תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לונדון
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
לא קשור לכדורגל - חוויה נחמדה מאוד :
The Medieval Banquet
סוג של מסעדה שבתוכה יש הופעות מגניבות של כול מיני סוגי אומנים חלקם גם המלצרים שמצטרפים לריקודים
אתה משלם תשלום אחד מראש ומקבל ארוחה שלמה - מנת פתיחה מנה עיקרית וקינוחים. בנוסף השתייה חופשית - בירה ויין וגם שתייה קלה (לא קולה או משהו אבל תפוזים וכאלה לפי מה שאני זוכר) חופשי.
בכול מקרה תקרא על זה באתר:
www.medievalbanquet.com
החוויה לא הכי זולה בעולם - 50 פאונד למבוגר ו30 לילד
אבל שווה את זה לטעמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 04:06 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
עובדיה כתב:
ציטיאט כתב:
רדו לכדורגל האמיתי והמחירים העממיים
יש לכם :
בצמפיונשיפ: ברנטפורד,ממילוול,ווטפורד,צ'רלטון, פולהאם
ליג 1:לייטון אוריינט
ליג2: דגנהאם רדברידג' וקבוצת האוהדים המרגשת של AFC ווימבלדון

מסביב לאיצטדיון בירה בפאונד והמבורגר בשניים

תבלו, ואל תשכחו להודות לי אח"כ שלא הוצאתם 100 פאונד על הקונצרטים המשעממים באמירויות.

לגמרי, שתשרף הפריימרליג. חלום שלי זה טיול "ליגות נמוכות" באנגליה.

זה כמו לראות משחק של עכו מול רעננה רק עם קהל זה כל ההבדל. לדעתי אין שום סיבה להגיע ללונדון וללכת לראות משחקים של קבוצות כאלה גם אם זה בחינם.

רמה תראה בטלוויזיה שלך. קונצרט בפילהרמונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
אז נכון לכרגע החלטתי לוותר על לקנות כרטיסים מראש לארסנל - אנדרלכט.. אבא שלי ואח שלי הקטן קנו, ואני ואחי הגדול החלטנו שנבוא מוקדם ונחפש כרטיס במחיר שפוי (הכרטיס שקנה אבא שלי לו ולאחי הקטן עלה 800 שקל.. :bang: ).
ככל שקראתי עוד ועוד על וכאחד שמכור לפרימייר ליג אני מתרגש מאוד לקראת פאלאס - סאנדרלנד. במיוחד לאור המצב בטבלה , זה משחק תחתית אש. מקווה שיהיו כרטיסים, בכל אופן מעדיף לשים סכום כסף "גדול" ככל שיהיה על משחק כזה ולא על ארסנל, שכן כבר הייתי באמירויות ולא עשה לי את זה מי יודע איזה..
מתכנן ללכת בשבת ה1 בנובמבר לשני משחקים בליגות הנמוכות, הראשון זה לייטון - קובנטרי או דאג רד - שרסבורי והשני זה משחק ביתי של FC קלפטון שזו קבוצה עם ארגון אוהדים אנטיפשיסטי מהיחידות באנגליה. מת להכיר את אולטראס קלפטון, הם מרגשים רצח לפי מה שהבנתי , פעילים פוליטית ואוהדים קבוצה מרגשת.
בחמישי בנובמבר יש פולהאם - בלקפול , גם לזה אלך לדעתי.
ב31 בערב אני תופס את HALLOWEEN , חוץ ממסיבה פרטית של האנטיפשיסטים של לונדון שלמרות שהוזמנתי אליה אחרי שיחה בפייסבוק עם מישהו, אני מתלבט אם ללכת לשם לבד.. ובאופן כללי התחלתי לחקור על מועדונים , בארים שיש בהם מוזיקה טובה וחברה בגילי (18). מחפש מועדונים בסצנה של הפאנק המקומי אם למישהו יש ידע בנושא.
יש לי שמה 3 לילות לבד עם אח שלי הגדול בלי חבר'ה שלי, מקווה לגרור אותו לצאת למרות שהוא עובד בבקרים, אם לא זה סביר לצאת לבד?
בנוסף אני מתכנן לעשות יום טיול של יציאה מהעיר כדי לראות קצת טבע אנגלי, כרגע ממה שקראתי ריצ'מונד פארק זה אופציה טובה, אם למישהו יש דעה בנושא גם יעזור..
והההתלבטות האחרונה שלי היא האם לעשות טראבלקארד או אויסטר שכבר יש לי מהנסיעה הקודמת מגיל 13 .. ממה שקראתי טרבל קארד מכסה יותר אמצעי תחבורה אבל יוצא לי יותר יקר משום שאין בו הנחה לעד 18, בעוד באויסטר יש חצי מחיר. (אני כמעט 18 אז אם אני יכול לנצל חצי מחיר על תחבורה זה יכול להיות נחמד) השאלה אם בצרכים שלי של ניידות בתוך לונדון גם באזורים פחות תיירותיים כמו ללכת לפאלאס ולקלפטון ולייטון, וליסוע לריצ'מונד או לפארק אחר מה ישתלם לי יותר.
וגם מתלבט מה לראות בתוך העיר בבקרים, אחרי שבביקור בלונדון ראיתי את הדברים החובה כמו המגדלים המפורסמים וכו..
אם את מישהו זה מעניין, אחי הגדול גר ממש על פורטובלו רואד שזה אזור מדהים כמו שאני זוכר וקרוב להכל, ככה שאני גם לא משלם לינה ורק משתתף בהוצאות על אוכל, ככה שיש לי הרבה כסף להוציא על היום יום וגם על כמה דברים מיוחדים כמו wool coat לונדון סטייל ודוקטור מרטינס..
תודה מראש, פתחנו פה אנציקלופדיית לונדון.
:COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 14:24 
עובדיה כתב:
ofir כתב:
עובדיה כתב:
ציטיאט כתב:
יש לכם :

תבלו, ואל תשכחו להודות לי אח"כ שלא הוצאתם 100 פאונד על הקונצרטים המשעממים באמירויות.

זה כמו לראות משחק של עכו מול רעננה רק עם קהל זה כל ההבדל. לדעתי אין שום סיבה להגיע ללונדון וללכת לראות משחקים של קבוצות כאלה גם אם זה בחינם.

רמה תראה בטלוויזיה שלך. קונצרט בפילהרמונית.

אז בשביל מה אתה הולך למשחקים שם אם לא בשביל לראות משחק כדורגל טוב?
איצטדיון קטן, כסאות מעץ, עמודים שמסתירים אתה בקושי רואה משהו וגם הקהל של הקבוצות האלה חוץ מהנאמנות שלו לקבוצה בליגה 4 אין לו כל כך הרבה.
אם אתה מחפש אווירה וקהל טוב אנגליה זאת לא הכתובת.
באמת שאני לא מבין מה יש לבן אדם שלא אוהד קבוצה מסויימת מהקבוצות שרשמתם ללכת למשחק שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 17:24 
כמי שהיה בעשרות משחקי ליגות נמוכות באנגליה ( ובכל המגרשים הלונדוניים עד הקונפרנס+משחקים בליגה ז', מילולית ) לא חושב שזה מתאים לכל אחד. מי שמחפש 'מרגש' עלול להתאכזב, תלוי בציפיות ובאדם.
פאלאס עלתה כאן, אז אכן היציע מאחורי השער למטה- הולמסדייל- הוא אחד מיציעי העידוד המרשימים ואווירה חמה, הוא גם היציע העדיף מבחינת צפיה כי האצטדיון ענתיקה. הגעה לשם עדיף לרדת בNORWOOD JUNCTION, מויקטוריה או לונדון ברידג' ( http://journeyplanner.tfl.gov.uk ). אין מה לעשות שם מסביב- האטרקציה המרכזית היא סופר ענק שצמוד מאחורי היציע - אז אין מה לבוא הרבה זמן לפני.
בין לייטון לדאגנהאם- לייטון.
ריצ'מונד הוא הפארק הגדול בלונדון והוא יפהפה ושווה וצמוד לשכונה יפה והנהר, אבל אם צריך לבחור פארק אחד לך על המפסטד הית' בצפון העיר. יש בו הכל מיער לבריכות ואגמים, קנווד האוס ( שכל בחורה תזהה מהסרט נוטינג היל...) בצפונו ופרלמנט היל שמשקיפה על לונדון בדרומו, ושכונת המפסטד הנהדרת שצמודה ודרך תחנת הרכבת שלה מגיעים אליו תוך התפתלות אפשרית בין רחובותיה היפהפיים והכפר הקטן VALE OF HEATH שבשיפולי הפארק. ויש גם מסלול ייחודי שאפשר להגיע לשם דרכו תוך טיול מעניין שרק מקומיים מכירים אבל זה למתקדמים...
אתה מתבלבל לגבי האויסטר שהוא כרטיס דיגיטלי לבין טרבלקארד שהוא סוג של אמצעי תחבורה. אתה יכול לקנות טרבלקארד גם בנייר אבל מהשנה זה יקר יותר, ובטח בגלל הגיל שלך עדיף לעשות אויסטר ולהעמיס עליו או טרבלקארד יומי או כסף ( שמוגבלןת עד תעריף יומי של טרבלקארד כך שלא משלמים יותר ). בשניהם מחשבים לאן תסע באותו יום, ברגע שיש נסיעות לריצ'מונד/המפסטד/פאלאס/לייטון וכו' שבפרברים צריך לקחת את זה בחשבון מאשר יום בו נוסעים רק במרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כמי שהיה בעשרות משחקי ליגות נמוכות באנגליה ( ובכל המגרשים הלונדוניים עד הקונפרנס+משחקים בליגה ז', מילולית ) לא חושב שזה מתאים לכל אחד. מי שמחפש 'מרגש' עלול להתאכזב, תלוי בציפיות ובאדם.
פאלאס עלתה כאן, אז אכן היציע מאחורי השער למטה- הולמסדייל- הוא אחד מיציעי העידוד המרשימים ואווירה חמה, הוא גם היציע העדיף מבחינת צפיה כי האצטדיון ענתיקה. הגעה לשם עדיף לרדת בNORWOOD JUNCTION, מויקטוריה או לונדון ברידג' ( http://journeyplanner.tfl.gov.uk ). אין מה לעשות שם מסביב- האטרקציה המרכזית היא סופר ענק שצמוד מאחורי היציע - אז אין מה לבוא הרבה זמן לפני.
בין לייטון לדאגנהאם- לייטון.
ריצ'מונד הוא הפארק הגדול בלונדון והוא יפהפה ושווה וצמוד לשכונה יפה והנהר, אבל אם צריך לבחור פארק אחד לך על המפסטד הית' בצפון העיר. יש בו הכל מיער לבריכות ואגמים, קנווד האוס ( שכל בחורה תזהה מהסרט נוטינג היל...) בצפונו ופרלמנט היל שמשקיפה על לונדון בדרומו, ושכונת המפסטד הנהדרת שצמודה ודרך תחנת הרכבת שלה מגיעים אליו תוך התפתלות אפשרית בין רחובותיה היפהפיים והכפר הקטן VALE OF HEATH שבשיפולי הפארק. ויש גם מסלול ייחודי שאפשר להגיע לשם דרכו תוך טיול מעניין שרק מקומיים מכירים אבל זה למתקדמים...
אתה מתבלבל לגבי האויסטר שהוא כרטיס דיגיטלי לבין טרבלקארד שהוא סוג של אמצעי תחבורה. אתה יכול לקנות טרבלקארד גם בנייר אבל מהשנה זה יקר יותר, ובטח בגלל הגיל שלך עדיף לעשות אויסטר ולהעמיס עליו או טרבלקארד יומי או כסף ( שמוגבלןת עד תעריף יומי של טרבלקארד כך שלא משלמים יותר ). בשניהם מחשבים לאן תסע באותו יום, ברגע שיש נסיעות לריצ'מונד/המפסטד/פאלאס/לייטון וכו' שבפרברים צריך לקחת את זה בחשבון מאשר יום בו נוסעים רק במרכז.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 03:44 
סמל אישי של המשתמש
אצטדיון ישן, עמודים שמסתירים ואנגלים עם גינונים. זו בדיוק הסיבה וזה מה שמרגש בסיפור

לך תבין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 03:45 
סמל אישי של המשתמש
והלוואי אם היינו יכולים לאמץ רק שמינית מהתרבות הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 21:30 
ofir כתב:
עובדיה כתב:
ציטיאט כתב:
יש לכם :

יצא לך לראות שאתה מדבר כך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
בסוף אני הולך לצ'רלטון - שפילד, נוסף על קריסטל פאלאס - סאנדרלנד.
האיצטדיון של צ'רלטון נראה אדיר. וגם הקהל שלפי שיטוט קצר ביוטיוב נראה חם מאוד יחסית לאנגליה, בדומה לפאלאס.
האיצטדיון של צ'רלטון :
תמונה
תמונה

27,000 מקומות, הממוצע קהל העונה של צ'רלטון הוא 17,000 עד עכשיו. אני מתרגש רצח.
איצטדיון פרימייר ליג לכל דבר. אגב, כרטיס נוער ב10 פאונד בקופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול לברר לי לאיזה יציע כדאי לי לקנות כרטיס?
רוצה ליציע החם שלהם כמובן. או אם אתם ממליצים אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 21:03 
תבדוק באתר שלהם, זה אמור להיות מאוד מסודר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
הייתי בואלי במשחק לפני חודש. אצטדיון נהדר וגדול שתקוע באמצע שכונה ומטר מתחנת רכבת, פשוט אידיאלי. האוהדים רק חוזרים בשנים האחרונות אחרי שנים של אכזבות בעקבות ניהול כושל ובעיות תקציביות אז האוירה לא חמה במיוחד, אבל עדיין די ביתית.
בגדול ה"שרופים" יושבים באיזור יציעים J וK למעלה מאחורי השער. אבל אין שם באמת תרבות עידוד כמו אצלנו, אז אל תצפה להרגיש כמו בשער 5.

אגב שווה לך לבדוק - אם אתה יכול אולי כדאי דווקא לקנות כרטיסים מהקבוצה האורחת ליציע שלהם. באופן מצחיק דווקא שם יש סיכוי ליותר אוירה כי מי שמגיע זה האוהדים היותר אדוקים שממלאים את היציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 16:19 
Redfan כתב:
ofir כתב:
עובדיה כתב:
ציטיאט כתב:
יש לכם :

כן.
האווירה באנגליה חלשה מאוד. לא משנה לאן תלך. גם קריסטל פלאס זה חלש אחרי שאתה הולך לאיצטדיונים בגרמניה למשל ורואה מה זה קהל אמיתי.
לאנגליה הולכים לראות כדורגל איכותי, חוץ מזה אין כל כך מה לחפש שם במשחקי כדורגל. בבלומפילד למשל האווירה טובה בהרבה מכל מגרש שתיהיה בו באנגליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
Redfan כתב:
ofir כתב:
עובדיה כתב:
ציטיאט כתב:
יש לכם :

כן.
האווירה באנגליה חלשה מאוד. לא משנה לאן תלך. גם קריסטל פלאס זה חלש אחרי שאתה הולך לאיצטדיונים בגרמניה למשל ורואה מה זה קהל אמיתי.
לאנגליה הולכים לראות כדורגל איכותי, חוץ מזה אין כל כך מה לחפש שם במשחקי כדורגל. בבלומפילד למשל האווירה טובה בהרבה מכל מגרש שתיהיה בו באנגליה.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 01:27 
ofir כתב:
Redfan כתב:
ofir כתב:
עובדיה כתב:
ציטיאט כתב:
יש לכם :

כן.

מסכים איתך לגבי גרמניה, חוויתי קהל גרמני, יש לאנגלים הרבה מה ללמוד מזה, אבל מכאן ועד להגיד שאין מה לחפש במשחקים בליגות נמוכות באנגליה?? אתה לא ראית מספיק כנראה.
הלוואי שחצי מהקבוצות שלנו בליגה היו כמו קבוצות בליגה האנגלית הרביעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 04:57 
סמל אישי של המשתמש
עובדתית בלומפילד מתקן שאפילו בליגה הרביעית והחמישית באנגליה קיימים טובים ממנו.
הרמה לא גבוהה אבל הפועל של היום לא הייתה מסתדרת גם בליגה השלישית.
ואין טעם להשקיע חמצן בשביל לפרט על האווירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 06:02 
עובדיה כתב:
עובדתית בלומפילד מתקן שאפילו בליגה הרביעית והחמישית באנגליה קיימים טובים ממנו.
הרמה לא גבוהה אבל הפועל של היום לא הייתה מסתדרת גם בליגה השלישית.
ואין טעם להשקיע חמצן בשביל לפרט על האווירה

בפרמייר ליג יש קבוצות שהיו רוצות איצטדיון כמו בלומפילד אז אתה מדבר איתי על ליגה שלישית ורביעית?
QPR וקריסטל פלאס שני איצטדיונים שאומנם בתכולה יותר גדולים מבלומפילד אבל החוויה?
גם לא נוח גם צפוף וגם אתה רואה עם גג שמפריע וכל מיני עמודים מוזרים.
והאווירה פח אשפה. קריסטל פלאס שהיא אחת הקבוצות עם האווירה היותר חמה בלונדון לא כל כך הרשימה אותי וזה עוד היה במשחק מול מנצסטר יוניטד שהאוהדים שם היו בטירוף והכינו גם תפאורה מיוחדת.
באמת שאפילו הקהל שלנו(הפועל) יותר עוצמתי ומעניין מהקהל שלהם עם כמה שאנחנו גרועים בשנים האחרונות.
אולי אנחנו מדברים על דברים שונים כי אני מסתכל על האווירה מבפנים ונראה שאותכם יותר מרשים האווירה מחוץ לאיצטדיון שהיא באמת יחסית מיוחדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
אם זו האווירה שאתה מחפש לך למשחק של פרטיזן. אנחנו לא על אותו התדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 16:07 
יוצא לי לטוס לא מעט לכדורגל באירופה ואני חייב לציין שהסיכוי למצוא 4 כרטיסים למשחק של ארסנל בליגת האלופות זה כמו למצוא 4 סעיפים משותפים ביננו לבין הפלסטינים!
לא ראיתי דבר כזה בחיי, כמה שהקבוצה הזו משחקת פח אשפה(בגלל המאמן) האוהדים לא מוותרים אפילו במשחק הכי מעפן של אותה עונה, תמיד האצטדיון מלא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: