תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 18:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ספורי
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:17 
לא שיחק בעמדה שלו, הוא לא קשר אחורי, אבל מה הוא בדיוק? היית מצפה משחקן שיעשה הגנה שיתן גב, הטיולון ברחבה שחיפה פתחו אצלנו היה בעיקר רשום עליו. כלום במשחק ההתקפה, ובנוסף מותח שריר... אני גם לא מבין איפה הכישרון הענק שכולם מדברים עליו, אחלה נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:19 
לשים אותו בתור גרזן זה כמו לשים את פיליפ שוער.
מאמן גאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ספורי
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
מצידי לעלות איתו עד סוף העונה, רק לא אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
יש לו כישרון ובנוער רואים את זה. שם הוא סוג של זידאן(לעניים). זה לא תפקיד בשבילו כי הוא עדיין רך מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:21 
מה הסיפור עם הנעליים הצהובות? אףמאחד לא מעיר לו על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
זה לא כתום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא עשה שום דבר, הוא פשוט היה שם באמצע ועמד.
בקיצור, פשוט שיחקנו בלי שי היום עם קונוס באמצע וגילינו שבלי שי שהכדור חייב לעבור אצלו ברגל בכל התקפה אפשר לעשות משהו.

מקווה שבמהרה משה אוחיון יכנס לכושר ושהמאמן הסמרטוט לא יחזיר את שי להרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא החליף את אבוטבול ולא תרם שום דבר ועדיין נראינו יותר טוב אני חושב שזה אומר הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:25 
אמור להתחרות עם מלכה בספסל כשעל העמדה שלהם יש את גילי, זגורי ויחזקאל.
על ההצבה כקשר אחורי אין מה לדבר בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ספורי
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:26 
הכרטיס האדום של שי ״איך אתה מדבר לסמלים? שי לב לב, לא פלא ששחקנים לא נאמנים עם חרא קהל שיש לנו״ אבוטבול יכול להיות הדבר הכי טוב שקרה לנו העונה, אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ספורי
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אם הוא החליף את אבוטבול ולא תרם שום דבר ועדיין נראינו יותר טוב אני חושב שזה אומר הכל.

מצד שני זה שמאז שפיליפ החליף אותו נראינו טוב יותר זה לא מחמאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:36 
חילק כדור אחד לאבו הל היג'ה א-לה שי אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:58 
אני אוהב אותו.
יש לו עוד הרבה לשפר והוא בטח לא קשר אחורי אבל יש יש לו טכניקה מהירות והוא בנוי טוב.
יכול להתפתח לשחקן מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לשים אותו בתור גרזן זה כמו לשים את פיליפ שוער.
מאמן גאון
דווקא פיליפ שוער נשמע לי אחלה רעיון כרגע

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 00:03 
ראבק, הוא כבר לא השחקן בן ה-17 שעלה מהנוער לפני שנתיים. ציפיתי ממנו לקצת התקדמות, משהו.
עדיין אפס הבנת משחק, עדיין לא משקיע על המגרש, עדיין לא חלק מהמשחק הקבוצתי, עדיין נראה כל כך לא בשל. שגיב יחזקאל באותו גיל נראה בליגה אחרת ממנו.

לא יודע, לי ספורי לא הראה עדיין שום דבר. לא ראיתי אותו בנוער אז אני לא יודע על מה המהומה, אבל בבוגרים הוא קיבל אינספור צ'אנסים ולא ראיתי אותו לוקח אף אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 00:06 
אם לא הייתי רואה אותו בנוער הייתי חושב שהוא לא מתאים ללאומית.

מילא שאתה לא מראה מה שאתה נותן בנוער, רבאק, איפה התשוקה לשחק? למה הכל כל כך אדיש מילד שעוד לא עשה כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 00:25 
בתחילת שנה שעברה רב"ש הדביל אשכרה פתח איתו במשחק הכי קריטי שלנו על אירופה מול פנדורי. ספורי כל המחצית הראשונה נעלם על המגרש ואני לא אשכח איזה רגע לקראת סוף המחצית שהוא אפילו לא רץ לכדור, עד שהמאמן הגרוע התאפס והוציא אותו במחצית. כמובן שזה לא הפריע לרב"ש להמשיך לתת לו קרדיט לא מוצדק בהמשך העונה למרות שהעמדה שלו היתה הכי עמוקה בקבוצה (והשאיר על הספסל שחקנים כמו עבדורחימי, טועמה, מלכה ופדידה שכולם תרמו הרבה יותר ממנו).

מאז פרדי דוד כל מאמן בהפועל נותן קרדיט הזוי ומוגזם לשחקן הזה שלא מפסיק לאכזב, משחק כמו פרימדונה ובעיקר פשוט לא מעורב במשחק ולא תורם כלום. יכול להיות שהוא באמת מאוד מוכשר, אבל הגיע הזמן שירוויח את הדקות שלו אם לא באפקטיביות לפחות בהשקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 01:23 
היה בסדר מבחינת הנעת כדור וגם נתן כמה מסירות יפות, אבל הרכות שלו בקישור הרגה אותנו. מצד שני זאת אשמתו של דומב לא שלו.
האדישות מעצבנת אבל ככה תמיד היה ולא סביר שישתנה, הגיע הזמן שיקבל צ'אנסים בעמדה שלו. גם ככה מלכה, יחזקאל ואזולאי לא נתנו כלום עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 01:33 
"הגיע הזמן שיקבל צ'אנסים"?? ראבק, זה השחקן שקיבל הכי הרבה צ'אנסים ונתן את התרומה הכי מועטה שאני זוכר בהפועל. שחקן שמאמן לפני שנתיים נתן לו ריצה של איזה 12 משחקים בהרכב בלי שום קשר ליכולת, ושנה שעברה קיבל מקום בהרכב במשחקים הכי חשובים של העונה (כמו פנדורי ודרבי) כשמשאירים על הספסל שחקנים הרבה יותר טובים ממנו. שחקן שכבר שנתיים מקבל צ'אנסים בלתי נגמרים ונראה לא קשור לרמה בכלל. לא ברמה, לא באינטנסיביות ובאגרסיביות, לא בחכמת המשחק, לא בהשקעה. פשוט לא שם.
ממש לא הגיע הזמן שיקבל צ'אנסים. הגיע הזמן שהוא יקח אותם.

ה-"כלום" של מלכה ויחזקאל לא קרוב להשתוות לכלום של ספורי (ואזולאי עוד לא השלים פה 90 דקות אז בואו נחכה עם ה-"כלום" שלו).
מלכה ויחזקאל לא קיבלו בהפועל עשירית מהצ'אנסים של ספורי (שמשום מה הם בלתי נגמרים בשנתיים האחרונות) ובכל זאת עשו הרבה הרבה יותר. הם משקיעים, הם מעורבים, הם קשורים לרמה. נכון לעכשיו ספורי צריך לעלות כאופציה אחרונה אחרי כל השחקנים האלה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 28 ספטמבר 2014, 01:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 01:45 
על מה אתה מדבר? איזה צ'אנסים בלתי נגמרים?
לפני שנתיים כשעוד לא היה בן 17 קיבל באמת צ'אנסים בלי סיבה וזה היה ברור לכולם שהוא לא בשל. מאז? שיחק טיפה בתחילת העונה שעברה וזהו. לדעתי מלכה שיחק יותר ממנו.
אתה מדבר כאילו הבן אדם היה באנקר בהרכב. אם כבר מלכה היה באנקר בהרכב מתחילת העונה ותודה לאל זה נגמר.
ואין שום הבדל ביכולת בינו לבין מלכה ויחזקאל. סליחה, הוא בעצם הבקיע ובישל פה ושם כששיחק, מלכה ויחזקאל גם זה לא.
הסיבה היחידה שאתה מתייחס אליו בצורה שונה זה כי הם עושים רוח וצילצולים והוא אדיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 01:55 
סמל אישי של המשתמש
ספורי צריך לשחק באגף, שם הוא יכול להועיל לנו כשחקן מחליף, לדעתי יותר ממלכה.
את יחזקאל לא הייתי מכניס למשוואה הזו. הוא שחקן כל-כך יותר טוב משניהם, וממנו באמת שיכול לצאת משהו רציני. הוא היחידי מבין הרשימה הזו ששווה הרכב כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 01:59 
הוקיץ' כתב:
על מה אתה מדבר? איזה צ'אנסים בלתי נגמרים?
לפני שנתיים כשעוד לא היה בן 17 קיבל באמת צ'אנסים בלי סיבה וזה היה ברור לכולם שהוא לא בשל. מאז? שיחק טיפה בתחילת העונה שעברה וזהו. לדעתי מלכה שיחק יותר ממנו.
אתה מדבר כאילו הבן אדם היה באנקר בהרכב. אם כבר מלכה היה באנקר בהרכב מתחילת העונה ותודה לאל זה נגמר.
ואין שום הבדל ביכולת בינו לבין מלכה ויחזקאל. סליחה, הוא בעצם הבקיע ובישל פה ושם כששיחק, מלכה ויחזקאל גם זה לא.
הסיבה היחידה שאתה מתייחס אליו בצורה שונה זה כי הם עושים רוח וצילצולים והוא אדיש.

חבל שאתה כותב שטויות.
מלכה לא פתח באף משחק עונה שעברה חוץ מהגארבג' טיים מול קרית שמונה בסוף עונה שעברה שעלינו עם הרכב נוער (ושם גם ספורי פתח). אלו העובדות, מעבר לזה הכל דיעות קדומות וקלישאות. זה ממש ממש לא נקרא לקבל צ'אנס.
ספורי בתחילת העונה באירופה (וגם בליגה בהתחלה) היה שחקן הרכב של רב"ש, אחר כך ירד קצת לנוער כשהיה גרוע ואז בדצמבר משום מה שוב חזר להיות שחקן הרכב (פתח באיזה 4-5 משחקים) ושוב היה גרוע מאוד וחזר לנוער.

איפה הקרדיט שהוא קיבל ואיפה מלכה? לא על אותה סקאלה בכלל. ספורי זה שחקן שכבר שנתיים מאמנים מריצים בהרכב למשך תקופות משמעותיות והוא מחזיר ביכולת מזעזעת.

מלכה ויחזקאל היו טובים ממנו לאין שיעור בהזדמנויות הספורות שקיבלו. מלכה עם כל הביקורות עליו (שנובעות בעיקר מהציפיות הגבוהות שהיו אחרי ההופעות הראשונות שלו מהספסל) עדיין מעורב מאוד במשחק, עושה הרבה תנועה, מניע כדור, עושה גם עבודה שחורה. יש הרבה בעיות במשחק שלו והוא לא שחקן להרכב אבל הוא כן לפחות שחקן ספסל לגיטימי לליגה הזאת. יחזקאל במשחקים ששיחק נראה מצוין עד עכשיו. ספורי בכלל לא קשור למשחק, לא מעורב, לא בשטף של המשחק, לא באינטנסיביות של הרמות האלה, הבנת משחק בקאנטים. יכול להיות שהוא מאוד מוכשר (אני לא ראיתי אותו בנוער אז לא ראיתי את זה) אבל אם אתה משווה את מה שהוא הראה בצ'אנסים הרבים שלו למלכה ויחזקאל אז או שהזיכרון שלך מאוד קצר או שאתה חי ביקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 02:06 
נתונים יבשים:
מלכה בעונה שעברה - 13 משחקים, 0 גולים, 0 בישולים.
רמזי בעונה שעברה - 10 משחקים, 2 גולים, 2 בישולים.
אכן, מלכה לא קיבל אפילו עשירית מהצ'אנסים של רמזי.
עזוב, אין לי ספק שבקרוב מאוד נראה מה כל אחד שווה, כל הגימיקים האלה לרוב לא מחזיקים הרבה זמן (למרות שדני בונדר החזיק בערך 6 שנים).
בעיני אף אחד מהם לא שווה כרגע הרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 02:17 
שמע, אתה שובר שיאים של גניבת דעת. תגיד אתה מאמין לעצמך?
אתה סופר "משחקים" רק שספורי פתח ברוב המשחקים שלו ומלכה לא פתח אפילו פעם אחת (חוץ מהגארבג' בסוף כאמור). הסיבה היא שהעדיפו שספורי ישחק עם הנוער אם הוא לא בהרכב בבוגרים.
חוץ מזה אתה לא סופר את אירופה שספורי שיחק שם עוד 4 משחקים.

ספורי פתח בערך ב-20 משחקים רשמיים בהפועל בשנתיים האחרונות, זה כמעט חסר תקדים לשחק בן 19. לטעון שהוא לא קיבל צ'אנסים זה בדיחה, בטח בהתחשב ביכולת שלו שלא רק שהיתה מזעזעת אלא בעיקר לא הראתה שהוא בשל לרמות האלה.
מלכה בן 21 ורק העונה פעם ראשונה פותח בהרכב של הפועל (שוב, לא כולל את הגארבג' ההוא). אם אתה לא חושב שזה נקרא לא לקבל עשירית מהצ'אנסים של ספורי (שני בוגרי נוער, אחד עולה בהרכב פעם ראשונה בגיל 21 ואחד עם איזה 20 הופעות בהרכב כבר בגיל 19) אז אתה לא איתנו.
אם כבר אז כרגע ספורי צריך לקבל פחות צ'אנסים. יכול להיות שבעתיד הוא יהיה שחקן אבל כרגע הוא לא שם והוא פוגע בקבוצה. נכון לעכשיו מלכה יותר טוב ממנו.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 28 ספטמבר 2014, 02:24, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 02:18 
כל מי שקוטל את ספורי מלכה או יחזקאל פשוט טמבל, צריך להיות עיוור בשביל לא לראות שיש להם כישרון וכדורגל טוב.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 07:19 
יובל כתב:

עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
חלש עד לא קיים.
משחק בצורה גמלונית עם לא מעט מקרים של אדישות שבא לך להעיף עליו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
סבבה, נגיד שאני קונה את הסיפור של הכישרון. בכיף.
למה הוא לא נלחם? למה יש לו פרסונה של כוכב בגיל שלו?
יחזקאל, מלכה, אבו מנה ואל היגה מתאבדים על כל כדור. ספורי? הוא בדיוק שוקל אם לרדת לגליץ', תכף חוזר אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 07:29 
ספורי שחקן חלש, לא חושב שלו ולמלכה יש מקום בהפועל.
ספורי אדיש ונראה שזורק זין, בקושי מחלץ כדורים שלא לדבר על מסירות עומק.
מלכה אוהב להתמזמז עם הכדור עם הרבה פוזה של מינימום מסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 07:29 
ספורי צריך להיות השחקן הזה שנכנס בסביבות הדקה ה 80 אחת לכמה משחקים כשהמשחק גמור. וגם כאן אני לארג' איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: