מיק ג'ונס כתב:
Noam כתב:
אפרופו אסף אבן חן ההזוי
כמו שהוא כתב בתחילת השבוע שיקרה, הפרלמנט הספרדי הכיר במדינה פלסטינית.
הבאים בתור לדבריו הם צרפת, שיכירו שבוע הבא.
צריך לדעת להפריד בין עובדות וידיעות עיתונאיות, ובין קונספירציות.
אני באופן אישי מציע לליברמן שיחזיר את השגריר מספרד, ושיוציא איזו הצהרה על זה שהספרדים היו פעם פאשיסטיים, ושהנבחרת שלהם נהייתה עלובה. הקו המדיני הזה מקדם אותנו מאוד.
תכף גם יבוא בן דרור ימיני ויכתוב כמה ההכרזות האלה הם אנטישמיות וBDS ובצלם והיטלר ונאצים!!!11, וכמה הן מפריעות למו"מ. כאילו שעכשיו קאהן וגלבוט מנהלים מו"מ על קווי 67 ולא רוצים להפריע לזה לקרות.
דרך אגב אם בא לך לצחוק תכתוב לו בתגובות שכל מה שהוא כותב זה קונספירציה ותראה איך הוא מתפוצץ עלייך בקטע פסיכי. בגדול מה שהוא טוען זה שכל העולם מנוהל על ידי ארגוני ביון שמציתים דרמות בכל מיני נקודות בגלובוס- למשל האבולה זה גם תכסיס שלהם, לטענתו השב"כ מאחורי ניסיון הרצח של יהודה גליק ועוד...
מה שאבסורד בדברים שלו (ברמה המדינית כי ברמה המוניציפאלית על עיריית ת"א למשל הוא די מגובה בעובדות) הוא שהוא לא מגבה שום דבר בעובדות רציניות, הוא נסמך על בלוגרים עלומי שם בכל מיני פינות של הגלובוס ובכללי היהירות שנשפכת מהפוסטים שלו יוצרת לו דימוי של אדם שחושב שכל האמת "האמיתית" והרציונליות מצויים אצלו בשפע, ואצל כל שאר האנשים שלא מסכימים איתו כנראה שלא. אני נזהר מאוד כשאני קורא פוסטים של "יודעי דבר" בפייסבוק וממליץ לכולנו להיות ביקורתיים.
אני מסכים איתך, וקלטתי את זה די מהר. אבל במישור המוניציפאלי ובעיקר המיקרו מדיני (ישראל-פלסטין וההשלכות של ארה"ב-אירופה-איראן על המזה"ת) הוא הרבה פעמים מגבה בעובדות ובפרסומים ממקורות תקשורת מהגדולים בעולם. כשזה מגיע לקונספירציות נוסח גליק אני בד"כ מפסיק לקרוא.
חוץ מזה, שיש הרבה תחום אפור בדברים האלה. לומר שדאע"ש זה פיקציה שהומצאה ע"י ארה"ב זה הזוי, אבל לומר שארה"ב "משתמשת" בדאעש, מנהלת את המאבק איתו ומסקרת אותו בצורה שמשרתת את האינטרסים שלה (אגב, גם ישראל) זה יותר הגיוני, ובעיניי די קולע לאמת.