ראצ'ו ידידי, אני מאוד מעריך אותך אבל במקרה הזה אתה טועה. אתה מדבר על האכיפה הבררנית במובנה הצר (היינו שרק אותנו מעמידים לדין בגין "קללת המזרחי" ואילו את הקבוצות האחרות לא) ואילו אני מתכוון לטענת האכיפה הבררנית במובנה הרחב (החוקתי, הפרסונאלי, או כל שם אחר בו תבחר) היינו, שמכל הקללות הדוחות, וקיימות המון כאלה, בחר האיגוד בקללה אחת ורק אותה אסר (והוא אסר אותה רק משום שמדובר בשמעון מזרחי). יש הבדל גדול בין הדברים. עם הטיעון שלי לא יהיה פשוט להתמודד. כשיש לך טענה אחת טובה (שמאוד קשה לסתור אותה) ושלל טענות, מוצדקות ככל שיהיו (שמאוד קל לסתור אותן), אני הייתי בוחר בטענה הטובה האחת ומוותר על כל היתר.
נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 13:08 
אבא של קידר כתב:
ראצ'ו ידידי, אני מאוד מעריך אותך אבל במקרה הזה אתה טועה. אתה מדבר על האכיפה הבררנית במובנה הצר (היינו שרק אותנו מעמידים לדין בגין "קללת המזרחי" ואילו את הקבוצות האחרות לא) ואילו אני מתכוון לטענת האכיפה הבררנית במובנה הרחב (החוקתי, הפרסונאלי, או כל שם אחר בו תבחר) היינו, שמכל הקללות הדוחות, וקיימות המון כאלה, בחר האיגוד בקללה אחת ורק אותה אסר (והוא אסר אותה רק משום שמדובר בשמעון מזרחי). יש הבדל גדול בין הדברים. עם הטיעון שלי לא יהיה פשוט להתמודד. כשיש לך טענה אחת טובה (שמאוד קשה לסתור אותה) ושלל טענות, מוצדקות ככל שיהיו (שמאוד קל לסתור אותן), אני הייתי בוחר בטענה הטובה האחת ומוותר על כל היתר.
נקווה לטוב.

אני לא מדבר על המובן הצר והתייחסתי לזה בתחילת הדברים - זו הטענה שהעלנו מההתחלה ובית הדין מסרב לקבל אותה ובכל פעם שהעלנו אותה שלח אותנו קיבינימאט, לכן נוסו עוד קווי הגנה שאף אחד מהם לא ממש צלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 13:28 
בית הדין לא ישנה את דעתו שמדובר בקריאה אסורה אלא אם כן תהיה פסיקה בנושא מבית משפט אזרחי.
כדי שלא נענש שוב עד שתהיה פסיקה כזאת אם תהיה, צריך או שהמשקיפים לא ידווחו או שאנחנו לא נשיר את זה.
בינתיים צריך להמשיך לשחק את המשחק ולדבר על תכניות חינוכיות וכאלה. אין ברירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 16:11 
כתבתי באחד העמודים שדיברתי עם שופט מחוזי שהסביר שאנחנו בבעיה. לאימו, אין דין קריאה לאדם ספציפי כדין קריאה לקהל שלם (הפועל חיזבאללה), ואין דין קריאה לפגיעה באדם כדין קללה רגילה (סלים טועמה מחבל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 16:29 
20 כתב:
כתבתי באחד העמודים שדיברתי עם שופט מחוזי שהסביר שאנחנו בבעיה. לאימו, אין דין קריאה לאדם ספציפי כדין קריאה לקהל שלם (הפועל חיזבאללה), ואין דין קריאה לפגיעה באדם כדין קללה רגילה (סלים טועמה מחבל)

אין אצלנו שום קריאה לפגיעה באדם (אם כבר יש אצל מכבי ב"שופט אתה תמות היום").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 10:25 
one החליטו.שמעון מזרחי זה גזע
ציטוט:
בית הדין של איגוד הכדורסל זיכה כזכור את הפועל ת"א מעונש של משחק רדיוס, אולם הדבר לא הפריע לאוהדי הקבוצה להשמיע שוב קריאות גזעניות נוספות כלפי שמעון מזרחי ולכפות על הקבוצה לנצל את הכרוז באולם כדי להשתיק את האווירה במטרה שלא לעלות לקבוצה בעונש כספי נוסף.

http://one.co.il/Article/14-15/2,620,33 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
דווקא מדובי פיק החזקתי כעיתונאי רציני. הם גם אמרו שהיו שלטים נגד שמעון מזרחי. אני לא ראיתי אפילו אחד כזה. מישהו ראה כזה דבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
[quote="nati"]one החליטו.שמעון מזרחי זה גזע
[quote]

בהחלט גזע. גזע מאוד מיוחד שהלוואי שלא יישאר ממנו זכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
דווקא מדובי פיק החזקתי כעיתונאי רציני. הם גם אמרו שהיו שלטים נגד שמעון מזרחי. אני לא ראיתי אפילו אחד כזה. מישהו ראה כזה דבר?

שלטים עם שמות של דיינים ולמטה שלט הסבר "מושחתים של שמעון מזרחי" או משהו דומה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 12:44 
יורם כתב:

רק אם "משתפים של שמעון" נחשב שלט נגדו, לדעתי ממש בעדו - מראה את כוחו הרב באיגוד.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 13:04 
יורם כתב:

כפי שכבר הקדימו אותי, הניפו שלטים עם שמות של משקיפים ודיינים ביחד עם שלט שאמר "משת"פים של שמעון". לגיטימי לחלוטין, כמובן. אני מניח שזה לא שודר בטלויזיה. גילוי נאות- אני לא משתתף בשירת "שמתכ", ויכול לחיות מצוין בלי לשמוע את זה, אבל כל מי שעיניו בראשו מבין שהענין הפך מזמן לסיפור של מחאה וחופש ביטוי פר-אקסלנס. לצערינו, יהיה קשה (בלתי אפשרי?) לתרגם את זה לשפה שבית-משפט יבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 13:55 
פנאטי בלב כתב:
יורם כתב:

כפי שכבר הקדימו אותי, הניפו שלטים עם שמות של משקיפים ודיינים ביחד עם שלט שאמר "משת"פים של שמעון". לגיטימי לחלוטין, כמובן. אני מניח שזה לא שודר בטלויזיה. גילוי נאות- אני לא משתתף בשירת "שמתכ", ויכול לחיות מצוין בלי לשמוע את זה, אבל כל מי שעיניו בראשו מבין שהענין הפך מזמן לסיפור של מחאה וחופש ביטוי פר-אקסלנס. לצערינו, יהיה קשה (בלתי אפשרי?) לתרגם את זה לשפה שבית-משפט יבין.

למה לא?מה לא בסדר בשיר הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
כן, ראיתי את השלטים במשחק. אמרו על זה משהו בשידור? תהיתי אם היה גם משהו ספציפי נגד מזרחי בנוסף לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
אם אני זוכר נכון, אמרו בשידור ש"אוהדי הפועל מניפים שלטים במחאה", אבל לא משהו ברור מדי.

בכל מקרה, זה פריים שהצלחתי לתפוס מהשידור:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
nati כתב:
one החליטו.שמעון מזרחי זה גזע
ציטוט:

בהחלט גזע. גזע מאוד מיוחד שהלוואי שלא יישאר ממנו זכר.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
pelegs כתב:
אם אני זוכר נכון, אמרו בשידור ש"אוהדי הפועל מניפים שלטים במחאה", אבל לא משהו ברור מדי.

בכל מקרה, זה פריים שהצלחתי לתפוס מהשידור:

תמונה

אולי המחאה תהיה יותר אפקטיבית אם נדאג להעביר לשדרנים דף מסרים קצר בתחילת המשחק הרלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 18:28 
את הקהל שלנו לא מעניינת מחאה, ובטח שלא חשוב אם היא תהיה אפקטיבית.
מה שמעניין אותו זה לעשות דוקא ולהראות שלא יחנכו אותנו, ושכל העולם שונא אותנו אבל לא אכפת לנו, וכו' וכו'.

אנחנו מפסידים את הקרב הזה בכל זירה אפשרית, וזה רק מזין את תחושת הנרדפות של הקהל שלנו (שהיא מוצדקת בחלקה) ב-loop אינסופי שיכול להסתיים רק ברע, ואין מי שיעצור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק כמו השמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: