תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 17:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 00:51 
אגב, שאף אחד לא ישלה את עצמו.
במשך שנים שרו את שירי השואה וחוץ מכמה אשכולות בפורום זה לא עשה יותר מדי רעש.
כל הקטע של השריקות בוז (הכוונה בעיקר לכדורגל) התחיל אחרי הדאבל, כשמעגל האוהדים התרחב והעניין נהיה יותר תקשורתי.
כנ"ל, להבדיל, עם השלט "לא מייצגים את ישראל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 03:29 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
מהפכה כתב:
את שירי השואה היה צריך להפסיק קודם כל כי זה מפריע לחלק גדול מהקהל שלנו.
והצליחו לקחת את זה למקום שגם לי זה הפריע

לפי הלוגיקה הזאת, גם השיר על ההתאבדות, גם ״בתאונת מטוס״ ועוד כמה מאוד מפריעים לי (ואני מכיר עוד לא מעט אוהדי הפועל שזה מפריע להם) אז צריך להפסיק אותם...

זאת לא הגישה לטעמי.
מי שיש שיר שמפריע לו, שלא ישיר אותו.
מה שלא חוקי , שהמשטרה תאכוף.
כל השאר זה בולשיט והתנהלות ביזיונית ומגמתית של האיגוד ובתי הדין שלו.

אז אני מבין שזה לא מפריע לך אם חלק מהאוהדים יתחילו לשיר שירי הלל למכבי באירופה, נכון?
הרי אם זה מפריע לאחרים, שלא ישירו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 06:55 
בדיוק , הבנת את הנושא...

משום מה נראה לי שבדוגמא שלך "שריקות הבוז" יאפילו על השיר עצמו.

אבל מי אני (או מי זה כל אחד אחר בקהל) שיגביל מישהו מלעשות כרצונו (במסגרת החוק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
מה שריקות בוז?
חשבתי שאמרת רק שלא ישירו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 08:14 
ארדיטי כתב:
"שמעון מזרחי, תתבגר כבר, אני שונא מכבי תל אביב"

מותר להגיד,שונא מכבי ת״א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 08:58 
red in blood כתב:
מה שריקות בוז?

וואו, אחת ההודעות הקטנוניות ביותר שיצא לי לקרוא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 10:11 
קו ההגנה בו אנחנו נוקטים בבית הדין המשמעתי אינו נכון. עם כל הכבוד לעו"ד שניידר, גם אני עורך-דין, אפילו ותיק, ולי ברור שסוגיית האכיפה הבררנית, שהיא לטעמי הכי חשובה והכי קריטית, אינה מודגשת דיה. בסך הכל צריך להראות ולהשמיע לבית הדין את השירים ואת הקללות המושמעים תדיר גם על ידי אוהדי קבוצות אחרות ("לא מייצגים את ישראל סלים טועמה מחבל"; "הפועל זונה.. הפועל מוצצת לכל השכונה", ועוד ועוד) ונראה את תגובתם. מעולם קבוצה לא הועמדה לדין בגין קללות ושירים (למיטב זכרוני) למעט אנחנו. אם זו לא אכיפה בררנית, לא אדע אכיפה בררנית מהי.
אני לא מסכים עם ראצ'ו שבית הדין זורק אותנו כל המדרגות כל אימת שאנו מעלים את הטיעון הנכון הזה, אגב קביעה שסוגיית האכיפה הסלקטיבית הינה עניין למשקיפים -ולא לבית הדין- לענות בו. לא מקבל את הדברים. בתי המשפט האזרחיים מזכים ("מן הצדק") נאשמים בעבירות פליליות לא פשוטות, כאשר מוכח בפניהם שהאכיפה כנגדם בררנית ובלתי שיוויונית במובהק, וקיימות לכך דוגמאות רבות.
הטענה שמדובר בקומץ ובתופעה שהופכת להיות יותר ויותר זניחה, הגם שהיא נכונה, צריכה להיות מועלית לחילופין בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 12:14 
אבא של קידר כתב:
קו ההגנה בו אנחנו נוקטים בבית הדין המשמעתי אינו נכון. עם כל הכבוד לעו"ד שניידר, גם אני עורך-דין, אפילו ותיק, ולי ברור שסוגיית האכיפה הבררנית, שהיא לטעמי הכי חשובה והכי קריטית, אינה מודגשת דיה. בסך הכל צריך להראות ולהשמיע לבית הדין את השירים ואת הקללות המושמעים תדיר גם על ידי אוהדי קבוצות אחרות ("לא מייצגים את ישראל סלים טועמה מחבל"; "הפועל זונה.. הפועל מוצצת לכל השכונה", ועוד ועוד) ונראה את תגובתם. מעולם קבוצה לא הועמדה לדין בגין קללות ושירים (למיטב זכרוני) למעט אנחנו. אם זו לא אכיפה בררנית, לא אדע אכיפה בררנית מהי.
אני לא מסכים עם ראצ'ו שבית הדין זורק אותנו כל המדרגות כל אימת שאנו מעלים את הטיעון הנכון הזה, אגב קביעה שסוגיית האכיפה הסלקטיבית הינה עניין למשקיפים -ולא לבית הדין- לענות בו. לא מקבל את הדברים. בתי המשפט האזרחיים מזכים ("מן הצדק") נאשמים בעבירות פליליות לא פשוטות, כאשר מוכח בפניהם שהאכיפה כנגדם בררנית ובלתי שיוויונית במובהק, וקיימות לכך דוגמאות רבות.
הטענה שמדובר בקומץ ובתופעה שהופכת להיות יותר ויותר זניחה, הגם שהיא נכונה, צריכה להיות מועלית לחילופין בלבד.

ההבדל העיקרי ביני לבינך הוא שאני הייתי נוכח בדיונים האלה ואתה לא... הצגנו עשרות דוגמאות כולל קלטות, צילומים, סרטונים ואפילו עדויות של אוהדי מכבי שהגיעו להעיד לטובתנו. זה אף פעם לא היה רלוונטי.
ועוד דבר שכנראה לא מבינים פה. בית הדין של האיגוד הוא לא בית משפט והוא לא פועל לפי עקרונות משפטיים אלא לפי התקנון של האיגוד. אפשר להתווכח ולהתפלפל על אינסוף חוקים ועקרונות משפטיים אבל זה חסר תוחלת. עד היום יוצגנו על ידי 5 עורכי דין שונים בבתי הדין ואת הזיכוי היחיד שלנו קיבלנו כשהשתמשנו בעורך דין שמחובר ומקושר באיגוד וזה בכלל לא היה קשור למשפט עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אבא של קידר כתב:

ההבדל העיקרי ביני לבינך הוא שאני הייתי נוכח בדיונים האלה ואתה לא... הצגנו עשרות דוגמאות כולל קלטות, צילומים, סרטונים ואפילו עדויות של אוהדי מכבי שהגיעו להעיד לטובתנו. זה אף פעם לא היה רלוונטי.
ועוד דבר שכנראה לא מבינים פה. בית הדין של האיגוד הוא לא בית משפט והוא לא פועל לפי עקרונות משפטיים אלא לפי התקנון של האיגוד. אפשר להתווכח ולהתפלפל על אינסוף חוקים ועקרונות משפטיים אבל זה חסר תוחלת. עד היום יוצגנו על ידי 5 עורכי דין שונים בבתי הדין ואת הזיכוי היחיד שלנו קיבלנו כשהשתמשנו בעורך דין שמחובר ומקושר באיגוד וזה בכלל לא היה קשור למשפט עצמו.

בא לי להקיא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
מודה שגם אני שר את השיר לפעמים, ובטח שאין לי בעיה שאחרים בקהל שרים אותו, למרות שחייבים להודות שהוא מגעיל.
אבל, וזה אבל גדול, אם ההנהלה מבקשת לא לשיר אותו אני חושב שאנחנו האוהדים צריכים להפסיק. לא בגלל המילים שלו,לא בגלל שזה מפריע למישהו באיגוד אלא פשוט בגלל שזו החלטה של הנהלת קבוצה שאנחנו בחרנו ונתנו לה את המנדט לקבל גם החלטות מסוג כזה.
בקבוצת אוהדים במתכונת שלנו לדעתי מי שצריך לקבוע את הקווים האדומים זו ההנהלה ולא האוהדים, ההנהלה מצידה צריכה,ונותנת,לנו את הפלטפורמה לשטוח התנגדויות.

הטיעונים הדמגוגים של פירוטכניקה->שואה>שמעון תתאבד, הם לא רלוונטים.
עדיף להיות יצירתיים וחכמים (והאולטראס הוכיחו זאת לא פעם) ,מאשר צודקים וטיפשים.

להבדיל,אנחנו כמו ישראל באירופה, כל העולם נגדנו,כולם באו"ם מושחתים ורוצים ברעתנו, ושמים עלינו זכוכית מגדלת על כל טעות, אז אפשר להמשיך להתעקש עם הראש בקיר כמו ליברמן, ואפשר לחשוב ולעשות אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 13:53 
מסכים עם כל מילה של "קיסר88"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 16:29 
פסק הדין במלוא תפארתו: http://www.ibba.one.co.il/General/Docum ... =6&id=5499

שימו לב לחיבור המענין עם ארועי הדרבי כדורגל (!). בכל מקרה- ברור למדי, גם בעקבות מה שכתב כאן ראצ'ו, שברגע שמוגשת תלונה לבית-הדין, היא תהפוך להרשעה, ורק ענין העונש נתון לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 16:52 
אשכרה להלחם בתחנות רוח
לדעתי צריך במקביל לעתירה לבית משפט אזרחי לשיר רמי כהן תתאבד כבר ועוד כל דבר יצירתי שיגחיך את הטמטום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
השאלה האם מותר לשיר "אני שונא מכבי תל אביב". השנאה חסרת הפשר הזאת היא גם סוג של התנהגות בלתי ספורטיבית של אוהדים שמעורר ריב ומדון ביציעים שלא לצורך.
על כן כדאי לכל מקרה לשיר "רמי כהן תתאבד כבר, אני שונא הפועל תל אביב". just in case

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
קשה להיות הטועה, אני יודע.
מה שאמרנו, קרה. אחד לאחד. הצד השני דווקא אמר כל פעם ש"רק זה לא לעשות, וזהו, שום דבר אחר לא יבקשו מכם".

הפסיקו פירו', עברו רק לשיר אחד מסויים, הפסיקו אותו, עברו לשיר אחר. יפסיקו אותו, ימצאו עוד משהו.

את השיר הזה, לא אני, ולא כל מי שאני מכיר ומגיע איתי נפסיק. יש גבול.

נ.ב
נגיד ששמו זין, עדיין הם הצד שצדק, אתם הצד שטעה. תתמודדו עם זה. הטענות שלהם היו נכונות מהרגע הראשון, זה לא משנה מה הם עשו, הן עדייו היו נכונות.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2014, 20:18 
שיר שנכתב לאחר שפרגוס מקאן יצא בקמפיין להוצאת שירים מהיציע של סלטיק...
מדובר בשירים על הסכסוך בין האיריים לבריטים...

If you come from Belfast Town, Derry City, County Down
The Calton, Tullygally, or from Bray
you can come along and see 'Bhoys against Bhigotry'
but don’t you sing 'Boys of the Old Brigade'

Fergus has said no, those tunes will have to go
these Rebel songs no longer can be played
so we’ve made our self’s a pact, to polish up our act
so don’t you sing 'Boys of the Old Brigade'

You can sing of big Jock Brown, against the Famine and the Crown
'The Fields of Athenry' just makes the grade
you can sing 'Glen Daly’s' tone and 'You’ll Never Walk Alone'
but don’t you sing 'Boys of the Old Brigade'

The campaign’s under way, Pete McLean has had a say
a loyalist through and through it has been said
he has made a lot of cash, as he hides his Orange Sash
and he doesn’t know 'Boys of the Old Brigade'

So it’s no more 'Crossmaglen', 'Up the Ra', or 'Fenian Men'
'Sean South of Garryowen' must not be played
'The Broad Black Brimmer' has to go, 'Take it Down' and 'Say Hello'
and don’t you sing 'Boys of the Old Brigade'

So children, Mums and Dads, do not sing 'Where are the Lads'
who stood with me when history was made
and don’t sing old 'Gradh Mo Croidhe' and how you long to see
to see the 'Boys of the Old Brigade'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2014, 01:39 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
red in blood כתב:
מה שריקות בוז?

וואו, אחת ההודעות הקטנוניות ביותר שיצא לי לקרוא...

שניה, מה זה שריקות בוז אם לא לקרוא לאנשים להפסיק לשיר את זה?

גם על שירי השואה שרקו בוז, ואתה באת ואמרת שזו לא גישה מתאימה, ומי שיש שיר שמפריע לו שפשוט לא ישיר.
הלוגיקה הזאת תופסת על הכל.
לפי זה, אם אנשים בקהל שרים שירי הלל למכבי באירופה, אתה צריך לשבת בשקט ולשתוק. לא בוז, לא שיחות, פשוט לקבל את זה.
כי הכלל שקבעת בנושא השירי שואה תקף גם כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2014, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
קבוצת הכדורסל של הפועל תל-אביב לא תעמוד לדין על קריאות קהל אוהדיה לשמעון מזרחי, כך קבע היום (רביעי) היועץ המשפטי לאיגוד הכדורסל.

כזכור, משקיף המשחק בין הפועל ת"א לעירוני נהריה כתב לאחריו דו"ח חמור, בו ציין את הקללות והקריאות הקשות מצד חלק מקהל האוהדים האדום, ביניהן "שמעון מזרחי, תתאבד כבר".

למרות זאת, החליט היועץ המשפטי לאיגוד, עו"ד טל אור, לא להעביר את המקרה לטיפול בית הדין ולהסתפק באזהרה בלבד.

בהחלטתו כתב עו"ד אור: "ייתכן והיה מקום להעמיד לדין משמעתי את הקבוצה, אך יחד עם זאת אני סבור כי היות והמשחק התנהל כשורה וללא אירועים חריגים או אלימים נוספים, היות ומדובר בקריאות שהושמעו בשני מקרים בודדים ובמיוחד ע"י קומץ אוהדי הקבוצה בלבד (להבדיל מרוב אוהדי הקבוצה)" מאחר שמשקיף המשחק הבהיר כי סביר להניח שהקבוצה נקטה בפעולות להפסקת הקריאות הנ"ל וקריאות אלו נפסקו ולא נשמעו יותר, וכן לאור בקשת נציגי הקבוצה לפיה 'תינתן לקבוצה הזדמנות נוספת לטפל בתופעה מול קהל האוהדים מבלי שיוטל עליה קנס משמעתי', הרי שבנסיבות העניין אסתפק הפעם באזהרת הקבוצה מהישנות קריאות דומות בעתיד. על הקבוצה להמשיך ולפעול למגר תופעה מכוערת זו לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2014, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
חייבים לערער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2014, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
הם מ-פ-ח-ד-י-ם!!!

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2014, 18:59 
KingAlpaca כתב:
חייבים לערער.

בלי צחוק.
ולהוציא הודעה שזה לא מיעוט ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2014, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
מי צחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2014, 01:13 
כתבה של רון קופמן של שחיתות באיגוד הכדורסל:

http://bit.ly/1BfHHIa

אחד הקטעים החשובים:

"רו"ח איציק סלובודיאנסקי, שנשכר על ידי האופוזיציה (סיעת "עוז", תשעה חברים) לבדוק את מאזן האיגוד, מצא שהתשלום לייעוץ משפטי חיצוני, של משרד קרמר־שניידר־שפירא, כלל חריגות בסך 1,543,319 שקל בשנים 2014־2012. מדובר בחיוב שכר טרחה על ייעוץ משפטי שהמשרד היה חייב לבצע, באמצעות ההסכם שנחתם איתו בשנת 2000, אך גבה לכאורה גבייה חריגה לכאורה. הנהלת האיגוד מסרבת לתבוע את החזר הכסף מסיבות השמורות עמה."

עבור סכומי אקסטרה כאלה יעשו כל מה שהדון יבקש.  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2014, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
שוב עומדים לדין......
מתוך ספורט5

"זה כבר הפך לשגרה בשבועות האחרונים - הפועל ת"א תעמוד שוב לדין בגלל קריאות "שמעון מזרחי תתאבד כבר". הפעם אוהדי הקבוצה השמיעו את הקריאות במשחקיהם נגד נס ציונה בשמינית גמר הגביע ולאחר מכן, בדרבי נגד מכבי ת"א ברבע הגמר שנערך בנוקיה.

על פי דוח המשקיף, במשחק נגד נס ציונה הושמעו הקריאות "שמעון מזרחי תתאבד כבר" והקבוצה בשלב מסוים ניסתה לפעול נגד הקללות אך ללא תוצאות.

בנוגע לדרבי קיבלנו מידע מפורט יותר בדו"ח. ''הושמעו ביטויי אלימות ע"י קהל אוהדי הקבוצה, רבים מתוך האוהדים ביציע זה ובלשון זו: "שמעון מזרחי תתאבד כבר", וזאת לפחות 4 פעמים לפני תחילת המשחק כאשר הקבוצה לא נקטה בפעולות להפסקת ביטויי האלימות הנ"ל לאור בקשתי", נרשם בדו"ח.

כתוצאה מכך, היועץ המשפטי של איגוד הכדורסל דורש להפעיל את העונש על תנאי שעמד נגד הקבוצה כלומר קנס כספי בסך 50,000 ש"ח, אבל לא יפעיל את עונש הרדיוס.

''מתחילת העונה, בשים לב לכך שבמשחק מיום 24.12.14 הקבוצה ניסתה לנקוט בפעולות להפסקת ביטויי
האלימות אך לא הצליחה בכך, כאשר במשחק מיום 27.12.14 הקבוצה לא נקטה בפעולות להפסקת ביטויי
האלימות הנ"ל, בניגוד להתחייבות נציגיה במסגרת הדיון המשמעתי מיום 18.12.14 אני סבור כי יש לבקש מביה"ד המשמעתי להפעילאת העונש הכספי על תנאי בסך של 50,000 שקלים בלבד, וכן להטיל על הקבוצה עונש על תנאי קנס כספי בסך של 50,000 ש"ח עד לתום עונת 2015/16".

''למען הסר ספק יובהר כי בנסיבות העניין, הח"מ אינו מבקש להפעיל את עונשי הרדיוס התלויים ועומדים כנגד
הקבוצה, וזאת בין היתר במטרה ליתן לקבוצה הזדמנות נוספת לטפל בתופעה המכוערת והאסורה מול אוהדיה'', סיכם עו"ד טל אור."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2014, 16:11 
הקבוצה מנסה לפעול נגד הקללות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2014, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
קיצר הם מחכים שנעבור לאולם החדש, ואז יתחילו עם סדרת הרדיוסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2014, 17:00 
beny כתב:
כתבה של רון קופמן של שחיתות באיגוד הכדורסל:

http://bit.ly/1BfHHIa

אחד הקטעים החשובים:

"רו"ח איציק סלובודיאנסקי, שנשכר על ידי האופוזיציה (סיעת "עוז", תשעה חברים) לבדוק את מאזן האיגוד, מצא שהתשלום לייעוץ משפטי חיצוני, של משרד קרמר־שניידר־שפירא, כלל חריגות בסך 1,543,319 שקל בשנים 2014־2012. מדובר בחיוב שכר טרחה על ייעוץ משפטי שהמשרד היה חייב לבצע, באמצעות ההסכם שנחתם איתו בשנת 2000, אך גבה לכאורה גבייה חריגה לכאורה. הנהלת האיגוד מסרבת לתבוע את החזר הכסף מסיבות השמורות עמה."

עבור סכומי אקסטרה כאלה יעשו כל מה שהדון יבקש.  

האם אין פה ניגוד עניינים בין התלות של עו"ד טל רון בתשלומי אקסטרה שמאושרים בחסות דון שמעון שהוא נשוא התביעה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2014, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
הם פשוט לא רוצים שנקבל את הרדיוס מול ירושלים, מעדיפים שזה יהיה בדרבי בסוף ינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2014, 17:18 
4 דקות לסוף הרבע השלישי שרו אוהדי מכבי שופט אתה הולך למות היום
מוזר שהמשקיף לא שמע כי הם היו קרובים ליציע
יהיה חבל אם לא נגיש גם הפעם תלונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2014, 17:57 
מהפכה כתב:
4 דקות לסוף הרבע השלישי שרו אוהדי מכבי שופט אתה הולך למות היום
מוזר שהמשקיף לא שמע כי הם היו קרובים ליציע
יהיה חבל אם לא נגיש גם הפעם תלונה

צור ש. כתב:
בסיום המשחק ביקש המשקיף מאנשי הפועל להרגיע את הקהל ולבקש ממנו להפסיק את הקללות.
פניתי אליו בשאלה "האם רשמת/שמעת את שירת אוהדי מכבי "שופט אתה הולך למות היום"" ? הוא לא שמע, הוא גם ביקש שאני אסביר לו את משמעות השיר.

יש לי הרגשה שהם לא יעמדו לדין. להמליץ לאדם להתאבד? אסור, לאיים על שופט במותו? מותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: