אוגוסטוס היל כתב:
או שאתם משקרים לעצמכם או שאין לכם מושג.
שי אובטבול הוא נזק נוראי ב 9 מ 10 משחקים ושחקן בינוני במשחק הנוסף.
הנזק שלו הוא לא רק בפעולות הגרועות שלו אלא בעובדה שהוא משפיע לרעה על השחקנים האחרים.
אי אפשר להתווכח על זה שהוא לא תורם מקצועית, חלק יגידו שאפילו ההיפך. לא מתווכח.
אי אפשר להתווכח על זה שהוא יושב על חוזה שמן שלא מגיע לו ומסנדל אותנו. בהקשר הזה רק חשוב לזכור שמי שהחתים אותו על החוזה הזה היה טביב, והוא האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא לא מחושב בענייני חוזים או שהזיז לו בזמנו אם איזה חבר של שי יבוא לעשות לו בלגאן. כמו שאני לא כועס על כלומניקים בעבודה כי הם לא העסיקו את עצמם אני לא יכול לצפות משחקן שיבוא ויבקש סליחה, יגיד אני לא מתאים ויחזיר את החוזה.
הלוואי שזה ששי, או כל אחד אחר לצורך העניין, לא היה משחק היה הופך את הפועל לקבוצת כדורגל. בתאכלס זה לא המצב ורואים את זה ממשחק למשחק.
אולי זה בגלל שאם מפילים את התיק על שחקן אז פסיכולוגית אפשר לפתור את הבעיה בקלות ברגע שהוא לא משחק.
אולי לאנשים נמאס פה כבר לשמוע על דברים שאין להם שליטה עליהם והם בטוחים שאם רק נביא בלם או שוער או את עטר או אני לא יודע מי או שזה לא ישחק או שההוא כן ישחק פתאום הפועל תהיה קבוצה.
אז מה יהיה אם נביא את עטר ? 1-3 לא נסיים. גביע לא ניקח. מקסימום לא נרד ליגה או נסיים מקום 6 ונרוץ עוד שנה או שנתיים בלי בעלים ועם חובות שרק יגדלו ועוד ערבויות שלא ימומשו ועוד הלוואות להחזיר ולהרחיק רוכשים.
הבעיה שלנו זה רמון ומבנה הבעלות הדפוק הזה עם התורמים שלא תורמים ובעלי המניות בלי המניות, והחבר מביא חבר הזה ששם לנו את אסי דומב מאמן שההישג הכי גדול שלו עד כה היה להוריד את כפר סבא לליגה השלישית ומרוב שהוא לא מנהיג ואף אחד גם ככה לא סופר אותו הוא מפחד לעשות שינויים שדרושים מקצועית בגלל עניינים פרסונליים.