תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 12:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3540 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 118  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: אשכול האנדרואיד הרשמי ע
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 20:59 
Violet כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כרגע כן. הוא קצת נפל לי ונשבר טיפה. רמת הגימור שלו לא להיט. ה XIAOMI אמור להיות ברמה הרה יותר גבוהה. נדבר עוד חודש וחצי...שיגיע

אתה לא חושב בכנות שעוד טלפון עם 1 גיגה רם ואפילו בלי קיטקט זה לא באמת שדרוג?

מאחר ואני לא מבין בזה כלום, נכנסתי לדיונים בפורום IANDROID. לפי מה שאומרים אין מה להשוות בכלל. באמת העניין היחיד שכביכול מטריד הוא ה1 גיגה רם, אבל אני משתמש די סולידי. קיטקט לא מעניין אותי בכלל.
חשבתי על coolpad f1 אבל הבנתי שזה קצת דורש התעסקות ואין לי כח לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול האנדרואיד הרשמי ע"ש גאבור הולמאי
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2014, 12:05 
אני מניח שזה הופיע כאן במהלך ה-95 עמודים, אבל רק למקרה שמישהו כמוני עוד לא קרא את זה.
הטלפון שלי (galaxy note) הפך לטלפון חנוק לגמרי. לא היו מותקנות עליו הרבה אפליקציות, אבל בכל זאת הזיכרון הזמין לאפליקציות היה נמוך בצורה מוזרה. היו לי 200-300MB פנויים, מה שגרם לכך שבשביל להתקין כמעט כל אפליקציה, הייתי צריך לוותר על אפליקציה אחרת.
היה לי ברור שמשהו חונק את הזיכרון שלי, אבל שום אפליקציה לניקוי זיכרון לא נתנה לי פיתרון.

ואז, חבר שלי עלה על הדבר הבא:
מחייגים כוכבית סולמית תשע תשע אפס אפס סולמית (כשאני כותב את זה בספרות זה מופיע בסדר הלא נכון)
זה מכניס אותכם ל-SysDump.
ואז לוחצים על
Delete dumpstate/logcat.

לי זה ניקה ג'יגה של זיכרון.

לפי הבנתי מדובר בלוג חסר משמעות, אבל אם אתם רוצים להיות בטוחים תשאלו את האנשים פה שמבינים יותר ממני.
בכל מקרה גם לי וגם לחבר שלי (בעלים של S2) זה פינה הרבה זיכרון בטלפון, ודחה את ההחלפה של המכשיר בעוד כמה חודשים לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול האנדרואיד הרשמי ע
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 00:39 
אוגוסטוס היל כתב:
Violet כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כרגע כן. הוא קצת נפל לי ונשבר טיפה. רמת הגימור שלו לא להיט. ה XIAOMI אמור להיות ברמה הרה יותר גבוהה. נדבר עוד חודש וחצי...שיגיע

אתה לא חושב בכנות שעוד טלפון עם 1 גיגה רם ואפילו בלי קיטקט זה לא באמת שדרוג?

מאחר ואני לא מבין בזה כלום, נכנסתי לדיונים בפורום IANDROID. לפי מה שאומרים אין מה להשוות בכלל. באמת העניין היחיד שכביכול מטריד הוא ה1 גיגה רם, אבל אני משתמש די סולידי. קיטקט לא מעניין אותי בכלל.
חשבתי על coolpad f1 אבל הבנתי שזה קצת דורש התעסקות ואין לי כח לזה

http://www.igyaan.in/84251/xiaomi-redmi ... iew-beat/#

זו סקירה מאוד מפרגנת. טוען שבמחיר כזה אין לו מתחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
וולטון היה שם את זה כתב:
לפי הבנתי מדובר בלוג חסר משמעות, אבל אם אתם רוצים להיות בטוחים תשאלו את האנשים פה שמבינים יותר ממני.
בכל מקרה גם לי וגם לחבר שלי (בעלים של S2) זה פינה הרבה זיכרון בטלפון, ודחה את ההחלפה של המכשיר בעוד כמה חודשים לפחות.
אנחנו משתמשים בלוג הזה בעבודה לצורכי debug. אכן אין בו צורך למשתמש הרגיל.
מעבר למחיקה שלו, חפש את האופציה שגרמה לו להיווצר, אחרת שוב יתנפח לך שם אחד. אנחנו לרוב מדליקים אותו זמנית ב adb קומנד ליין, הוא לא אמור להיווצר קבוע.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 19:42 
יש לי מכשיר חדש, הכל בסדר גמור חוץ מבעייה מעצבנת אחת, השעון בוואטס אפ, שעה אחורה. השעון של הטלפון בסדר. לא מצאתי כלום בהגדרות של האפליקציה. מה עושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 19:44 
חכה יומיים. אחרי שנעבור לשעון חורף זה יסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:32 
אהלן,אתמול רכשתי את המכשיר sony xperia z3 compact וזה המכשיר אנדרואיד הראשון שלי אחרי היכרות עם אייפון בלבד.
רציתי לשאול אם אתם מכירים אפליקציה שבה יתאפשר לי לשמוע בו שירים דרך היוטיוב מבלי הצורך להישאר עם הקליפ של היוטיוב עצמו,ובכלל אם אתם מכירים פיצ'רים מיוחדים של הטלפון.
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול האנדרואיד הרשמי ע"ש גאבור הולמאי
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
yadin 26 כתב:
אהלן,אתמול רכשתי את המכשיר sony xperia z3 compact וזה המכשיר אנדרואיד הראשון שלי אחרי היכרות עם אייפון בלבד.
רציתי לשאול אם אתם מכירים אפליקציה שבה יתאפשר לי לשמוע בו שירים דרך היוטיוב מבלי הצורך להישאר עם הקליפ של היוטיוב עצמו,ובכלל אם אתם מכירים פיצ'רים מיוחדים של הטלפון.
תודה

Viral popup.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 22:07 
בשעה טובה הגיע ה-
xiaomi redmi 1s

נראה מצויין ומגיב מעולה. מדהים שדבר כזה עולה 600 ש"ח. יש לו לוק וגימור של פי 4.
בניגוד ל THL, עושה רושם של מכשיר עם רמת גימור גבוהה.

נראה עוד חודש חודשיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
http://www.globes.co.il/news/article.as ... _Hp_teimot

בישראל רגילים לחגוג אהבה וזוגיות בט"ו באב, אבל בסין יש מי שחוגג דווקא חג מיוחד לרווקים שכולל הפנינג של ממש, והוא חלק ממסורת שהחלה בשנות ה-90 במדינה האסייתית.
החג, שנחגג ב-11.11, כחלק מהמשמעות של הספרה 1 שמייצגת את הבודד, הפך לפני מספר שנים גם ליום שופינג מקומי, מעין Cyber Monday הסיני. זאת, באמצעות ענק הקניות המקוון הסיני Taobao, שהחליט להפוך את יום הסינגלס ליום שופינג מקוון שכולל הנחות רבות. בשנה שעברה גלגל האתר מכירות בהיקף של כ-6 מיליארד דולר ביום אחד בלבד.
השנה מגיע יום השופינג לישראל דרך אתר הסחר chinabuy שהושק לאחרונה, ומאגד, באמצעות ממשק ושירות לקוחות בעברית, אתרי מסחר מקוון שונים מסין, בהם Aliexpress ו-Deal Extreme.
דרך אתר chinabuy ניתן יהיה לרכוש בחצי מחיר את הסמארטפון oneplus one, אחד הטלפונים המדוברים לאחרונה, שמציג מפרט טכני גבוה, מערכת אנדרואיד, 16 ג'יגה זיכרון ומסך 5.5 אינץ'. על-פי החברה, הטלפון יימכר ב-722 שקל במקום ב-1,445 שקל, כפי שהוא נמכר באופן שוטף, ועם משלוח עד הבית בתוך כ-10 ימים. עם זאת, יש לקחת בחשבון שהמחיר אינו כולל מסים, שמשולמים לעסקאות מעל 75 דולר, כך שהמחיר הסופי צפוי לעמוד על כאלף שקל.
במסגרת מבצעי הסינגלס דיי צפוי להימכר גם הסמארטפון Xiaomi mi4 של היצרנית הסינית Xiaomi ב-50% הנחה תמורת 756 שקל, עם משלוח עד הבית, אך לא כולל מסים.
מוצרי אלקטרוניקה נוספים שצפויים להימכר ב-50% הנחה: מטען חיצוני נייד בהספק של 10,400mah מבית Xiaomi תמורת 73 שקל; ומצלמת אקסטרים sj4000 ב-200 שקל.
כל המוצרים, יש לציין, ניתנים להזמנה עם משלוח בחינם. עם זאת, בעת ההזמנה חשוב לזכור שרק על מוצרים שערכם מתחת ל-75 דולר אין מיסוי.
קבוצת chinabuy group, שתחתיה פועל אתר chinabuy Israel, הוקמה ב-2012 על-ידי ג'ו זאנג, לשעבר סמנכ"ל באתר דיל אקסטרים, ויובל אטד, לשעבר סמנכ"ל השיווק של סאני ומנכ"ל winwin.
לדברי ז'אנג, המשמש כמנכ"ל chinabuy, "אנחנו גאים להיות הראשונים להשיק מחוץ לגבולות את סין את יום הרווקים והרווקות. אני מאמין שה-11.11 יהפוך לחלק לבתי נפרד מהתרבות הישראלית לשנים רבות".

האם כדאי להזמין מהאתר הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
Mi4 או OPO ב 750 שקל זה מטורף. אם זה אמיתי אז חבל שלא חיכיתי וכבר קניתי טלפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 10:24 
אם זה אמיתי אני קונה לאישה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
כן, גם אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 10:28 
מחיר פסיכי. אלה מכשירים ברמה הכי גבוהה שיש היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 10:33 
מישהו יודע אם ה-SJ4000 שווה משהו? איך המצלמה ביחס לגו פרו, יש מה להשוות בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
זה אתר ישראלי שמחבר לאתרים בחו"ל, כשהוא גוזר קופון בדרך. לא נראה לי שיש כזה מחיר איפושהו.
יש לי הרגשה שזו סתם פרסומת בדיוק כמו שעושים תמיד באתרים הסיניים. אומרים שכבר קנו הכל לפני שמישהו באמת קנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 10:56 
כן. זה מחיר מאוד לא סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
יש הרבה פעמים באזור הבלק פריידי מחירים כאלו (ואפילו יותר זולים), אבל מדובר לרוב על כמות מכשירים ספורים, לא יותר, והסיכוי להספיק לקנות אחד לפני שיגמר היא אפסית. גם אם אתה לוחץ בשניה שהמכירה מתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
יש הרבה פעמים באזור הבלק פריידי מחירים כאלו (ואפילו יותר זולים), אבל מדובר לרוב על כמות מכשירים ספורים, לא יותר, והסיכוי להספיק לקנות אחד לפני שיגמר היא אפסית. גם אם אתה לוחץ בשניה שהמכירה מתחילה.

מדויק. ב'עלי אקספרס' עשו השבוע רישום מוקדם לקראת המכירה, ומוצרים שצברו הרבה לייקים קיבלו הפחתה משמעותית במחיר.
אבל, מדובר במוצרים בודדים. למשל, במקרה של ה-xiaomi mi4 מדובר על 10 מכשירים שיימכרו במחיר המוזל. 10 מכשירים לכמה עשרות מיליוני לקוחות. הסיכוי לזכות בפרס הראשון בלוטו הוא יותר גבוה.
ועוד דבר שצריך לשים לב אליו: ביום המכירות הזה, ה-11 בנובמבר, אמורים מיליוני מוצרים להימכר בחצי המחיר.
השבוע עקבתי אחרי מוצר מסוים בעלי אקספרס, ופתאום, מחירו הוכפל (ממש הוכפל. מ-10 דולר, למשל, הוא קפץ ל-20 דולר).
בעמוד הופיעה הודעה שב-11 בנובמבר הוא יימכר בהנחה של 50%... מבוא לכלכלה סינית, שיעור ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 10:48 
chinabuy.co.il זה לא אתר של אנשים שמחפשים לעשות מכה מנעליים מזוייפות מעלי אקספרס, סביר שמה שכתוב שם נכון כי הם מבינים במסחר מסין טיפה יותר מהיוזרים פה. חכו לתאריך ותראו אם זה אמיתי. ONE PLUS ב-1000 ש"ח זה גם מציאה לא רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 16:02 
הצלם כתב:
chinabuy.co.il זה לא אתר של אנשים שמחפשים לעשות מכה מנעליים מזוייפות מעלי אקספרס, סביר שמה שכתוב שם נכון כי הם מבינים במסחר מסין טיפה יותר מהיוזרים פה. חכו לתאריך ותראו אם זה אמיתי. ONE PLUS ב-1000 ש"ח זה גם מציאה לא רעה.

מצד שני הם כותבים שהמכירה מתחילה בחצות. שמישהו יתקן אותי אם אני טועה, אבל חצות שלנו זה לא בדיוק חצות בסין/הונג קונג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 16:06 
לפי עליאקספרס המכירה מתחילה בעוד 18 שעות ואילו לפי צ'יינה ביי היא מתחילה הלילה בחצות. מפוקפק משהו לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
כל ההנחות שראיתי בינתיים לא שוות התייחסות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
לפי עליאקספרס המכירה מתחילה בעוד 18 שעות ואילו לפי צ'יינה ביי היא מתחילה הלילה בחצות. מפוקפק משהו לטעמי.

בצ'יינה ביי המכירה היא לפי שעון ישראל.
ממה שנראה לי ההנחות הגדולות ייגמרו מהר ויישארו רק ההנחות של ה-10%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
"ייגמרו מהר"=אין באמת הנחות גדולות, זה הכל בכאילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 10:10 
צ'ינהבי זה חבורת רמאים. אתמול בלילה כשניסית להוסיף מכשיר סלולרי כמו הoneplus או mi4 לסל אמרו לך שהמוצר לא קיים.

הבוקר המוצרים קיימים פתאום, אבל כמובן שמה שזמין זה רק קופון של 10% הנחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 10:35 
רדנקו כתב:
צ'ינהבי זה חבורת רמאים. אתמול בלילה כשניסית להוסיף מכשיר סלולרי כמו הoneplus או mi4 לסל אמרו לך שהמוצר לא קיים.

קרס להם האתר בחצות וחזר לעבוד בשתיים בלילה ללא הקופון של 50%, אתה לא היחיד.
יותר קשה מלקנות כרטיס ב"לאן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

בול מה שחזיתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 12:05 
האוצר מוזיל את הקניות באינטרנט: מוצרים ביבוא אישי שערכם עד 500 דולר יהיו פטורים מתשלום מכס

http://iglob.es/?985445

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2014, 12:44 
כרגיל, נוהל יהיר- איפה שאפשר לגנוב דעת- אל תחשוב פעמיים.
לא רלוונטי. כיום הפטור ממכס עומד על 325$.
המיסים שאנחנו מסתכנים בהם הם מע"מ ומס קניה.
שיילך כבר קבינימאט האפס הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3540 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 118  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: