תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 15:52 
19 כתב:
איתי כתב:
19 כתב:
השאלה היחידה, היא מה זה משנה כמה חברים יש בעמותה, וכמה זה יעזור לה למכור. כרגע אני לא רואה שזה משנה.

אם הם לא ימכרו וישחקו בבעלים לאורך זמן, זה גם ככה לא ייגמר טוב.

הם כבר גייסו כסף מאיתנו בעבר ולא נראה שנעשה איתו שום דבר.

אם כבוד היו"ר יציג תוכנית ברורה שבה הוא יבהיר שX חברי עמותה וY מנויים הם בלון החמצן הדרוש להפועל ת"א כדי להעמיד תקציב Z שבעזרות הקבוצה יכולה להעביר עונה מאוזנת תקציבית אז יש על מה לדבר ואני באופן אישי אשמח לקחת חלק במימון.

כרגע זה נראה שהם סתם משחקים בנדמה לי.

הם קנו איתו 20%.
כרגע אני לא חבר, ואם אני לא אבין איך זה שיהיו שם 5,000 חברים יותר יעזור להם למכור מאשר אם יהיו שם 2,000, זה גם יישאר ככה.

בדיוק.
גם ה20% הללו - האם זה משנה כרגע אם זה יהיה 15% או 25%? נראה שלא. פשוט כולם התחפפו להם והם היחידים שנשארו, ואני ממש לא מתלונן. אוהדי הפועל משער 2 עדיפים כל חג'ג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תמיכה בעמותה
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מודה שפעם ראשונה אני בדילמה אם להצטרף עכשיו...(עד עכשיו ממש לא האמנתי בזה ולא הייתי חבר).
זה לא שאני פתאום חושב שניהול אוהדים לאורך זמן זה משהו טוב. השאלה היחידה היא מה יתרום למועדון כרגע להגדיל סיכויי רכישה, ואני מהרהר בנושא.
אשמח לטיעונים לכל כיוון

טיעון נגד:
מאד פשוט, הכדורגל לא שווה לכדורסל.
אם בא לנו להיות סטייל הפועל פ"ת אז אחלה - העמותה תנהל בתקציב מינימום פה ושם תרומה של חג'ג' ונהיה עוד קבוצה בליגה.
מה שיקרה לדעתי - אוהדים עכשיו יצטרפו לטרנד יעשו חברות בעמותה, העמותה תנהל את הקבוצה עד סוף העונה כי כבר יש ערבויות וחלון ההעברות סגור, כך שאין שום בעיה לנהל את הקבוצה עד סוף העונה.
מרוב "שהיה אחלה" ונשארנו גם בליגה (טפו טפו טפו) ימשיכו עם הניהול של האוהדים - אוהדים יהיו בתפקידי מפתח ולא ירצו מהר מאד לסיים את תפקידם.

מקומם של האוהדים ביציע.

לא מדובר בחבורת ילדים מתלהבים, לכולנו ברור, בטח אחרי השנתיים וחצי האחרונות שניהול באופן מוחלט ע"י אוהדים הוא מתכון לכישלון, המודל הניהולי צריך להיות שהמועדון מנוהל על כל רבדיו ע"י אנשי מקצוע והוא בבעלות בעל בית פרטי כאשר העמותה היא שותפה פסיבית שנציג שלה(יו"ר העמותה) יושב בדירקטוריון(הנהלה לחלופין).
אנחנו לא צריכים לנהל את הקבוצה, אנחנו צריכים לשבת ביציע ולהינות מהקבוצה, העמותה היא גוף שהוקם מתוך כוונה טובה אבל המודל כשל כי השותף של העמותה היה אוהד שהיינו צריכים מראש להבין שזה לא ילך איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 15:58 
קדה מסכים עם מה שכתבת - עם הסתייגויות קטנות.
המטרה היא למצוא רוכש והפחד שלי שיש כבר אוהדים רבים שהתאהבו מהעניין של הכדורסל
ויגרמו לכך שלבסוף נישאר קבוצה שמנוהלת ע"י הקהל/עמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אני בתור חבר עמותה אומר לך שאני לא רוצה שזה יקרה ואני יודע שרבים מהחברים בעמותה וגם אוהדים אחרים שאני מקווה שעוד יצטרפו חושבים בדיוק כמוני, אגב זה גם תואם לחזון העמותה, בשום שלב לא רצינו לנהל את הקבוצה, כרגע העמותה מנהלת אבל זה זמני ואפילו אתה תסכים איתי שזה היה צעד נכון בסיטואציה שנוצרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 16:36 
עומרי קנדה כתב:
לירון האדום כתב:

אני בתור חבר עמותה אומר לך שאני לא רוצה שזה יקרה ואני יודע שרבים מהחברים בעמותה וגם אוהדים אחרים שאני מקווה שעוד יצטרפו חושבים בדיוק כמוני, אגב זה גם תואם לחזון העמותה, בשום שלב לא רצינו לנהל את הקבוצה, כרגע העמותה מנהלת אבל זה זמני ואפילו אתה תסכים איתי שזה היה צעד נכון בסיטואציה שנוצרה.

ידידי הקנדי, זה לא מדויק. עדיף להציג דברים כמו שהם: האנשים הדומיננטיים ביותר במאבק מול טביב, שגם היו חלק בלתי נפרד מהקמת העמותה, מאמינים מאוד ברעיון של קבוצת אוהדים. לא רק הם, אלא גם רבים מחברי העמותה וגם רבים מאוהדי הפועל בכלל, בטח לאור הניסיון החיובי עם קבוצת הכדורסל. יחד עם זאת, אני כמעט משוכנע שרובם הגדול של אותם אנשים לא היה מתנגד לשיתוף פעולה עם גוף כלכלי שמבין את המטרות של הפועל ואת הערכים שלה ויידע לכבד אותם, גם במחיר ניהול משותף או עיקרי של הגוף הזה. העמותה לא קמה רק כדי להיות מנהלת זמנית של המועדון, אלא כדי להיות חלק בלתי נפרד ממנו כחלק מלקחי הבעלים האחרונים של הפועל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
לא לקח הרבה זמן לשיגעון הגדלות להפציע. פתאום זה "רוב אוהדי הפועל". הלוואי שהיו עושים משאל בבלומפילד ומציבים שלוש אפשרויות: בעלות מלאה של אוהדים, בעלות משותפת של אוהדים וגוף כלכלי*, ובעלים יחיד. אולי אז לא היית ממהר לשלוף את גניבת הדעת הקבועה הזו שלך.

*זה מונח מעורפל שאתה השתמשת בו, ולא במקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
לא לקח הרבה זמן לשיגעון הגדלות להפציע. פתאום זה "רוב אוהדי הפועל". הלוואי שהיו עושים משאל בבלומפילד ומציבים שלוש אפשרויות: בעלות מלאה של אוהדים, בעלות משותפת של אוהדים וגוף כלכלי*, ובעלים יחיד. אולי אז לא היית ממהר לשלוף את גניבת הדעת הקבועה הזו שלך.

אם הייתי עושה משאל בבלומפילד אז סמלנו היה מגן דוד,בן רייכרט היה עולה עם סרט הקפטן ובטח היינו שרים את ההמנון לפני כל משחק.
אתה ואני חושבים אחרת וזה בסדר.
אני לא פוסל את דעתך ולראיה אותו בעלים יחיד שאתה רוצה הוא אבן היסוד של צורת הניהול שאני הייתי רוצה בהפועל.

אגב אני ממש לא מנסה להיות מעורפל,רמאים ושקרנים תחפש במקום אחר,אני לא משדל אף אחד לעשות חברות בעמותה ואני גם לא מסכים עם כל חברי העמותה על הכל,אני בסך הכל רוצה שהפועל תצליח כדי שאני אהנה להגיע לבלומפילד, בדיוק כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 17:48 
עומרי קנדה כתב:
ערן כתב:

אם הייתי עושה משאל בבלומפילד אז סמלנו היה מגן דוד,בן רייכרט היה עולה עם סרט הקפטן ובטח היינו שרים את ההמנון לפני כל משחק.
אני לא פוסל את דעתך ולראיה אותו בעלים יחיד שאתה רוצה הוא אבן היסוד של צורת הניהול שאני הייתי רוצה בהפועל.

אגב אני ממש לא מנסה להיות מעורפל,רמאים ושקרנים תחפש במקום אחר,אני לא משדל אף אחד לעשות חברות בעמותה ואני גם לא מסכים עם כל חברי העמותה על הכל,אני בסך הכל רוצה שהפועל תצליח כדי שאני אהנה להגיע לבלומפילד, בדיוק כמוך.

אני חושב שערן התכוון בהודעה שלו לאדום הצורר ולא לך.
בכל אופן הבעיה הגדולה היא בדיוק מה שכתב האדום הצורר שהם רוצים לנהל את הקבוצה, הם רוצים להיות כמו בכדורסל וזה אסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 17:54 
איתי כתב:
19 כתב:
איתי כתב:
19 כתב:
השאלה היחידה, היא מה זה משנה כמה חברים יש בעמותה, וכמה זה יעזור לה למכור. כרגע אני לא רואה שזה משנה.

אם כבוד היו"ר יציג תוכנית ברורה שבה הוא יבהיר שX חברי עמותה וY מנויים הם בלון החמצן הדרוש להפועל ת"א כדי להעמיד תקציב Z שבעזרות הקבוצה יכולה להעביר עונה מאוזנת תקציבית אז יש על מה לדבר ואני באופן אישי אשמח לקחת חלק במימון.

הם קנו איתו 20%.
כרגע אני לא חבר, ואם אני לא אבין איך זה שיהיו שם 5,000 חברים יותר יעזור להם למכור מאשר אם יהיו שם 2,000, זה גם יישאר ככה.

בדיוק.
גם ה20% הללו - האם זה משנה כרגע אם זה יהיה 15% או 25%? נראה שלא. פשוט כולם התחפפו להם והם היחידים שנשארו, ואני ממש לא מתלונן. אוהדי הפועל משער 2 עדיפים כל חג'ג'

שווה מבחינתי לעשות חברות בעמותה משתי סיבות עיקריות
1. כרטיסים לדרבי
2. כדי שאצביע נכון ביום שתהיה הצבעה על להתחפף, למכור הכל לאיזה מיליארדר ולהפוך לעמותת אוהדים שמתעסקת בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד הניהול הוא מקצועי, מעמיד קבוצה תחרותית ומוכוון טובת הפועל לא ממש משנה לי מי רשום שעומד בראש.
אם עמותת אוהדים יכולה לעשות דבר כזה אני אשמח.
אם יהיה מיליארדר שיהיה מעוניין לקנות את הקבוצה ולהוציא את הניהול מעמותת האוהדים כל עוד הוא עונה על הדרישות שפירטתי בהתחלה אני גם אשמח.
אם יהיה מיליארדר כזה שרוצה להשקיע בקבוצה ולנהל אותה בשיתוף עם עמותת אוהדים אני אשמח אפילו יותר.

כמעט כל שינוי לעומת המצב ביום שלישי בערב, וזה כולל ניהול בלעדי של עמותת האוהדים, עדיף על מה שהיה עד שלישי בערב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
איתי כתב:
19 כתב:
איתי כתב:
19 כתב:

הם קנו איתו 20%.

בדיוק.

1. כרטיסים לדרבי
2. כדי שאצביע נכון ביום שתהיה הצבעה על להתחפף, למכור הכל לאיזה מיליארדר ולהפוך לעמותת אוהדים שמתעסקת בקהל.

ואני מאד מקווה שהרצון שלך להיפתר מהסחורה בכזו מהירות ובכזו קלות לא יעוור אותך ואת כל שאר בעלי זכות ההצבעה כמו ששאלתיאל דוויל עיוור את מוני (אני בטוח שמוני לא התכוון להביא איש כזה למערכת היום בדיעבד)ואנחנו ניתקע כולנו עם בעל בית כמו שחר שקובע מי נקנה מי נמכר מי בהרכב ומי ביציע ובסופו של דבר 80 מיליון שקל במקום 10 בטבלה
או אחד כמו שרצקי שמראה לכל הליגה שכשבעל הבית "מבין כדורגל" הוא מראה בעזרת ליגה פח איך הופכים תקציב של 18 מיליון ל"אלוף בניהול"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
כל עוד הניהול הוא מקצועי, מעמיד קבוצה תחרותית ומוכוון טובת הפועל לא ממש משנה לי מי רשום שעומד בראש.
אם יהיה מיליארדר שיהיה מעוניין לקנות את הקבוצה ולהוציא את הניהול מעמותת האוהדים כל עוד הוא עונה על הדרישות שפירטתי בהתחלה אני גם אשמח.
אם יהיה מיליארדר כזה שרוצה להשקיע בקבוצה ולנהל אותה בשיתוף עם עמותת אוהדים אני אשמח אפילו יותר.

כמעט כל שינוי לעומת המצב ביום שלישי בערב, וזה כולל ניהול בלעדי של עמותת האוהדים, עדיף על מה שהיה עד שלישי בערב.

:ROSE:

(כמעט) כל מילה. גם אני אשמח בכל אחת מהאפשרויות וגם לדעתי הכל עדיף על מה שהיה עד שלישי (לא הכוונה לאתמול כשרמון הודיע שהוא עוזב?).
אני מודה שאני אשמח יותר אם וכאשר תהיה מעורבות כלשהי של העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תמיכה בעמותה
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 18:51 
מה זה משנה ה-200₪ שאני אשים??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 18:57 
yossi כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

1. כרטיסים לדרבי

ואני מאד מקווה שהרצון שלך להיפתר מהסחורה בכזו מהירות ובכזו קלות לא יעוור אותך ואת כל שאר בעלי זכות ההצבעה כמו ששאלתיאל דוויל עיוור את מוני (אני בטוח שמוני לא התכוון להביא איש כזה למערכת היום בדיעבד)ואנחנו ניתקע כולנו עם בעל בית כמו שחר שקובע מי נקנה מי נמכר מי בהרכב ומי ביציע ובסופו של דבר 80 מיליון שקל במקום 10 בטבלה
או אחד כמו שרצקי שמראה לכל הליגה שכשבעל הבית "מבין כדורגל" הוא מראה בעזרת ליגה פח איך הופכים תקציב של 18 מיליון ל"אלוף בניהול"

כן, בדיוק. כדי שאוכל להפטר מהקבוצה לטובת בעלים כמו שחר שיקח 7 אליפויות.

שנדבר על איפה נמצאות כל קבוצות האוהדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
פואד במו ידיו הוריד להפועל נקודה וגרם לזה שמשחק שהיה במצב של תיקו יסתיים בהפסד.
גם אם עשה בעבר דברים טובים, בעיני הוא חלאה שפגע בהפועל, וראוי לביקורות (ואני עדין במילה) בילתי פוסקות.

אם מותר לו להגיד את דעתו? כן.
אבל גם לי, ואני מקווה שלכמה שיותר, מותר להזכיר לו כל פעם שבגלל המעשה שעשה (טעות או לא), מה שהוא חושב על הפועל לא רלוונטי בשום צורה.

פואד עלה למחלה בארבע נקודות. דיינו. זה שהמחלה הצהובה מסוגלת להפוך מקרה כזה לארוע ביטחוני זה הבעיה של הליגה שלנו. אם היה להפך היו מורידים אותנו ליגה. לא שייך לויכוח כאן בכלל. ובטח מותר לו לדבר כאן גם אם הוא לא צודק אולי בלי שיסתמו לו את הפה.
אני מאמין לברקוביץ רמון לא הלך לשום מקום הכל נשאר כמו שהיה בלילה של חגג ויצמן רמון. זה לא משנה כלום אנחנו (העמותה של האוהדים) הראנו שאנחנו לא יכולים לעשות כלום לא יכולים לגייס כסף. אני לא רוצה להעניש את רמון כי זה שהוא טמבל ושלימזל וחסר יכולת לא עושה אותו רע. אנחנו התפקיד שלנו זה לשיר ולשמוח במה שיש. עכשיו רע אז נשמח ברע. נקלל נגדף ונחרף? לא יהיה כלום. הסיכוי היחידי זה שנחזור להיות אלו ששרים גם שמפסידים אדומים עד המוות. לא צריך להתפרץ למגרש כי זה לא יעזור פשוט אבל לפוצץ דרבי כמו ההוא לפני שנתיים? לא קרה כלום והעיקר לשיר ולשמוח בהפועל לנצח. ורמוכאט בא והולך הפועל לעולם תהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
עומרי קנדה כתב:
ערן כתב:

אני חושב שערן התכוון בהודעה שלו לאדום הצורר ולא לך.
בכל אופן הבעיה הגדולה היא בדיוק מה שכתב האדום הצורר שהם רוצים לנהל את הקבוצה, הם רוצים להיות כמו בכדורסל וזה אסון

זאת לא בעיה, אני ואתה חולקים עליהם ולכן אני ממליץ לך לעשות חברות בעמותה כדי שאנחנו נוכל לדאוג שאף אחד לא יטרפד כניסה של בעל הון בשביל שהוא והאגו שלו יוכלו להמשיך לנהל את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
אגב, בתיאוריה לא הייתה לי בעיה עם זה שהעמותה תנהל את המועדון אם הם ימנו אנשי מקצוע מעולה וינקו את האוורות.
פשוט בפועל אני לא מאמין שדבר כזה יקרה. אם זה היה להתחיל מנקי, כמו בכדורסל, אני מאמין שהם היו יכולים לשמור על זה ככה.
אבל קשה למי שבא מתוך המערכת להבין כמה חלקים בה הם רקובים, ואני לא מאמין שיוכלו לנהל כמו שצריך את הקבוצה במצב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
yossi כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

1. כרטיסים לדרבי

לא
עדיף לנו לדבר על איך רוני לוי מוציא ואיזה תוצאות הוא מוציא מהקבוצה בבעלות הסוכן א. נמני בלי כל המיליונים ובחובות
עדיף לנו לדבר על תקציב הפועל בתקופת גוטמן וכמה קטן מתקציבי האימפריות האחרות הוא היה
והכי עדיף לדבר על אתלטיקו מדריד אם מדברים על כסף
והכי עדיף לדבר על באיירן בעניין של קבוצות אוהדים

אבל הכי הכי עדיף שנשמור את הפוסט הזה לסוף עונת הכדורסל הנוכחית ולתחילת העונה הבאה .......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 09:48 
אני באמת חושב שהעסק גדול על העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 09:52 
ItaiH6 כתב:

אבל איך העמותה יכולה להעמיד קבוצה תחרותית?!
זה בדיוק העניין שזה כמעט בלתי אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
יו"ר העמותה שלכם.

ציטוט:
"אנחנו לא מכבי ת"א, הכוחנות היא מאיתנו והלאה", המשיך יו"ר העמותה כשהוא מתייחס ליריבה העירונית: "אנחנו לא חושבים שקבוצת כדורגל ישראלית צריכה 100 מיליון ש"ח או יותר מכך. אנחנו רוצים שהאוהדים יהיו גאים בקבוצה שלהם, שהקבוצה שלהם תהיה בריאה ושפויה ותתנהל בצורה סולידית. עם הזמן יגיעו הישגים".

לכו תחדשו חברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
"העסקה למכירת גילי ורמוט ומעבר של שחקני מכבי להפועל לא הייתה כמובן בידיעתנו ונולדה, במידה מסוימת, בחטא מבחינתנו", סיפר פסטמן על יום שלישי הסוער, אך הבטיח: "מרגע שנעשתה העסקה, ושחקני מכבי הגיעו - עד כמה שחלק מהקהל לא אוהב את זה - הם שחקנים שלנו לכל דבר, גם אם הם בהשאלה. אנחנו צריכים לאהוב אותם, לחבק אותם ולעודד אותם. הם עוזרים לנו ואחיי לשער חמש צריכים להבין את זה. אני רוצה לקוות שהשריקות נגד שחקן שלנו שהגיע ממכבי ייפסקו. זה לא אנחנו וככה אנחנו לא צריכים להיות. התסכול מהעסקה הזאת הוא גדול אבל זה מאחורינו".

לכו תחדשו חברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
כואב, כואב שהם מאמינים לעצמם.
הם לא מנסים לשקר לאף אחד, הם פשוט מאמינים למה שהם אומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
כמה ימי רגיעה הם רוצים עד ששוב יבואו לרמון הביתה? מתי הדברים יסגרו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 13:06 
yossi כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
yossi כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

1. כרטיסים לדרבי

לא
עדיף לנו לדבר על איך רוני לוי מוציא ואיזה תוצאות הוא מוציא מהקבוצה בבעלות הסוכן א. נמני בלי כל המיליונים ובחובות
עדיף לנו לדבר על תקציב הפועל בתקופת גוטמן וכמה קטן מתקציבי האימפריות האחרות הוא היה
והכי עדיף לדבר על אתלטיקו מדריד אם מדברים על כסף
והכי עדיף לדבר על באיירן בעניין של קבוצות אוהדים

אבל הכי הכי עדיף שנשמור את הפוסט הזה לסוף עונת הכדורסל הנוכחית ולתחילת העונה הבאה .......

אפילו יאיר לפיד של עיתונות הספורט כבר ירד מהקטע של להשוות את הכדורגל הישראלי למודל הגרמני, ועכשיו מתלבט אם מה שמתאים זה מודל ברנטפורד או פורטסמות. בהצלחה עם שניהם ועם הפועל קטמון, מכבי יפו ובית"ר נורדיה.

שוב, מותר לך לחשוב מה שאתה רוצה, אני עושה חברות בעמותה כדי לשמור על הפועל מהשטויות האלה ושתלכו לעשות את הנסיונות הכושלים שלכם במקום אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
יו"ר העמותה שלכם.

ציטוט:
"אנחנו לא מכבי ת"א, הכוחנות היא מאיתנו והלאה", המשיך יו"ר העמותה כשהוא מתייחס ליריבה העירונית: "אנחנו לא חושבים שקבוצת כדורגל ישראלית צריכה 100 מיליון ש"ח או יותר מכך. אנחנו רוצים שהאוהדים יהיו גאים בקבוצה שלהם, שהקבוצה שלהם תהיה בריאה ושפויה ותתנהל בצורה סולידית. עם הזמן יגיעו הישגים".

לכו תחדשו חברות.

הוא צודק.
זה לא אומר שהוא מתכוון שאנחנו צריכים לנהל את הקבוצה, יכול להגיע גם רוכש שיעמיד תקציב של 40-50 מיליון שקל וזה יותר ממספיק.
אבל אל תפריע לעצמך לטפח את האג'נדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
ראיון מאוד שטחי איתם. אין שם שוב הסבר או נגיעה באיך הדברים מתבצעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 13:37 
משאירים אותנו יותר מידי באפלה, לא נותנים אף פעם את כל התמונה
לא סומך עליהם, לדעתי הם לא יודעים מה הם עושים וכמו רמון הם ינסו לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
להוציא את הפועל מהבוץ מבלי להשקיע כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אנטיגונה כתב:
יו"ר העמותה שלכם.

ציטוט:

לכו תחדשו חברות.

הוא צודק.
זה לא אומר שהוא מתכוון שאנחנו צריכים לנהל את הקבוצה, יכול להגיע גם רוכש שיעמיד תקציב של 40-50 מיליון שקל וזה יותר ממספיק.
אבל אל תפריע לעצמך לטפח את האג'נדה.

מאחל גם לך גאווה, בריאות ושפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: