תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עזרה במציאת "פגמים" במפלגת יש עתיד
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 10:21 
יש לנו במשפחה ויכוח די סוער לאחרונה. גיסי פעיל של "יש עתיד", שולח לנו באופן מיסיונרי קישורים לכתבות (מדה מרקר ומגלובס בעיקר) על כל ההצלחות וההישגים של מפלגת יש עתיד בשנתיים האחרונות. אני מקבל את זה שיש הישגים מסויימים של המפלגה, אבל טוען בפניו שיש גם לא מעט כשלונות (והצלחות פופוליסטיות בעיקר של יו"ר המפלגה) . האם למישהו יש מספר קישורים לכתבות אשר "מנגחות" את יש עתיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 10:38 
כמו כן האם יש או הייתה איזושהי חקירה נגד אחד מאנשי יש עתיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עזרה במציאת
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
אתה טוען טענות ואינך יכול לבסס אותן? אולי קודם תמצא את הביסוסים ואז תטען את הטענות? זה נכון לגבי כל דיון באשר הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 12:04 
דווקא יש לי טענות והן מבוססות על פי מה שצרכתי מהתיקשורת בשנתיים האחרונות. הבעיה שלא הצלחתי למצוא סימוכין לכך בכתבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 12:11 
אם אתה איש שמאל, המשאלה הכי גדולה שלך בבחירות הקרובות צריכה להיות שיש עתיד תקבל כמה שיותר מנדטים.
אם יש משהו שינצח את הבחירות האלה, זה לא המנדטים שמפלגת העבודה תקבל, אלא הקולות שיזלגו מהימין למרכז.
אפילו בתרחיש קיצון שכל ה-11 מנדטים שיש ליש עתיד בסקרים יעברו כולם לעבודה - זה עדיין לא יספיק להם בשביל להרכיב ממשלה, כי לגוש הימין יהיו יותר קולות. רק מעבר קולות בין הגושים יכריע את הבחירות לטובת השמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עזרה במציאת "פגמים" במפלגת יש עתיד
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
1. ברית האחים שבגללה בנט קיבל כמעט את כל מה שדרש, ובפרט את ראשות ועדת הכספים שם קורות השחיתויות הכי גדולות. אי אפשר לברבר על איפה הכסף וניסינו לעשות ככה וככה ובאותו הזמן לתת למתנחלים את הגישה לברז של הכספים.
וזה בלי לדבר על המונופול על הדת שבנט קיבל שמסרס כל שינוי שמנסים להעביר, בפרט את ברית הזוגיות שלפיד עצמו הצביע נגדה.
2. הגביה החלקית (בלשון המעטה) של הרווחים הכלואים. הוא לקח לחברות הגדולות 30 מיליון והשאיר להן 300.
בכלל, ההתקפלות המביכה שלו בפני הטייקונים והחברים של נוני היא מוטיב מרכזי בשנתיים האחרונות. אינטל, אסם, תשובה - כולם קיבלו יד חופשית להמשיך ולעשות מה שבא להם, כלומר לעשוק את הציבור. אנחנו משלמים 30 ו 40 אחוז מס, אינטל משלמים כלום בגדול רק כדי שלא יברחו למקום אחר. בדיחה.
3. ההתנהלות הדיקטטורית והמגלומנית שלו, בולט במיוחד המקרה עם עדי קול שכל מה שהיא עשתה זה להימנע בהצבעה אחת מתוך מספר הצעות על חוקי המשילות ו"שברה" את המשמעת הקואליציונית. הוא השעה אותה לשלושה חודשים, אילץ אותה להתנצל ודי גמר לה את הקריירה הפוליטית (היא פרשה מהחיים הפוליטיים ולא תהיה בכנסת הבאה). התנהגות סג"מית של מישהו שקיבל יותר מדי כוח מבלי שיש לו מושג מה עושים איתו.

זרוק גם את כל אי הדיוקים שלן בפוסטים בפייסבוק שהוא קיבל עליהם על הראש עד שהפסיק לכתוב שם בשלב מסוים. כנסו לקבוצה "יאיר כנראה שכן צריך תעודת בגרות" בשביל כל הדוגמאות

אה, ותגיד לו או לכל השאר שכחלון זה אותו דבר. אם באמת רוצים לעשות שינוי עדיף להצביע למפלגה שיכולה להחליף את השלטון ולא תיתן גב לביבי להמשיך להרוס את המדינה, ולמפלגה שהחברים בה לא מתמנים לפי הגחמות של ראש המפלגה שמי יודע למי הוא קשור ועל האינטרסים של מי הוא שומר (אהמ נוני, אהמ תשובה).

עריכה - מסכים בגדול עם אע"ב. כל עוד זה לא ביבי או בנט זה מגדיל את האפשרות למהפך בשלטון. זה עדיין לא מוריד מהאחריות של לפיד למה שקרה כאן בשנתיים האחרונות ולנסיונות הדוחים שלו להתנער מהאחריות הזו.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 10 ינואר 2015, 12:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
אע"ב צודק.
אבל לעניין - העלאת המע"מ, פארסת חוק הגיוס, חוק מע"מ 0 המביך עוד יותר, מיליון הרפורמות שהוכרזו במשרד החינוך ולא יצא מהן כמעט כלום, תמיכה בחוק ההסתננות, שתיקה מול השחיתויות של הבית היהודי וליברמן (שפתאום עכשיו בתעמולה לפיד יוצא נגדן). עצם זה שזאת מפלגה של איש אחד זאת כבר בדיחה בעיניי, יותר גרוע ממועצת החכמים של ש"ס.

יש גם דברים שעשו טוב כמובן. לא הכל שחור. אבל לא חסר כאמור גם רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
yeho11 כתב:
כמו כן האם יש או הייתה איזושהי חקירה נגד אחד מאנשי יש עתיד?

אם אני לא טועה, בועז טופורובסקי, הח"כ\ג'יגולו, נחקר בנוגע לפרשת השחיתות האחרונה שנחשפה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אם אתה איש שמאל, המשאלה הכי גדולה שלך בבחירות הקרובות צריכה להיות שיש עתיד תקבל כמה שיותר מנדטים.
אם יש משהו שינצח את הבחירות האלה, זה לא המנדטים שמפלגת העבודה תקבל, אלא הקולות שיזלגו מהימין למרכז.
אפילו בתרחיש קיצון שכל ה-11 מנדטים שיש ליש עתיד בסקרים יעברו כולם לעבודה - זה עדיין לא יספיק להם בשביל להרכיב ממשלה, כי לגוש הימין יהיו יותר קולות. רק מעבר קולות בין הגושים יכריע את הבחירות לטובת השמאל.

:ROSE:
וזו הסיבה העיקרית שעדיין לא החלטתי במי אתמוך אלא רק במי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 14:59 
http://www.haaretz.co.il/news/politi/1.2346135
התנגדו לברית הזוגיות בין בני אותו מין
העיקר הוא יוצא על בנט שהוא חשוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
מסתבר שעופר שלח עמד יחד עם ניצן הורוביץ בראש שדולת הלהט"ב בכנסת. איך הוא הצביע על החוק הזה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 15:18 
לא שאני מליץ יושר שלהם, אבל לדעתי הם התנגדו לאחת ובו זמנית קידמו אחת אחרת משלהם. אני לא יודע מה ההבדלים בין השתיים ולמה אחת עדיפה על השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון. הם ניסו לכתוב הצעת חוק שנותנת אפשרות לכל פסולי החיתון בלי הפרדה.
מצד שני עברה חצי שנה מאז הפלת ההצעה ההיא ועד הפלת הממשלה ולא זכור לי שהצעת החוק שלהם עלתה להצבעה בזמן ההוא.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 15:57 
kobster כתב:
1. ברית האחים שבגללה בנט קיבל כמעט את כל מה שדרש, ובפרט את ראשות ועדת הכספים שם קורות השחיתויות הכי גדולות. אי אפשר לברבר על איפה הכסף וניסינו לעשות ככה וככה ובאותו הזמן לתת למתנחלים את הגישה לברז של הכספים.
וזה בלי לדבר על המונופול על הדת שבנט קיבל שמסרס כל שינוי שמנסים להעביר, בפרט את ברית הזוגיות שלפיד עצמו הצביע נגדה.
2. הגביה החלקית (בלשון המעטה) של הרווחים הכלואים. הוא לקח לחברות הגדולות 30 מיליון והשאיר להן 300.
בכלל, ההתקפלות המביכה שלו בפני הטייקונים והחברים של נוני היא מוטיב מרכזי בשנתיים האחרונות. אינטל, אסם, תשובה - כולם קיבלו יד חופשית להמשיך ולעשות מה שבא להם, כלומר לעשוק את הציבור. אנחנו משלמים 30 ו 40 אחוז מס, אינטל משלמים כלום בגדול רק כדי שלא יברחו למקום אחר. בדיחה.
3. ההתנהלות הדיקטטורית והמגלומנית שלו, בולט במיוחד המקרה עם עדי קול שכל מה שהיא עשתה זה להימנע בהצבעה אחת מתוך מספר הצעות על חוקי המשילות ו"שברה" את המשמעת הקואליציונית. הוא השעה אותה לשלושה חודשים, אילץ אותה להתנצל ודי גמר לה את הקריירה הפוליטית (היא פרשה מהחיים הפוליטיים ולא תהיה בכנסת הבאה). התנהגות סג"מית של מישהו שקיבל יותר מדי כוח מבלי שיש לו מושג מה עושים איתו.

זרוק גם את כל אי הדיוקים שלן בפוסטים בפייסבוק שהוא קיבל עליהם על הראש עד שהפסיק לכתוב שם בשלב מסוים. כנסו לקבוצה "יאיר כנראה שכן צריך תעודת בגרות" בשביל כל הדוגמאות

אה, ותגיד לו או לכל השאר שכחלון זה אותו דבר. אם באמת רוצים לעשות שינוי עדיף להצביע למפלגה שיכולה להחליף את השלטון ולא תיתן גב לביבי להמשיך להרוס את המדינה, ולמפלגה שהחברים בה לא מתמנים לפי הגחמות של ראש המפלגה שמי יודע למי הוא קשור ועל האינטרסים של מי הוא שומר (אהמ נוני, אהמ תשובה).

עריכה - מסכים בגדול עם אע"ב. כל עוד זה לא ביבי או בנט זה מגדיל את האפשרות למהפך בשלטון. זה עדיין לא מוריד מהאחריות של לפיד למה שקרה כאן בשנתיים האחרונות ולנסיונות הדוחים שלו להתנער מהאחריות הזו.

למה להגיד שכחלון זה אותו דבר? שואל ברצינות. כחלון היה שר בממשלה, כמו שאף אחד אחר ביש עתיד לא היה. בנוסף, אני חושב שגלנט מכל הבטחוניסטים בסביבה זה הבנאדם הכי מתאים להיות שר בטחון בממשלה. מדובר באדם מבריק, ושונה בתכלית מכל מה שיש כאן מסביב (במיוחד ממופז ויעלון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
yeho11 כתב:
אני מקבל את זה שיש הישגים מסויימים של המפלגה

פה הטעות שלך.

מי שפאקינג עדיין צריך הסברים למה יש עתיד זה אסון, לא ראוי להצביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה אצלך הכל שחור ואתה לא מקבל את חוקי המשחק.

יש עתיד הם המפלגה הטובה ביותר שהייתה זה שנים בממשלה ביחס להצהרותיה.
את יכול לא להסכים איתם. אבל אני בטוח למשל שאתה מסכים איתם יותר מאשר עם חברי תקומה. לכן אמירות שלך הן פופוליסטיות וריקות מכל אמירה אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
פידל, אתה צודק. יש מצב שכחלון אפילו יותר גרוע. לפיד התחיל מאפס והצהיר הצהרות שברובן הוא לא עמד.
כחלון בונה את הקמפיין שלו על ההישגים שלו כשר ומתמקד בנושא החברתי, רק שלצערו ההיסטוריה שלו כשר חברתי (רווחה) עומדת לרעתו : http://megafon-news.co.il/asys/archives/94735
זה שהוא מזרחי ומגבעת אולגה ומתנהג בצניעות והוא יישם כשר התקשורת המלצות שהביא קודמו בתפקיד זה אחלה, אבל אני מאמין שיש מספיק מפלגות שאם ירצו להזכיר לו את ההצבעות האלו הן יעשו את זה.
לגבי גלנט, אני האחרון שיערער על מה שכתבת. היתה לי הזכות לשרת תחתיו בעופרת יצוקה (מת"פ דרום במבצע היה המפקד הישיר שלי) והוא אכן מוח בטחוני מבריק ואחת הסיבות להישגים אז לעומת חוסר ההכרעה בעמוד ענן וצוק איתן.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 10 ינואר 2015, 19:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

את יכול לא להסכים איתם. אבל אני בטוח למשל שאתה מסכים איתם יותר מאשר עם חברי תקומה. לכן אמירות שלך הן פופוליסטיות וריקות מכל אמירה אמיתית.

תקומה, בניגוד ליש עתיד, עשו בדיוק את מה שהם אמרו למצביעים שלהם שהם הולכים לעשות.
נחש מי עזר להם לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

כמו שדני עמוס השוער הטוב ביותר שהיה לנו שנים.
עם הדיעות שלהם? אני מסכים הרבה יותר, עם מה שהם עשו? עם מי שהם? אני מעדיף את בל"ד.

בכל מקרה,
להפוך את זה לדיון, או לדבר על דיעות, חוטא למטרה,
מה שקורה ביש עתיד זה פאקינג עובדה אחת ענקית, מהרגע שהיא קמה, לאורך כל קיומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לגבי גלנט, אני האחרון שיערער על מה שכתבת. היתה לי הזכות לשרת תחתיו בעופרת יצוקה (מת"פ דרום במבצע היה המפקד הישיר שלי) והוא אכן מוח בטחוני מבריק ואחת הסיבות להישגים אז לעומת חוסר ההכרעה בעמוד ענן וצוק איתן.

ים של הישגים.
ואכן המוח המבריק עשה המון דברים שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אם "יש עתיד" תקבל יותר מנדטים ממה שחוזים לה כרגע הסקרים - הם יגיעו ממפלגת העבודה שתקבל פחות ממה שחוזים לה הסקרים.
העבודה, התנועה, יש עתיד ומרצ קיבלו בבחירות האחרונות ביחד 40 מנדטים.
ברוב רובם של הסקרים נשאר המספר הזה בדיוק ורק החלוקה הפנימית השתנתה: העבודה עלתה על חשבון יש עתיד.
כלומר: בינתיים אין שום מעבר קולות בין גוש לגוש ולא נראית סיבה שיהיה כזה בחודשיים הקרובים.
לכן לא יהיה מהפך בבחירות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:

ים של הישגים.
ואכן המוח המבריק עשה המון דברים שונה.

צבאית ? ביי פאר יותר מהמבצעים שבאו אחריו.
אבל אני יכול להבין שהדברים נראים אחרת מאחורי המקלדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
וואו, איך הכנסת לי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
גלנט מוכר בזכות שני דברים: העובדה שניקיון כפיים אינו נר לרגליו ("נעשו טעויות" וכו') והעובדה שהוא מפקד צבאי מצוין.
אני מניח שאין ויכוח על כך שהיעדר ניקיון כפיים הוא בעיה מרהיבה בחומרתה עבור מחוקק.
מה שנשגב מבינתי זה למה שמישהו יחשוב שאדם שעשה קריירה שלמה מיכולתו לקבל פקודות ולבצען על הצד הטוב ביותר ראוי להיות בפרלמנט, שהרי זה בדיוק ההיפך ממה שצריך בשביל להיות פרלמנטר ראוי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 18:13 
סלע, תבדוק את המספרים שלך. כרגע יש ללפיד , עבודה, לבני ומרצ - 46 מנדטים ולא 40.
כל מחשבות המהפך מבוססות על הזיות שדרעי שמאלן, ליברמן אוהב ערבים, ו כחלון שונא את ביבי .
קובסטר, מאיפה הטענה ההזויה שאלי סוויסה הגה את הרפורמה הסלולר וכחלון רק יישם? תן איזה סימוכין. אגב , כל הטענה של כחלון היא שהוא לא גאון גדול, רק ביצועיסט. לגבי הרקורד החברתי שלו, יש לו את אלוף במפלגה. קשה להתחרות בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
קובסטר, מאיפה הטענה ההזויה שאלי סוויסה הגה את הרפורמה הסלולר וכחלון רק יישם? תן איזה סימוכין.
אם הטענה היתה על אלי סוויסה היא באמת היתה הזויה, אבל מדובר באריאל אטיאס. תכתוב בגוגל משהו כמו "אטיאס כחלון רפורמה" ותמצא הרבה עובדות וטענות בנושא לכאן ולכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
הוטו שהוא נתן על מגש לבנט בנושא דת המדינה.
יעקב פרי קיבל עמלה יפה מבנק טפחות בעת כהונתו כשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 19:13 
אשכול פתטי. מפלגה שהיא פגם אחד גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אם "יש עתיד" תקבל יותר מנדטים ממה שחוזים לה כרגע הסקרים - הם יגיעו ממפלגת העבודה שתקבל פחות ממה שחוזים לה הסקרים.
העבודה, התנועה, יש עתיד ומרצ קיבלו בבחירות האחרונות ביחד 40 מנדטים.
ברוב רובם של הסקרים נשאר המספר הזה בדיוק ורק החלוקה הפנימית השתנתה: העבודה עלתה על חשבון יש עתיד.
כלומר: בינתיים אין שום מעבר קולות בין גוש לגוש ולא נראית סיבה שיהיה כזה בחודשיים הקרובים.
לכן לא יהיה מהפך בבחירות האלה.

46 (לפיד 19, עבודה 15, לבני 6, מרצ 6)
הספירה של הגושים בבחירות האלה משתנה כי די ברור שלפיד לא ימליץ על ביבי.
לפי כל הסקרים העבודה,לפיד,מרצ והערביות שוות באזור ה 50-52. אם לכחלון יהיה שכל אז אפשר להגיע לגוש חוסם בתור מטרה ראשונה ומשם לקואליציה בהתאם לכמות המנדטים של המפלגות האחרות.

יורם כתב:
20 כתב:
קובסטר, מאיפה הטענה ההזויה שאלי סוויסה הגה את הרפורמה הסלולר וכחלון רק יישם? תן איזה סימוכין.
אם הטענה היתה על אלי סוויסה היא באמת היתה הזויה, אבל מדובר באריאל אטיאס. תכתוב בגוגל משהו כמו "אטיאס כחלון רפורמה" ותמצא הרבה עובדות וטענות בנושא לכאן ולכאן.

זה אכן היה על אטיאס שהיה קודמו של כחלון במשרד התקשורת. לא יודע מי זה אלי סוויסה...

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 10 ינואר 2015, 19:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2015, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
סלע, תבדוק את המספרים שלך. כרגע יש ללפיד , עבודה, לבני ומרצ - 46 מנדטים ולא 40.

זכרוני כבר בוגד בי.
אם כך, המצב עוד הרבה יותר גרוע ממה שכתבתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: