תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 19:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן רייכרט
הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 23:50 
teknoboy כתב:
Berger כתב:
מושקוביץ כתב:
Berger כתב:
...
אני גם לא מבין את הטענות של כולם על אפקט דומינו כאילו שאוטומטית אחרי השאלה אחת ממכבי נמשיך להשאיל מהם מעכשיו לעשרות השנים הבאות ונהפוך לקבוצת בת שלהם.
...

אז זהו, שלפי מה שפורסם אנחנו אמורים לקבל 2-3 מושאלים שלהם בעונה הבאה, כמובן אם הנפשות הרכות הללו יסכימו לכבד אותנו בנוכחותם ובכישוריהם הידועים מסביב לעולם כמונעים ירידת ליגה במאת האחוזים.
רייכרט והשני זה רק פיילוט ואם הפיילוט יצליח, כלומר אם ירוצו אצלנו מושאלים של מכבי בהצלחה השנה, אז הם יעשו את אותו הדבר בשנה הבאה.
וכל מי שזה לא מדאיג אותו שישאל איזה מכר אוהד מכבי מה הוא חושב על העסקה הזאת, אולי אחרי שהם יצחקו לכם בפנים תבינו לאיזה בורדל המועדון שלנו הפך.

שנה הבאה זה כבר משהו אחר, אני גם בעד לפעול נגד ההשאלות המתוכננות לשנה הבאה(אם יהיו כאלו, זה אפילו לא תלוי רק בנו). השאיפה בכלל צריכה להיות להיפטר מהמצב הניהולי ובפרט מהאנשים הלא יוצלחים שחתמו על העסקה הזאת.

למה שנה הבאה זה משהו אחר?
מה ההבדל? אפשר לחשוב ששנה הבאה יהיה לך סגל ברמה של ברצלונה.
למה אז לא תרצה לשפר את הסגל עם כמה שחקנים של מכבי שצריכים השבחה?

בתחילת השנה לא, אבל כשבינואר שוב נהיה בתחתית ונמכור את סבתא שלנו למכבי, אפשר להריץ להם כמה צעירים שישאירו אותנו בליגה. כי זה כבר יהיה מצב נתון. אין מה לעשות.
חס וחלילה שלא נושפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

היה ברור לי שייקפצו על זה ששנה הבאה אני נגד ההשאלות אבל זה בסדר. אני אמשיך להסביר את ההשקפה שלי ואולי בסוף גם תסכימו איתי :SMOKE:
השנה הגעת כבר למצב קטסטרופה, זה עובדה. העסקה כבר התבצעה, עוד עובדה.
כעת צריך לשים על כף המאזניים מה יותר חשוב לאנשים: ההישארות בליגה או לא לתת לבן רייכרט לשחק(למרות שלצערנו הוא הכי טוב בקבוצה).
שנה הבאה אנחנו בונים קבוצה חדשה ומתחילים מאפס, אפשר לעשות איפוס מחדש ולהחליט שמראש אנחנו לא נותנים יד לעסקאות כאלה כמו שיש בכדורסל.
אם רמון עוזב אני גם מאמין שמקבלי ההחלטות לא ימשיכו את ההשאלות גם ללא מחאה אקטיבית נגדן.
לי אישית קצת חורה שיש לנו בעיות הרבה יותר חמורות בקבוצה ולא ראיתי כזו מחאה אקטיבית נגדן...

נערך לאחרונה על ידי Berger בתאריך 07 פברואר 2015, 23:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הפועל כתב:
teknoboy כתב:
Berger כתב:
מושקוביץ כתב:
Berger כתב:
...
אני גם לא מבין את הטענות של כולם על אפקט דומינו כאילו שאוטומטית אחרי השאלה אחת ממכבי נמשיך להשאיל מהם מעכשיו לעשרות השנים הבאות ונהפוך לקבוצת בת שלהם.
...

אז זהו, שלפי מה שפורסם אנחנו אמורים לקבל 2-3 מושאלים שלהם בעונה הבאה, כמובן אם הנפשות הרכות הללו יסכימו לכבד אותנו בנוכחותם ובכישוריהם הידועים מסביב לעולם כמונעים ירידת ליגה במאת האחוזים.
רייכרט והשני זה רק פיילוט ואם הפיילוט יצליח, כלומר אם ירוצו אצלנו מושאלים של מכבי בהצלחה השנה, אז הם יעשו את אותו הדבר בשנה הבאה.
וכל מי שזה לא מדאיג אותו שישאל איזה מכר אוהד מכבי מה הוא חושב על העסקה הזאת, אולי אחרי שהם יצחקו לכם בפנים תבינו לאיזה בורדל המועדון שלנו הפך.

שנה הבאה זה כבר משהו אחר, אני גם בעד לפעול נגד ההשאלות המתוכננות לשנה הבאה(אם יהיו כאלו, זה אפילו לא תלוי רק בנו). השאיפה בכלל צריכה להיות להיפטר מהמצב הניהולי ובפרט מהאנשים הלא יוצלחים שחתמו על העסקה הזאת.

למה שנה הבאה זה משהו אחר?
מה ההבדל? אפשר לחשוב ששנה הבאה יהיה לך סגל ברמה של ברצלונה.
למה אז לא תרצה לשפר את הסגל עם כמה שחקנים של מכבי שצריכים השבחה?

עזוב להשביח. אנחנו רוצים למקסם את סיכויינו להישאר בליגה נכון? הגיע הזמן להיפטר מכל העכבות הטיפשיות האלה של היריבות עם מכבי שמעכבת אותנו. צריך להכיר במצבנו, ולבקש שיתוף פעולה ארוך טווח איתם. אני מציע בתור שלב ראשון כדי לחסוך עלויות לסגל איכותי יותר לבקש לאחד את מחלקות הנוער, לעבור להתאמן בשעות פנויות בקרית שלום. אפשר גם לשקול לעבור לשחק בכחול, כדי לחסוך בעלויות כביסה עם המכבסה של מכבי. בסופו של דבר, צריך להכיר במצבנו.
בכל מקרה הפכנו לבדיחה של חממה למכבי, אז מה זה משנה כבר.
אם כבר רמון איבד לרגע את הכבוד העצמי שלנו, בואו נזרוק אותו לפח וזהו. יאללה רייכרט, קדימה מכביייייייי!!!

אבל רק השנה, סבבה ? כי אנחנו רק צריכים להבטיח את ההישארות, אחרי זה הם יכולים לדחוף את הטובות שלהם לתחת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 23:53 
השאלה אחת לא הופכת אותנו לחממה של מכבי, אבל התבססות על השאלות ממכבי כשיטה כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
כן כן ברור. כלומר עד הרגע הבא שנהפוך את עצמנו לסמרטוט ריצפה כמובן.
תכלס בואו נקצר תהליכים. אפשר פשוט להציע למיץ' גולדהאר שיקנה אותנו. בשביל 25 מיליון שקל הוא מקבל קבוצת בת איכותית, עם מגרש אימונים משלה, בליגת העל, שיש לה עדיין ניקוד באירופה כך שתוכל לטפח שחקנים גם שם. כולנו נפסיק לקבל רדיוסים וקנות על בלגנים איתנו
כל הצדדים ירוויחו. במקום להאיבק בתחתית, יהיה לנו כסף ונוכל להיאבק באירופה. סופסוף יהיה בעלים יציב. נסגור את החובות, יהיה לנו את הסגל השני בטיבו בישראל. וגם תכלס יעשה לנו טוב להפסיק להתעסק כל הזמן רק בשליליות הזאת של היריבות עם מכבי. זה כ"כ 2010. די חלאס, הגיע הזמן להתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 23:59 
הפועל כתב:
תכלס בואו נקצר תהליכים. אפשר פשוט להציע למיץ' גולדהאר שיקנה אותנו. בשביל 25 מיליון שקל הוא מקבל קבוצת בת איכותית, עם מגרש אימונים משלה, בליגת העל, שיש לה עדיין ניקוד באירופה כך שתוכל לטפח שחקנים גם שם. כולנו נפסיק לקבל רדיוסים וקנות על בלגנים איתנו
כל הצדדים ירוויחו. במקום להאיבק בתחתית, יהיה לנו כסף ונוכל להיאבק באירופה. סופסוף יהיה בעלים יציב. נסגור את החובות, יהיה לנו את הסגל השני בטיבו בישראל. וגם תכלס יעשה לנו טוב להפסיק להתעסק כל הזמן רק בשליליות הזאת של היריבות עם מכבי. זה כ"כ 2010. די חלאס, הגיע הזמן להתקדם

אני נאלץ לא להסכים איתך לחלוטין ולא מובנת לי הציניות הזאת.
אי אפשר להיות נגד השאלות ממכבי אבל מרגע שכבר התבצעה עסקה ועוד כשאנחנו במצב קטסטרופה, אז להעדיף הישארות בליגה על הפגנת שרירים נגד השחקן המושאל(שאין לו חלק בעסקה כמעט והוא לא אשם במצב שנוצר. הוא גם לא איזה סמל של מכבי)?
למה חייבת להיות פעם הבאה? מי שאחראי על העסקה כבר לא אמור להיות איתנו ולא הוא ייקבע אני מקווה את התנהלות הקבוצה בקיץ ובנייתה המקצועית לקראת השנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

מה לגבי איחוד?
נקרא לקבוצה מ.ס. עירוני ת"א, נשחק עם חולצה צהובה ומכנסיים אדומות, נעשה שיפוץ עצום בבלומפילד נגדיל את התפוסה ל-30 אלף מושבים. בדוק נגיע לאלופות גם ככה ולא נצטרך לפחד מירידה לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:02 
RedFox כתב:
הפועל כתב:

מה לגבי איחוד?
נקרא לקבוצה מ.ס. עירוני ת"א, נשחק עם חולצה צהובה ומכנסיים אדומות, נעשה שיפוץ עצום בבלומפילד נגדיל את התפוסה ל-30 אלף מושבים. בדוק נגיע לאלופות גם ככה ולא נצטרך לפחד מירידה לעולם.

תראו, לא ביקשתי מכם להסכים איתי אבל הגישה הצינית הזאת שכל מה שלא נראה לכם הוא אוטומטית אבסורדי היא דיי מבזה ולא מכבדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
RedFox כתב:
הפועל כתב:

מה לגבי איחוד?

תראו, לא ביקשתי מכם להסכים איתי אבל הגישה הצינית הזאת שכל מה שלא נראה לכם הוא אוטומטית אבסורדי היא דיי מבזה ולא מכבדת.

לא כל מה שלא נראה לנו זה אבסורד, אבל מצב שבו הפועל משביחה שחקנים של מכבי דווקא כן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
שחקנים בליגה מסרבים להגיע אלינו, אבל אנחנו "משביחים".
טקנו, קרא שוב את הידיעה שאתה הדבקת באשכול המידע.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:10 
אף אחד לא הופך את שני המכביסטים האלה להבדל בין ירידת ליגה או לא, אבל מצד שני במצב המקצועי של הקבוצה שכל שחקן יותר גרוע מהשני , אי אפשר לוותר על אף שחקן חיזוק שהגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

אנחנו מספקים לשחקנים דקות משחק, שבזכותן הם משתפרים.
אם אתה רוצה להמציא לזה איזה שם מקורי שאינו "השבחה" לך על זה. גם אז אני אהיה נגד זה שנעשה דבר כזה עם שחקני מכבי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
עוד תנאים כתב:
אף אחד לא הופך את שני המכביסטים האלה להבדל בין ירידת ליגה או לא, אבל מצד שני במצב המקצועי של הקבוצה שכל שחקן יותר גרוע מהשני , אי אפשר לוותר על אף שחקן חיזוק שהגיע.

אפשר בקלות. הנה ככה - לכו תזדיינו, מעדיף לרדת פעמיים ליגה מאשר להשביח אפילו טוסטר בשביל מכבי.
ואיי זה היה ממש קל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

איזה שחקן שרצינו סרב להגיע בדיוק?
תהיה בטוח שגם אג'ידה וגם פאיוביץ' מרוויחים טוב בב"ש ופי כמה וכמה מהמשכורות של אדל והבלם הניגרי החדש ההוא.
אם הם סירבו להגיע לפה זה בגלל שבטח הציעו להם הרבה פחות כסף ולא מתוך איזה עיקרון.

בלי קשר שאני מטיל ספק בכל הסיפור הזה כי למה שנרצה להתחזק בשני זרים בעמדת השוער והבלם שיש לנו 5 זרים ואלו העמדות היותר סבירות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
its-sick כתב:

אם אתה רוצה להמציא לזה איזה שם מקורי שאינו "השבחה" לך על זה. גם אז אני אהיה נגד זה שנעשה דבר כזה עם שחקני מכבי.
אנחנו מקבלים משחקנים דקות משחק שמורידות מרמתם ומעלות את רמתנו. השם המתאים לזה הוא "ניצול". לא המצאתי את זה, זה פשוט הרבה יותר קולע מהשבחה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:15 
ילד מסכן
הלך אליהם וגילו שהוא אוהד הפועל ועכשיו בהפועל עושים לו את המוות בגלל העסקה השערורייתית הזו
שרקתי בוז וגם קיללתי אותו בחימום אבל בסך הכל הוא קורבן של הנסיבות
אין דבר כזה להשביח שחקנים למכבי, לא יקום ולא יהיה, אתה לא תריץ כאן שחקנים שיחזרו לשם יותר טובים ויזיינו אותך שנים אחר כך.
הבעיה היא יותר עקרונית מאשר בן רייכרט, הוא בסופו של דבר שחקן כדורגל טוב מאוד וכישרון ענק שחבל מאוד שלא הבאנו כרכש. מאוד אהבתי אותו ברמת השרון וקיוויתי לראות אותו אצלנו לפני שהמחלה קפצה עליו.
אם באמת יש אופציה לרכוש אותו אולי צריך להסתכל על זה אחרת, אם לא הוא צריך לקבל שריקות בוז בכל נגיעה שלו בכדור.
ומילה קטנה ליושבי שער 7(כמובן לא כולם), אתם מחליאים אותי עם הניתוק שלכם ועם הדווקא לשער 5, חבורת הזויים שאוכלים את הספינים שאולטראס הפועל אשם בכל מה שקורה להפועל.
אפילו אחרי שבוע כל כך זוועתי למועדון אתם לא מועילים בטובכם לקלל את המחריב שהביא את הקבוצה לשפל הכי גדול שלה מאז ירידת הליגה ובו זמנית מוחאים כפיים לשחקן צהוב שמשתפשף על חשבוננו. תתביישו.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
teknoboy כתב:
its-sick כתב:

אנחנו מקבלים משחקנים דקות משחק שמורידות מרמתם ומעלות את רמתנו. השם המתאים לזה הוא "ניצול". לא המצאתי את זה, זה פשוט הרבה יותר קולע מהשבחה.

אין חולק על כך שברמה המקצועית יש לו מקום אצלנו.
אני לא יודע אם שמעת על המושג "יריבות", אבל בספורט הישראלי אין יריבות גדולה יותר מזו שבין הפועל למכבי.
לא מתקבל על הדעת שנשביח להם שחקן, אפילו אם הוא יותר טוב משי אבוטבול.

לא יכול להיות גם שאין דרך יותר טובה לחזק את הקבוצה. זה שחיים רמון מפגר זאת לא נסיבה מקלה, אלא שורש העניין והסיבה לכך שצריך להפוך פה עולמות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
הפועל כתב:

אי אפשר להיות נגד השאלות ממכבי אבל מרגע שכבר התבצעה עסקה ועוד כשאנחנו במצב קטסטרופה, אז להעדיף הישארות בליגה על הפגנת שרירים נגד השחקן המושאל(שאין לו חלק בעסקה כמעט והוא לא אשם במצב שנוצר. הוא גם לא איזה סמל של מכבי)?
למה חייבת להיות פעם הבאה? מי שאחראי על העסקה כבר לא אמור להיות איתנו ולא הוא ייקבע אני מקווה את התנהלות הקבוצה בקיץ ובנייתה המקצועית לקראת השנה הבאה.

למה חייבת? אולי כי בהסכם עם מכבי אנחנו אמורים לקבל מהם עוד מושאלים שנה הבאה?
אולי כי כמו כל דבר בחיים, כשאתה מקבל משהו פעם אחת בשתיקה אז אתה מגדיל בעשרות מונים את הסיכוי שהוא יקרה שוב?
בואו נדמיין מצב היפתוטי שלא יעלה על הדעת - הפועל נשארת שוב בבעיות כלכליות גם בשנים הבאות. אני יודע - קשה להאמין. אבל בכ"ז, בואו נדמיין זאת כולנו ביחד.
ומכבי מציעה לנו שוב להשאיל שחקנים. מה יחשוב יו"ר הפועל ת"א באותה תקופה? כנראהשהוא יהיה אדם יציב, איכותי ועם עמוד שדרה. אבל בואו נדמיים כולנו ביחד מצב היפתוטי שהוא מנהל גרוע חסר אישים וחסר מושג. אני יודע - קשה לדמיין. אבל בכ"ז בואו נפעיל את הדמיון הקולקטיבי המפותח שלנו וננסה לחשוב מה יהיה במצב הזה. האם יגיד לא או כן?
למה בעצם שיגיד לא? הרי בפעם הקודמת שעשו את זה, למרבית הקהל לא היתה בעיה.
וזה עוד רק לגבי שחקנים מושאלים. נניח שיציעו לו למכור שעות אימון בחודורוב בשביל קבוצות של מכבי. למה לא בעצם? אנחנו במצב קשה לא?
לכל מה שאנחנו עושים יש השלכות לעתיד. יש סיבה שאין שחקנים ערבים בביתר - הקהל של ביתר אולי מורכב מחבורת חלאות גזעניות. אבל הם לא מפגרים לחלוטין. הם ידעו שצריך להבהיר להנהלה שהביאה את המוסלמים, ולכל ההנהלות העתידיות, מה ההשלכות של הצעד הזה. והמסר עבר היטב. loud and clear כמו שאומרים. כי כולם מפחדים מהתגובה של הקהל. ואחרי הפעם היחידה שניסו להביא מוסלמי, כולם יודעים איך זה נגמר. ותהיה בטוח שיקח עוד הרבה זמן עד שינסו שוב.
אז אנחנו היום במקום למתוח קו אדום ולהבהיר מה שחשוב לנו - לא להפוך בשום צורה, לא זמנית, לא בקצת, לא בכאילו, לא חלקית ולא ברמז - לקבוצת בת של מכבי, שתקנו.
להתראות הפועל ת"א וכבוד עצמי, שלום הפועל חיפה והפועל פ"ת וסמרטוטי רצפה. זה מה שאנחנו הופכים את עצמנו בכל רגע שאנחנו מוכנים לקבל מושאלים של מכבי בשביל להגדיל בפסיק אחוז את סיכויינו להישאר בליגה, ובקמום להתפוצץ אומרים - בעצם למה לא?

ותסלח לי שאני לא מצליח שלא להיות ציני ומריר ביום שבו הרגע המשפיל ביותר בתולדות המועדון (מלבד ירידת הליגה) מתגשם מול עיניי ועובר בשתיקה ומחיאות כפיים על ידי מרבית הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
ואני רק אוסיף - אין לי כלום אישית נגד רייכרט. סתם שחקן כדורגל שנקלע לסיטואציה מחורבנת.
אבל זה פחות או יותר מעניין לי את התחת. היו אלף לפניו, יהיו אלף אחריו. הפועל הייתה 90 שנה לפניו, ותהיה גם הרבה אחריו. הוא כלום, אפס ושום דבר לעומת מועדון וקהילת הפועל תל אביב, הלכידות שלה והגאווה העצמית שלה, שחשובים לי כולם פחות או יותר פי מיליארד מבן רייכרט וקריירת הכדורגל שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:24 
Berger כתב:
הפועל כתב:

1. עוד פעם, זה שהוא מושאל ("העסקה שהתבצעה") לא אומר שהוא צריך לראות דשא.
2. עוד פעם, זה שהוא ישחק לא אומר שנישאר בליגה.
3. עוד פעם, אם אתה לא תתנגד לשטיקים האלה עכשיו אתה גם לא תתנגד אליהם אחר כך ולעולם יהיה עליך את הכתם של הקבוצה הזונה הזאת שמריצה שחקנים של היריבה העירונית.
4. עוד פעם, המחאה הזאת היא לא נגד רייכרט באופן אישי אבל אין דרך אחרת יותר טובה לגרום לכם לראות את מה שאפילו אוהדי מכבי כבר הבינו.
5. אמור זה שם של דג ורומא הפוך ואת רומא לא בנו הפוך עם דג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
לידיעתך שער 7 הוא שער מפולג בדעותיו.
ישנו מחנה (מעט פחות מחצי) שתומך ברוב (אך לא בכל) הלך הרוח של שער 5.מחנה זה מתנגד בכל תוקף לצירוף 2 הצהובים.
הויכוחים לפני המשחק ובמחצית היו קשים.
תשתדל לא להכליל שער שלם אם אינך יודע.
מהתרשמות אישית השבר בין הדעות הוא כואב וקשה .

Red or Dead כתב:
ילד מסכן
מילה קטנה ליושבי שער 7(כמובן לא כולם), אתם מחליאים אותי עם הניתוק שלכם ועם הדווקא לשער 5, חבורת הזויים שאוכלים את הספינים שאולטראס הפועל אשם בכל מה שקורה להפועל.
אפילו אחרי שבוע כל כך זוועתי למועדון אתם לא מועילים בטובכם לקלל את המחריב שהביא את הקבוצה לשפל הכי גדול שלה מאז ירידת הליגה ובו זמנית מוחאים כפיים לשחקן צהוב שמשתפשף על חשבוננו. תתביישו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:26 
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה קראתי אשכול בפורום הזה והסכמתי עם כל תגובה ותגובה,
גם אלה שהכי מנוגדות.
חברים, כולכם צודקים, גם כל מי שקילל היום את רייכרט במלוא הגרון וגם כל אלה שלא.

אני אישית הרגשתי מושפל לא פחות מכולכם לראות שחקן הרכב שלישי של מכבי
(שג'ורדי שידרג לו את החוזה שיואיל בטובו לעבור אלינו) עולה בהרכב
ומראה יותר מחוייבות ויכולת כמעט מכל שאר הנגרים שממלאים את הקבוצה שלנו

ועדיין. הבחירה שלנו כאן היא בין להיות צודקים או להיות חכמים בטווח הארוך.

המטרה מספר אחת שלנו היא להישאר בליגה. אין שום דבר כרגע שיותר קריטי,
בעיקר לאור ההתפתחויות האחרונות לגבי חיים רמון והעמותה וזכויות הניהול,
מה שאולי יכול להביא טיפה אופטימיות שאולי דברים יתחילו סוף סוף לזוז בכל מה שנוגע
לרוכש קבוע.

כמו שאנחנו נראים בחודשיים האחרונים (וגם כמו שנראינו היום למרות שניצחנו)
יהיה לנו מאבק קשה מאוד נגד הירידה. הקבוצה שלנו חלשה. מאוד.
ולמרות ההשפלה, וקבוצת בת של מכבי, וג'ורדי צוחק עלינו, ושנה הבאה רייכרט והשני
מזיינים אותנו בדרבי והכל נכון-
שום דבר טוב לא ייצא מלשרוק בוז באמצע משחק לשחקן שלובש את החולצה שלנו,
משחק ונלחם בשבילנו עם כל הלב והמחוייבות (ולא משנה למה הוא עושה את זה-
אם להרשים אותנו או את ג'ורדי), במיוחד כשהוא שחקן טוב,
שלפחות לפי המשחק היום נראה כמי שיכול לעזור לנו מאוד במשחקים שנשארו.

אין לנו את הלוקסוס הזה כרגע. פשוט אין. תפנימו.

אז את הקללות תשמרו לבן כלבים שחתם על העיסקה, ותבלעו את הצפרדע.
מקסימום- אל תעודדו אותו בכלל ואל תכתבו לו שיר שחקן!
אבל לשרוק בוז? באמצע משחק? את מה זה משרת? איך אתם חושבים שזה משפיע
על שאר השחקנים שמשחקים לידו?
ושוב- לא צריך להסביר לי למה זה קורה, אני מבין ומרגיש כמוכם.

פשוט יש לנו כרגע מלחמה חשובה יותר על הראש.

אז שהרייכרט הזה ישחק בשבילנו שלושה חודשים, יתן את הנשמה ויעזור לנו
כמו שכל שחקן מקצוען אמור לעשות בכל מקום אליו הוא מגיע ולא משנה איזה סיטואציה
הביאה או לשם, לא נעודד אותו אבל גם לא נקלל אותו,
תיגמר העונה, יחזור למקום שהגיע ממנו, שיהיה לו לבריאות,
ומעניין את הת** שלי מה יהיה איתו שנה הבאה.

ובתקווה שההנהלה החדשה שלנו תגיד להרמן קרוייף לדחוף את שאר הצ'יבוטות שלו אתם יודעים לאן
ושנתחיל דרך חדשה סוף סוף. זהו.

יאללה הפועל
:hapoel:

נערך לאחרונה על ידי יוחנן בתאריך 08 פברואר 2015, 00:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:27 
teknoboy כתב:
its-sick כתב:

קרויף כתב:
קיבלתי את ההחלטה מתוך שיקולים של טובתם והתפתחותם של השחקנים הצעירים שלנו . זו הזדמנות מצויינת לצאת להשאלה בקבוצה מליגת העל, ואני בטוח כי האפשרות לשחק באופן קבוע בגיל כה צעיר יתרום להתפתחותם כשחקנים של מכבי בעתיד.

מה אתם רוצים יותר מזה מההההההההההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:28 
יכול להבין את אלו שבוחרים לא לשרוק בוז (וגם זה מאד מאד קשה לי להבין), אבל למחוא לא כפיים ?
לעודד אותו ? באמת ?
זה כבר מעבר למה שאני יכול להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:28 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
the worker כתב:
החבר'ה האלה שמוחאים כפיים הם אותם מזדיינים שיצאו לפני הסוף בהפסד לבית"ר, הם אלה שניסו להשתיק את המחאה נגד טביב והם אלה שהמציאו את ההתעקשות המגוחכת על דגלי ישראל.

אני מכיר את הזן הזה של האוהדים, ברוב המוחלט של המקרים אין להם מושג מהחיים בכל הקשור להפועל והם רחוקים מלחיות את הקבוצה כמו רובנו כאן בפורום.

שום דבר לא יעזור עם התופעה הזאת יש לא מעט כאלה מסתבר.

1. אני מעולם לא יצאתי לפני הסוף במשחק של הפועל.
2. אני השתתפתי במחאה נגד טביב.
3. אני נגד דגלי ישראל ביציע.

מותר לי למחוא כפיים לבן רייכרט?

לגמרי מותר לך.
יש סיכוי שאתה מסביר לי למה אתה עושה את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
בשביל להשאיר את הפועל ת"א בליגה שאול אייזנברג שינה את השם של הקבוצה, שינה את הסמל, שם צהוב על החולצה מכבר את האולם הביתי, והעביר אותנו למגרש של מכבי. להישאר בליגה זה חשוב מאד באמת.
לא יודע איך בדיוק בן רייכרט ושון גולדנברג הפכו פתאום ההבדל בין ירידה להישארות. אבל אפילו אם אני מקבל את ההנחה המעט הזויה הזאת, עדיין יש דברים יותר חשובים מהישארות בליגה. מי שצריך להסביר לו את זה, כנראה שראוי לבעלים כמו חיים רמון, טביב ושאול אייזנברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:33 
הפועל כתב:
בשביל להשאיר את הפועל ת"א בליגה שאול אייזנברג שינה את השם של הקבוצה, שינה את הסמל, שם צהוב על החולצה מכבר את האולם הביתי, והעביר אותנו למגרש של מכבי. להישאר בליגה זה חשוב מאד באמת.
לא יודע איך בדיוק בן רייכרט ושון גולדנברג הפכו פתאום ההבדל בין ירידה להישארות. אבל אפילו אם אני מקבל את ההנחה המעט הזויה הזאת, עדיין יש דברים יותר חשובים מהישארות בליגה. מי שצריך להסביר לו את זה, כנראה שראוי לבעלים כמו חיים רמון, טביב ושאול אייזנברג.

בול. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של המשתמש הפועל בנושא הזה - זהב. :ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:40 
RedFox כתב:
teknoboy כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: