תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 13:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
מרץ והעבודה חתמו מה לא סגור ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מרץ והעבודה חתמו מה לא סגור ?

הם חתמו כבר לפני חודשיים.
הרעיון הוא לבטל את ההסכם הזה ולחתום על הסכמים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
בבחירות הקודמות כחלק מההתנערות של שלי מהשמאל היא נטשה את ההסכם הדי-קבוע עם מרצ וחתמה עם יש לפיד. מרצ סרבו להצעה להסכם עודפים עם חד"ש וחתמו עם התנועה(הקול שלך לא כזה בטוח נגד ביבי)ואילצו את חד"ש לחתום עם בל"ד ולהשאיר את רע"ם תע"ל בלי הסכם עודפים(בנוסף לקדימה).
די צבוע שמפלגה שהחרימה את המפלגה הכי קרובה אליה מבין הרשימה המשותפת מתלוננת שהשתיים שיש פער אידאולוגי עצום בינן לבין מרצ מסרבות להסכם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 14:43 
אני לא בטוח שחד"ש יותר קרובה אידיאולוגית למרצ מאשר התנועה. גבולי. והתנועה הייתה אמורה להיות תנועה גדולה ולכן לחתום איתם זה הימור טוב.
בכל מקרה, יש הבדל של שמיים וארץ בין לחתום על מפלגה א' ולא ב' לבין אמירה שעדיף שלא לחתום הסכם עודפים בכלל מאשר לחתום אותו עם תנועה שנמצאת בגדול בצד שלך של המפה הפוליטית. מרצ בכך שחתמה עם התנועה לא פסלה את חד"ש. המאוחדת עכשיו פוסלת את מרצ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרתי שחד"ש יותר קרובה אידיאולוגית למרצ מהתנועה(למרות שאני חושב שהיא כן אבל לא זה הנושא) אלא מבל"ד ורע"ם-תע"ל. הצביעות היא שאחרי שמרצ מסרבת להסכם עודפים מצד המפלגה הכי קרובה אליה מהרשימה המשותפת, הם עוד באים בטענות לשתיים האחרות.
מרצ פסלה את חד"ש, מה שדפק בסופו של דבר את רע"ם תע"ל וכנראה גם את קדימה.
סביר להניח גם שהקולות שהרשימה המשותפת לא הפסידה וכנראה גם הרוויחה בזכות אי החתימה על הסכם העודפים גוברים על המנדט שהם אולי היו מקבלים בזכות הסכם העודפים. אם לפיד נדפק מאי קיומו של ההסכם הזה, אפשר להגיד שזאת קארמה עם יד מכוונת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 15:32 
אף אחד לא בוכה על לפיד. הבעייה היא שהמהלך הזה עשוי לתת את הבחירות לנתניהו. כרגע הן ממילא שלו אבל תזוזה של כמה מנדטים והמנדט הזה שילך לאיבוד הוא שיבטיח לביבי את השלטון. אני לא חושב שאי החתימה יביא למפלגות האלו יותר קולות.
ועוד פעם, למרצ בבחירות הקודמות הייתה בחירה בין לחתום עם חד"ש או עם התנועה והיא בחרה. למאוחדת עכשיו יש בחירה בין לחתום עם מרצ או לא לחתום עם אף אחד (ששקול פחות או יותר כמו לחתום חצי עם הרצוג וחצי עם ביבי).
רק שיובהר שמהשיקול הצר של "מה טוב לרשימת מרצ" אז ללא ספק עדיף להם המצב הנוכחי שיש להם הסכם עם המחה"צ לבין חתימה עם המאוחדת. רק שהם מוכנים להקריב את זה לטובת הגוש, ובאמת שכל הכבוד להם על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 15:39 
לפחות חסכו לי את הדילמה למי להצביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ברוך הבא למציאות.
איזה מבאסת היא לפעמים, הא?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
אם אי החתימה המתוקשרת שווה לרשימה המשותפת לפחות עוד מנדט אחד, המנדט השני יהיה במקרה הטוב אצל מרצ ובמקרה הפחות טוב אצל המחנה הציוני, זה עדיף על ספק מנדט שמתחלק בין מרצ לרשימה המשותפת ועוד מנדט שבמקרה הטוב ילך להרצוג ובמקרה הרע ללפיד. חתימה על ההסכם כנראה היתה יכולה לגרום לאובדן של לפחות מנדט לרשימה המשותפת ממצביעי בל"ד ורע"ם תע"ל הפוטנציאליים שזה היה גורם להם לא להצביע, והסרוב בפרהסייה יכול לגרום להרבה ערבים לצאת ולהצביע.
מעבר לזה, זה מעצים את הבידול בין הרשימה המשותפת למרצ ולמחנה הציוני, דבר שבסופו של דבר ככל הנראה יחזק את שלושתן מבחינת כמות האנשים שיצביעו להן.
לא הייתי מתפלא אם כל הסאגה הזאת זה ספין אחד גדול, בגלל שהסכם העודפים החדש היה רע מבחינה תקשורתית גם להרצוג(שמנסה להדגיש כמה כל קול שהולך ללפיד ולא אליו הוא קול שפוגע בסיכויים למהפך), גם למרצ(שמה לעשות, רוב המצביעים שלה ציונים), וגם לרשימה המשותפת(שמה לעשות, רוב המצביעים שלה לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 17:43 
http://sapiranalytics.com/polls/he/2015 ... yesh-atid/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
ראשית , כפי שכתבתי אין לי שום טענה לרשימה הערבית האנטי ציונית הנתמכת ע"י מכחיש השואה מחד וע"י תומכי החמאס מאידך.

שנית , משהו כתב כאן
ציטוט:
בכל מקרה הם צריכים להחליט הלילה כי מחר בשמונה בבוקר צריכים להגיש את הסכמי העודפים.
מבחן רציני לעודה
. מחוסר הדיוק והידע התעלם. זה אופייני לפוליטיקאים ולאוהדים. לגבי העמדתו של עודה למבחן ? נו באמת. מי שהולך לישון עם פשפשים צריך לעבין שקמים בבוקר עם עור אדום מגירוד. עודה בהחלט עמד במבחן. לא הוגן להעמיד אותו במבחן לא הגיוני.

שלישית
ציטוט:
חתימה על ההסכם כנראה היתה יכולה לגרום לאובדן של לפחות מנדט לרשימה המשותפת ממצביעי בל"ד ורע"ם תע"ל הפוטנציאליים שזה היה גורם להם לא להצביע, והסרוב בפרהסייה יכול לגרום להרבה ערבים לצאת ולהצביע.

מדוייק !!!
המפלגה הערבית האנטי ציונית שכל הקמפיין שלה מבוסס על שנאה לציונים כולל שילטי חוצות התלויות בישובי המגזר לתמיכה במפלגה האנטי ציונית כאשר במקור כחלק מההדפסה מופיע "הסלוגן" "מוות לערבים" בשחור ו"בפונט ציוני". כמובן שחלק מהציבור הערבי בטוח שהציונים ריססו את הכיתובים הנ"ל. כל המטרה היא להלהיט את הציבור הערבי כנגד הציונים.

לא נותר לי לאחל לחד"ש וכל האחרות הצלחה בבחירות עם 20 מנדטים. אינשאללה ובעזרת האל.
ואם יתברר בעתיד שהם יכלו באמצעות הסכם עודפים לקבל את המנדט ה- 21 עוד יותר טוב.

שבת שלום לכל עם ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
ברוך הבא למציאות.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 18:13 
אגב, מבחינת תוצאות יכול מאד להיות שהם מצליחים לדפוק את הימין.
מרצ אמורה לקבל בוסט של מצביעים (עשרות אחוזים התלבטו בינם לבין המשותפת), פלוס זה יעלה את אחוזי הצבעה במגזר הערבי. יותר אחוזי הצבעה = פחות סיכוי לפח מרזל להכנס, ואולי אלי ישי ימצא עבודה סוף סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 18:50 
אגב, בסרטון המדובר של הליכוד, בנוסף לזה שהוא מפגר, החמאסניק נקרא "אבו לוטי", לוטי - הומו בסלנג ערבי.

איזה צחוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 18:58 
19 כתב:
אגב, מבחינת תוצאות יכול מאד להיות שהם מצליחים לדפוק את הימין.
מרצ אמורה לקבל בוסט של מצביעים (עשרות אחוזים התלבטו בינם לבין המשותפת), פלוס זה יעלה את אחוזי הצבעה במגזר הערבי. יותר אחוזי הצבעה = פחות סיכוי לפח מרזל להכנס, ואולי אלי ישי ימצא עבודה סוף סוף.

אם זה יעלה את אחוזי ההצבעה במגזר הערבי סבבה. אני לא מספיק מכיר את המגזר הזה אבל אני סקפטי.

נערך לאחרונה על ידי גיא האדום בתאריך 06 מרץ 2015, 20:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 19:12 
יש מצב שהבחירות האלה יוכרעו על אחוזי ההצבעה של הערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
ברוך הבא למציאות.

קודם כל, כן. לפעמים החיים מבאסים.
מצד שני, אם חשבת שההסכם הזה או היעדרו מבאסים אותי, אני חושש שלא הבנת נכונה. לא רק שזה לא ממש חשוב לי, אני אפילו לא מתיימר לדעת מה תהיה ההשפעה של זה על תוצאות הבחירות שלכם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
זה לא ייתן שום דבר. מצביעים יהודים היו מעט מאוד לחד"ש, ברמת האלפים, ובודדים לבל"ד, עוד פחות התכוונו להצביע לרשימה המשותפת ובודדים מהם עכשיו יעברו למרצ רק בגלל זה.
והמצביעים הערבים הרבה פחות קיצוניים ביחס שלהם לשמאל הציוני, הסכם עודפים עם מרצ שזה דבר שולי היה מזיז למעט מאוד מצביעים.
באשר לכל הסימולציות, אני לא מאמין לזה, לדעתי זה בעיקר תלוי בהנחות על הסתברות מספר המצביעים לכל מפלגה וזה מאפשר לכל אחד להשיג את התוצאות שהוא רוצה. בוא נראה עוד שבועיים איך הסכם העודפים היה משנה את חלוקת המנדטים ביחס לתוצאות האמת (כמו שאמרתי, תזוזת המצביעים בעקבות זה היא זניחה לדעתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 19:23 
יובל כתב:
זה לא ייתן שום דבר. מצביעים יהודים היו מעט מאוד לחד"ש, ברמת האלפים, ובודדים לבל"ד, עוד פחות התכוונו להצביע לרשימה המשותפת ובודדים מהם עכשיו יעברו למרצ רק בגלל זה.
והמצביעים הערבים הרבה פחות קיצוניים ביחס שלהם לשמאל הציוני , הסכם עודפים עם מרצ שזה דבר שולי היה מזיז למעט מאוד מצביעים.
באשר לכל הסימולציות, אני לא מאמין לזה, לדעתי זה בעיקר תלוי בהנחות על הסתברות מספר המצביעים לכל מפלגה וזה מאפשר לכל אחד להשיג את התוצאות שהוא רוצה. בוא נראה עוד שבועיים איך הסכם העודפים היה משנה את חלוקת המנדטים ביחס לתוצאות האמת (כמו שאמרתי, תזוזת המצביעים בעקבות זה היא זניחה לדעתי).

40% ממצביעי המשותפת מגדירים את עצמם כמתלבטים, רובם ככולם עם מרצ. ממש לא רק יהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
יש לכם הערכה כמה מתלבטים בין המשותפת להחרמת הבחירות?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יש מצב שהבחירות האלה יוכרעו על אחוזי ההצבעה של הערבים.

נכון,
והמחנה הציוני משקיע הרבה מאוד עבודה בעיקר ע"י מקורביו וחברי המפלגה כדי להעלות את אחוז ההצבעה במגזר .
אני בקשר עם ח"כ לשעבר (היה כמה חודשים ח"כ) מטעם העבודה מחורפיש. כל החמולה שלו , מקורביו ,חלקם מצביעי ליכוד מגוייסת לעבודה כמובן בשכר כדי להעלות את אחוז ההצבעה כשמבחינתם לא משנה למי מצביעים כמובן שעדיף למחנה הציוני. לטענתו, לפני כשבועיים, אחוז ההצבעה יגדל משמעותית .היעד היה 87%. העלו לו את היעד לאזור ה-90% השבוע.

דיברתי עם העוזר שלו שמצביע לליכוד ויצביע לליכוד אבל עובד בנאמנות לבוס כדי שהבוס יצביע.
לשאלה אז למה אתה לא מצביע כדי שהבוס יצליח ביעד שנתנו לו. תשובתו : " לכל נאמנות יש גבול. אני מצביע לליכוד"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אם חשבת שההסכם הזה או היעדרו מבאסים אותי, אני חושש שלא הבנת נכונה. לא רק שזה לא ממש חשוב לי, אני אפילו לא מתיימר לדעת מה תהיה ההשפעה של זה על תוצאות הבחירות שלכם

כל כך נהניתי מכל אות שרשומה במשפט הזה ובמיוחד מהפאנץ' שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:
אם חשבת שההסכם הזה או היעדרו מבאסים אותי, אני חושש שלא הבנת נכונה. לא רק שזה לא ממש חשוב לי, אני אפילו לא מתיימר לדעת מה תהיה ההשפעה של זה על תוצאות הבחירות שלכם

כל כך נהניתי מכל אות שרשומה במשפט הזה ובמיוחד מהפאנץ' שלו.

מרגש.
שמחתי לשמח
:פרח:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
נחום ברנע עשה לביבי סיכול ממוקד ואם הוא באמת מדייק בתוכן של מסמך ההבנות מאוגוסט 2013 , יש כאן פתח גדול מאוד לבנט ולליברמן לאגף מימין ולתקוף ישירות את ביבי. השאלה אם הם, בתור חברי הקבינט המדיני-בטחוני באותה תקופה, ידעו על מסמך ההבנות ואם הם לא ידעו אז זו בכלל סיבה למסיבה מבחינתם ואני מניח שנשמע על זה הרבה עד לבחירות.
לגבי סיפור הסכמי העודפים, נראה לי שזה פשוט יגרום ליותר יהודים חילוניים להצביע למרצ וליותר ערבים איסלמיסטים להצביע לרשימה המאוחדת.
מאחר והסקרים לא ממש הושפעו מפסטיבל איראן, מה שיכריע בסוף אלו אחוזי הצבעה וחלוקת המתלבטים ואם המגזר הערבי באמת יצא להצביע כמו שחושבים ברשימה המשותפת, זה יכול להשאיר את ישי והכהניסטים בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 22:39 
kobster כתב:
נחום ברנע עשה לביבי סיכול ממוקד ואם הוא באמת מדייק בתוכן של מסמך ההבנות מאוגוסט 2013 , יש כאן פתח גדול מאוד לבנט ולליברמן לאגף מימין ולתקוף ישירות את ביבי. השאלה אם הם, בתור חברי הקבינט המדיני-בטחוני באותה תקופה, ידעו על מסמך ההבנות ואם הם לא ידעו אז זו בכלל סיבה למסיבה מבחינתם ואני מניח שנשמע על זה הרבה עד לבחירות.
...

זה נכון. כתבתי אתמול שזה סיפור שבקלות יכול להעביר חמישה מנדטים מביבי לבנט (שזאת קצת הגזמה, אבל רק קצת). אבל הדבר השני שזה עושה זה להזיז את ביבי למרכז. אם הסיפור הזה מעביר חמישה מנדטים מביבי לבנט אבל למשל נותן לביבי מנדט מכחלון ועוד מנדט מיאיר, זה דיל טוב לביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
kobster כתב:
...

זה נכון. כתבתי אתמול שזה סיפור שבקלות יכול להעביר חמישה מנדטים מביבי לבנט (שזאת קצת הגזמה, אבל רק קצת). אבל הדבר השני שזה עושה זה להזיז את ביבי למרכז. אם הסיפור הזה מעביר חמישה מנדטים מביבי לבנט אבל למשל נותן לביבי מנדט מכחלון ועוד מנדט מיאיר, זה דיל טוב לביבי.

חיפשתי נחום ברנע בגוגל, ולא מצאתי כלום..
על מה מדובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
גיא האדום כתב:
kobster כתב:
...

חיפשתי נחום ברנע בגוגל, ולא מצאתי כלום..
על מה מדובר?

רק עכשיו פתחתי טמקא -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4634162,00.html

גיא, לא בטוח שזה יקנה לביבי קולות מהמרכז כי הליכוד מיהר להתנער מהסיכום הזה. 5 מנדטים שיעברו לבנט/ליברמן זה קצת מוגזם אבל אני מסכים איתך שזה יכול לגרום נזק די רציני לביבי מימין וצפוי להציף שוב את ההיסטריה של בנט מממשלת אחדות עם הסמולנים הארורים שיכריחו את ביבי למסור שטחים ובלה בלה.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 06 מרץ 2015, 23:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
קובי, הלינק תקול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2015, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
נערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2015, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
כן.. אוקיי.. הנחתי שזה קשור לפוסט ההיסטרי של בנט בנושא.
הוא ממש קפץ על העגלה אה?
די משעשע האמת..

במיוחד משעשע הפוסט של ביבי, שמתכחש לנכונות שלו להגיע להסכמות על גבולות 67.

הם חושבים שכולם מטומטמים אלה אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: