תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 17:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הבוררות מול טביב
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:06 
מכל העסקה שלא התממשה, אולי כן אפשר להסיק מסקנה אחת. זו כמובן תיאוריה שלא מבוססת על כלום, אבל די מסתדרת עם מהלך העניינים.
אני לא קובסטר, לא אחד שיודע ואין לי "מקורות", אבל יכול להיות שמה שקורה, זה שטביב ורמון&ויצמן מושכים את הבוררות בהסכמה עד לרגע שיבוא רוכש. הרי בורר יקבע סכום מסויים שיגיע לטביב, לא ברור אם נמוך או גבוה, אבל בטח סכום לא זול, וברגע שזה יקרה, זה יחייב משפטית את השניים ולכן הם בכלל לא רוצים להגיע לשם ללא כיסוי. לכן בכל מצב הכוונה היא למכור את המועדון ב2 פעימות כפי שקרה במקרה הזה ולהמשיך לדחות את הבוררות עד אין קץ.
אם זה נכון (ואין לי מושג אם כן) זה בטח מצב בלתי נסבל שלא תורם לקידום מכירת המועדון ויעכב כל עסקה בעתיד.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 05 אוקטובר 2014, 16:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הבוררות מול טביב
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:09 
למה שהם ימשכו את המכירה? מה זה נותן להם?
פרסום?
יחס מיוחד?
אהבת הקהל?
הם עושים כסף מהפועל?
מה?

ככל שהזמן עובר התקציב שמבוסס על הכנסות ייגמר ושוב ילכו לממש להם את הערבות.
במה משיכת זמן טובה להם? הם כבר חתמו על העסקה הזאת. אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:10 
לא את המכירה, את פסק הבורר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:11 
זה כנראה באמת המצב.
תכלס למה רוכש ירצה להיכנס לכל הפלונטר הזה? כל שביב אחוז של המועדון הזה משועבד בכמה רמות.
מיטה חולה אחושרמוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:12 
זה בטח לא מה שמנע מאדון גלבוט לרכוש את המועדון
הבעיה היחידה היא שתג המחיר של המועדון הוא עצום ורק מיליארדר יכול להרשות לעצמו לשלם כאלה סכומים עוד לפני שנגע בתקציב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:12 
NARKOTIKA כתב:
למה שהם ימשכו את המכירה? מה זה נותן להם?
פרסום?
יחס מיוחד?
אהבת הקהל?
הם עושים כסף מהפועל?
מה?

ככל שהזמן עובר התקציב שמבוסס על הכנסות ייגמר ושוב ילכו לממש להם את הערבות.
במה משיכת זמן טובה להם? הם כבר חתמו על העסקה הזאת. אלוהים ישמור.

לא את המכירה.
את פסיקת הבורר שיקבע כמה כסף חייבים לטביב מצד שני, יחייב משפטית את רמון באותו רגע לשלם את הכספים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:14 
Oleg Neduda כתב:
הבעיה היחידה היא שתג המחיר של המועדון הוא עצום ורק מיליארדר יכול להרשות לעצמו לשלם כאלה סכומים עוד לפני שנגע בתקציב

זה בטח מנע ממנו לקנות את המועדון בשלב אחד וולא הפך את הרכישה, שגם כך מורכבת מאוד לפשוטה יותר.
במקרה של אחרי בוררות יש מחיר X למועדון ושלום על ישראל. בלי בוררות, צריך להמתין עד לפסיקה ואז גם להתחיל לדבר עם הרוכש על כל התביעות ולנתח כמה כסף הבורר יפסוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:15 
אה, סליחה, אני סתם חם.
אבל זה ברור מההתחלה שמנסים למשוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק כתבתי את זה באשכול השני.
הם דוחים את הבוררות כי לא מצליחים למצוא קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:17 
NARKOTIKA כתב:
אה, סליחה, אני סתם חם.
אבל זה ברור מההתחלה שמנסים למשוך.

עכשיו גם ברור למה, זה אומר שהמועדון לא יימכר בחבילה אחת גם בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:20 
רק עכשיו גיליתי שה"בוררים" הם לוזון וחלובה..

http://www.one.co.il/Article/215390.html

זה רק הופך את כל הסיפור לעוד יותר חשוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:22 
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=10352

הכרעת הבוררות בין רמון לטביב - בספטמבר
עו"ד עמיאל תגר יכריע בחודש ספטמבר הקרוב בנוגע לתביעת חובות העבר והתשלומים אותם תבע חיים רמון מול הבעלים הקודם אלי טביב. הצדדים נפגשו בדצמבר 2013. לבקשת השניים ההכרעה הועברה מחודש יוני לספטמבר.
מאת: רגב גולדמן | 28.7.2014 בשעה 15:55 Share
עו"ד עמיאל תגר יכריע בחודש ספטמבר הקרוב בתביעתו של חיים רמון נגד אלי טביב בנוגע לחובות הפועל תל-אביב וסכום הרכישה הסופי של המועדון.

כזכור, בקיץ 2012 הועברו זכויות הניהול של המועדון מידיו של אלי טביב לחיים רמון, בתמורה לסכום של 17 מיליון שקל. התשלום אמור היה להתבצע בשלוש פעימות: 6 מיליון כחצי שנה לאחר הרכישה, 6 מיליון נוספים בסיום אותה עונה, ומיליון שקל בכל עונה למשך חמש שנים.

את התשלום הראשון של 6 מיליון שקלים העביר רמון לידיו של טביב באיחור של כמה חודשים, וזאת לאחר שמכר 50% ממניות המועדון לחברי הדירקטוריון: עמותת האוהדים 'אדומים', מאיר תושב, בכור צבאן, עידו חג'ג', האחים ניסנוב וסיימון כץ.

רמון טען במהלך הבוררות כי כספים שאמורים היו להיכנס לחשבון הבנק של המועדון לעונת 2012 – לא הופקדו והועברו לחשבונות אחרים, וביניהם של אלי טביב

את התשלום השני רמון לא העביר בטענה כי המועדון נתבע על ידי גורמים שונים (שחקנים, סוכנים וספקים) בסכומים גבוהים האמורים להתקזז עם התשלום אותו היה רמון צריך להעביר על רכישת הקבוצה. בנוסף, רמון טען במהלך הבוררות כי כספים שאמורים היו להיכנס לחשבון הבנק של המועדון לעונת 2012 – לא הופקדו והועברו לחשבונות אחרים, וביניהם של אלי טביב.

הצדדים החליטו על עו"ד עמיאל תגר אשר יהיה זה שיכריע בתביעת הבוררות. בפגישה שנערכה ב-22.12.2013 נכחו עמית פינס, עו"ד ישי סויס ועו"ד בר מקין. מהצד של טביב נכחו עו"ד יורם זמיר, עו"ד נועם פורר וטביב עצמו. שני העדים בפגישה היו חיים רמון ורו"ח של הפועל תל-אביב, יניב משולם.

כמו כן חמישה ימים לאחר מכן, בתאריך ה-25.12.2013 נכחו מטעם רמון עו"ד עמית פינס, עו"ד ישי סויס ועו"ד ענבר מקין. מצידו של טביב נכחו עו"ד יורם זמיר ועו"ד נועם פורר. העדים בפגישה זו היו: גבי קצרה ואלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
רמון/ויצמן חייבים לטביב 11 מיליון שקל. הסכום הזה עשוי לרדת בבוררות, אבל הם חייבים לו.
אני לא יודע מה טיב הקשר בין טביב לוייצמן, אבל לי אין חברים שאני אומר להם "שטויות נשמה, כשיהיה רוכש נסתדר כבר" כשהם חייבים לי 11 מיליון שקל.
אז מה הטענה כאן בעצם? שויצמן כבר שילם לו בחוץ? שטביב שולט בהפועל? שהם מאוהבים בבורר? במזכירה של הבורר?

אני באמת לא מבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:25 
Eros Ramazzotti כתב:
רמון/ויצמן חייבים לטביב 11 מיליון שקל. הסכום הזה עשוי לרדת בבוררות, אבל הם חייבים לו.
אני לא יודע מה טיב הקשר בין טביב לוייצמן, אבל לי אין חברים שאני אומר להם "שטויות נשמה, כשיהיה רוכש נסתדר כבר" כשהם חייבים לי 11 מיליון שקל.
אז מה הטענה כאן בעצם? שויצמן כבר שילם לו בחוץ? שטביב שולט בהפועל? שהם מאוהבים בבורר? במזכירה של הבורר?

אני באמת לא מבין

פה זה כבר קונספירציות אבל אולי הם משתיקים כל מיני דברים שטביב עולל בתקופתו בהפועל בתמורה למשיכת הבוררות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:25 
תנסה לקרוא את מה שכתבתי ואולי תבין, כי לפי התגובה שלך גם לא הבנת בכלל מה כתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

אני באמת לא מבין

ברור שטביב מקבל ממנו דברים במישורים אחרים.
ביתר לדעתי עשו את מחנה האימונים שלהם אצל וייצמן, לא?
וברור שיש עוד הטבות. ברור שטביב לא דוחה את זה בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
apu כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אני באמת לא מבין

פה זה כבר קונספירציות אבל אולי הם משתיקים כל מיני דברים שטביב עולל בתקופתו בהפועל בתמורה למשיכת הבוררות.

אבל הבוררות לא נמשכה, ההחלטה נדחית כל הזמן.
אם רוצים לעשות דיל כזה אז אומרים לבורר תודה רבה, הסתדרנו, משלמים מה שנקבע ונגמר הסיפור. איך זה מסתדר עם מה שאמרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

apu כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אני באמת לא מבין

לאו דווקא, התיאורייה שלי היא שטביב סיכם איתם באופן כלשהו, שדוחים את הליך הבוררות עד לבוא הרוכש והיא לא באמת תתקיים עד שמישהו לא ישים כסף וייקח אחריות על המועדון. לכן גם אי אפשר יהיה לקנות מאה אחוז מהמועדון באופן מיידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מצחיק, גם אני לפני שניה תהיתי איך זה שתמיד עולה לכותרות איזה ידיעה שיש רוכש על הכוונת ברקע בעלטה עולה נושא הבוררות וכמו כן איזה ידיעה על המשפט של טביב מול הנער, מן משלוש זהב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:29 
Eros Ramazzotti כתב:
apu כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אני באמת לא מבין

אבל הבוררות לא נמשכה, ההחלטה נדחית כל הזמן.
אם רוצים לעשות דיל כזה אז אומרים לבורר תודה רבה, הסתדרנו, משלמים מה שנקבע ונגמר הסיפור. איך זה מסתדר עם מה שאמרת?

משיכה בקטע של זמן. לא בקטע של התקפלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:32 
vangroder כתב:
מצחיק, גם אני לפני שניה תהיתי איך זה שתמיד עולה לכותרות איזה ידיעה שיש רוכש על הכוונת ברקע בעלטה עולה נושא הבוררות וכמו כן איזה ידיעה על המשפט של טביב מול הנער, מן משלוש זהב כזה.

התביעה של הנער לא קשורה לכלום זו מערכת המשפט והמשטרה, לא משהו שמישהו יכול לתמרן.
הבוררות עוברת ללא פיקוח אמיתי דרך המסדרונות של ההתאחדות ושם אפשר לעשות מה שרוצים מתי שרוצים, ואיך שרוצים...בטח אם יש את הקשרים הנכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:35 
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:

זה בטח מנע ממנו לקנות את המועדון בשלב אחד וולא הפך את הרכישה, שגם כך מורכבת מאוד לפשוטה יותר.
במקרה של אחרי בוררות יש מחיר X למועדון ושלום על ישראל. בלי בוררות, צריך להמתין עד לפסיקה ואז גם להתחיל לדבר עם הרוכש על כל התביעות ולנתח כמה כסף הבורר יפסוק.

בזה אתה בטוח צודק. האמת שככל שחושבים על זה יותר, ככה מגיעים למסקנה שכדי שמישהו יקנה קבוצה שלחצי ממנה בכלל אין עדיין מחיר צריך באמת לקרות משהו יוצא דופן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:37 
Oleg Neduda כתב:
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:

בזה אתה בטוח צודק. האמת שככל שחושבים על זה יותר, ככה מגיעים למסקנה שכדי שמישהו יקנה קבוצה שלחצי ממנה בכלל אין עדיין מחיר צריך באמת לקרות משהו יוצא דופן

בדיוק זו הבעיה שלי, לך תדע כמה אנשים באו לדבר על המועדון, שמעו על ההליך הזה ואמרו שלום ותודה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שמייחסים לבוררות הזאת כוחות על-טבעיים, לא הבנתי למה זה עד כדי כך יכול להפריע לאיזה מיליארדר שבא לו על הפועל.
החוב עומד על 11 מיליון ויכול רק לרדת, אז משלמים 11 מיליון ויש החזר מותנה אם וכאשר, או שרוכשים 50% ועוד 50% כשיינתן פסק הבורר (בסמוך למועד הרכישה לפי דברייך).
אם הם כל-כך מתואמים אז זה מה שמפחיד אותם? פסק בורר כי הם יהיו "מחוייבים"? אז כנראה שגם אח"כ הם יוכלו להסתדר.

לא יודע למה זה נמשך כ"כ הרבה זמן, אבל במסגרת הנתונים שידועים לנו זה לא מפריע לשום עסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
כל החלקים מתיישבים פה.

הבוררות זה מה שאמור לקדם את מכירת הקבוצה, אבל היא לא תתקיים ללא מכירת הקבוצה. :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
הבוררות זה מה שאמור לקדם את מכירת הקבוצה :cry:

למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אני חושב שמייחסים לבוררות הזאת כוחות על-טבעיים, לא הבנתי למה זה עד כדי כך יכול להפריע לאיזה מיליארדר שבא לו על הפועל.
החוב עומד על 11 מיליון ויכול רק לרדת, אז משלמים 11 מיליון ויש החזר מותנה אם וכאשר, או שרוכשים 50% ועוד 50% כשיינתן פסק הבורר (בסמוך למועד הרכישה לפי דברייך).
אם הם כל-כך מתואמים אז זה מה שמפחיד אותם? פסק בורר כי הם יהיו "מחוייבים"? אז כנראה שגם אח"כ הם יוכלו להסתדר.

לא יודע למה זה נמשך כ"כ הרבה זמן, אבל במסגרת הנתונים שידועים לנו זה לא מפריע לשום עסקה.

למיליארדר שבא לו על הפועל זה לא יפריע. אבל כנראה שאין כזה.
מה שכן יש אלה מיליארדרים שבאים לעניין אותם ברכישת הקבוצה. ואיך לומר, תנאי הרכישה הם לא הדבר הכי אטרקטיבי בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
kruvi1 כתב:
הבוררות זה מה שאמור לקדם את מכירת הקבוצה :cry:

למה?

כי הבוררות זה מה שקובע למעשה את סכום המכירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:

בדיוק זו הבעיה שלי, לך תדע כמה אנשים באו לדבר על המועדון, שמעו על ההליך הזה ואמרו שלום ותודה...

כמו ארוס בתב, ההליך הזה שווה 11 מיליון שקל במקסימום. מי שנורא להוט לקנות שם את הכסף אצל עורך דין ומקבל את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:42 
שחר כתב:
vangroder כתב:

התביעה של הנער לא קשורה לכלום זו מערכת המשפט והמשטרה, לא משהו שמישהו יכול לתמרן.
הבוררות עוברת ללא פיקוח אמיתי דרך המסדרונות של ההתאחדות ושם אפשר לעשות מה שרוצים מתי שרוצים, ואיך שרוצים...בטח אם יש את הקשרים הנכונים.

אמרתי שמצחיק, במיוחד שמישהו מבקש דחייה בגלל שהות מחוץ למדינה, מערכת המשפט מאשרת לו ואז הוא עושה אחורה פנה ומחליט להישאר, לטעמי סוג של ביזוי מערכת המשפט בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: