תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 04:14 
הפועל כתב:
beny כתב:
red pepper כתב:
מה הקשר בין זה שאנחנו מקום 2 בליגה עם 3000 מנויים לבין זה שיש לנו או אין לנו כסף להביא זר?

לדעתי במהלך השנה היו הפתעות לטובה בצד ההכנסות שאמורות להגדיל את התקציב:
מכרו יותר מנויים מהתכנון התקציבי.
התקבול מהמנהלת צפוי להיות גבוה מהמתוקצב.
גם בתחום החסויות אני רואה כל הזמן ספונסרים חדשים.

אז אפשר להקטין גרעון, אבל בשנה שדי פגענו בזרים (סקוט, גייטס) זו הזדמנות לעשות קצת יותר.

בני, אתה באמת חושב שהתכנון התקציבי השנה לא לקח בחשבון גידול בהכנסות עקב המעבר לאולם החדש?
אם כבר אז אנחנו עוד בבעיה כי התכנון היה לעבור לאולם החדש בתחילת העונה והפסדנו חודשיים של הכנסות באולם החדש. ועוד יש גרעון משנים קודמות בכלל.

כמו שפלפל אדום אמר, הכל פה ספקולציות. אפשר לקוות שיש תקציב לחיזוק, אי אפשר להניח.

התקציב לקח בחשבון כניסה לאולם החדש בינואר , והוא התבסס על מאות מינויים פחות ממה שנמכר בפועל, ולכן נוצר עודף.

גם רוב העלויות העודפות של האולם החדש נלקחו בחשבון.

השאלה היא האם העודף שנוצר יכסה גרעון נצבר, או ישמש לחיזוק.

לדעתי המשך הצמיחה הכלכלית - מכירת כל המושבים למנויים גם בשנה הבא, וגידול בתחום החסויות, מושפע מהצלחת הקבוצה. השנה כיוון שקיים סגל בסיסי טוב, זו הזדמנות לעשות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 15:09 
beny כתב:
הפועל כתב:
beny כתב:
red pepper כתב:
מה הקשר בין זה שאנחנו מקום 2 בליגה עם 3000 מנויים לבין זה שיש לנו או אין לנו כסף להביא זר?

לדעתי במהלך השנה היו הפתעות לטובה בצד ההכנסות שאמורות להגדיל את התקציב:
מכרו יותר מנויים מהתכנון התקציבי.
התקבול מהמנהלת צפוי להיות גבוה מהמתוקצב.
גם בתחום החסויות אני רואה כל הזמן ספונסרים חדשים.

אז אפשר להקטין גרעון, אבל בשנה שדי פגענו בזרים (סקוט, גייטס) זו הזדמנות לעשות קצת יותר.

בני, אתה באמת חושב שהתכנון התקציבי השנה לא לקח בחשבון גידול בהכנסות עקב המעבר לאולם החדש?
אם כבר אז אנחנו עוד בבעיה כי התכנון היה לעבור לאולם החדש בתחילת העונה והפסדנו חודשיים של הכנסות באולם החדש. ועוד יש גרעון משנים קודמות בכלל.

כמו שפלפל אדום אמר, הכל פה ספקולציות. אפשר לקוות שיש תקציב לחיזוק, אי אפשר להניח.

התקציב לקח בחשבון כניסה לאולם החדש בינואר , והוא התבסס על מאות מינויים פחות ממה שנמכר בפועל, ולכן נוצר עודף.

גם רוב העלויות העודפות של האולם החדש נלקחו בחשבון.

השאלה היא האם העודף שנוצר יכסה גרעון נצבר, או ישמש לחיזוק.

לדעתי המשך הצמיחה הכלכלית - מכירת כל המושבים למנויים גם בשנה הבא, וגידול בתחום החסויות, מושפע מהצלחת הקבוצה. השנה כיוון שקיים סגל בסיסי טוב, זו הזדמנות לעשות יותר.

לא יכולתי לומר זאת טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 15:53 
מילפורד כתב:
אתם כמובן מסובבים את הכתוב ככה שאפשר לראות אותו רק מנקודת המבט שלכם (וזה הרי לא הגיוני שמישהו יחשוב אחרת, אם כן אז זה רק בגלל תסביך נחיתות).

אני אמחיש את זה במספרים, למרות שזה מאוד קשה לתת מספרים במקרים האלה ויש המון פרמטרים שעוד יכולים להשתנות.
נגיד שהסיכוי של הפועל לקחת אליפות השנה הוא 30% , כמו שאמרתי לא זניח.
ונגיד שאנחנו מחליפים את מיימון בג'וליאן רייט , בכמה זה משפר את הסיכוי שלנו? לטעמי במקסימום בעוד 5%.

עכשיו צריכה לבוא החלטה, האם בשביל העוד 5% האלה (או כמה שזה לא יהיה) שווה לפרוץ את מסגרת התקציב שהוגדרה מתחילת השנה.

אתם בטענה (ופה תתקנו אותי אם אני טועה) שגם אם זה היה משפר את הסיכויים שלנו ב1% זה שווה את זה.

פה אני לא מסכים, וזה לא בגלל שיש לי תסביך נחיתות, זה בגלל שכאן צריך ניהול שפוי ותקין ששוקל את +/- של כל החלטה לטווח הקרוב והרחוק.
אני באופן אישי חושב שגם אם יש לנו רזרבה כספית, עדיף מבחינה ניהולית להשקיע בסגירת הגרעונות של הקבוצה (גם פה כמובן זה לא שחור ולבן וצריך להביא בחשבון הכנסות עתידיות שהצלחה מקצועית יכולה להביא).
אגב, אני גם אוהב את הטיעון הזה שאם הרצליה, חולון, אשדוד, נהריה ונס ציונה יכולות אז למה אנחנו לא? כי אנחנו מתנהלים אחרת, וגם בדר"כ מתגאים בזה.

עכשיו אתם מוזמנים לסלף את דברי כאהבת נפשכם ולהמשיך לטעון שאתם היחידים שמבינים, זה משעשע אותי

אתה מציג את ההיגיון העקום הזה כל עונה, למרות שהוא פשוט לא רציונלי ומעוות באופן מזעזע.
אתה חושב שאם תזרוק פה כל מיני מספרים ואחוזים זה יתן תוקף רציונלי לדברים שלך? ראבק תסתכל מה אתה כותב.

מחזקים את הקבוצה רק כדי לשפר סיכוי לאליפות? הרי לפי ההיגיון הזה צריך להעמיד קבוצה בתקציב עלוב רק כדי לסיים מקום אחד לפני האחרון ולא לרדת ליגה (או בכלל לסגור את הקבוצה). כי לפי ההיגיון שלך זה "אליפות או כלום".

רגע, אז אין הבדל בין להגיע לחצי גמר או לא להגיע לחצי גמר? זה לא ישפיע על המועדון גם פרקטית (מנויים וחסויות עונה הבאה, סיכויים לשחק באירופה, ביסוס המעמד בצמרת הכדורסל הישראלי) וגם בעניין הזניח הזה שנקרא תחרותיות שהוא מה שמניע את הספורט?
ואין הבדל בין להגיע לגמר או לא להגיע לגמר?
ואין הבדל בין לתת פייט למכבי בגמר או לקבל בראש בגמר?
ואין הבדל בין לסיים את העונה הזאת טוב או רע באופן כללי? בין לנצח עוד דרבי לבין לא לנצח עוד דרבי? בין לנצח את ירושלים לבין לא לנצח את ירושלים?
בין לשחק כדורסל טוב או כדורסל פחות טוב? בין לשמח את האוהדים יותר או פחות? בין לספק יותר רגעים בלתי נשכחים או פחות? בין לקבל יותר הייפ תקשורתי או פחות? בין להיות מועדון ששואף הכי גבוה או לא?
וכו' וכו'.

הראיה שלך היא כל כך צרה שאתה לא רואה מטר הצידה, זה הזוי. הדבר היחיד שמשנה זה "עד כמה זה מעלה לנו את האחוזים לקחת אליפות"? אז למה קבוצות מתחזקות בכלל בליגה הזאת?
כל סגנון המחשבה הזאת של "גם ככה אין סיכוי לאליפות אז בשביל מה" הוא לא רק תבוסתני אלא גם מטופש.

שוב, אני רק יכול להיות שמח שהאנשים בראש המועדון לא חושבים כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
ליאור לובין ואשדוד כבר לא. מי היה מאמין. פשוט מאמן חלש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 18:01 
אתה שוב נהנה לקחת חלקים ממה שאני כותב וליחס לי דברים שמעולם לא אמרתי.

אני בעד קבוצה תחרותית במידת האפשר, ותמיד אמרתי שכל חיזוק שניתן להביא אותו מה טוב.
ההתייחסות שלי לאליפות כן או לא נובעת מההתייחסות שיש כאן לנושא הזה כאילו יש לנו השנה סיכוי טוב יחסית לקחת את זה ורק בתור דוגמא להמחשה (לצורך העיניין העלת עוד הרבה דוגמאות יפות שצריכות להישקל כשהחלטה מסוג זה מתקבלת).
אם אתה רוצה להכליל את השאלה בבסיס הדילמה שלי, היא ממש לא כמה החיזוק ישפר את סיכויינו לקחת אליפות. השאלה הכללית היא מה ה"סיכוי" שחיזוק כזה ישנה משמעותית את איכות הקבוצה.

עכשיו, הציטוט שלי שאליו אתה מתייחס מדבר על פריצת מסגרת התקציב מעבר למה שהוגדר מראש, וכל מה שאני אומר (וכמו שזה נראה ראשי הקבוצה דוקא כן מתנהלים בדומה למה שאני חושב) הוא שצריך להזהר עם החלטה כזאת ולשקול אם זה שווה את הסיכון.
אני לחלוטין סומך על חברי ההנהלה (ביחד עם הצוות המקצועי) שאם הם יקבלו את ההחלטה להשקיע יותר כסף ממה שתוכנן במקור על חיזוק זה כי הם חושבים שזה באמת שווה את זה בדיוק כמו שאני סומך על ההחלטה שלהם שלא להביא חיזוק כרגע זה הדבר הנכון.
אגב, אם אני הייתי נדרש לקבל את ההחלטה אני לא בטוח שהייתי מצביע נגד פריצת תקציב למען חיזוק, בגדול אני בעד סגירת גירעונות אבל כפי שנכתב פה לא פעם, מגוון השיקולים הוא רחב.

למען הסר ספק (וגם זה לחזור על דברים שכבר כתבתי בעבר) השאיפה העיקרית שלי היא להמשיך לראות מגמת שיפור משנה לשנה כמו שאנחנו רואים מאז יום הקמת הקבוצה בליגה ב' וזה ממש לא חייב להסתיים באליפות השנה וזה בסדר גמור מבחינתי לסיים את העונה עם ג'רון מיימון בסגל בהנחה שההחלטה הניהולת/מקצועית התקבלה בצורה שקולה.

נ.ב.
אני שמח שאתה ממשיך לשעשע אותי בכיוון הדלגיטמציה של מי שחושב אחרת ממך על ידי מילים כמו לא רציונאלי ומעוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 18:43 
מסכים עם מילפורד, לא צריך לחרוג מהתקציב ולהכנס לגרעונות גדולים יותר ממה שיש וממה שהקבוצה יכולה לסבול בשביל חיזוק שיכול להחזיר את ההוצאות בעתיד ויכול גם שלא.
וזה לא משנה אם המטרה היא לקחת אליפות, לקחת גביע או להשאר בליגה. לא מהמרים עם תקציב של קבוצה וקבוצת הכדורגל שלנו זאת אחלה דוגמא להימור כושל שגרם לכדור שלג שאנחנו סוחבים עד היום.("אבל אם נעלה לליגה האירופית נכסה את כל ההוצאות").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 21:51 
הפועל כתב:

לא מסכים שהוא מאמן חלש.
הוא עוד קצת חסר ניסיון וזה בא לידי ביטוי במשחקים הצמודים שאשדוד הפסידה, לשם נכנס עוד אלמנט שנקרא מזל.
חשוב לזכור שלאשדוד יש סגל ישראלי עלוב שכולל את זאק רוזן, בן שימול ואליאספור, פחות טוב אפילו משל גליל.
וזרים, שהמוציא לפועל העיקרי בניהם זה קרטיס קלי (עם כל האהבה).

נערך לאחרונה על ידי קופיפו בתאריך 21 ינואר 2015, 21:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
שרף מונה במקום ליובין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
קופיפו כתב:
הפועל כתב:

לא מסכים שהוא מאמן חלש.
הוא עוד קצת חסר ניסיון וזה בא לידי ביטוי במשחקים הצמודים שאשדוד הפסידה, לשם נכנס עוד אלמנט שנקרא מזל.
חשוב לזכור שלאשדוד יש סגל ישראלי עלוב שכולל את זאק רוזן, בן שימול ואליאספור, פחות טוב אפילו משל גליל.

אין לאשדוד סגל חלש בצורה יוצאת דופן. והוא כושל כמעט בכל עונה מאז התחיל לאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
הוא נוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 22:50 
הפועל כתב:
קופיפו כתב:
הפועל כתב:

לא מסכים שהוא מאמן חלש.

יש להם את הסגל הכי חלש בליגה ביחד עם גליל גלבוע, כלומר הם איפה שהם אמורים להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 23:05 
הלוואי וליובין ירד לאחת הליגות הנמוכות, יתחשל שם, יצבור ניסיון ויחזור בחזרה לליגה כמאמן טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
קופיפו כתב:
הפועל כתב:
קופיפו כתב:
הפועל כתב:

לא מסכים שהוא מאמן חלש.

יש להם את הסגל הכי חלש בליגה ביחד עם גליל גלבוע, כלומר הם איפה שהם אמורים להיות.

פשוט לא נכון. יש להם סגל ישראלי בסדר גמור - יהוא אורלנד ובן שימול זה שחקני חמישיה לגיטימים במרבית הקבוצות בליגה, זאק רוזן וג'רמייל הול זה מחליפים לגיטימיים במרבית הליגה.
הסגל שלהם לא פחות טוב משל נהריה או גליל, והאמת גם הרצליה. הם קצת נפלו בזרים, אבל מן הסתם לובין גם קשור לזה.
והם נראים חרא. וגם זה קשור ללובין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 23:45 
מילפורד, לא הוצאתי שום דבר שאמרת מההקשר. זו התיאוריה שהצגת ואותה תיאוריה שאתה מציג כבר יותר משנה:

ציטוט:
ונגיד שאנחנו מחליפים את מיימון בג'וליאן רייט , בכמה זה משפר את הסיכוי שלנו? לטעמי במקסימום בעוד 5%.

עכשיו צריכה לבוא החלטה, האם בשביל העוד 5% האלה (או כמה שזה לא יהיה) שווה לפרוץ את מסגרת התקציב שהוגדרה מתחילת השנה.

זו אכן גישה לא רציונלית ומעוותת, ואני חושב שהסברתי מאוד בפירוט למה.
לא קראתי לך באופן אישי בשום שם אלא להיגיון הזה שאתה מציג כאן כך שלא ברור לי ממה אתה "משתעשע" (אבל אנא המשך להשתעשע).
זה שכל החלטה כזאת היא מורכבת זה ברור ודוקא בגלל זה אני מתנגד בתוקף לגישה הפשטנית הזאת שלך עם האחוזים הלא רלוונטיים האלה שמתייחסים לאיזשהו פרמטר מאוד מצומצם, ולא בהכרח הרלוונטי ביותר אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2015, 23:58 
ובקשר לשרף. מפתיע שלקח את אשדוד במצב הנוכחי. מאמן שעד עכשיו היה בוחר די בפינצטה את הסיטואציות שהוא נכנס אליהן.
שנה שעברה נכנס לראשון עם ארנק די פתוח של פרי, עם אופציות חיזוק ישראליות (הביאו שם את ג'ייק כהן וחנן קולמן), עם שני חילופים בזרים (הביא את דווין ווייט ואז את טריי ג'ונסון אם אני זוכר נכון).

באשדוד אני לא רואה מה הוא יכול לשנות יותר מדי ברמת הסגל. נשאר לו חילוף אחד בזרים שכנראה לא ישנה הרבה (יש מצב שקלי ילך הביתה, לא מסוג הגבוהים ששרף אוהב), אופציות ישראליות אין ממש באופק. הפעם הוא יצטרך לייצב את הקבוצה טקטית נטו, לגרום לאוסף השחקנים הזה שמסר רק 10 אסיסטים במשחק מול אילת השבוע להתחיל לשחק כמו קבוצה.
מבחן גדול מאוד בשבילו, והאמת סיכויים לא גבוהים מבחינתו. אולי אם גליל יהיו מספיק גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 01:31 
פז לא אמרתי שאתה מוציא מההקשר, אמרתי שאתה מתייחס רק לחלק מהדברים שאני אומר, לחלק שקל לך להעביר עליו ביקורת.
להגיד שמה שאני אומר זה לא רציונלי ומעוות זה נטו דלגיטמציה לדעה (לגיטימית) שונה משלך.
אתה ממשיך להידבק לדוגמא שנתתי למערך השיקולים שיכול להוביל להחלטה שלאו דוקא להתחזק ובטח שלא לשבור מסגרת תקציב כאילו הדוגמא הזאת היא כל מה שאני אומר והדבר היחיד שמעניין אותי למרות שהבהרתי שלא כך הדבר.
אבל בשורה התחתונה אני אומר שזה לא נורא אם לא נחליף את מיימון וזה לא מתיישב עם מה שאתה חושב אז אתה קורא לזה מעוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 04:44 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מילפורד, לא הוצאתי שום דבר שאמרת מההקשר. זו התיאוריה שהצגת ואותה תיאוריה שאתה מציג כבר יותר משנה:

ציטוט:

זו אכן גישה לא רציונלית ומעוותת, ואני חושב שהסברתי מאוד בפירוט למה.
לא קראתי לך באופן אישי בשום שם אלא להיגיון הזה שאתה מציג כאן כך שלא ברור לי ממה אתה "משתעשע" (אבל אנא המשך להשתעשע).
זה שכל החלטה כזאת היא מורכבת זה ברור ודוקא בגלל זה אני מתנגד בתוקף לגישה הפשטנית הזאת שלך עם האחוזים הלא רלוונטיים האלה שמתייחסים לאיזשהו פרמטר מאוד מצומצם, ולא בהכרח הרלוונטי ביותר אפילו.

אגב גם אם מתייחסים לקטע של האחוזים יש פה טעות בסיסית. הסיכוי הסביר הזה שמדברים עליו להגיע עד לגמר ולנסות לגנוב שם אליפות, הוא בגדר פוטנציאל כרגע, שיוכל להתממש אם באמת נעשה את החיזוק המתבקש שישדרג אותנו בכמה רמות. בסיטואציה הנוכחית, כשאנחנו מקבלים תרומה בפועל משלושה זרים (ולא משנות הסיבות כרגע), הסיכוי שלנו לצבור מספיק ניצחונות עד סוף העונה הסדירה כדי להציב את עצמנו בעמדה נוחה לפלייאוף, לעבור שתי סדרות פלייאוף, כשקבוצות מסביבנו מתחזקות וחלקן תמשכנה להתחזק, ואז להתמודד בשני משחקים מול מכבי, הוא מאוד זניח.

אבל עזוב, הגישה האנטי-תחרותית הזאת ממילא לא מבטאת את העמדה של ההנהלה, שאני בטוח שרוצה להגיע כמה שיותר רחוק העונה לא פחות מכל אחד אחר ותעשה את כל המאמצים בשביל זה. הרי אותם קולות על חיסכון וגירעון ואחוזים נשמעו גם לאורך העונה שעברה בזמן שבפועל ההנהלה הקציבה סכום יפה לחיזוק משלב מוקדם של העונה ומה שמנע חיזוק אלה הבעיות הנפשיות של אדלשטיין (כשבסוף יצא שהחזקנו חמישה זרים על הפיי-רול בחודשים האחרונים של העונה, גם כן חיסכון). אני חושב שגם העונה העובדה שלא התחזקנו מאז ההחלפה המתבקשת של בראון נעוצה בכך שקטש לא ניסה לפעול בכיוון הזה, ואם תגיע דרישה לחיזוק מצידו של קטש ההנהלה תנסה לתת לו את כל הכלים לשם כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 05:18 
סמל אישי של המשתמש
לגבי ליובין, אני לא מבין איך עדיין אפשר לסנגר עליו אחרי שלוש שנים של כישלון אחרי כישלון.
לפני שנתיים בנה קבוצה בגלבוע בהמון כסף (הקבוצה היחידה חוץ ממכבי שהלכה על החוק הרוסי עם חמישה זרים) ונכשל טוטאלית כשלא עלה לבית העליון של 1-6 ועף אחר כך בסוויפ בפלייאוף, למרות שהיו לו זרים כמו ג'מאר סמית' וראקים סאנדרס שהם שחקני יורוליג, מיטשל וואט שרואים כבר עונה שנייה רצוף שהוא בטופ של הליגה, קני הייז שהוא אחלה שחקן, ועוד לא מעט זרים יקרים עם רזומה, ישראלים בכירים כמו יבזורי ויניב גרין שמסביבם עמית שמחון, טישמן, בית-יוסף שקיבל צ'אנס אחרי שהיה אחד הישראלים הבכירים בלאומית עונה קודם.
לפני שנה גם היה כישלון מוחלט בחולון למרות תקציב גבוה וזרים בהרבה כסף, די.ג'יי קנדי שהוא שחקן ברמת יורוליג לכל דבר, סקוטי ריינולדס שהוא שחקן טופ-יורוקאפ, אסברי, לפני זה גודס ועוד כמה זרים שעברו שם בלא מעט כסף. הקבוצה דשדשה כל העונה ובסוף כשהוא פוטר היא גם נראתה קצת יותר טוב תחת העוזר שלו אלעד חסין (שגם הוא לא איזה גאון כדורסל ולא ראיתי ממנו שום דבר מיוחד עד עכשיו).
וגם העונה איזה תירוץ יש לו להיות שני ניצחונות מכל שאר הליגה, שהייתה חלשה מאוד לפחות בסיבוב הראשון, כולל גלבוע שנפצע להם ישראלי משמעותי מאוד בתחילת העונה וכולל נהריה שנפצעו להם שני זרים?
ללא ספק המאמן הכי חלש בליגה (אולי חוץ מברק פלג שבשבילו זו רק עונה ראשונה). אי אפשר להזכיר בכלל חוסר לניסיון, הוא מאמן בליגת העל חמש עונות כבר כשבערך לחצי מהמאמנים בליגה יש ניסיון של בערך חצי עונה בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 12:29 
מילפורד, אני מבין שנוח לך לטעון שאני אומר שהדיעה שלך לא רציונלית בגלל שהיא שונה משלי. בפועל, הסיבה שאני אומר שהיא לא רציונלית היא שהצגת את הרציונל מאחורי הדיעה שלך מספר פעמים והוא פשוט פגום - הסברתי בפירוט גם למה.
התייחסותי האחרונה לנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 14:01 
יובל כתב:
לגבי ליובין, אני לא מבין איך עדיין אפשר לסנגר עליו אחרי שלוש שנים של כישלון אחרי כישלון.
לפני שנתיים בנה קבוצה בגלבוע בהמון כסף (הקבוצה היחידה חוץ ממכבי שהלכה על החוק הרוסי עם חמישה זרים) ונכשל טוטאלית כשלא עלה לבית העליון של 1-6 ועף אחר כך בסוויפ בפלייאוף, למרות שהיו לו זרים כמו ג'מאר סמית' וראקים סאנדרס שהם שחקני יורוליג, מיטשל וואט שרואים כבר עונה שנייה רצוף שהוא בטופ של הליגה, קני הייז שהוא אחלה שחקן, ועוד לא מעט זרים יקרים עם רזומה, ישראלים בכירים כמו יבזורי ויניב גרין שמסביבם עמית שמחון, טישמן, בית-יוסף שקיבל צ'אנס אחרי שהיה אחד הישראלים הבכירים בלאומית עונה קודם.
לפני שנה גם היה כישלון מוחלט בחולון למרות תקציב גבוה וזרים בהרבה כסף, די.ג'יי קנדי שהוא שחקן ברמת יורוליג לכל דבר, סקוטי ריינולדס שהוא שחקן טופ-יורוקאפ, אסברי, לפני זה גודס ועוד כמה זרים שעברו שם בלא מעט כסף. הקבוצה דשדשה כל העונה ובסוף כשהוא פוטר היא גם נראתה קצת יותר טוב תחת העוזר שלו אלעד חסין (שגם הוא לא איזה גאון כדורסל ולא ראיתי ממנו שום דבר מיוחד עד עכשיו).
וגם העונה איזה תירוץ יש לו להיות שני ניצחונות מכל שאר הליגה, שהייתה חלשה מאוד לפחות בסיבוב הראשון, כולל גלבוע שנפצע להם ישראלי משמעותי מאוד בתחילת העונה וכולל נהריה שנפצעו להם שני זרים?
ללא ספק המאמן הכי חלש בליגה (אולי חוץ מברק פלג שבשבילו זו רק עונה ראשונה). אי אפשר להזכיר בכלל חוסר לניסיון, הוא מאמן בליגת העל חמש עונות כבר כשבערך לחצי מהמאמנים בליגה יש ניסיון של בערך חצי עונה בליגת העל.

כל מילה. וואט אצלו היה נראה זר בינוני במקרה הטוב, וברגע שעזב אותו אנחנו רואים באיזה תותח מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 16:15 
פז, התייחסת לחלק ממה שאני אומר כדי לייחס את זה לכל הלוגיקה שלי (איכשהו היסקת מדברי שאני חושב שמספיק שתיהיה לנו קבוצה למקום לפני אחרון למרות שאני שוב ושוב אומר שהדבר הכי חשוב לי הוא להמשיך ולראות התקדמות).

יובל, לטעמי, הגישה התבוסתנית היא דוקא שלך, לפי מה שאתה אומר, אם לא נתחזק אין לנו שום סיכוי (?!?).
אם ככה, כל עוד לא מביאים חיזוק למה שנשחק בכלל? (וכן אני יודע שהמסקנה הזאת מופרחת לחלוטין מדברייך, זה פשוט רמת המסקנות שאתם מסיקים מדברי).

אני מאוד בעד לחזק את הקבוצה, אני מאוד בעד להתמודד בכל שנה (בדגש על הבכל שנה) על כל תואר אפשרי.
יחד עם זאת אני מאוד בעד שפיות תקציבית, בטווח הרחוק זה לא ירשים אותי אם עשינו שנה שנתיים יפות ולאחריהן נגמור כמו מכבי נתניה שירדו ליגה בגלל בעיות תקציב, כמו גליל גלבוע שלקחו פה אליפות לא כל כך מזמן והיום אחת הקבוצות החלשות בליגה. גם אשדוד דוגמא טובה לזה , לפני שנתיים קבוצה חזקה והיום בושה, מישהו זוכר שאשקלון לפני כמה שנים נחשבה פה לקבוצה חזקה? נהריה משתקמת עכשיו אחרי שכמעט התרסקו לחלוטין, אפילו הרצליה וחולון שלהן יש יחסית "גב" מתקשות ולדעתי גם נס ציונה תגמור ככה אם ימשיכו בכיוון הנוכחי שלהם.

בסופו של דבר, כל אפשרות לחיזוק צריכה להישקל "עלות" מול "תועלת" , שזה מאוד קשה לצפות מה תיהיה התועלת אבל צריכים להיות פה זהירים.
להגיד שיש לנו כסף לחיזוק זה לא אתם ולא אני יודעים את זה כרגע, אם כבר, שמענו לפני שבוע וחצי מקטש שלא הבנו את ג'וליאן רייט בגלל שהוא היה לנו יקר מידי.
אז להגיד פה אחרי משחק טוב שלו שזה חבל ש"לא התאמצנו יותר להביא אותו" , מה זה אומר? שהיינו צריכים להשקיע יותר ממה שתוכנן במקור על חיזוק בשביל זה? ומאיפה יבוא ה"יותר" הזה?
אגב, נניח ויש לנו כסף פנוי לחיזוק, האם יותר נכון לנצל אותו עכשיו או אולי לשמור אותו עוד חודש חודשיים למקרה של פציעה? עוד שיקול שצריך לקחת.

לפני שנתיים היינו במצב של must אחרת היינו מתדרדרים ואולי אפילו יורדים ליגה, ואז הבאנו את רנדל וגודס וזאת היתה החלטה no brainier מכיוון שירידת ליגה היתה יכולה להיות הרסנית.

לפני שנה במקרה החלפת קאונסיל, וגם השנה במקרה החלפת מיימון, הטענה שלי היא שהחיזוקים שיבואו כמה שטובים שיהיו לא ישנו מהותית את גורלנו ועל כן לא שווה להשקיע יותר ממה שתכננו.
ההבדל אגב לדעתי בין שני המקרים, ששנה שעברה סביר להניח שבמחירים של קאונסיל (אולי אפילו בחינם) היינו מוצאים מישהו יותר טוב אבל המאמן לא ממש רצה (שזאת זכותו רק שלא יתפלא אם לא מחדשים לו חוזה). השנה, החלפת מיימון "פחות קריטית" ובשבלב זה לדעתי אין הצדקה להשקיע כספים מעל התוכניות שלנו בהחלפתו.

יובל, אני מצטער, אבל אני פשוט לא קונה את זה שם נשאר עם מיימון אנחנו קבוצה עלובה עם סיכויים זניחים לעשות דברים יפים השנה, ואם רק נחליף אותו פתאום נהיה קבוצה חזקה שתרוץ על הכל.
אם כבר, לדעתי הבעיה היותר חמורה שלנו (כמו רוב קבוצות הליגה אגב) היא הישראלים, אין לנו שום מרווח לפציעה של אחד משלושת השחקנים הישראלים המובילים שלנו (וראינו את זה כשמתן היה פצוע זאת היתה התקופה הכי חלשה שלנו בעונה הזאת עד עתה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 16:22 
אם אני לא טועה, מבחינה כלכלית גם ככל שאנחנו מתקדמים בעונה ככה יהיה אפשר להביא זר בעלויות יותר גבוהות
אם הפער הוא 50 אלף דולר לעונה בין זר X ובין מיימון, אז חודשיים לסוף העונה זה יהיה בערך 10, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2015, 17:15 
Noam כתב:
אם אני לא טועה, מבחינה כלכלית גם ככל שאנחנו מתקדמים בעונה ככה יהיה אפשר להביא זר בעלויות יותר גבוהות
אם הפער הוא 50 אלף דולר לעונה בין זר X ובין מיימון, אז חודשיים לסוף העונה זה יהיה בערך 10, לא?

בעיקרון זה נכון, אבל מועד הרישום האחרון הוא באמצע מרץ ובכל מקרה זה קצת מאוחר לטעמי. האידיאלי לדעתי זה להביא שחקן איפשהו בתחילת-אמצע פברואר שיש לו זמן להשתלב וגם לתרום למיקום הסופי שלך בליגה לפני הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
פז, התייחסת לחלק ממה שאני אומר כדי לייחס את זה לכל הלוגיקה שלי (איכשהו היסקת מדברי שאני חושב שמספיק שתיהיה לנו קבוצה למקום לפני אחרון למרות שאני שוב ושוב אומר שהדבר הכי חשוב לי הוא להמשיך ולראות התקדמות).

יובל, לטעמי, הגישה התבוסתנית היא דוקא שלך, לפי מה שאתה אומר, אם לא נתחזק אין לנו שום סיכוי (?!?).
אם ככה, כל עוד לא מביאים חיזוק למה שנשחק בכלל? (וכן אני יודע שהמסקנה הזאת מופרחת לחלוטין מדברייך, זה פשוט רמת המסקנות שאתם מסיקים מדברי).

אני מאוד בעד לחזק את הקבוצה, אני מאוד בעד להתמודד בכל שנה (בדגש על הבכל שנה) על כל תואר אפשרי.
יחד עם זאת אני מאוד בעד שפיות תקציבית, בטווח הרחוק זה לא ירשים אותי אם עשינו שנה שנתיים יפות ולאחריהן נגמור כמו מכבי נתניה שירדו ליגה בגלל בעיות תקציב, כמו גליל גלבוע שלקחו פה אליפות לא כל כך מזמן והיום אחת הקבוצות החלשות בליגה. גם אשדוד דוגמא טובה לזה , לפני שנתיים קבוצה חזקה והיום בושה, מישהו זוכר שאשקלון לפני כמה שנים נחשבה פה לקבוצה חזקה? נהריה משתקמת עכשיו אחרי שכמעט התרסקו לחלוטין, אפילו הרצליה וחולון שלהן יש יחסית "גב" מתקשות ולדעתי גם נס ציונה תגמור ככה אם ימשיכו בכיוון הנוכחי שלהם.

בסופו של דבר, כל אפשרות לחיזוק צריכה להישקל "עלות" מול "תועלת" , שזה מאוד קשה לצפות מה תיהיה התועלת אבל צריכים להיות פה זהירים.
להגיד שיש לנו כסף לחיזוק זה לא אתם ולא אני יודעים את זה כרגע, אם כבר, שמענו לפני שבוע וחצי מקטש שלא הבנו את ג'וליאן רייט בגלל שהוא היה לנו יקר מידי.
אז להגיד פה אחרי משחק טוב שלו שזה חבל ש"לא התאמצנו יותר להביא אותו" , מה זה אומר? שהיינו צריכים להשקיע יותר ממה שתוכנן במקור על חיזוק בשביל זה? ומאיפה יבוא ה"יותר" הזה?
אגב, נניח ויש לנו כסף פנוי לחיזוק, האם יותר נכון לנצל אותו עכשיו או אולי לשמור אותו עוד חודש חודשיים למקרה של פציעה? עוד שיקול שצריך לקחת.

לפני שנתיים היינו במצב של must אחרת היינו מתדרדרים ואולי אפילו יורדים ליגה, ואז הבאנו את רנדל וגודס וזאת היתה החלטה no brainier מכיוון שירידת ליגה היתה יכולה להיות הרסנית.

לפני שנה במקרה החלפת קאונסיל, וגם השנה במקרה החלפת מיימון, הטענה שלי היא שהחיזוקים שיבואו כמה שטובים שיהיו לא ישנו מהותית את גורלנו ועל כן לא שווה להשקיע יותר ממה שתכננו.
ההבדל אגב לדעתי בין שני המקרים, ששנה שעברה סביר להניח שבמחירים של קאונסיל (אולי אפילו בחינם) היינו מוצאים מישהו יותר טוב אבל המאמן לא ממש רצה (שזאת זכותו רק שלא יתפלא אם לא מחדשים לו חוזה). השנה, החלפת מיימון "פחות קריטית" ובשבלב זה לדעתי אין הצדקה להשקיע כספים מעל התוכניות שלנו בהחלפתו.

יובל, אני מצטער, אבל אני פשוט לא קונה את זה שם נשאר עם מיימון אנחנו קבוצה עלובה עם סיכויים זניחים לעשות דברים יפים השנה, ואם רק נחליף אותו פתאום נהיה קבוצה חזקה שתרוץ על הכל.
אם כבר, לדעתי הבעיה היותר חמורה שלנו (כמו רוב קבוצות הליגה אגב) היא הישראלים, אין לנו שום מרווח לפציעה של אחד משלושת השחקנים הישראלים המובילים שלנו (וראינו את זה כשמתן היה פצוע זאת היתה התקופה הכי חלשה שלנו בעונה הזאת עד עתה).

קבוצה עלובה? מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה?
אחר כך עוד תבכה שלא מתייחסים אלייך ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2015, 12:46 
יובל כתב:
בסיטואציה הנוכחית, כשאנחנו מקבלים תרומה בפועל משלושה זרים (ולא משנות הסיבות כרגע), הסיכוי שלנו לצבור מספיק ניצחונות עד סוף העונה הסדירה כדי להציב את עצמנו בעמדה נוחה לפלייאוף, לעבור שתי סדרות פלייאוף, כשקבוצות מסביבנו מתחזקות וחלקן תמשכנה להתחזק, ואז להתמודד בשני משחקים מול מכבי, הוא מאוד זניח .

התייחסתי למשפט הזה, זה המשפט הבסיסי שאני לא מסכים איתו, אני פשוט לא קונה את זה שההבדל בין המאוד זניח הזה לבין סיכוי סביר או טוב זה ההחלפה של מיימון כן או לא.

את ה"קפיצה" מזה ל"קבוצה עלובה" עשיתי בדומה לקפיצת המדרגה שאתם עושים מדברי כדי להציג את זה כאילו אני לא רוצה קבוצה תחרותית בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 00:15 
שלומי הרוש כנראה מאריך את החוזה שלו בחולון ב3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 20:28 
ג'וליאן רייט גדול גדול גדול.
איתו היה לנו צ'אנס לאליפות ואני לא מגזים. מעבר לכך שהוא שחקן מצוין, נדיר למצוא מישהו שיכול להשלים את גייטס בצורה כל כך טובה.

אגב, דרון וושינגטון פח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
שחקן פסיכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 03:26 
יובל כתב:
הזרתותח הזה בשש קבוצות מחוץ לארה"ב החזיק בכל אחת בממוצע שבועיים בערך... כישרון NBA אבל אישיות מאוד מאוד בעייתית.

שומר על הסטטיסטיקה, טרנס וויליאמס (Terrence Williams) משוחרר לפני שנירשם אפילו למשחק אחד - לא מתאים לצביקה.

על פי דובי פיק יש לו חוזה נו-קאט של 68 אלף דולר, מענין כמה יעלה להם ההימור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 23:35 
על פי דובי פיק, ירושלים במו"מ עם אסטודיאנטס כדי להביא את דיימון סימפסון ששיחק בשנה שעברה בנס-ציונה (17 נק' ו-8
ריבאונד).

במידה שיבוא, משדרג להם משמעותית את הקו הקידמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: