תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ויזה לארה''ב לגבי בעיה רפואית
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
שלום,
יש לי בעיה רפואית כלשהי שנולדים איתה והיא אינה ניתנת לתיקון כיום, הומצא בארה''ב ניתוח שרק מקל על התסמונת בלבד והוא ניתוח קצת מסובך, יש רופאים שלמדו אצל אותם מומחים בארה''ב שהמציאו אותם, אבל הכי בטוח להיות מנותחים על ידם.
השאלה שלי היא כזאת, נניח אני מביא הצהרת בריאות מהקופת חולים שאני מבוטח בה שאכן יש לי את התסמונת הזאת ושנולדתי איתה, האם ייתנו לי ויזה לארה''ב על מנת לקבל ייעוץ לגבי הניתוח אצל אותם מומחים? אני כבר יודע את השם של הדוק' מבוסטון ואני גם מתכתב איתו באימיילים.
אני חייב לציין שאני חייל משוחרר, שאין לי עוד לימודים או נכסים על שמי, ולא עבודה מובטחת, לכן אני חושש, וזו בעיה שחייתי איתה כל החיים ואחרי הצבא יש לי כסף ואת הזמן לבצע את זה.
יש מישהו כאן שמבין/יכול לעזור בנוגע להוצאת ויזה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ויזה לארה''ב לגבי בעיה רפואית
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
מאמין שיתנו לך אבל לפרק זמן מוגבל מאוד. 3 חודשים חצי שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
מה זה יעזור, אם אני הולך לייעוץ ואז יש רק אחרי חצי שנה בערך ניתוח כי זה פרופ' שיש לו תורים חודשים מראש, ומאנשים מכל העולם שלוקים בתסמונת הזאת, ואז אחר כך כל כמה זמן יש ביקורות, יש גורם שאפשר לפנות אליו לגבי נושאים כאלה? או רק אותו התהליך של הראיון הקטן הזה בשגרירות ? כי אם אין שום גורם לשלוח מכתב ולפנות אליו זו פשוט אטימות!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
ת'אמת אבל, אתה הולך למכור סבונים מחורבנים בקניונים?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
ת'אמת אבל, אתה הולך למכור סבונים מחורבנים בקניונים?

אם הוא כבר מחכה שם חצי שנה גם ככה...

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 01:58 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע איך זה היום אבל בעבר ויזת תייר היתה ל- 10 שנים. בכניסה לארה"ב בד"כ מגבילים אותך לחצי שנה ואפשר לבקש הארכה לעוד חצי שנה.
מן הסתם אם אתה באמת הולך לייעוץ וצריך לחכות חצי שנה לניתוח נגיד, אז אתה תחזור לארץ ולא תשב שם לחכות, ככה שמבחינת הויזה לא אמורה להיות לך בעיה.
אם אתה באמת הולך לצרכים רפואיים אז הויזה זה הדבר האחרון שאמור להדאיג אותך. לעבור ניתוח בארה"ב ללא ביטוח רפואי שם יעלה לך הרבה מאוד כסף. הם יכולים מהר מאוד לעלות עליך אם אתה מחרטט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
אני לא הולך למכור סבונים בקניונים אבל מנגד אם אני כבר שם עושה איזשהו תהליך אין סיבה שלא אנצל את זה גם לטייל קצת. למה זה אסור? ומה זאת אומרת מבלף? אני באמת אפגש עם רופא. ואתה הולך להגיד לי שכל אחד שטס לשם בשביל סיבה מסוימת הם עוקבים אחרי כל אחד ואחד אם ההוא באמת הלך לרופא או ההוא באמת הלך לקבר של הצדיק? מאות אנשים מידי יום מקבלים ויזה על סיבות שונות. בגלל אותם אנשים שמשקרים אני אמור להדפק בגלל בעיה רפואית שקיימת? יש דרך להוכיח לגורמים בשגרירות שזה אכן אמיתי ולא בלוף חוץ ממסמכים? רופא שלהם או משהו? לגבי ביטוח רפואי יש לי ביטוח יקר מאוד בארץ שעוזר במימון גם ניתוחים בחול בלי קשר לקופת חולים שאני מבוטח בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
ברגע שיש לך ויזה ונכנסת לארה"ב ברור שאתה יכול לעשות מה שבא לך ואפילו רצוי שתטייל. אין שום בעיה גם בשגרירות להגיד שאתה מתכנן לטייל. זו ויזת תייר וזה מה שתיירים עושים. כל עוד זה חוקי זה לא מעניין את אף אחד. לעבוד על ויזת תייר זה לא חוקי, זה הכל.
אני לא יודע איזה מסמכים הם יבקשו ממך, אני הייתי מתחיל מלבקש מסמך מהבית חולים או הרופא שמאשר שאתה מגיע להיבדק אצלם. אני בטוח שהם ישמחו לתת לך מסמך כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה,

כתבת שאתה בקשר עם רופא מסויים.
קבע איתו תור לעוד חודשיים שלושה.
בקש ממנו מכתב המצהיר שאתה מוזמן לפגישה בתאריך X בנושא Y לקראת ניתוח או טיפול אצלו.
במקביל קח את מכתב קופת החולים ותרגם אותו לאנגלית וקבל חתימה של עו"ד נוטריון (אם אתה יכול לקבל מהרופא בארץ מכתב באנגלית אז תחסוך את עלות התירגום והנוטריון).

חשוב מאוד שתהיה זהות בין הגדרת הליקוי/מו"מ בין שני המכתבים של האמריקאי ושל קופ"ח.

חבר שלי נזקק להטיס את אימו לניתוח השתלת ריאה בדיוק שבארה"ב וזה התהליך שעבר להשגת ויזה לאימו. ד"א במקרה שלה ההמתנה לניתוח היא כחודש וחצי + ההחלמה מהניתוח כחצי שנה והם ביקשו מראש אשרת שהייה של שנה וקיבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
סיבכתם לו את החיים יותר מדי.

חזוקה, זה מאוד פשוט. ברגע שיש סיבה מוצדקת מקבלים ויזה.
תגיע עם המסמכים הדרושים ואולי מכתב מהרופא שמסביר בגדול את המקרה. אין לי ספק שתקבל ויזה.

וגם אם תחזור ותצטרך לנסוע שוב אחרי שתוקף הויזה פג, כמובן שתקבל שוב ויזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: