ItaiH6 כתב:
Oleg Neduda כתב:
ItaiH6 כתב:
Oleg Neduda כתב:
ItaiH6 כתב:
אז בעצם החזר הלואות בעלים + גרעון זה 15 מיליון שקלים?
יותר. רק הסכום ששולם וישולם לטביב (מינוס מה שהעמותה גייסה) זה 15 מיליון. בנוסף יש כספים נוספים שניתנו כהלוואת בעלים (דמארי, שכטר וכו'). בקיצור, הסכומים האלה יחד עם הגירעון התקציבי שגוררים לשנה הבאה יוצרים את תג המחיר הנפוח
אז בעצם חזרת על כל מה שכתבתי בתוך השאלה בצורה הרבה יותר מורחבת רק בשביל להראות שאתה אחד שיודע?
אתה חתיכת ילד יהיר ולא חכם במיוחד
לא חזרתי על מה שאמרת (הרי כתבתי לך שזה יותר מ15 מיליון, אז איך בדיוק חזרתי על מה שאתה אמרת? שוב, אתה כנראה לא חכם במיוחד) ואם שאלת את עצמך למה בכל זאת עשיתי את זה, זה היה כדי להראות שאתה אחד שלא יודע
בוא נעשה חשבון קטן.
תג המחיר לפי כותרת האשכול הוא 30 מיליון שקלים.
הסכום שחייבים לטביב הוא 11 מיליון. נוריד אותו ונקבל 19 מיליון שקלים.
נוריד גם את הסכומים שירצו הבעלים הפרטיים כהחזר שהוא 30% מ12 מיליון שהוא 3.6 מיליון. נשאר 15.4 מיליון.
נוריד גם את הסכום שרמון ירצה חזרה על עיגול האחוזים שהוא עשה לעמותה ויישארו כ15 מיליון.
אחרי שנשארו 15 מיליון באה שאלתי "אז בעצם החזר הלואות בעלים + גרעון זה 15 מיליון שקלים?".
עכשיו אשמח אם תזביר לי איפה יש יותר מ15 מיליון שקלים בסוף החישוב של תשלום על כל הבעלויות שיש בקבוצה.
שמע, אתה חתיכת יצור משועמם, טרחן ונודניק.
רק בגלל שטרחת כל כך אענה לך- כתבת משום מקום שהלוואת בעלים וגירעון זה 15 מליון שח. הסברתי לך שהלוואת בעלים וגירעון זה כל מה שדורשים מינוס מה שעוד לא שולם לטביב, או במילים אחרות- יותר מ15 מיליון (לא משנה שעכשיו אני רק מבין שאתה פשוט לא מבין את המונח "הלוואת בעלים").
מה אתה רוצה, רק אתה יודע.
עכשיו תעזוב אותי מהקידוחי נפט שלך ולך תציק למישהו אחר