תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול מידע ינואר
הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 15:30 
פאביו כתב:
SPORT5
ציטוט:
יש התקדמות: הוסכם שפ"ת תפוצה על צעירי

וגם
ציטוט:
kpאוחיון בא והולך: בכורה לבלם, הקשר לא ימשיך
הבלם מתן שעבר ממכ' חיפה להפועל ת"א התאמן לראשונה עם חבריו החדשים, בעוד שמשה, שמחזיק באופציה לעונה נוספת בסכום גבוה, צפוי לעזוב יחד עם אזולאי

http://www.one.co.il/Article/14-15/1,1, ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

תמונה

תמונה

ישראל היום

המבחן של דומב מתחיל
לא קל להיות אסי דומב בימים אלה. בכל יום מופיעות ידיעות על כך שמאמן הפועל ת"א צפוי לסיים את תפקידו, מאמנים אחרים כבר הוזכרו כמועמדים להחליפו, הפרשנים צולבים אותו על כך שהשיג ניצחון אחד בלבד 9-ב המחזורים האחרונים, ואילו השחקנים, שכמובן ערים לכל המצב, לא ממש יוצאים להגנתו. דומב יעביר היום את האימון המסכם לקראת המשחק מול הפועל
פ"ת בשבת ,17:00) ספורט ,(2 שבסיטואציה מסוימת עשוי להיות גם
האחרון שלו בקבוצה. עתידו של המאמן יוכרע בהתאם לתוצאות 3-ב המשחקים הקרובים, כשהדחה מהגביע או הפסד צורם בדרבי יביאו לסיום תפקידו. עם זאת, על פי גורמים בקבוצה, חיים רמון מעוניין לעשות זעזוע מיידי, כך שייתכן כי דומב ימצא עצמו מחוץ להפועל ללא קשר לתוצאת המשחק מחר. אפולה אדל, שסובל ממתיחה במפשעה, בספק למשחק, בעוד גילי ורמוט ייעדר בשל צהובים. מתן אוחיון עשוי לערוך את הופעת הבכורה שלו במדים האדומים.
מן העבר השני, פ"ת תחסר את לירוי צעירי, שיצפה במשחק מהיציע לאור מעברו הצפוי ליריבה האדומה. "זה אולי ייקח עוד כמה ימים, אבל הכל סגור והוא ישחק בהפועל ת"א. בפ"ת הבטיחו שייתנו לו את ברכת הדרך," אמרו בסביבתו של השחקן, שמאתמול כבר לא התאמן עם פ"ת. גם חסן אבו זייד, שסובל מדלקת בברכו, ומירקו אורמוש, שצבר 5 כרטיסים צהובים, יחסרו לעידן בראון. עודד גביש עשוי לערוך הופעת בכורה בהרכב, כשגם עמירן שקלים, ששוחרר וחזר לקבוצה, צפוי לפתוח. שגיב כהן ודור כוכב נמצאים בתמונת ההרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/HapoelTelAvivF ... 6971271076

הבלם הניגרי אזובויקה אגווקווה (Egwuekwe azubuike) נחת לפנות בוקר בישראל ויחתום בקבוצה לאחר שיעבור בדיקות רפואיות בתחילת השבוע.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 16:56 
ראיון של הדמגוג כספית עם הפוליטקאי הכושל רמון http://sport1.maariv.co.il/content/122300

ציטוט:
אתה מתחרט שלקחת את הפועל וניסית להציל את הקבוצה?
"ברור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 17:04 
chimpfive כתב:
ראיון של הדמגוג כספית עם הפוליטקאי הכושל רמון http://sport1.maariv.co.il/content/122300

ציטוט:
"ברור...

*סליחה, אבל נראה לי שזה משמעותי יותר למי שלא נכנס :

ציטוט:
בקיצור, אנחנו בפלייאוף התחתון.
"הלוואי. הסכנה היא שנשתחל לפלייאוף העליון. אתה יודע כמה זה עולה?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 18:22 
http://sport1.maariv.co.il/content/122380

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 15:17 
sport5
אזולאי לא בסגל, צפוי להיות משוחרר בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

ציטוט:
"ברור...
הראיון המלא
http://www.maariv.co.il/news/elections- ... cle-460955

מתחרפן מברקוביץ', רותח על החוליגנים של שער 5 ומתפוצץ על המערכת הפוליטית. בראיון מיוחד הוא מספר על הגיהינום שעבר כבעלים של הפועל ת”א ומשקיף מהצד בזעם על קרקס הבחירות

אחרי 60 שנה הפסיק חיים רמון לבוא למשחקי הכדורגל של הפועל תל אביב.
זה קצת מוזר, כי רמון הוא הבעלים החוקי של הקבוצה, מי שהיה היו"ר עד זמן קצר ועדיין נחשב לפוסק האחרון בכל ענייני הקבוצה וזה שמשיג, איכשהו, את הכסף שמאפשר לה להמשיך להתקיים.

מתי הפסקת להגיע לבלומפילד?
"אחרי ההפגנה האלימה והבריונית בחדר המדרגות של עידו חג'ג'. הוא היה בבית עם אשתו וילדיו. אני לא אשכח את היום הזה, באותו יום החלה הכניסה הקרקעית לעזה במבצע צוק איתן, היו רקטות על תל אביב, והפועל הפסידה בקזחסטן בליגה האירופית. החוליגנים האלה הגיעו לחג'ג', מי שהביא מיליונים מכיסו כדי להציל את הפועל, נכנסו לחדר המדרגות. חלקם היו בלי חולצות, עם בקבוקי בירה חצי ריקים, שיכורים, מקללים, צועקים, מאיימים. אשתו והילדים ראו את זה בטלוויזיה במעגל סגור. באותו יום עידו עזב את הפועל, אשתו והילדים עברו לגור אצל ההורים שלה, ואני הפסקתי לבוא".

אז אתה נותן לכמה חוליגנים לנצח? אחרי 60 שנות אהדה לקבוצה?
"נכון. מה לעשות. הם מנצחים כל הזמן. הם האסון של הפועל תל אביב. הם גירשו את סמי סגול שהשקיע עשרות מיליונים בהפועל. הם מנהלים עד היום מסע הסתה נגד מושיק תאומים שהשקיע מיליונים בהפועל ובנה קבוצה גדולה. מוני הראל הפסיק לבוא בגללם, הם קיללו אותו ללא הפסקה. על טביב אני לא צריך לדבר. את עידו הם גירשו. גם אצלי מפגינים, אבל עלי זה לא עושה רושם. שמע, עד לפני עשר שנים החבורה המבחילה הזאת לא הייתה קיימת. מאז שהם צצו, הפועל נראית ככה".

מאיפה הם צצו? על כמה אנשים מדובר?
"מאתיים, שלוש מאות, לא יודע. הם קבוצה אנרכיסטית שמזדהה עם ארגוני שמאל קיצוניים בעולם, יש אידיאולוגיה סדורה, הם אלה שממציאים את שירי השואה, את שירי הנאצה המבחילים כמו השיר נגד אובארוב וכו'. הם אלה שהפכו את הפועל לקבוצה אנטי־ישראלית, עם השלט המבחיל הזה 'מייצגים את הפועל, לא את ישראל'. ניסיתי לדבר עם מישהו שם, למה צריך את השלט הזה? למה לא רק מייצגים את הפועל. או מייצגים את הפועל ואת ישראל. הרי אנחנו משחקים בחו"ל, ואנחנו קבוצה מישראל, ויש דגל ישראל. הם היו מתנפלים על ילדים שהיו באים למשחקים עם דגלי ישראל. זו קבוצה איומה שהורסת את הפועל. הם אלה שמונעים מבעלים לרכוש את הפועל. הקבוצה לא מעניינת אותם. הם רוצים שהיא תפורק ותתחיל מחדש בליגה ג', והם ישלטו בה".

עם הפועל אוסישקין זה הצליח, לא?
"הם לא מסוגלים להביא שקל. באוסישקין יודעים לגייס כסף, מה גם שבכדורסל זה סדרי גודל אחרים. אלה, תקציב מינימום לליגה לאומית לא יביאו. בשנה שעברה הם עשו לי נזק ישיר של 1.2 מיליון שקל. סגרו לנו את שערים 4 ו– 5, הם עברו לשער 8, בתחילת הדרבי הם זרקו אבוקות, אחרי שניצחנו הם אמרו שניצחו פעמיים: גם את מכבי, וגם את רמון שישלם עכשיו קנסות. הם יודעים שאין שקל בקופה, אבל זה לא מעניין אותם. הפועל צריכה לשרת אותם, לא הם אותה".

הם האוהדים הכי מסורים. נוסעים לכל משחק. הקבוצה היא כל החיים שלהם. מעודדים בכל מצב.
“אלה אגדות. הם נאמנים לעצמם, לא לקבוצה. בשנתיים וחצי האחרונות אנחנו מקום ראשון במספר הפעמים שסגרו לנו יציעים ושלחו אותנו לרדיוס. שמונה פעמים. רק בגללם. על כל כרטיס שהם קונים לשערים ו– 5 הפועל מפסידה כסף, כי צריך שם אבטחה מתוגברת. אני בא לוועדת משמעת כמו עבריין מועד. הם הפכו את המועדון לעבריין. שום דבר לא מעניין אותם".

יש מה לעשות נגד התופעה הזאת?
“ברור. אבל צריך כסף. אני דלפון, אין לי שקל למשכורות. תראה מה מכבי עשו. רישתו במצלמות את מגרש האימונים, את שערים 10 ו– 11 , תוך 24 שעות מפיצוץ הדרבי הם ידעו את השמות של כל מי שהתפרע, כל הגזענים שצעקו נגד מהרן ראדי אותרו מיד והורחקו. זה לא רק מצלמות, זה גם חוקרים פרטיים ואמצעים נוספים. לנו אין את האמצעים האלה".

אי אפשר לדבר איתם?
“בהתחלה ניסינו, זה לא התרומם. הם מפיצים כל היום שקרים ואגדות. קח את ‘מפעלות', הפרויקט הכי יפה של הפועל, שמביא לנו כבוד בכל העולם, הם כותבים שלטים ‘פושעי מפעלות לדין'. הם אנשים לא שפויים".

לא ייגעו בנו במקל

אתה פוליטיקאי. נולדת בשטח הגדול, גדלת ברחובות, היית עם פרס בימי ההסתה הכי קשים, ואתה בורח ממאתיים חוליגנים?
“אי אפשר להתנהל ככה. כולם מפחדים מהם. מדובר בבריונים. קח את חג'ג'. הוא הביא מהכיס מיליונים. הם טוענים שעשה עלינו סיבוב תקשורתי. הם לא מבינים שבקהילה העסקית בארץ העיסוק בכדורגל נתפס פרסום שלילי, אלא אם כן אתה יענקל'ה שחר. גם בבנקים".

ועדיין, בגלל האולטראס אתה מחרים את הקבוצה שלך.
“חס ושלום. אני לא מחרים את הקבוצה. אני מחרים אותם. כל עוד הם נותנים את הטון, אני לא אהיה שם. שמע, באתי לבית הדין המשמעתי במקרה של פואד שפוצץ את הדרבי, הדיין אמר לי, ברגע שאתה הבעלים, אתה אחראי לפואד. אמרתי לו אדוני, אני לא אחראי לפואד, להפך, פואד מנסה להרוס את הקבוצה שלי, ובעזרתכם הוא יצליח. הפכתם אותי לבן ערובה של פואד והחברים שלו. אתם בעלי הברית של פואד, לא אני".

בוא נחזור לרגע שבו פואד יורד לדשא ומפוצץ את הדרבי. איפה ראית את המשחק?
“בבית. אמרתי לך, אני כבר לא בא. ואני צופה בדרבי בחיל ורעדה, כרגיל. ואז הוא יורד לדשא".

ומה אתה מרגיש?
“אני מבין שזה הסוף של הפועל. אני מבין מיד שאף אחד לא יתקרב אלינו עכשיו ולא ייגע בנו גם עם מקל ארוך".

באיזה שלב היה המו"מ עם סאני קאהן?
“היה סגור. תשמע, לא אני הבאתי את סאני קאהן. הוא בא לבד. יש לו פה חברי ילדות, הוא גדל בפרדס כץ, עשה הרבה כסף. ישבנו, סגרנו, סיכמנו, כתבנו זיכרון דברים, חתמתי. ואז הוא אמר שיש בעיה אחת, שלא ישחקו בשבת. אמרתי, חבר'ה, השבת עלי. אף אחד לא האמין שאביא את השבת, אבל הבאתי. גמרתי עם צ'רלטון, גמרתי עם מנהלת הליגה, ובדיוק אז היה הדרבי".

ואז בא פואד, כמו שאומרים.
“כן. סאני קאהן מיד ירד מהסיפור. בסוף גמרנו על מיליון שקל שתרם מכיסו. זה עזר לנו במשכורות. ובאותו לילה טסתי לארצות הברית, הייתה לי שם פגישה עם מיליארדר יהודי נוסף שרצה לקנות את הפועל. גם כאן, סיכמנו שהוא מקבל חודש בלעדיות, שמגיע ביום ראשון ארצה, שנשב ביום שני ונסגור. הוא התלהב. הגיע ביום ראשון ארצה, ביום שני הודיע שהוא יורד מזה".

מה קרה?
“כמה חברים שלו סיפרו לו מה קרה בדרבי ומה צפוי לו כבעלים חדש של הפועל".

אתה מתחרט על כל הסיפור? שלקחת את הפועל, שניסית להציל את הקבוצה?
“ברור. בעונה הראשונה הבאתי צ'ק פרטי שלי לבקרה, 3 וחצי מיליון שקל. הבנתי את גודל השגיאה בזמן אמת. למרבה המזל, היה לנו מזל משוגע באותה עונה והכסף ניצל. עלינו לליגה האירופית, הכל היה לטובתנו, כולל ההגרלות, כולל כל מיני גולים בתוספת זמן בכל מיני מקומות בעולם, ששיחקו לטובתנו. אם לא היינו עולים לליגה האירופית, הייתי מפסיד את הכסף".

מה עבר לך בראש באותם ימים?
“שאני אידיוט, וגם גמבלר חסר אחריות. הייתי צריך להגיד סטופ. חסרים לנו 3 וחצי מיליון? אין מי שיביא? לא צריך, תודה רבה. אבל לא עשיתי את זה".

אתה ההוכחה החיה שאסור לערבב ניהול עם ענייני רגש.
“חד־משמעית. גם את גילי ורמוט לא רציתי להביא, כי זה אסון כלכלי, ולא היה לי כוח לעצור את זה. גילי הוא שחקן ענק ואיש יקר, אבל זה לא קשור. אנחנו דלפונים. הכדורגל הישראלי מוחזק בארץ על ידי ארבעה אנשים עשירים: גולדהאר, איזי, יענקל'ה ואלונה ברקת. יש גם את יואב כץ בהפועל חיפה, ששם כל שנה בסביבות 7 מיליון שקל מהכיס. הוא הולך, אין הפועל חיפה. תביא לי מישהו שישים 7 מיליון שקל בשנה, ותהיה כאן קבוצה טובה".

הצהרת הון

תגיד, כמה כסף יש להפועל בתחילת עונה מהמקורות שלה?
“בין 6 ל– 7 וחצי מיליון שקל".

זה הכל?
“וגם זה, בעונה טובה. העונה הראשונה שלי, לדוגמה: 1.7 מיליון שקל מהטלוויזיה, 19 מיליון מהטוטו, מרכז הפועל חצי מיליון, מענק רייטינג 0.7 מיליון, בסך הכל 4.8 מיליון. תוסיף 1.2 מיליון מכל מיני ספונסרים, ועוד מיליון וחצי מינויים וכרטיסים - בסך הכל 7 וחצי מיליון".

איך רק מיליון וחצי ממינויים וכרטיסים?
“שאלה מצוינת. 11 מיליון שקל פדיון מינויים וכרטיסים. תוריד 10% למשרד הכרטיסים ו– 10% להתאחדות, ואז תוריד 5.8 מיליון שקל הוצאות אבטחה ושיטור, שזו השערורייה הגדולה. ואז עוד מיליון שקל דמי שימוש לעירייה על בלומפילד, וכן הלאה. לא נשאר הרבה".

אבל להפועל, בשלוש השנים הללו, היה תקציב גדול בהרבה. מאיפה הכסף?
“אני הבאתי. לקחנו הלוואות, הבאנו תרומות, ספונסרים, מהגורן ומהיקב. פרוטה לפרוטה".

משכנת את העתיד של המועדון.
“כן, אבל כדי שיהיה הווה. הנה, השנה לא לקחנו הלוואות ולא משכנו כלום, וזה מה שיש. לכן אין הווה. להפועל אין בעלים שמזרים כסף, אין ספונסר בעלים כמו איתוראן, העירייה נותנת 200 אלף שקל עלובים לנוער, וזהו. מכאן ועד התקציבים הגבוהים, כל הכסף זה פשוט עבודה שלי. זו האמת".

ועדיין, התוצאות די עלובות.
“להפך. תבדוק את שתיים וחצי העונות הללו, אנחנו מקום ראשון בהשקעה פר תוצאות. בדוק. ולא הייתה אף תקלה ניהולית, והכל שקוף, והמשכורות שולמו בזמן חוץ מאיחור בודד של ארבעה ימים, ויחסית להשקעה הבאנו מקום שלישי ומקום רביעי, היחידים חוץ ממכבי שעלו פעמיים רצוף לאירופה, השארתי את הקבוצה בצמרת בשנתיים האלה בשיניים ובציפורניים. זה נגמר".

איפה כל האוהדים העשירים?
“הו, גם אני שואל. אני עוד זוכר את זה שישב מולי ואמר לי שאם אני לוקח את הקבוצה, הוא מיד רוכש 10% ממני. וכשלקחתי, הוא אמר לי ‘חיים, אני סומך עליך שתסתדר בלעדי. אני מתחרט'. ובכל פעם שרצו שחקנים, הבטיחו להביא כסף, והביאו פרוטות. על שכטר הביאו 400 אלף, כיסו בקושי 10% מעלות שכרו בעונה הראשונה. על ורמוט הביאו 100 אלף שקל".

אז אם הם לא קיימו הבטחות ולא היה כסף, למה לא בלמת את מסעות הרכש האלה?
"כישלון שלי. צודק. הייתי חלש. נכנעתי ללחצים. אני רציתי את ברקוביץ' לפני רן בן שמעון. אמרתי יבוא, יעשה קבוצה צעירה, רזה, נתמודד בכלים שיש לנו. אמרו לי לא, יש הזדמנות, נביא את בן שמעון, נגיע לאירופה. עלות השכר של בן שמעון והפסיכולוג שהביא איתו הייתה 2.3 מיליון שקל, יותר מפי שניים מהעלות של ניצן שירזי ז"ל ויוסי אבוקסיס. הוא החל במסע רכש, אמר שבונה ‘הגנת ברזל', הביא את השוער דני עמוס, הבטיח שימכור את קליימן, ולא מכר, מה שגרם להפסד של מיליון שקל. ואז החל הלחץ האדיר להביא את איתי שכטר. תאמין לי, אם הייתי מקבל שקל על כל מסרון שקיבלתי בעניין שכטר, הייתי מביא את מסי. בסוף התרומות כיסו 10% מעלות השכר של שכטר בעונה הראשונה. בן שמעון אמר שעם שכטר ניאבק על האליפות. האוהדים הסכימו להעלאת מחירי המינויים. אני יכול להראות לך מסמך רשמי של העמותה שמוכיח שהעלאת מחיר המינויים הכניסה למועדון נטו רבע מיליון שקל, קצת יותר מהמשכורת החודשית של שכטר".

ומה קורה השנה?
“השנה ניסיתי להגיד לעידו ללכת רזה מההתחלה. לא לעשות גירעון. למכור את גילי, את כולם. לשחק עם צעירים ונוער. האוהדים יקבלו בדיוק מה שהם משלמים עבורו. הפועל תל אביב היא מותג גדול, עם כסף קטן. זה מה שיש. הוא ניסה להקים קבוצה חזקה יותר. בינתיים הוא עזב. מעכשיו נצטרך להסתדר עם מה שיש. אני די מזועזע מהפער בין מה ששמעתי מאנשים על האהבה האדירה לקבוצה, לבין המעט שהם עשו בסוף בשבילה. אלמלא קבוצה קטנה של אנשים כמו מני ויצמן, עידו חג'ג', מאיר תושב ועוד כמה, לא היינו מחזיקים מעמד ומגיעים עד היום".

העימות עם ברקוביץ'

הראיון עם רמון נערך בתחילת השבוע, יומיים לפני הפיצוץ עם אייל ברקוביץ'. אז עוד נשמע רמון די שבע רצון מהטאלנט שלו: “הייתי נותן לו ציון 10, אם היה נמנע מהמגע האינטנסיבי עם התקשורת. בגלל החולשה שלו לתקשורת, הוא מקבל 8. הוא עשה עבודה נהדרת עם הנוער, הביא ספונסר, פעם ראשונה שהנוער מאוזן, הוא עשה את המקסימום. הוא איש כדורגל, מותג אמיתי, יש לו נוכחות".

בשלישי בצהריים, אחרי שאתרי הספורט דיווחו על המסרון הבוטה ששלח לו ברקוביץ' ובו הודיע על עזיבתו המיידית וכינה אותו “אפס" ו"פחדן", חזרתי אל רמון וביקשתי חוות דעת נוספת. “אין לי כוונה לרדת לשפת הביבים הנחותה של ברקוביץ'. בעיקרון אני מפרגן לו על העבודה הטובה שעשה בהפועל וכך גם אמרתי לך בראיון. הבעיה העיקרית שלו היא שאין לו שליטה על פיו ולשונו, הוא עוסק כל היום בהדלפות לתקשורת ובבחישות, שגורמות נזק אדיר להפועל. השיא היה השבוע בקשר לכספי ההלוואה שהגיעו להפועל, גם כאן הוא הדליף וגרם נזק".

“ביום שלישי בבוקר הוא התקשר אלי ואמר שצריך לפטר את אסי דומב. אמרתי לו שאבדוק ואחזור אליו והזהרתי אותו שלא יוציא מילה ושזה לא ידלוף. אחרי שעתיים מצאתי את זה כמובן באתר ONE ובצורה מסולפת. התקשרתי אליו, הוא גמגם משהו, אבל לא הכחיש. אמרתי לו שאני לא רוצה לדבר איתו יותר וכך הסתיימה השיחה. אחר כך קיבלתי את המסרון עם הגידופים וההתפטרות שלו. צר לי עליו, אבל נראה לי שהוא שרף את עצמו לגמרי".

בקיצור, אנחנו בפלייאוף התחתון.
“הלוואי. הסכנה היא שנשתחל לפלייאוף העליון. אתה יודע כמה זה עולה?".

בסוף תוריד את הפועל ליגה בפעם השנייה בתולדותיה.
“אני הצלתי את הפועל מפירוק, החזקתי אותה בשיניים ובציפורניים שנתיים וחצי בצמרת. אף אחד חוץ ממני לא נקף אצבע. כל אלה שהבטיחו ולא קיימו, כל האוהדים העשירים, אוהדים שרופים, שמביטים ולא מושיטים יד, שייתנו את הדין".

אם הייתי מחזיר אותך לגיל 6 בשטח הגדול, אתה בוחר שלא להיות אוהד הפועל?
“השתגעת? זו אהבה".

אהבה נכזבת קצת, לא?
“גם אהבה נכזבת זו אהבה".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 19:10 
ynet כתב:

דומב סיים דרכו בהפועל ת"א
עוד לפני המשחק מול הפועל פ"ת, התקבלה ההחלטה להיפרד מהמאמן לאחר 19 מחזורים ומי שצפוי להחליפו הוא אלי כהן. איל ברקוביץ' ביטל את מסיבת העיתונאים בה תיכנן לתקוף את המועדון

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4618606,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
אסי דומב פוטר רשמית.
הודעת המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול מידע ינואר
הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
פרימו בשער השבת - אלי כהן מונה למאמן הפועל ת״א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 05:49 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

השריף מגיע לעיר האדומה

אחרי 0:0-ה המביך מול הפועל פ"ת, החליטה הנהלת הפועל ת"א לפטר את אסי דומב • בהודעה הרשמית נטען כי ההחלטה התקבלה "לאחר לבטים רבים" • כבר אתמול מונה אלי כהן לתפקיד עד תום העונה • המאמן החדש: "המועדון יקר לליבי, זה לא הזמן לדיבורים, כשיש משחק גביע חשוב ביום ד"'
שי ארצי
מה שהיה צפוי וידוע כל כך הפך
אתמול בערב לרשמי. זמן קצר לאחר 0:0-ה המביך בבית מול הפועל פ"ת, החליטה הנהלת הפועל ת"א לפטר את המאמן אסי דומב מתפקידו. זאת ארבעה ימים לאחר פיטוריו של איל ברקוביץ' מתפקיד המנהל המקצועי ולפני שבוע קריטי, שכולל משחק גביע מול הפועל כפ"ס, ולפני דרבי מול מכבי ת"א בשבוע הבא.
בהודעה רשמית שפירסם המועדון נכתב: "מחזיק זכויות הניהול חיים רמון והיו"ר בארי בן זאב החליטו על הפסקת עבודתו של המאמן אסי דומב, שנפגש עם היו"ר ושמע ממנו באופן אישי על ההחלטה שהתקבלה לאחר לבטים רבים, ולאור חוסר ההצלחה בחודשים האחרונים ומצבה של הקבוצה בטבלה. המועדון מודה לאסי דומב, שלו זכויות רבות במועדון עוד מימיו כשחקן, על תרומתו לקבוצה ומאחל לו בהצלחה בהמשך הדרך."
ומי יחליף את דומב? לא אחר מאשר אלי כהן ה"שריף," שלא אימן מאז עזב את בית"ר ירושלים של גאידמק.
בהודעה נוספת שפירסמה הנהלת האדומים אתמול נמסר כי כהן יאמן את הקבוצה עד תום העונה. כהן עצמו אמר: "למרות הנסיבות, אני שמח לחזור להפועל ת"א. זה מועדון שיקר מאוד לליבי. זה לא הזמן ליותר מדי דיבורים, בטח כשיש משחק גביע חשוב ביום רביעי מול הפועל כפ"ס."
גם דרור קשטן היה מועמד לתפקיד במקום דומב, אולם דרישתו לחוזה לעונה וחצי מנעה את מינויו לתפקיד.
גם מכהן יש לאוהדים האדומים זיכרונות טובים, שכן הוא הצעיד את הקבוצה כמעט לאליפות בעונת ה"שרוכים," שבסופה זכתה בית"ר ירושלים באליפות.
לפני שיצאה ההודעה הרשמית על פיטוריו ניסה דומב לשמור על אופטימיות, ללא שום בסיס. למרות קריאות הקהל לפיטוריו, המשיך לשמור על אותו קו ואמר: "כשיודיעו לי וידברו איתי, אני אדע. אם אתייחס לשמועות ופרסום ראשון, אני אשתגע. אם יודיעו לי, אוקיי. לא שמעתי מהבעלים. ברגע שאשמע, אוכל להגיב. יש אנשים שקובעים."
הקשר משה אוחיון, שגם אתמול לא קיבל הזדמנות לשחק, הביע את אכזבתו מהעניין ומהדיווחים שישוחרר, ואמר למקורביו: "אני לא יודע למה הוא לא נותן לי לשחק. לא עשיתי שום דבר רע."
אדום כבוי
והיה גם משחק אתמול בבלומפילד, שעדיף אולי למחוק אותו מהזיכרון. בדקה 73-ה החליט דומב להמשיך לייבש את הקשר משה אוחיון, שהתחמם לאורך כל המחצית השנייה, ובחר להכניס למגרש את אריאל לזמי, בחילוף האחרון שנשאר לו מול הפועל פ"ת. גם בשבוע שעבר בטדי הקשר הוותיק, שגילה יכולת טובה כשקיבל צ'אנס, לא נכנס כמחליף וראה את לזמי ופיליפ אבו מאנה מועדפים על פניו. אתמול, כאמור, הסיפור חזר על עצמו, אך הפעם הוא לא עבר בשתיקה מצד האוהדים.
כאשר אוחיון הבין שגם נגד המלאבסים הוא לא יקבל דקות משחק, השחקן חזר לעבר הספסל בהפגנתיות והחל למחוא כפיים לעבר האוהדים שקראו בשמו, ממש התריס נגד המאמן. הקהל הגיב במחיאות כפיים סוערות ובקריאות "תתפטר" למאמן.
אפשר להבין את הקהל האדום. הקבוצה שלהם צברה שבע נקודות בעשרה משחקים, בדומה למאזן שקבוצות התחתית השיגו, נראית רע מאוד בתקופה האחרונה ועוד עלולה למצוא את עצמה נאבקת בתחתית.
לאלי כהן מצפה עוד הרבה עבודה כדי להרים את הקבוצה.
אתמול הקבוצה של דומב היתה מביכה מול הרכב חסר במיוחד של פ"ת, שעם קצת יותר מזל ואמונה במחצית השנייה היתה גם לוקחת את כל הקופה. עידן בראון עוד עלול להצטער על שתי הנקודות שאיבד בדקות הסיום במשחק.

עוד חוליה בעונה החשוכה של הפועל ת"א

1 הזעזוע החדש בהפועל ת"א עם פיטוריו של אסי דומב, ורגע אחרי עזיבתו של איל ברקוביץ,' הוא עוד חוליה בעונה החשוכה של האדומים. הפיטורים היו באוויר זמן רב. ברקוביץ' קיבל בתחילת העונה את ההנחתה של ההנהלה בעניין המאמן ותמך בדומב במשך תקופה ארוכה, למרות יכולתה הדלה של הקבוצה וחרף הפצרותיו של חיים רמון לפטר את המאמן.
לאחר שבמשחק האחרון דומב התעלם מהנחיותיו המקצועיות של איל, המנג'ר החליט להחליפו אבל לא זכה לגיבוי ההנהלה, שלא הותירה לו ברירה אלא לעזוב. זה תמצית הסיפור של הפועל בעידן רמון. אין בעל בית אמיתי בקבוצה, וכל בעל מניות מרשה לעצמו לבחוש בקלחת ולהתבטא בענייני הקבוצה. במבנה הניהולי הנוכחי אין להפועל סיכוי להצליח. המשחק האחרון של דומב סימל את כל העונה של שחקנים בינוניים, שלא מסוגלים להגיע למקומות גבוהים יותר.

נ.ב. : נאנט אמרה למכבי חיפה להעביר את התשלום על שכטר ישירות להפועל
המנכ"ל יורם עינב אמר: אנחנו מצפים מצעירי שיכבד את החוזה שלו אצלנו,אם הוא רוצה לעבור להפועל שיביא 100 אלף שקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
שמואל שיימן, המגן השמאלי של מכבי חיפה, קרוב לסיכום בהפועל וצפוי להצטרף גם הוא.
אופיר חיים, מאמן הנוער שמוערך בשל הצלחתו העונה (מקום 3) יהיה כנראה עוזרו של השריף בבוגרת.
כך ע"פ ynet/צנציפר

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4618790,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 12:56 
הזר החדש של הפועל: "המועדון הזה לא רציני"

הבלם אזובויקה אגווקווה טען בראיון לתקשורת הניגרית כי לא סיכם בשורות האדומים: "לא חתמתי בהפועל וכפי שהדברים מתנהלים, אני לא בטוח שארצה שזה יקרה. הפועל לא נוהגת עמי בכנות"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4618918,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
דעה: רכש ומאמן יש - איך הפועל תל אביב תצא מהמשבר?
אחרי שאייל ברקוביץ' הוצג כמנג'ר של המועדון, שחרר הצהרות ובנה סגל משלו, הפועל כשלה והיום כשהיא כנראה יוצאת לדרך חדשה ללא "הקוסם" ועם מאמן ושחקנים חדשים, היא חייבת לצאת מהמשבר. האם היא תצליח? אופק כסיף מנתח

http://www.frogi.co.il/sport-football/12129.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
צפו בשידור חי: חיים רמון מדבר על המשבר בהפועל ת"א
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4618913,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 23:17 
מYNET

בשעות הערב הוציאה הפועל ת"א הודעה: "המאמן אלי כהן ביקש לבדוק את ביצועיו של אזוביקה לפני שייתן אור ירוק להחתמה. בשבוע הקרוב יצפה המאמן במספר דיסקים שהוכנו על ידי הסקאוט ניר אפרתי ממשחקיו האחרונים של הבלם ולאחר מכן תתקבל ההחלטה לגביו. המועדון אישר לאזוביקה לטוס חזרה לארצו עד שתתקבל ההחלטה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 06:17 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

ישראל היום

המערב הפרוע

מי שהאמין שהשקט חזר להפועל ת"א התבדה • הבעלים חיים רמון תקף את האחראים למצב - כולם אשמים, רק הוא יצא נקי • בתגובה מיהר המנג'ר לשעבר איל ברקוביץ' לשלוח חיצים מצידו • עוד לפני קרב הבוץ בין הצדדים העביר אלי כהן את אימון הבכורה בקבוצה • אפילו השריף לא יעזור כאן

"אני מנהל את הפועל ת"א, רק
אני קובע," את המסר הזה ניסה אתמול להעביר ולחדד שוב ושוב מחזיק זכויות הניהול של הפועל ת"א חיים רמון, גם אחרי שמסיבת העיתונאים הארוכה והמתישה הסתיימה, אחרי למעלה משעה וחצי של נאום מלא בהאשמות.
בניגוד למסיבת העיתונאים הקודמת שערך לפני כחצי שנה, היעד המרכזי שלו אתמול היה התקשורת: "אתם עושים נזקים, אבל החלטתי לשים לזה קץ. כל ידיעה לא נכונה שתפרסמו, אנחנו נפרסם את האמת באתר שלנו. הידיעות שלכם יוצרות תדמית ומציאות מעוותות. עשרים כתבים קמים בבוקר וצריכים לספק סחורה."
רמון הוסיף: "כל אחד יכול לפנות למאמן, אבל אין לו סמכות. לפני המשחק מול בית"ר ירושלים פורסם שגורם בהפועל פנה למנחם קורצקי, תחשבו מה זה עשה לאסי דומב ולאיל ברקוביץ,' הם האמינו לזה, אבל לא היה ולא נברא. תארו לכם שבמשחק נגד בית"ר הוא (קורצקי, ש"א) היה עושה טעות או שתיים, לה פמיליה היו מחסלים אותו. הפעם היחידה שאישרתי לפנות למישהו היה לאלי כהן, ביום שלישי, כל השאר שקרים ורכילות. כל הפרסומים על הפועל אין להם ידיים ורגליים."
על ההתפטרות של ברקוביץ,' שטען כי עזב מאחר שלא התאפשר לו לפטר את דומב, אמר מחזיק זכויות הניהול: "הוא ידע שאני תומך נלהב בפיטורים של אסי, אמרתי לו 'אתן לך גיבוי, אבל יש אנשים שאני חייב ליידע, כי ככה זה במקום שמנוהל כמו שצריך, אבל אל תוציא את זה לתקשורת כי זה לא נעים.' בבוקר שאחרי הוא צילצל והייתי בישיבה ואמרתי לו 'עד סוף היום מה שאתה מבקש יקרה,' ואז היתה הדלפה. איל שרף את הגשר, לא אני. אני אוהב אותו ולא כועס עליו. הציון שלו הוא ,8 אם לא היחסים שלו עם התקשורת זה היה .10 אמרתי לו כמה פעמים לא לדבר בתקשורת ולא לדבר על בעלי המניות שמשלמים לך שכר."
בהמשך דבריו רמון שינה במעט את גרסתו כשטען כי מבחינתו לבעלי המניות אין שום סמכות, גם לא לעידו חג'ג' ולאיש העסקים מני ויצמן, שעוזרים כלכלית למועדון. "ויצמן עוזר ותורם אז אני צריך לעדכן אותו. אני מתחשב ומתייעץ עם חג'ג' ששם הרבה כסף, אבל לבעלי המניות אין שום סמכות ניהולית. הם לא קובעים, אתם יכולים לדבר איתם 100 פעם, אבל הם אומרים את דעתם ולא את דעתי. כל מי שדיבר והוא לא הדובר, ולא קיבל אישור ממני, אין לו אישור וסמכות."
רמון טען גם כי: "הודעתי לכל בעלי המניות על הפיטורים והמינוי, לפני שיצאה הודעת דובר," אלא שבקרב חלק מבעלי המניות נטען אתמול שהם התבשרו על ההחלטות יחד עם התקשורת.
"בעלי המניות הם האסון"
זמן קצר אחרי שסיים רמון את דבריו התראיין ברקוביץ,' ששמר על שתיקה מאז שהתפטר בשבוע שעבר, לרדיו 102FM ואמר בין היתר: "הבנתי שאם אני המנהל המקצועי ולא יכול לפטר את דומב, אז מה אני שווה? חג'ג' מנע את הפיטורים. בעלי המניות הם האסון של הפועל, לא הפסיקו לטנף וללכלך עלי. אלי גוטמן הנחה את דומב בזמן שאני המנג'ר. אני כועס על אסי."
ברקוביץ' המשיך לירות: "הבעיה של הפועל היא שיש 5-4 אנשים שהם לא רמון, שהם האסון של המועדון. זה חג'ג,' סיימון 'מלך הבמבה' כץ, בכור צבאן והגרוע מכולם: מני ויצמן. סיימון מלכלך עלי בגלל שלא באתי לחתונה שלו, צבאן בגלל כרטיסים למשחקים. חג'ג' ברח והשאיר אותי לטפל בכל החרא ולא דיבר איתי שישה חודשים. ויצמן הכי גרוע, הוא שאל אותי לפני חודש וחצי אם אני רוצה את אלירן עטר, אמרתי שאשמח לקבל אותו. אחרי שבוע קיבלתי הודעה שאוהדים הולכים להפגין לי מתחת לבית. למה? כי ויצמן אמר לאוהדים שהוא רוצה להביא את עטר ואני לא מוכן שהוא יגיע."
אמנם ברקוביץ' טען כי כץ נהג ללכלך עליו לאחר שלא הגיע לחתונתו, אך העובדה היא שהשניים לא מדברים מאז הראיון שהעניק כץ בפתיחת העונה ל"ישראל היום," שבו מתח ביקורת על התנהלותו של המנג'ר לשעבר. הראיון התקיים הרבה לפני החתונה של כץ, שנערכה בחודש ספטמבר. "ממש אכזבה, הבטיחו לנו קוסם והביאו לנו ליצן," אמר אתמול כץ.
היום הסוער בהפועל דווקא החל באווירה אופטימית, באימון הבכורה של המאמן אלי כהן, שאישר לבלם הניגרי אזוביקה לשוב לניגריה עד שיוחלט אם להחתימו. אבל מה כל זה משנה, הרי הפועל ת"א מתנהלת כמעט הכי טוב בארץ. לפחות לפי חיים רמון.

נאום התנינים

לפני 21 שנה מינוס ארבעה ימים נשא חיים רמון את "נאום הלווייתנים" המפורסם בפני חברי מפלגת העבודה, שבמהלכו התנצח איתם על חוק ביטוח הבריאות הממלכתי.
אתמול, במסיבת עיתונאים שנמשכה יותר ממשחק כדורגל, הוא נשא את "נאום התנינים," שבו הזיל דמעות מדומות והאשים את כל העולם, אחותו, אשתו ואת המדור שאתם קוראים עכשיו, כמו גם את שאר אמצעי התקשורת, בתחלואי הפועל ת"א. אבל לזה נגיע בהמשך.
הוא התחיל בהטפה כללית לכל מבקריו בתקשורת, שטענו (ובצדק) שהוא כישלון ניהולי, כי אין להם מושג בניהול. מובן שזה נעשה בטון מזלזל ובשימוש בביטויים מתנשאים.
באמת, מי אנחנו הפרשנים והמבקרים שנמתח ביקורת על מנהל היובל, האיש שחתום על "ההצלחה המסחררת " בהסתדרות, מפלגת העבודה, קדימה, התנועה והפועל ת"א בשתי קדנציות שונות?
ואז הוא מנה, בזה אחר זה, את כישלונותיו כ"מחזיק זכויות הניהול בהפועל ת"א." לפני שניכנס לכישלונות, נשאל את רמון שוב - מה זה אומר מחזיק זכויות הניהול? מי הבעלים? מי מזרים את הכסף? מה קורה בבוררות עם אלי טביב? מה עומק הגירעון והאם זה נכון שכרגע הוא עומד על 25 מיליון שקלים?
ונעבור לכישלונות. איך יכול לטעון האיש שאומר שהוא הבוס להגיד שהניהול מצוין, בזמן שיש אנשים שפנו על דעת עצמם למאמנים והציעו להם את התפקיד?
איך ייתכן שאתה כבוס מחתים את גילי ורמוט על סמך הבטחות על הקרח של אוהדים להמציא את המימון הנדרש לעיסקה? בכל מקום עבודה נורמלי הדירקטוריון היה שולח אותו עם כרטיס בכיוון אחד.
מעבר לכביש, בקריית שלום, יכול רמון לקחת קורס בניהול, לאו דווקא מקצועי. גם הדרך של יורדי קרויף היתה רצופה בכמה כישלונות מקצועיים. מעל כולם עולה ההצלחה הניהולית. מאז שקרויף במכבי ת"א הפך המועדון ליעד מבוצר. אין לכלוכים מחדר ההלבשה, אין בעלי מניות שזורקים רפש, המסר כמעט תמיד אחיד והכל מסודר ומתוקתק כמו שעון הולנדי.
לקראת סיום מסיבת העיתונאים הוכיח רמון שהוא יכול להפיח חיים חדשים לא רק בהסתדרות, אלא גם בנוכחים, שכבר כמעט קרסו מעייפות, כשהציג את פינת ביקורת התקשורת.
"מאז שנכנסתי לתפקיד הנוכחי בהפועל ת"א, מדור הספורט של 'ישראל היום' לא מפסיק לקרקס אותי," אמר רמון וטען כי זה רק משום שהוא פועל נגד נתניהו.
מדובר בטיעון מופרך, נטול כל בסיס, שנועד אך ורק למטרה אחת - לכסות על היותו בוס גרוע ולהאשים - איך לא - את התקשורת.
אלי טביב, קודמו בתפקיד, חטף אש צולבת מהמדור הזה ללא שום קשר להעדפותיו ולפעולותיו הפוליטיות. כי ככה זה אצלנו - כל מי שראוי לביקורת יקבל אותה, ללא הבדל דת, גזע, מין ופתק בקלפי.
אז נכון, חיים רמון לא נוהג לבקר אצלנו בדסק, כפי שנהג לעשות בכלי תקשורת אחר שבדרך כלל ידע לפנק ולאתרג אותו. אבל אם הוא היה מייצר הצלחה בהפועל, זה לא היה מונע מאיתנו לפרגן לו. אם זה יקרה, חיים, אנחנו מבטיחים לפרגן ומקווים שאתה כבר מאפשר להכניס את העיתון למתחם חודורוב, אחרת איך תדע?

נ.ב.: ומה קורה בגזרתו של הקשר לירוי צעירי? השחקן לא נכלל אתמול בסגל לנוכח מעברו הצפוי להפועל ת"א. נכון לעכשיו במועדון לא מוכנים לשחררו, אלא אם כן יקבלו עבורו פיצוי כספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מכבי והפועל ת"א עשויות לארח בבלומפילד גם בעונה הבאה
הקבוצות ביקשו מהיכלי הספורט לעכב את השיפוצים באצטדיון ואמורות לקבל תשובה עוד השבוע. אם ייענו בחיוב, התל-אביביות ייאלצו לנדוד למושבה רק לשלושת החודשים האחרונים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4619247,00.html

מה שמעניין זה שבגוף הידיעה מופיע שגם הפועל הגיעה לסיכום על אירוח במושבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 12:49 
http://www.goler1.co.il/article/8245

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
הארץ
אלי כהן: "הפועל תל אביב זה גן עדן לעומת הגיהנום שעברתי בבית"ר ירושלים"
ההנהלה המסוכסכת לא מטרידה אותו, גם כך עול המשימה. "השריף" שב לכדורגל ומצהיר: "בהיבט המקצועי יש בעל בית אחד — וזה אני"

משה בוקר

אלי כהן לא קיבל 100 ימי חסד, אפילו לא יום אחד. אתמול (ראשון), אחרי שהעביר אימון בכורה בקדנציה הנוכחית כמאמן הפועל תל אביב, שמע מראשי המועדון כי יוכל להחתים שחקנים חדשים רק תמורת שחרור אחרים. ביום רביעי כבר מצפה לו משחק מול הפועל כפר סבא בגביע המדינה, וביום שני הבא הדרבי מול מכבי. "זה ממש לא בא בזמן", מודה כהן.

בקיצור, ברוך שובך לכדורגל הישראלי — ותיזהר לא להיכוות. במשך שנה וחצי, מאז עזב את בית"ר ירושלים ביוני 2013, כהן לא עבד בכדורגל. "כל הזמן היו הצעות מליגת העל", הוא מספר, "אבל המטרה היתה כל הזמן לחתום במועדון גדול — אלא אם יש הצעה מאוד מאתגרת ומעניינת".

המשמעות היא לשבת בבית הרבה זמן.
"לקחתי את זה בחשבון. עברתי בכדורגל הישראלי כל כך הרבה, עבדתי בכל כך הרבה מקומות, הייתי בארבע הקבוצות הגדולות. אני לא צעיר ולא בתחילת הדרך. אני אוהב לעבוד בקבוצות עם קהל גדול, לא במועדון קטן עם כמה מאות ביציעים. מבחינתי, הסיפוק וההנאה חשובים יותר מאשר לעבוד בכל מקום. מה לעשות שאני נהנה הרבה יותר במועדון גדול, עם כל הלחצים שיש מסביב".

קיבלת לאחרונה הצעה מהפועל עכו וסרבת.
"לעכו דווקא הייתי הולך לו התנאים היו טובים, מכיוון שיש שם אתגר מסוים. עבורי זה היה כמו שליחות לקבוצה קטנה בצפון, אבל המצב הכספי לא טוב ולא היתה להם אפשרות לתת חוזה מתאים. באתי לקראתם בצורה משמעותית, כי לשמחתי אני כבר לא עובד בכדורגל בשביל הכסף אלא כדי ליהנות, אבל יש גם גבול. גם להפועל, עם כל הכבוד, הגעתי כאשר הם התאמצו קצת ואני ירדתי לאור המצב. מאמן שמגיע לעבוד בקבוצה בשקל וחצי, כך נראית העבודה שלו וכך ההתייחסות אליו מצד כולם".

המועדון מפורק כלכלית, ניהולית ומקצועית. מה אתה צריך את כאב הראש הזה?
"להפועל תל אביב אף פעם לא אומרים לא. כשהיא קוראת לך במצבה הנוכחי, זה כמו צו 8. באים ואחר כך שואלים שאלות. המצב מזכיר לי את מה שהיה בבית"ר. שם הצלחתי לייצב את המערכת ועשינו עונה וחצי נפלאה עם כדורגל ברמה גבוהה מאוד. מילאנו איצטדיונים והפתענו את כולם. בהפועל המצב לא טוב, אחרת לא היו מחליפים מאמן. אני אחראי לנושא המקצועי ומאמין שאפשר לעשות דברים טובים. צריך זמן, סבלנות והרבה עבודה קשה".

מה המטרות שהציבו לך?
"זה היה כל כך מהר, שלא דיברנו אפילו על מטרות, לא חתמנו חוזה, לא דיברנו על שחקנים בסגל. מי שמכיר אותי יודע שאני לא חושש מהצהרות ולא חושב בקטן. מועדון גדול כהפועל תל אביב לא יכול לומר שהמטרה היא הישארות בליגה, גם אם הסגל מורכב מקבוצת נוער. המועדון הזה, עם העבר המפואר, הקהל המדהים, צריך וחייב להיות בפלייאוף העליון ולהתמודד על מקום באירופה".

איך תצליח לעבוד מול כל כך הרבה אנשים שמנהלים את המועדון, כשכל אחד מושך לכיוון שלו — חיים רמון מצד אחד, עידו חג'ג' מצד שני, וביניהם דודו דהאן, בעלי המניות ועמותת האוהדים?
"אסתדר עם כולם וכולם יסתדרו אתי. באתי לעבוד, לא לנהל את הבעלים והספונסרים. כאשר כל אחד יודע מה תפקידו, לא צריכות להיות בעיות. מי שהביא אותי יודע בדיוק מי אני, איך אני עובד ומה הסטנדרטים שלי במקצוע. ממש כולם יודעים שבעניינים מקצועיים אין פשרות — יש בעל בית אחד, וזה אני. אני מתכוון לכבד את כולם במועדון, לא באתי עם אגו ואני לא מחפש כבוד, אבל כולם יודעים כי דרך קבלת ההחלטות במועדון תהיה שהמאמן הוא הסמכות להחליט על נושאים מקצועיים".

"חוץ מזה", מוסיף כהן, "אחרי מה שעברתי בקריירה הארוכה שלי, הכל קטן עלי. הגיהנום שעברתי יום־יום בבית"ר בתקופת הצ'צ'נים חיסן אותי לכל החיים הספורטיביים. האיומים מצד אוהדים, ההשפלות שעברתי עם השחקנים, הקללות, האבטחה באימונים, העידוד לקבוצות היריבות — פה זה גן עדן לעומת מה שעברתי. יש פה אנשים שרוצים לעזור למועדון. צריך לחבק וללכד את כולם. אתה יודע איך עושים את זה הכי טוב? מנצחים ומצליחים, ואז הבעיות לבד יתאדו".

יהיו שינויים בסגל? מה קורה עם גילי ורמוט?
"זה לא פשוט, אבל נשחרר שחקנים ונביא אחרים. ורמוט לא יעזוב בכל מקרה. אי אפשר לשחרר אותו, כי זהו בעצם גזר דין מוות להפועל תל אביב. את זה אף אחד לא יעשה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
בידיעות היה כתוב גם שייתכן והשיפוץ בבלומפילד יידחה ורק בשלושת החודשים האחרונים של העונה הבאה נצטרך לשחק מחוץ לבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
עירד צפריר בראיון (בערך...) עם הבורר של טביב ורמון וגם עם בארי:
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2548865

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

http://www.haaretz.co.il//misc/iphone-a ... -1.2548865

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2015, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
IdanTheLittle כתב:

http://www.haaretz.co.il//misc/iphone-a ... -1.2548865

איציק, תפסיק להכשיל את כולם פה באובססיביות.

כל מי שרוצה לקרוא מאמר פרמיום של הארץ פשוט שיוסיף :cache בתחילת ה url ונגמר הסיפור.
בלי פריסת אייפון זוועתית ובלי בטיח.

cache:www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.2548865

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

תמונה

תמונה

ישראל היום

צעירי נשאר בפ"ת
אוהדי הפועל פ"ת התעסקו אמש בדבר אחד: איך להתנהג ללירוי צעירי, שאמור היה לעזוב להפועל ת"א, אך בסופו של דבר נשאר בקבוצה. אתמול פורסם באתר "ישראל היום" כי לאדומים אין כסף לשלם עבור הקשר, ובערב האוהדים מאם המושבות קיבלו צפירת הרגעה, כשהתבשרו כי הוא נשאר בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 05:49 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

ישראל היום

"הכבוד של השחקנים על הדשא"

מאמן הפועל ת"א אלי כהן יעמוד הערב לראשונה על הקווים מול הפועל כפ"ס בשמינית גמר הגביע • "מכשול לא קל, אני מאמין שנעבור" • הפועל רעננה תארח את הפועל ב"ש
מאמנה החדש של הפועל ת"א,
אלי כהן, יערוך הערב את הופעת הבכורה על הקווים במשחק נגד הפועל כפ"ס מהליגה הלאומית במסגרת שמינית גמר גביע המדינה.
"אני מקווה שנצא לדרך חדשה. המטרה עכשיו זה המשחק מול קבוצה שמועמדת לעלייה. זה מכשול לא קל, אבל אני מאמין שנעבור אותו," אמר אתמול כהן.
לשאלה מדוע החליט להגיע להפועל דווקא עכשיו אמר: "במוטו שלי, למועדון גדול לא אומרים 'לא,' לא משנה איפה הוא נמצא. הפועל מועדון גדול, וזה כבוד גדול לכל מאמן להגיע למקום כזה. הכבוד של השחקנים מונח על הדשא והם צריכים לאסוף אותו."
הקשר גילי ורמוט, שנעדר מהמשחק הקודם עקב כרטיסים צהובים, צפוי לשוב להרכב. מתן אוחיון עשוי לשחק כבלם במקום יורגן קולין. דודו ביטון עשוי לפתוח לבד בחוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 16:33 
הבלם אבומינה איזוובו חתם בהפועל תל אביב
וואן

עריכה: ערכו עכשיו לסיכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

תמונה

תמונה

ישראל היום

אלי כהן: "מתחילים סרט מלחמה"
מאמן הפועל ת"א מודאג מהיכולת שראה אצל שחקניו בהפסד להפועל כפ"ס אך מאמין שאפשר לצאת מהמצב הקשה • אוהדי הקבוצה קיללו את השחקנים • עימות מכוער בב"ש בין אליניב ברדה לג'ון אוגו, המאמן החליף את שני השחקנים: "אבדוק מה קרה"
הכל חוץ מכדורגל
עשרות אוהדי הפועל ת"א, שנשארו באיצטדיון בלומפילד דקות ארוכות אחרי סיום המשחק, קיללו את השחקנים בזמן שאלה ערכו אימון שחרור ובין השאר אמרו להם: "תילחמו על החיים שלכם, הרגתם אותנו. שלא תהיו ככה בדרבי, זה יהיה הסוף שלכם. מהדרבי אין חזרה."
לאחר מכן חלק מהאוהדים המתינו לשחקנים מאחורי חדרי ההלבשה בשערים ,5-4 אך הקבוצה שלחה למקום כוחות אבטחה ושיטור. השחקנים עצמם התבקשו לצאת משער 8 כדי שלא להגיע למצב של עימות עם הקהל.
"לילד הזה לא פיללתי," הודה המאמן אלי כהן, שהוסיף, "ראיתי את המחצית הראשונה מול הפועל פ"ת, וזה גם היה דומה לקטסטרופה הזו. החילופים קצת עזרו אבל עדיין היכולת הזו מדאיגה אותי מאוד. אמרתי לשחקנים במחצית, 'אז נפסיד את המשחק, אבל לפחות תראו לי יכולת,' זו הנקודה שהכי מדאיגה אותי."
כהן הוסיף: "הפועל כפר סבא שוות ערך לארבע או חמש קבוצות בליגת העל. חבל שלא הצלחנו לעבור שלב. הייתי כבר בסרט הזה 1998-ב ושיחקתי עם הרבה צעירים שבסוף הגיעו לנבחרת. נצטרך לדרג את הקבוצה כמה שיותר מהר. עכשיו אנחנו מתחילים סרט מלחמה ואנחנו נצא מהמצב הזה בגדול."
לקראת הדרבי, שבו האדומים יגיעו כאנדרדוג מובהק, אמר המאמן: "אני חושש מכל דבר, הפחד שלי הוא היכולת. לא בגלל שזה מכבי, הפועל לא צריכה לחשוש משום קבוצה. יש עכשיו משבר וירידה ביכולת, ורואים את זה במגרש."

חיים שכאלה

1 אתמול בערב הפועל שוב הפסידה. אך זה אינו העיקר. להפועל אין מנהל, אין כסף, אין דרך, אין כלום. חוץ ממי שרמון שם במרכז הכוונת שלו בראיונות ובמסיבות העיתונאים - האוהדים. כן, כן, האוהדים. הנכס היחיד שנשאר לקבוצה.
אבל אין זה מפתיע, בהתחשב בחיימק'ה שלנו. היחיד שדורך ברגל הנכונה, היחיד שחובש את הכומתה נכון וגם היחיד שפולט כדורים מהרובה. הבעיה היא שחיימק'ה מתעקש לפלוט את הכדורים בתוך הנגמ"ש. משום מה, הרסיסים לא ממש עפים עליו.
כי מה אכפת לחיימק'ה, הוא הרי הצהיר בפתיחת דבריו בבלוג ובמסיבת העיתונאים המביכה שהוא לא דורך עוד בבלומפילד. כי ככה זה, בתקופת משברים נוהג חיימק'ה שלנו להעלים ואז להיעלם. וד"ש חם מהפועל תל אביב בכדורסל, ההסתדרות, קדימה, והתנצלותי הכנה בפני שאר הגופים שאותם הצליח חיימק'ה לייבש
2
עד מוות. מועדון הכדורגל הפועל ת"א רשם אתמול רגע שפל נוסף. אחרי 19 שנים הצלחנו להפסיד בבית לקבוצה מהליגה השנייה במסגרת הגביע, אבל זה לא באמת העיקר או מה שמפתיע. לפני שממנים מאמן חדש (באיחור של חצי שנה,( לפני שמביאים בלמים, קשרים, חלוצים או כל יצור אנושי עם שתי רגליים שיכול לשחק כדורגל, צריכים בהפועל לקנות מראה יפה - ולהציב אותה מול עיני הבעלים. הוא והתנהלותו אחראים למצב הקבוצה כיום, גם מקצועית וגם כלכלית.
לא האוהדים הם אלה שאשמים בכך שאין בקבוצה הזו שחקנים, שמישכנת את עתיד הקבוצה ושמכרת גזרי בעלות לכל דכפין, לא האוהדים הם אלה שיצרו את הגירעון הגדול בקבוצה, לא האוהדים הם אלה שמובילים אותה בצעדי איילה שלוחה אל העבר הליגה הלאומית. אל דאגה חיימק'ה, האוהדים לא יצפו ממך שתיתן להם טרמפ לעילוט, לאיצטדיון גרין או לרמלה. הם
3
יגיעו לשם בכוחות עצמם. וביום שני הקרוב, המשחק שעד לאחרונה היה מהחשובים ביותר בעונה, הפך לכזה שיכול להפוך להיסטוריה מדממת בליבם של אדומי ת"א. הצרה הגדולה ביותר של הפועל היא העובדה שפואד נמצא במעצר בית מצד אחד, וגם אוהדי מכבי שפרצו אז לדשא לא יהיו. רוב הסיכויים הם שהדרבי הזה יגיע לסיומו, אבל מה אכפת לחיימק'ה שלנו. הוא יישב בבית, עם התה והלימון והספרים הישנים. בדרבי האחרון שנערך בכדורסל הפסידה הפועל רק בשלוש נקודות הפרש. כפי שזה נראה, בהפועל מוכנים לחתום על תוצאה זהה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 19:26 
דניאל פילמון החל להיבחן בהפועל תל אביב
פרסום ראשון: האדומים ממשיכים לנסות ולהתחזק אחרי ההדחה מהגביע והנחיתו את קשר נבחרת ניגריה הצעירה לשעבר (22), שכבר לקח חלק במשחק אימון ()

וואן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: