תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 19:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 23 פברואר 2015, 08:34 
לאורך כל השאלון המחנ"צ ומרצ היו בראש והרשימה המשותפת בתחתית יחד עם שאר המפלגות
וכשעניתי שאני חושב שעניינים במדינה לא משתפרים , הרשימה זינקו למקום השני .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 פברואר 2015, 08:56 
נראה לי שאם אנשים יצביעו לפי השאלונים האלה הליכוד לא עובר את אחוז החסימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 פברואר 2015, 08:57 
מי שעושה את השאלונים האלה ומתייחס ברצינות לתשובה, צריך להצביע יש עתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2015, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
ואני חשבתי שלרשימה הערבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2015, 13:57 
עדיין משעשע אותי שבשאלון של מאקו אם עונים בכל השאלות "במידה מסוימת" (התשובה הכביכול נייטרלית) מקבלים יאיר לפיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2015, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
עדיין משעשע אותי שבשאלון של מאקו אם עונים בכל השאלות "במידה מסוימת" (התשובה הכביכול נייטרלית) מקבלים יאיר לפיד.
ניסיתי את מה שהצעת וקיבלתי כחלון

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2015, 14:35 
85% יחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2015, 15:46 
its-sick כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
ניסיתי את מה שהצעת וקיבלתי כחלון

זה תלוי במה שאתה מסמן ב"איזה נושא הכי חשוב לך". יש 6 אופציות אפשריות לסדר את שלושת הנושאים, ולפי מה שבדקתי ב3 מהן אתה תקבל לפיד, וב3 האחרות תקבל כחלון, שזה עוד יותר משעשע :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 09:58 
http://m.globes.co.il/news/m/article.as ... 1001012021

ניתוח נחמד בגלובוס - הצבעה לפי שווי דירה
יפה שאנשים מהעמד הבינוני פלוס מצביעים למפלגות יחסית חברתיות שבעד העלאת שכר מינימום לאנשים בפריפריה שממשיכים להצביע לאותה מפלגת שזורקת עליהם כבר 20 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
http://m.globes.co.il/news/m/article.as ... 1001012021

ניתוח נחמד בגלובוס - הצבעה לפי שווי דירה
יפה שאנשים מהעמד הבינוני פלוס מצביעים למפלגות יחסית חברתיות שבעד העלאת שכר מינימום לאנשים בפריפריה שממשיכים להצביע לאותה מפלגת שזורקת עליהם כבר 20 שנה.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
מישהו ממכם ידוע מדוע עדיין לא החלו התשדירי תעמולה בטלווזיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 16:07 
בתשדיר החדש של בוז'י נאמר שהוא "מבין את המנטליות של הערבים". אפשר את זה ביותר גזעני? ליברמן לא היה יכול לאמר את זה יותר טוב.

(מעבר לזה יש שם גם דיבורים על כך שהוא ראה "ערבים" מעבר לכוונת, מה שיצחיק כל אחד שמכיר את 8200).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
דווקא יש ב 8200 כוונות שרואים בהן ערבים

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 16:24 
גיא האדום כתב:
בתשדיר החדש של בוז'י נאמר שהוא "מבין את המנטליות של הערבים". אפשר את זה ביותר גזעני? ליברמן לא היה יכול לאמר את זה יותר טוב.

(מעבר לזה יש שם גם דיבורים על כך שהוא ראה "ערבים" מעבר לכוונת, מה שיצחיק כל אחד שמכיר את 8200).

זה בסדר גמור.
מי שרוצה שמאל "טהור" שיצביע מרצ או לרשימה הערבית.
מי שרוצה לנצח שידבר את השפה של הציונות מאז ומעולם. שיזכיר שידלין השמיד כורים גרעיניים, בזמן שביבי מצייר ציורים באו"ם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
גיא האדום כתב:

זה בסדר גמור.
מי שרוצה לנצח שידבר את השפה של הציונות מאז ומעולם. שיזכיר שידלין השמיד כורים גרעיניים, בזמן שביבי מצייר ציורים באו"ם.

לא אהבתי את הרמיזה שלך כאילו הציונות מאז ומעולם התייחסה לערבים באופן גזעני וכאילו אין לציונות ברירה אלא לראות בערבים אוייב ועל כן אין שום סיכוי לשלום או לחיים נורמליים במדינת ישראל.
ממש פוסט ציונות מה שאתה עושה פה. אותך לאופטימי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 16:57 
teknoboy כתב:
20 כתב:
גיא האדום כתב:

זה בסדר גמור.

לא אהבתי את הרמיזה שלך כאילו הציונות מאז ומעולם התייחסה לערבים באופן גזעני וכאילו אין לציונות ברירה אלא לראות בערבים אוייב ועל כן אין שום סיכוי לשלום או לחיים נורמליים במדינת ישראל.
ממש פוסט ציונות מה שאתה עושה פה. אותך לאופטימי.

קודם כל, מה זה "ערבים"? אתה רומז שאין הבדל בין פלסטינים, מצרים ועירקים? או שאין עם פלסטיני? אותך לאופטימי.
אחר כך, תחזור לספרי ההיסטוריה.
את היחס של הציונות לערבים אפשר לתמצת במערכון המופלא הבא, בין 1.43 ל-2.30 https://www.youtube.com/watch?v=KMypN0paJoA
סבא וסבתא שלי באו חדורי אידיאלים להקים פה חברת מופת שוויונית. ליהודים.
אני לא חושב שזו היתה גזענות, נוסח האפרטהייד או הדרום האמריקני או ה-KKK. הם באמת לא ממש ראו אותם, ומנקודת המבט שלהם זה מובן לגמרי.
הציונות, ובוודאי מפלגת העבודה, היתה מיליטריסטית להפליא ולהחריד, מימי המשטר הצבאי על ערביי ישראל, דרך "נאצר מחכה לרבין" ועד "לשבור להם את הידיים והרגליים".
זה לגיטימי לגמרי. כל עוד יש שישה מיליון פליטים שהם, ומנהיגיהם, רואים את ביתם בתוך גבולות 67. אם הראייה הזו תתממש אז החזון הציוני שמבוטא במגילת העצמאות של מדינה דמוקרטית לעם היהודי יחדל מלהתקיים.
אני יכול לראות בכל אחד משכני הפלסטינים אדם, עם רצונות, תקוות, שאיפות, חלומות ואכזבות. ובה-בעת אני מבין שחלום זכות השיבה שחלק גדול, מאוד גדול, מהם מחזיקים בו, לא יכול לחיות ביחד עם החלום שלי.
אני מאוד מקווה שיהיה שלום. אבל אני לא יכול לעצום עיניים, דבר שהשמאל התמחה בו ב-20 השנים האחרונות. יש לא מעט גורמים בחברה הפלסטינית, ולא מעט גורמים בעולם הערבי, שישמחו מאוד אם ישראל תיעלם יום אחד. ויש גם די הרבה שמוכנים לפעול אקטיבית להגשמת המטרה הזו.
חיים נורמליים? אני חושש שיש סיכוי אפסי. באנו לשכונה קשה. רצוי שנסתכל למציאות בעיניים. חלומות על זאבים וכבשים, חרבות ואתים, הם חלומות יפים. אבל הם לא יכולים לשמש כמצפן למדינה שואפת חיים.
את הדעה שלי לגבי מה צריך לעשות כבר בהינתן כל זה כתבתי כאן כמה וכמה פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
לא נפתח פה, כמובן, את כל הויכוח סביב הציונות-חלום-או-סיוט, אבל כדאי לציין ששנינו חוזים פחות או יותר אותו עתיד למדינת ישראל, רק שאתה מרוצה ממנו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 17:04 
אתה פלוס מינוס בעמדות של בנט וליברמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
הסרטון הזה עוד יותר מחדד לי את התחושה כבר כמה חודשים, שאני לא מצליח להבין שמאלנים שמצביעים לבוז'י. הוא כזה אפס והוא בטח לא אלטרנטיבה לביבי.
עם כל שבוע שעובר הוא מתבהר יותר כפופוליסט עלוב ופוליטיקאי קטן. הרוטציה עם ציפי, הפסילה של זועבי, האמירה "הכל בא בחשבון מליברמן עד מרצ" פאקינג ליברמן כן והרשימה המאוחדת לא?!,
התשובה האומללה שלו לשאלה האם הוא מאמין באלוהים, התשדיר הזה.
אם זה ביבי או בוז'י עדיף ביבי, כי בוז'י הוא אותו דבר ואצל ביבי לפחות אנחנו יודעים מה אנחנו מקבלים ובלי מסיכה של שמאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 17:49 
פרימו לוי כתב:
הסרטון הזה עוד יותר מחדד לי את התחושה כבר כמה חודשים, שאני לא מצליח להבין שמאלנים שמצביעים לבוז'י. הוא כזה אפס והוא בטח לא אלטרנטיבה לביבי.
עם כל שבוע שעובר הוא מתבהר יותר כפופוליסט עלוב ופוליטיקאי קטן. הרוטציה עם ציפי, הפסילה של זועבי, האמירה "הכל בא בחשבון מליברמן עד מרצ" פאקינג ליברמן כן והרשימה המאוחדת לא?!,
אם זה ביבי או בוז'י עדיף ביבי, כי בוז'י הוא אותו דבר ואצל ביבי לפחות אנחנו יודעים מה אנחנו מקבלים ובלי מסיכה של שמאל

אין ספק שבגלל התשובה האומללה שלו לתשובה האם הוא מאמין לאלוהים״, בגלל הרוטציה ובגלל הסרטון עדיף להצביע ביבי...
בגלל בלבולי שכל כאלו ביבי מנצח.
אגב כמובן שהוא לא שונה במה שציינת משום מועמד של העבודה בשלושים שנה האחרונות, בטח לא ב״שיח הבטחוני״ או במניפולציות הקואליציוניות. אז כנראה שזה לא בדיוק מה שמרתיע מצביעי עבודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 17:58 
אוגוסטוס היל כתב:
אתה פלוס מינוס בעמדות של בנט וליברמן

אה?
בלי להיכנס להבדלים בתחומי דת וליברליות, בצד המדיני אני חושב שצריך לשים גבול בגבולות 67'.
אתה מוזמן להתווכח איתי נקודה-אחרי-נקודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 18:15 
teknoboy כתב:
לא נפתח פה, כמובן, את כל הויכוח סביב הציונות-חלום-או-סיוט, אבל כדאי לציין ששנינו חוזים פחות או יותר אותו עתיד למדינת ישראל, רק שאתה מרוצה ממנו.

איפה ראית שאני מרוצה?
ואגב אני שמח שלפחות אתה חושב שהתסריט יתממש
אני חרד רק שהתסריט שביבי ובנט מובילים אליו זה מדינה דו-לאומית, שהתסריט של ליברמן הוא מחליא ובלתי אפשרי, שלהרצוג ולבני אין תסריט, שהתסריט של מרצ ושאר המחנה הציוני הוא לא קשור למציאות, שהתסריט של איימן עודה הוא של מדינה דו לאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
יוצא לי בחודש האחרון לדבר עם אנשים בכירים מאוד במחנה הציוני, ועוזריהם , עובדי החברות המובילות את הקמפיין ועוד.
הם ניראים השבוע הרבה הרבה יותר אופטימיים מאשר בשבועיים הקודמים,
חלקם (זוטרים יחסית) פרטו בפני גם על מה נשענת האופטימיות. ניראה את הסקרים הקרובים האם יש בסיס לשינוי המצב רוח.
אני מאוד מאוד מקווה שיש לזה בסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 18:23 
20 כתב:
teknoboy כתב:

איפה ראית שאני מרוצה?
אני חרד רק שהתסריט שביבי ובנט מובילים אליו זה מדינה דו-לאומית, שהתסריט של ליברמן הוא מחליא ובלתי אפשרי, שלהרצוג ולבני אין תסריט, שהתסריט של מרצ ושאר המחנה הציוני הוא לא קשור למציאות, שהתסריט של איימן עודה הוא של מדינה דו לאומית

בפעם האחרונה שזהבה דיברה על התסריט המדיני שלה היא ציינה שהבסיס הוא מתווה קלינטון ומשם צריך להיות מו"מ של תן וקח. זה לא קשור למציאות לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בפעם האחרונה שזהבה דיברה על התסריט המדיני שלה היא ציינה שהבסיס הוא מתווה קלינטון ומשם צריך להיות מו"מ של תן וקח. זה לא קשור למציאות לדעתך?

אם נכונה ההצהרה של זהבה , הרי שמתברר לי שזהבה למדה סוג חדש של מו"מ. תן וקח.
בכל ההיסטוריה שלה עד כה היא היתה בעד מו"מ מיסוג תן ותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 18:44 
זה אולי היה יכול להיות עם רבין ב-92 או אם ביבי לא היה נבחר ב-95. אולי.
אני לא רואה מנהיג פלסטיני שמצליח להביא להסכם שמקובל על 50% , או כמה שזה לא יהיה, שחמאס מייצג.
אני לא רואה מנהיג פלסטיני שיכול להגיד ל-6 מיליון פליטים, שזהו, נגמר, לא חוזרים הביתה. אולי ערפאת יכול היה. אולי.
ואני לא רוצה את הגישה של בני בגין, לבני, הרצוג ומרצ, שנחכה עד שיבשילו התנאים והצד השני, ו בינתיים נמשיך כאילו הכל כרגיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
teknoboy כתב:

איפה ראית שאני מרוצה?

אז אולי לא הבנתי אותך כל כך בכל זאת :LOMASHOO:
לא נורא.
בכל מקרה תודה על הפוסט ההוא (וגם על אלה שאחריו, האמת), ממש זיקקת שם את התיאור של כמה דברים מאוד בעייתיים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
שיזכיר שידלין השמיד כורים גרעיניים.

ציטוט:
כמה עובדות שלא סיפרו לכם בבית הספר על הפצצת הכור העירקי 'אוסיראק' במבצע 'אופרה', באישור מנחם בגין ב-1981, שלושה שבועות בלבד לפני הבחירות:
1) ריצ'רד וילסון, פרופסור לפיזיקה באוני' הארוורד, בחן את הכור המופצץ, וקבע באופן חד-משמעי שהוא לא יכול היה לשמש למטרות פיתוח נשק גרעיני, כי תוכנן בצורה ברורה כך שלא יתאים לכך.
2) ממשלת צרפת, שמכרה לעירק את הכור, הודיעה במפורש שהכור לא נועד למטרות צבאיות, והיה בפיקוח מלא של צרפת וגופי האו"ם. גם בריטניה הסכימה עם הודעת צרפת.
3) מדען גרעין עיראקי בכיר, חידיר חאמזה, התראיין ב-2003 ל-CNN וסיפר שלפני ההפצצה, מנה הצוות שלו רק 400 מדענים לתוכנית גרעין מצומצמת, תוך שימוש בפלוטוניום, בקצב שלא יאפשר אפילו יצירת פצצה אחת בשנה. לאחר ההפצצה, החליט סדאם לתגבר את הצוות ל-7,000 מדענים בתקציב אדיר של 10 מיליארד דולר, לעבור להעשרת אוראניום, ולהעביר את כל הפיתוח אל מתחת לאדמה, כדי לעמוד בקצב ייצור מוגבר של 6 פצצות בשנה.
4) העיתונאי האמריקני בוב וודוורד, זוכה פרס פוליצר וחושף פרשת ווטרגייט, כתב בספרו "מצב הכחשה" כי בניגוד לעמדת המודיעין הישראלי, ההפצצה ב-1981 רק עודדה את השלטון העיראקי לפתוח במבצע חשאי כדי להתחיל לייצר נשק גרעיני בטווח של שנים ספורות.
5) גם שר ההגנה האמריקני, ויליאם פרי, אמר ב-1997 שההפגזה הישראלית גרמה להנהגה העירקית להחליט על מיקוד התוכנית הגרעינית שלה ביצירת אורניום מועשר, על פני השגת פלוטוניום.
6) ריצ'רד קווין בטס, פרופסור אמריקני מוערך למחקרי מלחמה ושלום, קבע כי "אין ראיות לכך שהשמדת הכור 'אוסיראק' על ידי ישראל עיכבה את תוכנית הנשק הגרעיני של עירק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:

KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:
KingAlpaca כתב:
1. אתה עושה את זה שוב.
2. מנסים להסביר לך 400 פעם, גם אם הליכוד יאבד 10 מנדטים, לשמאל אין מנדט למשול.
זאת מפלגה בלי עם.
הציבור בישראל כל כך פשיסטי, כל כך גזעני, כל כך שונא כל מה שהוא לא יהודי-ישראלי-ציוני בדיוק לפי התבנית,
שגם אם בדרך נס תרכיבו את הממשלה, זה יגמר באופן טרגי.

לצערי, אני נוטה להסכים.
זה עדיין יהיה עדיף כנראה על ביבי+בנט, אבל תקווה גדולה אין לי.

אמרו את זה גם על ברק...
אני לא איש שמאל ואני לא מאמין בשלום, אז כל זה ממש לא מפריע לי,
אבל אין ספק שהממשלה שהרגה את השמאל (ובעיקר את תהליך השלום), הייתה הממשלה של ברק,
ממשלת "שמאל" עכשיו יכולה להביא לתוצאות טרגיות אף יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
יוצא לי בחודש האחרון לדבר עם אנשים בכירים מאוד במחנה הציוני, ועוזריהם , עובדי החברות המובילות את הקמפיין ועוד.
הם ניראים השבוע הרבה הרבה יותר אופטימיים מאשר בשבועיים הקודמים,
חלקם (זוטרים יחסית) פרטו בפני גם על מה נשענת האופטימיות. ניראה את הסקרים הקרובים האם יש בסיס לשינוי המצב רוח.
אני מאוד מאוד מקווה שיש לזה בסיס.

המערך אופטימי כבר 30 שנה.
זה כמעט תמיד נגמר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: