תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 08:15 
לפי הכתבות קו ההגנה של הקבוצה הוא שוב ש-״אנחנו משתדלים לעצור את הקריאות וצריך עוד זמן״ במקום להתרכז בזה שהעמדה לדין על הקריאות האלה היא סלקטיביות פושעת, שקריאות הרבה יותר חמורות (ולא חוקיות) לא עומדות לדין, ושקריאות זהות מקבוצות אחרות לא עומדות לדין.
אנחנו לא יכולים לנצח ככה. הגיע הזמן להלחם בבית הדין הביזיוני הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
מסכים לחלוטין. פרביס הציע פה מתישהו להודיע שאנחנו מתייחסים לאיגוד ולמנהלת כגוף עוין. אני לחלוטין בעד.
לא לשתף איתם פעולה בשום צורה חוץ מהמינימום הנדרש. מתישהו צריך לשבור את הכלים. אם הייתי מאמין שהם ירדו מהגב שלנו אז הייתי בעד לבלוע גם את הגלולה הזאת.
למי ששכח פרנקל כבר הבטיח לכולנו שהוא רוצה ליגה נקיה שכולם יושבים במקום, ומעודדים רק במחיאות כפיים. כמו שזה נראה הוא הולך ליישם את הפיילוט באולם שלנו. די ברור שסימנו אותנו והם לא יוותרו, כל פעם ימצאו תירוץ חדש להעמיד אותנו לדין. זה לא ייגמר לעולם, והגיע הזמן לעמוד על הרגליים האחוריות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 16,00.html

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 10:26 
גיא ברזל כתב:

:ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 10:34 
Fez כתב:
לפי הכתבות קו ההגנה של הקבוצה הוא שוב ש-״אנחנו משתדלים לעצור את הקריאות וצריך עוד זמן״ במקום להתרכז בזה שהעמדה לדין על הקריאות האלה היא סלקטיביות פושעת, שקריאות הרבה יותר חמורות (ולא חוקיות) לא עומדות לדין, ושקריאות זהות מקבוצות אחרות לא עומדות לדין.
אנחנו לא יכולים לנצח ככה. הגיע הזמן להלחם בבית הדין הביזיוני הזה.

א. זה לא קו ההגנה - קו ההגנה היה שאי אפשר למנוע את הקריאות האלו גם אנחנו רוצים כי אי לא מדובר במשהו לא חוקי ואנשים ימשיכו לעשות אותו. אם הדבר הזה לא חוקי שהמשטרה תטפל אבל כל עוד זה חוקי אי אפשר יהיה למנוע את זה והעיסוק בזה רק גורם לתסיסה ולכך שזה יקרה שוב ושוב.
ב. אכיפה סלקטיבית היה הקו בעשרות מקרים בעבר אבל בית הדין זרק אותנו מכל המדרגות ואמר שזה לא תפקידו אלא תפקיד המשקיפים.
ג. המלחמה של הקבוצה בנושא הזה היא בבית משפט אזרחי לשם כך גויסו עורכי דין שעובדים על זה כבר משנה שעברה והעניין נמצא בהליך משפטי.
עם כל התסכול והייאוש והמצב הכמעט בלתי אפשרי הזה, צריך תמיד לזכור שהדבר הכי חשוב זה שיש לנו קבוצה שנמצאת כבר 7 שנים בקו עליה ומצליחה להגיע למקומות שלא חלמנו עליהם. קל מאוד ליפול לתחושה של "לשבור את הכלים" אבל זה לא באמת יעזור ורק ישחק לטובת מי שדואג לזה שנעמוד לדין כל פעם (הצמד חמד פרנקל-מזרחי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שלנקוט צעדים סמליים כנגד המנהלת והאיגוד זה לשבור את הכלים. העתירה היא צעד חשוב ויפה מאד, אבל כולנו יודעים שהסיכוי שתתקבל נמוך למדי.
לא צריך לקלל אותם, ושרמי יעלה בחדשות הספורט ויכריז עליהם כמשתפים. אבל קצת לחרוג מהשטאנץ הקבוע של לבוא לבית הדין, להתלונן שאין לנו מה לעשות ושיש אכיפה סלקטיבית, שהדיינים יצחקו לנו בפרצוף, ואנחנו נרשום עוד צ'ק או עוד רדיוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:

די לגנות את השיר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 18:07 
דימיטאר ברבא-טוב כתב:
עד לא כזה מזמן עוד היו פה אשכולות דומים, שבהם נטען שאם הקהל יפסיק לשיר שירי שואה, יבואו אליו בטענות ובעונשים בגלל השירים על שמעון מזרחי.
בתמימותי לא באמת האמנתי שזה יקרה. כנראה שבאמת הקהל של הפועל ייענש, לא משנה מה הוא יעשה או לא יעשה.

יש לך זכרון קצר. זה התחיל ברק לא פירוטכניקה, על מילים לא יעשו לקהל כלום, אחר כך זה עבר למה שכתבת, ועד שהקהל לא יהיה כמו הקהלים המאולפים של הרצליה וגליל זה לא יסתיים. הרי גם כשאין קללות תוקעים אותנו כי "השופט חש מאויים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
כן, אבל יש לך אנשים כמוני, שהתנגדו לשירי שואה ולגמרי תומכים בשיר הזה.
זה לא עניין של התקפלות, זה עניין של מה צודק ומה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 18:15 
אני מגנה ולא אוהב את השיר הזה.
עדיין לא ברור לי למה אנחנו נענשים על השטות הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מסכים לחלוטין. פרביס הציע פה מתישהו להודיע שאנחנו מתייחסים לאיגוד ולמנהלת כגוף עוין. אני לחלוטין בעד.
לא לשתף איתם פעולה בשום צורה חוץ מהמינימום הנדרש. מתישהו צריך לשבור את הכלים. אם הייתי מאמין שהם ירדו מהגב שלנו אז הייתי בעד לבלוע גם את הגלולה הזאת.
למי ששכח פרנקל כבר הבטיח לכולנו שהוא רוצה ליגה נקיה שכולם יושבים במקום, ומעודדים רק במחיאות כפיים. כמו שזה נראה הוא הולך ליישם את הפיילוט באולם שלנו. די ברור שסימנו אותנו והם לא יוותרו, כל פעם ימצאו תירוץ חדש להעמיד אותנו לדין. זה לא ייגמר לעולם, והגיע הזמן לעמוד על הרגליים האחוריות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 19:24 
19 כתב:
דימיטאר ברבא-טוב כתב:
עד לא כזה מזמן עוד היו פה אשכולות דומים, שבהם נטען שאם הקהל יפסיק לשיר שירי שואה, יבואו אליו בטענות ובעונשים בגלל השירים על שמעון מזרחי.
בתמימותי לא באמת האמנתי שזה יקרה. כנראה שבאמת הקהל של הפועל ייענש, לא משנה מה הוא יעשה או לא יעשה.

יש לך זכרון קצר. זה התחיל ברק לא פירוטכניקה, על מילים לא יעשו לקהל כלום, אחר כך זה עבר למה שכתבת, ועד שהקהל לא יהיה כמו הקהלים המאולפים של הרצליה וגליל זה לא יסתיים. הרי גם כשאין קללות תוקעים אותנו כי "השופט חש מאויים".

מי שהגן בחירוף נפש על "חופש הקילול" בכל נושא השואה (שירים, שלטים, הצדעה במועל יד וכו') שיצר אנטי אדיר כנגד האוהדים,
שלא יבוא בתלונות שעכשיו כשהטענות שלו אמיתיות אף אחד כבר לא שם זין עליו ובכלל לא טורח להקשיב למה שיש לו לאמר.

אבל הי, זה לא שלא אמרו את זה לאנשים הרלוונטים בזמן אמת ואף אחד לא טרח להקשיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 19:33 
קשה להיות הטועה, אני יודע.
מה שאמרנו, קרה. אחד לאחד. הצד השני דווקא אמר כל פעם ש"רק זה לא לעשות, וזהו, שום דבר אחר לא יבקשו מכם".

הפסיקו פירו', עברו רק לשיר אחד מסויים, הפסיקו אותו, עברו לשיר אחר. יפסיקו אותו, ימצאו עוד משהו.

את השיר הזה, לא אני, ולא כל מי שאני מכיר ומגיע איתי נפסיק. יש גבול.

נ.ב
נגיד ששמו זין, עדיין הם הצד שצדק, אתם הצד שטעה. תתמודדו עם זה. הטענות שלהם היו נכונות מהרגע הראשון, זה לא משנה מה הם עשו, הן עדייו היו נכונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 19:41 
19 כתב:

נ.ב
נגיד ששמו זין, עדיין הם הצד שצדק, אתם הצד שטעה. תתמודדו עם זה. הטענות שלהם היו נכונות מהרגע הראשון, זה לא משנה מה הם עשו, הן עדייו היו נכונות.

זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אתם מתעלמים מזה שרוב המתנגדים לשירי השואה התנגדו לשירי השואה כי הם נוראיים, לא בגלל לחץ משום כיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 20:18 
ואתה מתעלם מזה שחבל שאין ארכיון לפורומים משנים קודמות כי המשפט "על שום שיר אחר לא יעיזו לקנוס אותנו, רק על השיר הזה, כל השאר חוקי ולגיטימי" כיכב שם, ובגדול.

היה צד אחד שראה בדיוק לאן זה הולך, וצד שלא. זה כמובן לא נורא. וכולם טועים מדי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
ואתה מתעלם מזה שלחלק את הדיון לשתי קבוצות הומוגניות זה טיפשי ברמת פוליטיקה ישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2014, 23:40 
יש למטבע הזה שני צדדים
גם החלקים בקהל שהפכו אותנו בכוח לקהל חסר אנושיות עם מוניטין יותר גרוע מהקהל של בית״ר עשו אותנו מטרה קלה לכל הרדיפה הזאת ושיחקו לידיים של הדון לכל אורך הדרך
הם בטח לא ״צודקים״ אלא חלק ממצב הביש הזה
צר לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 02:05 
19 כתב:
מה שאמרנו, קרה. אחד לאחד. הצד השני דווקא אמר כל פעם ש"רק זה לא לעשות, וזהו, שום דבר אחר לא יבקשו מכם".

הפסיקו פירו', עברו רק לשיר אחד מסויים, הפסיקו אותו, עברו לשיר אחר. יפסיקו אותו, ימצאו עוד משהו.

את השיר הזה, לא אני, ולא כל מי שאני מכיר ומגיע איתי נפסיק. יש גבול.

נ.ב

הפירו הופסקה ברגע שההתאחדות התחילה לתת עונשי הורדת נקודות על תנאי על פירוטכניקה.
כל עוד אלו היו קנסות אף אחד לא הפסיק כלום.

ובוא נודה על האמת, גם אקטי השואה (פעם זה שיר, פעם שלט, פעם סימון צלבי קרס) לא באמת הפסיקו מעולם (בטח לא כי ביקשו ממישהו משהו).
הם מושתקים מהר כשהקהל הרחב נמצא, וכשהוא לא הם מתפרצים יותר (מתי היה הדרבי האחרון בו לא היו דברים כאלה?)

אין לי בעיה עם השיר הזה, אני שר אותו בעצמי ולא רואה סיבה להפסיק אותו.
ההתממות כאילו אין לצד השני שום אחריות על כך שהגענו למצב שבו גם שיר לגיטימי לא מאפשרים לשיר והם מצידם היו נקיים וטהורים
ועכשיו רק מתעמרים בהם מצחיקה אותי.
כמו זה שהרג את ההורים שלו ואז בכה שהוא יתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 02:50 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון שלאזכורי השואה למיניהם יש השפעות ארוכות טווח שליליות מאוד על התדמית שלנו (אם כי אני אישית לא רואה שום בעיה מוסרית בהפרה של הטאבו האינפנטילי הזה).
וזה נכון שהם גם לא נעלמו לגמרי, אבל המימדים שלהם כן הצטמצמו מאוד.
באותה מידה, גם נכון שהאסטרטגיה לפיה אם רק ננסה להיות יותר צדיקים מהאפיפיור, אז יעזבו אותנו בשקט כי לא יהיה מה להדביק לנו, כשלה כישלון מוחלט. וזה בתגובה לבקשה החצופה של חלק מהאוהדים להפסיק לשיר תתאבד כבר, לא בהקשר של האם היה צריך לרדת מנושא אזכורי השואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 03:55 
סמל אישי של המשתמש
שיתאבד כבר,קיבינימאט איזה איש מצחין.
אסור בשום פנים ואופן להפסיק לשיר את השיר הזה,הוא והמאבק בו מבטא בצורה הכי טובה את הבעיה של הכדורסל בישראל.
ש.מ.ת.כ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 08:59 
אין ספק שמחפשים אותנו ומנסים בכל דרך אפשרית לפגוע בקבוצה ובתדמית שלה.
אין ספק גם שהטיימינג למלחמה בהפועל לא מקרי: רגע לפני המעבר לאולם החדש בנסיון להבריח ספונסרים ואוהדים חדשים.
וכן אני יודע שהצדק, אם יש כזה דבר, איתנו במקרה של השיר למזרחי, אבל זה הרגע בו כדאי להיות חכם ולדפוק את כל העסקנים הקטנים.

ההצעה שלי (למרות שאני יודע שאין לה הרבה סיכוי) היא להשתמש בשיר ״מזרחי ההומו, מזרחי הבן זונה...״ במשחקים הקרובים. אנחנו נמשיך לאחל ולברך את האיש אבל נוציא את הרוח ממפרשי המאבק בקהל האדום שהרי השיר הזה היה בשימוש במשך שנים ע״י הקהל הצהוב של העיר ואף אחד לא חשב לפעול נגדו. לאדונים פרנקל ומזרחי יהיה קשה מאוד לפעול נגדנו במקרה כזה.

נערך לאחרונה על ידי giladco בתאריך 20 דצמבר 2014, 18:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 09:16 
19 כתב:
מה שאמרנו, קרה. אחד לאחד. הצד השני דווקא אמר כל פעם ש"רק את זה, וזהו, שום דבר אחר לא יבקשו מכם".

עשו את הסכמי אוסלו, עברו לבניה בהתנחלויות, הקפיאו אותן, עברו לנסיגה כוללת. יפסיקו את הכיבוש, ימצאו עוד משהו.

את הכיבוש הזה, לא אני, ולא כל מי שאני מכיר ומגיע איתי נפסיק. יש גבול.

מתי נבין שאיגוד הכדורסל רוצה לזיין אותנו והערבים לרצוח אותנו?

נ.ב
נגיד ששמו זין ורצחו את רבין, עדיין הם הצד שצדק, אתם הצד שטעה. תתמודדו עם זה. הטענות שלהם היו נכונות מהרגע הראשון, זה לא משנה מה הם עשו, הן עדייו היו נכונות.

עורך ההודאה מאחל לשמעון מזרחי התאבדות קלה ומהירה בכל הזדמנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
בני 12, 19 לצערי הרב צודק.
כאשר הם אמרו שזה לא יפסק בפירו ענינו להם שזה כן.
ואז באו שירי השואה, ואמרנו להם שנכון אבל זה באמת צריך להיפסק.
עכשיו זה זה.

כנראה שברגע שנתנו אישור להגביל את חופש הביטוי בשם מוסכמות ארכאיות איבדנו את זכות התגובה, ואת יכולת ההתגוננות.

מה שלצערי הרב עוד יותר מחוקקי החוקים לא מבינים זה שהם דוחפים אותנו האוהדים, כי הקבוצה לא תגיב, לשבור את הכלים, ואני מאוד חושש שזה יתבצע באלימות פיסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 16:09 
לגבי הפירוטכניקה, צריך להפריד את זה מהסיפור הזה, העיניין שם היה שאנשים לא ידעו גבולות מה סביר ולא מסוכן, ולראיה אנשים נפגעו פיזית מכל מיני זיקוקים מעופפים (דוקא הסיפור הכי מפורסם הוא של אוהד הפועל שנפגע).

לגבי שירי השואה, ייתכן וההגבלה שלהם היוותה איזשהו תקדים שמאפשר הגבלת שירים אחרים, אבל אלו שירים שמעולם לא הפריע לי שמגבילים אותם...

עוד נקודה קטנה, אם הקללות ואיחולי המוות למינהים ימוגרו מהמגרשים, זה ממש לא יפריע לי, נהפוך הוא - אני אשמח.
עדיין אני לא חושב שזה שווה ענישה, בטח לא לגבי הקבוצה (מה לעזעזל מצפים מהקבוצה שתעשה בנידון?).
בטח שבטח זה לא שווה ענישה סלקטיבית, וזה צריך להיות עיקר האג'נדה שלנו בכל מקום שאנחנו מנסים להילחם בזה, לא ייתכן שתיהיה כאן איפה ואיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
מבאס אותי שהשיר "שמעון מזרחי מאפיה" בקושי תפס. במקום סתם לאחל לו להתאבד - להזכיר כמה מהסיבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
אין מנוס מלחזור לגרסת "אפילו היטלר התאבד כבר, שמעון מזרחי עד מתי".

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 17:31 
el dudernio כתב:
בני 12, 19 לצערי הרב צודק.
כאשר הם אמרו שזה לא יפסק בפירו ענינו להם שזה כן.
ואז באו שירי השואה, ואמרנו להם שנכון אבל זה באמת צריך להיפסק.
עכשיו זה זה.

כנראה שברגע שנתנו אישור להגביל את חופש הביטוי בשם מוסכמות ארכאיות איבדנו את זכות התגובה, ואת יכולת ההתגוננות.

מה שלצערי הרב עוד יותר מחוקקי החוקים לא מבינים זה שהם דוחפים אותנו האוהדים, כי הקבוצה לא תגיב, לשבור את הכלים, ואני מאוד חושש שזה יתבצע באלימות פיסית.

19 טועה. ואל דורידנו עשות טעות קלאסית של שמאלנים והופך את העניין לנושא של זכויות אדם.
המאבק בשירי השואה היה קריטי בזמנו. היינו בליגה הלאומית עם תקציב מזערי ביחס להיום. כל קנס היה איום קיומי על הקבוצה + הסכנה בהברחת ספונסרים. לנימוק האופרטיבי הצטרף הסלידה של חלק גדול מהקהל משירי השואה.
המצב עכשיו שונה לחלוטין. יש אולם, אין סכנה קיומית אמיתית. אפילו יעל שחרור, מכביסטית שרופה, חושבת שמדובר ברדיפה כך של איגוד יהיה מאוד קשה לרדוף אותנו על זה, בטח כל עוד קבוצות אחרות ישירו את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 17:57 
את שירי השואה היה צריך להפסיק קודם כל כי זה מפריע לחלק גדול מהקהל שלנו.
והצליחו לקחת את זה למקום שגם לי זה הפריע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2014, 20:22 
מהפכה כתב:
את שירי השואה היה צריך להפסיק קודם כל כי זה מפריע לחלק גדול מהקהל שלנו.
והצליחו לקחת את זה למקום שגם לי זה הפריע

לפי הלוגיקה הזאת, גם השיר על ההתאבדות, גם ״בתאונת מטוס״ ועוד כמה מאוד מפריעים לי (ואני מכיר עוד לא מעט אוהדי הפועל שזה מפריע להם) אז צריך להפסיק אותם...

זאת לא הגישה לטעמי.
מי שיש שיר שמפריע לו, שלא ישיר אותו.
מה שלא חוקי , שהמשטרה תאכוף.
כל השאר זה בולשיט והתנהלות ביזיונית ומגמתית של האיגוד ובתי הדין שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: