תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפתרון - כמו במולדת הכדורגל - לנקות את החוליגניות מהמגרשים
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 12:30 
kruvi1 כתב:
בעיית האלימות הרבה יותר שורשית, ולא נובעת מטיפול כושל של גורמי החוק.
זה טמון בתרבות ובחינוך.
הכדורגל הוא תוצר של זה, ו-ואללה מה שקרה אתמול (או בכלל במגרשים) אפילו לא מתקרב לרמת האלימות שיש ברחובות.
והנקודה היא, שאתה לא תצליח לעקור את האלימות מהכדורגל, כי היא לא קשורה לכדורגל. זה מגיע ממקום אחר לגמרי.

אני ממש לא מסכים איתך.
האלימות שיש בכדורגל (ובכדרוסל) היא מהחמורות שיש בכלל במדינה.
אם תופעות של דקירות במועדונים הנה מהחמורות יותר - אז היו גם תופעות כאלו בין אוהדי כדורגל (אחד החמורים הוא העיתונאי יחזקאלי שנדקר בזמנו ע"י אוהד בית"ר ובכלל אוהדי בית"ר מככבים בראש התופעות האלימות והמסוכנות והדגשתי זאת בהודעות הקודמות שלי).
ולא חסרות תופעות מסוכנות אחרות - של הכנסת ממש אמל"ח ושימוש בו ובעניין זה יש גם לגורמים מסויימים בגרעין שער 5 היסטוריה ידועה שגם אתה מכיר וכנ"ל גם לגורמים בגרעין שער 11.
ולתאר "אלימות ברחובות" כמשהו שבכדורגל זה לא מתקרב אילו. אז ממרום גילי, וכאחד שלא מבלה את רוב שעות היום דווקא במוקדי התפרעויות במזרח י-ם וכדומה - אז ביום-יום ברחובות שלנו זה לא בדיוק מערב פרוע ואין עוצר בלילות (זכור לי שהייתי בדרום אפריקה ב-1992, בתקופת מעבר השלטון מדה-קלרק למנדלה ואז ביוהנסבורג אמרו לי במלון שהחל מ-20:00 יש עוצר בעיר ולא ניתן לצאת מהמלון - כי ברחובות העיר יש תוהו ובוהו של אירועי שוד אלימים וכדומה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מדבר על מערב פרוע ברחובות.
אני מדבר על רציחות בגלל סכסוכי שכנים או בגלל שמישהו זרק מילה לא נכונה.
אני מדבר על ביריונות בכבישים, ו-ויכוחים מגיעים לידי תגרות כמעט כל יום שישי במועדונים.
מה שקורה בכדורגל זה חלק בלתי נפרד מזה. ולא משנה אם תוציא את האבוקות, ואת האולטראס או וואטאבר.
בסופו של דבר תמיד יהיה מישהו שיריב כי יושבים לו במקום או כי בטעות דחפו אותו או השד יודע מה. למה? כי זה מושרש בנו וזה הרבה מעבר לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 12:43 
kruvi1 כתב:
אתה מדבר על הוצאת החוליגניזם? סבבה.
בוא נניח שמחר אין יותר דבר כזה שנקרא "אולטראס". האלימות תיפסק? לא יהיו יותר קללות?

שמע,
זה מתיש לבקש לקיים דיון בלי דמגוגיה.
אני אמרתי שהאלימות תיפסק אם לא יהיה קיים ארגון אוהדים זה או אחר ?
אני דיברתי על מהלך מקיף ויסודי מהסוג שעשו באנגליה, ששם חוו תופעות הרבה יותר אלימות ומסוכנות ובהיקפים הרבה יותר גדולים.
זה לא מתמצה באי קיום ארגון אוהדים זה או אחר.
יש צורך בפעילות אינטנסיבית ויסודית של גורמי אכיפת החוק, יחד עם התגייסות של רשויות ומוסדות שלטון.
נתחיל בזה שמתפרעים שנתפסו על אירועים אלימים פר אקסלאנס יבלו זמן ממושך מאחורי סורג ובריח.

ובנוסף: לרשום בכפיפה אחת - אלימות וקללות. נו באמת ?

ולגבי עניין הקללות - לקלל "בן-זונה" או "אפס" זה אותו הדבר כמו לאחל סרטן , כמו לאחל מוות בדרכים שונות, כמו לאחל מוות במסגרת קריאות גזעניות, כמו לדרוש שאנשים אלו ואחרים יישרפו, שלא יצאו חיים ?
בגלל קללות לא ישלחו אנשים לכלא. ועדיין אני טוען שתרבות השנאה וקריאות הנאצה ביציעים תדעך (גם אם באופן הדרגתי) ככל שנטמיע בכדורגל שלנו סגנון אחר - בדומה למה שקיים בד"כ בפרמייר ליג כיום. וכבר ציינתי שאם על תופעות התפרעות חמורות ייסגרו היציע המזרחי בטדי, שערים 5 ו-11 בבלומפיד, כאשר אוהדים מיציעים אלו יאלצו לרכוש מחדש כרטיסים ליציעים אחרים - אז הנוכחות של אותו גרעין אוהדים חוליגני ואלים ביסודו - יקטן באופן יחסי והדרגתי וזה בפני עצמו יגרום גם לדעיכת אותן קריאות נאצה (כי מן הסתם אותו גרעין הוא היוזם והמשלהב את האחרים בקריאות הרפש הללו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 12:47 
kruvi1 כתב:
אני לא מדבר על מערב פרוע ברחובות.
אני מדבר על רציחות בגלל סכסוכי שכנים או בגלל שמישהו זרק מילה לא נכונה.
אני מדבר על ביריונות בכבישים, ו-ויכוחים מגיעים לידי תגרות כמעט כל יום שישי במועדונים.
מה שקורה בכדורגל זה חלק בלתי נפרד מזה. ולא משנה אם תוציא את האבוקות, ואת האולטראס או וואטאבר.

סטטיסטית - לא נראה לי שכל יום יש סכסוך שכנים שמסתיים ברצח ...
ובכל מקרה מבחינתי - זה שיש מקומות עם אלימות גואה (מועדוני לילה כפי שהזכרת) - זה לא מהווה מבחינתי צידוק להמשך תרבות השנאה והאווירה האלימה בכלל במגרשים. עובדתית - לא הייתה כזו אווירה אלימה לפני שלושה עשורים במשחקי דרבי. זה משהו שצמח כאן בשנים האחרונות ואני משוכנע שניתן למגר זאת ממגרשי הכדורגל - אמנם באופן הדרגתי , אמנם במסגרת פעולה משולבת והיקפית של מספר רשויות - אך בהחלט אני לא מוכן להשלים שזו גזירה משמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 12:55 
kruvi1 כתב:

בסופו של דבר תמיד יהיה מישהו שיריב כי יושבים לו במקום או כי בטעות דחפו אותו או השד יודע מה. למה? כי זה מושרש בנו וזה הרבה מעבר לכדורגל.

דווקא לדוגמה הזו שנתת יש פתרון מעשי : יותר מתקני ספורט חדישים ויותר יציעי ישיבה עם מקומות מסומנים.
כבר שנים שבשערים עם מקומות הישיבה המסומנים בבלומפילד (2,13) - יש יחסית סדר ואנשים נוהגים לשבת במקום המסומן שלהם. שים לב שהבלאגן מהסוג שתיארת קיים בד"כ ביציעים האחרים.

וכמובן שצריך סדרנים ואנשי אבטחה רציניית ומקצועניים יותר לעומת החלם שקיים היום (בפרט אתמול בדרבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
עופר אח שלי היקר קבל פיתרון יעיף את כל החוליגנים המפגרים והמטומטמיםםםםםםםםםםםםם
אולי נעשה שמחירי המנויים יהיו אחידים בכל בלומפילד משהו כמו 1900 בחזקת 3 משהו באזור כזה שרק אנשים משכילים עם הרבה כסף יוכלו לממן למשל???????
ככה נעיף את כל החוליגנים המזדיינים מבת ים ויפו שאין להם כסף ויהיה גם סדר ומקומות מסומנים ומזומנים ובופה במחצית ומלצריות שימצצו לך גם אם תרצה וקוק בהזמנה אישית ככה עד הכיסא שיהיה סבבה.
ואם החוליגנים רוצים? שיתישרו ויתחילו ללמוד ויעשו תואר ויתחילו להרוויח את הבוחטות!!!!! שיהיו משכילים כושילראבק!!!!!!!! למה אין פה סדר במדינה הזו למען השם?????????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 14:30 
אני הולך כל שבוע למשחק כדורגל פה בהולנד.
המצב פה הרבה יותר גרוע, ויש הרבה יותר כוחות שיטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 14:32 
עובדיה כתב:
אולי נעשה שמחירי המנויים יהיו אחידים בכל בלומפילד משהו כמו 1900 בחזקת 3 משהו באזור כזה שרק אנשים משכילים עם הרבה כסף יוכלו לממן למשל???????
ככה נעיף את כל החוליגנים המזדיינים מבת ים ויפו שאין להם כסף ויהיה גם סדר ומקומות מסומנים ומזומנים ובופה במחצית ומלצריות שימצצו לך גם אם תרצה וקוק בהזמנה אישית ככה עד הכיסא שיהיה סבבה.
ואם החוליגנים רוצים? שיתישרו ויתחילו ללמוד ויעשו תואר ויתחילו להרוויח את הבוחטות!!!!! שיהיו משכילים כושילראבק!!!!!!!! למה אין פה סדר במדינה הזו למען השם?????????????

זו הפנטזיה שלך.
אני אסתפק במחירי מנויים וכרטיסים סבירים (מהסוג שיש העונה למכבי חיפה בסמי עופר), ובאמצעותם להיכנס למגרשים אמנם בלי בופה, גם בלי ספא, וכנראה גם בלי עוד מספר פיתויים נחמדים שהצעת, אבל כן עם מקומות ישיבה מסומנים לכל אוהד, ללא קשר להשכלתו ולמקום מגוריו.

ובהודעה שלך ניסית להכפיש את כל תושבי יפו ובת-ים - אבל רובם המוחלט הם אזרחים שומרי חוק, גם יהודים וגם ערבים, לא חוליגנים ולא בטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 14:37 
גרמנרי כתב:

אני ממש לא מעוניין שיהיה פה כמו עם אוהדי הכדורגל בהולנד.
(לשמוע קריאות מהסוג של אוהדי פיינורד במפגשים עם איאקס: "חמאס ! חמאס ! לשלוח את היהודים לגז !" -> לא תודה)
מבחינתי, כפי שציינתי, המודל צריך להיות הפרמייר ליג והאופן בו מיגרו ממגרשי הכדורגל באנגליה את תופעות החוליגניזם וההתפרעויות (גם אם לא ב-100% - וזו הסתייגות מראש עבור תגובות אפשרויות של כמה ציניקנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
ofer23 כתב:
עובדיה כתב:

זו הפנטזיה שלך.
אני אסתפק במחירי מנויים וכרטיסים סבירים (מהסוג שיש העונה למכבי חיפה בסמי עופר), ובאמצעותם להיכנס למגרשים אמנם בלי בופה, גם בלי ספא, וכנראה גם בלי עוד מספר פיתויים נחמדים שהצעת, אבל כן עם מקומות ישיבה מסומנים לכל אוהד, ללא קשר להשכלתו ולמקום מגוריו.

ובהודעה שלך ניסית להכפיש את כל תושבי יפו ובת-ים - אבל רובם המוחלט הם אזרחים שומרי חוק, גם יהודים וגם ערבים, לא חוליגנים ולא בטיח.

כן, העירייה והמדינה מחרבנות ביחד על הגטאות ביפו, שכונות הדרום, בת ים, חולון, אשדוד, נתניה, באר שבע ועוד קצת פריפריה וסודנים ובעיות חברתיות.
איפה שיש עוני יש פשיעה והפועל היא המפלט של כולם בחיים המחורבנים האלה. צאו לנו מהווריד וסעו לאיזה קונצרט או תעשו צ'ק אין באיזה משחק בארגנטינה בטיול אחרי צבא שלכם יא גייז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 14:46 
עופר,אתה שוכח פרט אחד קטן.
באנגליה הרמה גבוהה ויש טונות של ביקוש-ה"גרעין הקשה" בחוץ והיציעים מתמלאים תוך שניות ע"י תיירים.
פה בארץ,תוציא חלק נכבד מה"שרופים",היציעים ישארו ריקים בחלק מהמשחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
עופר
אני לא בטוח שאנחנו שותפים לאותו חזון של מקומות מסומנים והפיכת הכדורגל למופע בידור,
אבל אני לחלוטין שותף לתקווה שאנשים יחזרו קצת לפורפורציות.
אי אפשר להתפאר בדגל ההשכלה והנאורות ותוך כדי לאחל סרטן. אי אפשר להרים שלטי אנטיפה בזמן שקריאות שואה מושמעות.
אי אפשר להילחם בגזענות בזמן שירת "הומו מי שלא קופץ" או החפצה מכוערת של נשים.
אי אפשר להילחם על חופש הביטוי והקילול בזמן שמאיימים על אוהדים שמרימים דגלים שלא לרוחם של השולטים ביציע (הדגלים גם לא לרוחי-אבל לאיים על אדם אחר בגלל זה?)
אי אפשר להתבכיין שמסתכלים עלינו בזכוכית מגדלת כשאירוע רודף אירוע. אפילו המררה הבודד הזה לא מגונה פה בפורום, רק מתעסקים בלמה לא מציינים שגם מכבי היו לא נחמדים.
קהילה שבטוחה שהיא נרדפת. פרחחים עלובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
Sadrik כתב:
עופר
אני לא בטוח שאנחנו שותפים לאותו חזון של מקומות מסומנים והפיכת הכדורגל למופע בידור,
אי אפשר להתפאר בדגל ההשכלה והנאורות ותוך כדי לאחל סרטן. אי אפשר להרים שלטי אנטיפה בזמן שקריאות שואה מושמעות.
אי אפשר להילחם על חופש הביטוי והקילול בזמן שמאיימים על אוהדים שמרימים דגלים שלא לרוחם של השולטים ביציע (הדגלים גם לא לרוחי-אבל לאיים על אדם אחר בגלל זה?)
אי אפשר להתבכיין שמסתכלים עלינו בזכוכית מגדלת כשאירוע רודף אירוע. אפילו המררה הבודד הזה לא מגונה פה בפורום, רק מתעסקים בלמה לא מציינים שגם מכבי היו לא נחמדים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:05 
ofer23 כתב:
גרמנרי כתב:

אני ממש לא מעוניין שיהיה פה כמו עם אוהדי הכדורגל בהולנד.
(לשמוע קריאות מהסוג של אוהדי פיינורד במפגשים עם איאקס: "חמאס ! חמאס ! לשלוח את היהודים לגז !" -> לא תודה)
מבחינתי, כפי שציינתי, המודל צריך להיות הפרמייר ליג והאופן בו מיגרו ממגרשי הכדורגל באנגליה את תופעות החוליגניזם וההתפרעויות (גם אם לא ב-100% - וזו הסתייגות מראש עבור תגובות אפשרויות של כמה ציניקנים).

בפרמייר ליג , לקחו את הכדורגל מהעם , הפכו את זה לחווית ספורט אליטיסטית .

תעלה את מחירי הכרטיסים כמו באנגליה, ואתה תראה שהאלימות פוחתת , זה הפיתרון לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
זה נחמד שאתה חושב שבארץ יותר זול. (בטח משמעותית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:16 
בארץ יותר זול .

בתור אוהד של אקסלסיור, קבוצה קטנה כמו הפועל רעננה שיש לה איצטדיון שמכיל 3600 מקומות , כרטיס הכי זול למשחק (מבוגר) עולה 15 יורו.

למשחקים של פיינורד זה עולה ל20-30 יורו מינימום .

למשחקים טעונים באנגליה זה קופץ ליותר מפי 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:17 
Eros Ramazzotti כתב:
Sadrik כתב:
עופר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:18 
כדורגל כקונצרט ? :LOL2:
אנגליה ? ספרד ? :LOL2:

מתי תבינו שאנחנו מזרח תיכון - אנחנו כמו יוון וטורקיה (רק ששם יש הרוגים).
זה הכדורגל וזאת הרמה שלנו.
הכדורגל שייך לעם- כן אנשים באים ומקללים במגרשי הכדורגל, שם הם מוציאים באמצעות קללות את כל מה העצבים שלהם.
זה חלק מהמשחק - לטוב ולרע.
לא טוב לכם ?
אל תבואו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפתרון - כמו במולדת הכדורגל - לנקות את החוליגניות מהמגרשים
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:19 
עובדיה כתב:
ofer23 כתב:
עובדיה כתב:

זו הפנטזיה שלך.

כן, העירייה והמדינה מחרבנות ביחד על הגטאות ביפו, שכונות הדרום, בת ים, חולון, אשדוד, נתניה, באר שבע ועוד קצת פריפריה וסודנים ובעיות חברתיות.
איפה שיש עוני יש פשיעה והפועל היא המפלט של כולם בחיים המחורבנים האלה. צאו לנו מהווריד וסעו לאיזה קונצרט או תעשו צ'ק אין באיזה משחק בארגנטינה בטיול אחרי צבא שלכם יא גייז

אני ועוד רבים וטובים היינו במגרשי הכדורגל פה עוד הרבה לפני שנולדת. אני אוהד הפועל יותר מ 30 שנה. ויש לי משכנתא על הראש, משפחה, דירה צנועה, עבודה מתישה והרבה התחייבויות וחובות בחיים. אז גם לי הפועל היא מפלט מהשגרה הקשה והמייגעת. כך גם להרבה אוהדים נוספים. אל תשחק לי אותה פה מייצג כל העניים במדינה כתירוץ לחוליגניות בכדורגל. מה שצריך לצאת מהווריד אלו כל התופעות המכוערות בכדורגל שלנו ובראש ובראשונה גל תרבות השנאה והאלימות שהתפתחה פה והגיעה גם לחלק מאוד מסויים מבין אוהדי הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:24 
לירון האדום כתב:

הכדורגל שייך לעם- כן אנשים באים ומקללים במגרשי הכדורגל, שם הם מוציאים באמצעות קללות את כל מה העצבים שלהם.
לא טוב לכם ?
אל תבואו !

כן , כן , לקלל בן זונה ואפס זה ממש כמו כל התופעות המחליאות שאנו עדים להם בכדורגל בשנים האחרונות ועשרות שנים בהקשר לחלק ניכר מאוהדי בית״ר.
אפשר להמשיך עם הדמגוגיה.
גם לפני 30 שנה רמת הכדורגל לא הייתה פה מי יודע מה, אבל תופעות שאנו חווים במשחקי דרבי בשנים האחרונות, לא היו בזמנו. וקללות היו גם אז והרבה. לקלל זה לא לאיים על אוהדים (ע״ע אוהדי בית״ר), לקלל זה לא להכניס אמל״ח למגרשים כולל אבוקות ולקלל זה לא לצייר צלבי קרס בשירותים של שער 11 ולקרוא קריאות נאצה איומות כלפי שחקנים ערבים, כלפי אוהדי הקבוצה היריבה וכלפי אנשים אלו ואחרים (וזה לא משנה כמה אנו מסמפטים את אותם אנשים ).

נערך לאחרונה על ידי ofer23 בתאריך 04 נובמבר 2014, 15:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:27 
ולגבי חזון מקומות מסומנים - מבחינתי זה אמצעי בדרך להגשמת מטרה ולא מטרה בפני עצמה . ביום שבו תמוגר החוליגניות ממגרשי הכדורגל, אפשר בהחלט לצמצם באבטחה, בשיטור במגרשים , לאפשר יציעי עמידה וכולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:28 
לירון האדום כתב:

לא טוב לכם ?
אל תבואו !
[/quote]
כן , כן , לקלל בן זונה ואפס זה ממש כמו כל התופעות המחליאות שאנו עדים להם בכדורגל בשנים האחרונות ועשרות שנים בהקשר לחלק ניכר מאוהדי בית״ר.
אפשר להמשיך עם הדמגוגיה.
גם לפני 30 שנה רמת הכדורגל לא הייתה פה מי יודע מה, אבל תופעות שאנו חווים במשחקי דרבי בשנים האחרונות, לא היו בזמנו. וקללות היו גם אז והרבה. לקלל זה לא לאיים על אוהדים (ע״ע אוהדי בית״ר), לקלל זה לא להכניס אמל״ח למגרשים כולל אבוקות ולקלל זה לא לצייר צלבי קרס בשירותים של שער 11 ולקרוא קריאות נאצה איומות כלפי שחקנים ערבים, כלפי אוהדי הקבוצה היריבה וכלפי אנשים אלו ואחרים (וזה לא משנה כמה אנו מסמפטים את אותם אנשים ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
גרמנרי כתב:
בארץ יותר זול .

בתור אוהד של אקסלסיור, קבוצה קטנה כמו הפועל רעננה שיש לה איצטדיון שמכיל 3600 מקומות , כרטיס הכי זול למשחק (מבוגר) עולה 15 יורו.

למשחקים של פיינורד זה עולה ל20-30 יורו מינימום .

למשחקים טעונים באנגליה זה קופץ ליותר מפי 2.

נו...
נניח שכרטיס למשחק עולה 30 פאונד, זה שווה לפחות מ3 שעות של עבודה חציונית (בלי לדבר על איכות המתקן, איכות הכדורגל וכו'...),
בישראל זה עולה 100, זה שווה ל4 שעות עבודה חציונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:44 
כרטיס למשחק רגיל של צ'לסי מתחיל ב56 פאונד .
בנוסף אין יציעי עמידה.

בדרך כלל החוליגנים לא מגיעים ממעמד גבוה שהם יכולים להרשות לעצמם ללכת על בסיס קבוע למשחקים של צ'לסי .
המעט שכן יכולים (Chelsea Headhunters) הם מיעוט .
יש אירועי אלימות באנגליה, רובם מחוץ למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שיש לארסנל את הכרטיסים הכי יקרים באנגליה וחברים יכולים להשיג כרטיסים ב22-30 פאונד.
אבל אנחנו ממש סוטים מהדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
גרמנרי כתב:
כרטיס למשחק רגיל של צ'לסי מתחיל ב56 פאונד .
בנוסף אין יציעי עמידה.

בדרך כלל החוליגנים לא מגיעים ממעמד גבוה שהם יכולים להרשות לעצמם ללכת על בסיס קבוע למשחקים של צ'לסי .
המעט שכן יכולים (Chelsea Headhunters) הם מיעוט .
יש אירועי אלימות באנגליה, רובם מחוץ למגרש.

אין בעיה, מי שרוצה להרוג את עצמו מחוץ למגרש מוזמן
זדיינו מהפועל וממגרשי הספורט חבורה עלובה של מסכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:51 
אכן אנחנו סוטים מהדיון.

בכל מקרה, בוא לא נהיה נאיביים.
כדורגל באנגליה משווק כ"שואו" , כאירוע תיירותי ממוסחר, שבו באים ויושבים ושותים בירה, אוכל פיש אנד צ'יפס ויוצאים הביתה מאושרים.

אני אישית לא אוהב את זה, הייתי בקאמפ נואו והיה שם שקט מוחלט במהלך המשחק.
לעומת פיינורד - סטנדארד ליאז' לפני שבועיים , שהייתה אווירה מאוד טעונה, ומשחק מטורף.

מפה זה כבר עניין של העדפה אישית .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
זאת סטייה מהדיון,
אז זה הדבר האחרון שאני ארשום,
אני מסכים איתך בחוסר החיבה למה שקורה במגרשים באנגליה, אבל זה עדיין עדיף ממה שקורה פה.
בכל מקרה, לא צריך לנוע מקיצוניות לקיצוניות, לא צריך להיות מערב פרוע של ברברים ולא "קהל קונצרטים" של צרכנים,
אפשר מקום נחמד באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 15:59 
ofer23 כתב:
לירון האדום כתב:

לא טוב לכם ?
אל תבואו !

אפשר להמשיך עם הדמגוגיה.
גם לפני 30 שנה רמת הכדורגל לא הייתה פה מי יודע מה, אבל תופעות שאנו חווים במשחקי דרבי בשנים האחרונות, לא היו בזמנו. וקללות היו גם אז והרבה. לקלל זה לא לאיים על אוהדים (ע״ע אוהדי בית״ר), לקלל זה לא להכניס אמל״ח למגרשים כולל אבוקות ולקלל זה לא לצייר צלבי קרס בשירותים של שער 11 ולקרוא קריאות נאצה איומות כלפי שחקנים ערבים, כלפי אוהדי הקבוצה היריבה וכלפי אנשים אלו ואחרים (וזה לא משנה כמה אנו מסמפטים את אותם אנשים ). [/quote]
מסכים עם כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: