תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 119  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
אדום אופטימי כתב:
אני מאמין שאם תמוטט את שילטון החמאס בסופו של דבר התנועה תהפוך לשולית עד לא קיימת.
האחריות על הנעשה ברצועה צריכה להיות על תושביה. ורק עליהם. אם הם ימשיכו לשחק את הראש הקטן שיאכלו אותה.
כן צריך לדאוג לתושבים ברצועה מבחינה הומניטרית. הרבה יותר ממה שנעשה עד כה.

על תושבי הרצועה לקחת את גורלם בידיהם. יבחרו בשקט צריך לגרום לכך שמצבם ישתפר משמעותית. יבחרו להיצטרף לתנועות הטרור שישלמו את המחיר.

אז אתה כנראה לא מודע לרמת התמיכה העממית שחמאס זוכה לה ברצועה, ולחשוב שאם תמוטט איזו תשתית פיזית הם יעלמו, אתה טועה. התשתית היא בלב של האנשים שם, לא באיזה מנהרה.

אני יודע שהם עברו שטיפת מוח מעמיקה. כשאדם סובל הוא מתחיל לערער למה הוא סובל ואז אצל חלק מתחיל לעבוד ההגיון. אני לפחות מאמין בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 09:07 
יהלום אדום כתב:
למוטט את החמאס זה יפה בתור סיסמא אבל איך בדיוק?
לשטח את עזה? להיכנס עם 50,000 חיילים ולכבוש את הרצועה?

זה משהו אפשרי לחלוטין לצבא לכבוש את הרצועה ולהחיל שם מחדש שלטון צבאי מלא. זה כמובן יביא למספר קורבנות גבוה מאוד בשני הצדדים אבל בהחלט זה ניתן לביצוע.
העניין הוא שלפי כל ההדלפות בצבא ממש ממש לא רוצים שיטילו עליהם לכבוש את הרצועה. כהשצבא לא רוצה לעשות משהו אתה יכול להיות בטוח שזה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 09:08 
אני מתקשה להבין את השאיפה והצורך ליצור איזו תמונת ניצחון. למה זה תורם, חוץ מאשר לגאווה הישראלית הקשורה בביטוי הייחודי ״גבר״?
אדרבה, תנו לחמאס להרגיש שניצח, אולי יהיה קצת שקט. ממתי עם מושפל פונה לדרך שלום? מה יצא מזה שגרמניה הושפלה במלחמת העולם הראשונה?
מתי המצרים פנו לדרך השלום? לא נראה שהיו עושים את זה בלי תחושת הניצחון שלהם במלחמת אוקטובר.
תנו להם להרגיש שניצחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

העניין הוא שלפי כל ההדלפות בצבא ממש ממש לא רוצים שיטילו עליהם לכבוש את הרצועה. כהשצבא לא רוצה לעשות משהו אתה יכול להיות בטוח שזה לא יקרה.

זה נדיר שאני מסכים איתך.
השאלה הנשאלת היא מדוע הצבא לא מעוניין שיטילו עליו לכבוש את הרצועה או חלקים ממנה.
אני לא בטוח שזה קשור רק במספר ההרוגים בשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
אדום אופטימי כתב:
אני מאמין שאם תמוטט את שילטון החמאס בסופו של דבר התנועה תהפוך לשולית עד לא קיימת.
האחריות על הנעשה ברצועה צריכה להיות על תושביה. ורק עליהם. אם הם ימשיכו לשחק את הראש הקטן שיאכלו אותה.
כן צריך לדאוג לתושבים ברצועה מבחינה הומניטרית. הרבה יותר ממה שנעשה עד כה.

על תושבי הרצועה לקחת את גורלם בידיהם. יבחרו בשקט צריך לגרום לכך שמצבם ישתפר משמעותית. יבחרו להיצטרף לתנועות הטרור שישלמו את המחיר.

אז אתה כנראה לא מודע לרמת התמיכה העממית שחמאס זוכה לה ברצועה, ולחשוב שאם תמוטט איזו תשתית פיזית הם יעלמו, אתה טועה. התשתית היא בלב של האנשים שם, לא באיזה מנהרה.

יש לי שני דברים לומר על ההודעה הזו
1. לפעמים נאמרים דברים כמו שלחמאס יש תמיכה עממית רחבה ולפעמים מתעקשים להדגיש שפחות מחצי צושבי הרצועה בחרו בחמאס, וזה בשביל להפריד בין העם להנהגה. צריך להחליט לא?
2. במה בדיוק התמיכה? אם זה היה רק סמאבק מזוין בישראל ניחא. אבל אנחנו לא משלים את עצמנו. החמאס אחראי לסבל התושבים לא פחות מישראל. לחמאס אכפת מחיי העזתים עוד פחות ממה שלישראל אכפת (גם אם זה ממניעים אנוכיים). החמאס מכיל עליהם משטר דתי איסלמיסטי קשוח. מה זה אומר על עם שתומך במשטר כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 09:20 
19 כתב:
זה שיש גורמים אחרים שמחזקים אותו, ממש לא סותר את זה שלחסל לא מחליש. אולי בלי המימון זה היה מחליש, אבל במציאות, זה כנראה לא.

אין לי בעייה לחסל את האנשים האלה, הם אוייב, הם לוחמים והם מטרה לגיטימית ולמעלה מזה. אני לא כזה בטוח מה התועלת שיוצאת מזה.

אני מסכים, העניין הוא שכל הזמן חוזרים שחלק ממסמך ההסכמות מכיל את הפסקת מדיניות החיסולים, לדעתי זה אחד הדברים שמעיקים עליהם, האחריות האישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:

אני מסכים, העניין הוא שכל הזמן חוזרים שחלק ממסמך ההסכמות מכיל את הפסקת מדיניות החיסולים, לדעתי זה אחד הדברים שמעיקים עליהם, האחריות האישית.

מדוייק !!!
ולכן אסור לקבל דרישה זאת.
זה לצערי הרב אמצעי ההרתעה כמעט היחידי שנותר עק ניהול המלחמה הכושל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
יהלום אדום כתב:

זה משהו אפשרי לחלוטין לצבא לכבוש את הרצועה ולהחיל שם מחדש שלטון צבאי מלא. זה כמובן יביא למספר קורבנות גבוה מאוד בשני הצדדים אבל בהחלט זה ניתן לביצוע.

מבחינה ביצועית זה אפשרי אבל כמו שאמרת בתשלום מאוד גבוה.
השאל ההיא האם באמירה למוטט את החמאס שנשמעת פה ושם (לא רק ע"י אופטימי) יש גם דרך פעולה הגיונית (וכיבוש הרצועה לראייתי הוא לא הגיוני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
zink כתב:
יהלום אדום כתב:

מבחינה ביצועית זה אפשרי אבל כמו שאמרת בתשלום מאוד גבוה.
השאל ההיא האם באמירה למוטט את החמאס שנשמעת פה ושם (לא רק ע"י אופטימי) יש גם דרך פעולה הגיונית (וכיבוש הרצועה לראייתי הוא לא הגיוני)

יש לא מעטים (ואני לא מתכוון לאנשי תקשורת או לכותבים בפורום) שטוענים שלא צריך לכבוש את כל הרצועה ושילטון החמאס יתמוטט קודם לכן.
השאלה היא האם אתה סומך עליהם או לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
כרגע אני רואה שחודשיים אנחנו באותו מצב. הטילים ממשיכים, החיים בעוטף עזה עדיין בלתי אפשריים, אנשים לא רוצים לחזור לגור בבתים שלהם באיזור הזה ההבדל הוא שאנחנו עם 70 אזרחים פחות, הפלשתינים עם 2,000 אזרחים ומחבלים פחות והחמאס לא נרגע. כנראה שמשהו בדרך לא ממש מביא לתוצאות הרצויות ואני לא רואה שום פעולה אחרת באופק שתגרום לי לחשוב שמישהו מבין ויודע איך לסיים את הסאגה הזו ועל הדרך למוטט את החמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
כרגע אני רואה שחודשיים אנחנו באותו מצב. הטילים ממשיכים, החיים בעוטף עזה עדיין בלתי אפשריים, אנשים לא רוצים לחזור לגור בבתים שלהם באיזור הזה ההבדל הוא שאנחנו עם 70 אזרחים פחות, הפלשתינים עם 2,000 אזרחים ומחבלים פחות והחמאס לא נרגע. כנראה שמשהו בדרך לא ממש מביא לתוצאות הרצויות ואני לא רואה שום פעולה אחרת באופק שתגרום לי לחשוב שמישהו מבין ויודע איך לסיים את הסאגה הזו ועל הדרך למוטט את החמאס.

המצב שתארת מדוייק.
כשאתה ( ישראל") רוב הזמן פסיבית זה מה שקורה.
ואנחנו פאסיבים כבר כשבוע לפני שנסוגנו מהרצועה - שבוע לפני "שהושלם" פרויקט פיצוץ המנהרות ההתקפיות.

צבא צריך להיות מאוד אחראי, מאוד זהיר , אבל צריכה להיות לו תעוזה. תעוזה מנימאלית. אין הכוונה לתעוזה ברמה הטקטית ( ברמת החטיבות והגדודים). אלא ברמות שמעל.
לא יודע מה אתה אוהב אבל אני מאוד לא מעריך ואוהב עובדים שבאים לעבודה. אני כן מעריך עובדים שבאים לעבוד. ואני בטוח שאתה יודע מה ההבל.
אני גם בטוח שאתה מבין את הנמשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 09:53 
http://www.srugim.co.il/87576-%d7%aa%d7 ... 7%9b%d7%93

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

מדגדג לי לכתוב כתבה דומה על איך "99.9% מהדתיים תמכו בהקמת ההתנחלויות, 40 שנה לאחר מכן כשהתברר שהן מובילות את ישראל לאסון ובידוד בינלאומי, 99.9% מהם מסרבים להביע חרטה ולהודות בטעותם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
teknoboy כתב:
פוקרה, כבר שנים שישראל מחסלת מדי פעם בפעם את כל צמרת החמאס, וראה זה פלא החמאס רק הולך ומתחזק מכל בחינה שהיא.

בנוסף יש את זה:
תמונה

תשמע, מעבר לחצאי האמיתות וחצאי המשפטים, אתה מתחיל להפתיע בחולשת הדדוקציות שלך. האם יכול להיות שהתקצוב של חמאס והתרומות האדירות היו מחזקות את חמאס גם אם היינו נמנעים לחלוטין מלפגוע במפקדיו? מאיפה הבטחון הזה? ואני לא בטוח שאינשטיין היה כל כך נלהב מבנאדם שלמעלה מ70 אלף אזרחים עיראקיים לא מזיזים לו כהוא זה...

אני לא עוסק בניחושים על "מה היה קורה אם", אני רק יודע שבמציאות כבר חיסלו את ראשי החמאס לא פעם ולא פעמיים אבל זה לא הועיל לאף אחד (מלבד לחמאס, כמובן).

כמו כן, בדרך אגב, ממליץ לך לבדוק במילון מה זה דדוקציה, כי נראה לי שהתכוונת למשהו אחר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 10:31 
הפועל כתב:
19 כתב:

מדגדג לי לכתוב כתבה דומה על איך "99.9% מהדתיים תמכו בהקמת ההתנחלויות, 40 שנה לאחר מכן כשהתברר שהן מובילות את ישראל לאסון ובידוד בינלאומי, 99.9% מהם מסרבים להביע חרטה ולהודות בטעותם"

והשקר חסר הבושה כאילו בגלל ההתנתקות יש טילים. וההתעלמות מזה שלא השמאל פינה התנחלויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 10:33 
teknoboy כתב:
fidel כתב:
teknoboy כתב:
פוקרה, כבר שנים שישראל מחסלת מדי פעם בפעם את כל צמרת החמאס, וראה זה פלא החמאס רק הולך ומתחזק מכל בחינה שהיא.

בנוסף יש את זה:
תמונה

תשמע, מעבר לחצאי האמיתות וחצאי המשפטים, אתה מתחיל להפתיע בחולשת הדדוקציות שלך. האם יכול להיות שהתקצוב של חמאס והתרומות האדירות היו מחזקות את חמאס גם אם היינו נמנעים לחלוטין מלפגוע במפקדיו? מאיפה הבטחון הזה? ואני לא בטוח שאינשטיין היה כל כך נלהב מבנאדם שלמעלה מ70 אלף אזרחים עיראקיים לא מזיזים לו כהוא זה...

אני לא עוסק בניחושים על "מה היה קורה אם", אני רק יודע שבמציאות כבר חיסלו את ראשי החמאס לא פעם ולא פעמיים אבל זה לא הועיל לאף אחד (מלבד לחמאס, כמובן).

כמו כן, בדרך אגב, ממליץ לך לבדוק במילון מה זה דדוקציה, כי נראה לי שהתכוונת למשהו אחר.

מי שמסתכל על חצי מהדברים, זה אתה,תחכמוני, תבדוק כמה חשוב להסתכל על תמונה בשלמותה ולהסיק אל הפרט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודש
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
fidel כתב:
teknoboy כתב:
fidel כתב:
teknoboy כתב:

בנוסף יש את זה:
תמונה

מי שמסתכל על חצי מהדברים, זה אתה,תחכמוני, תבדוק כמה חשוב להסתכל על תמונה בשלמותה ולהסיק אל הפרט..

לנחש מה היה קורה אם היינו עושים ככה ומונעים ככה, זה נחמד ככה בבית אחרי איזה שאכטה, אבל זה לא רלוונטי לכלום.
זה לא נקרא "לראות את כל התמונה" אלא "לחיות בעולם של פנטזיות".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 11:02 
[quote]לנחש מה היה קורה אם היינו עושים ככה ומונעים ככה, זה נחמד ככה בבית אחרי איזה שאכטה, אבל זה לא רלוונטי לכלום.
זה לא נקרא "לראות את כל התמונה" אלא "לחיות בעולם של פנטזיות".[quote/]
אני לא בטוח שהצלחת להוכיח שלחיות בעולם של פנטזיות זה המדיניות של ישראל,
אבל בספקולציות אתה חזק לא פחות ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 11:04 
אתה ממשיך להתעלם מהעובדה שלאחר חיסול ראשי החמאס ומהנדסיה הבכירים בשנת 2004, כמות הפיגועים שהם הוציאו ירדה כמעט ל0,
להזכירך רק שבמהלך עשר השנים שלפני החיסול של השיח יאסין הם רצחו למעלה מ400 אזרחים בפיגועי התאבדות, ואילו לאחר מכן המספר ירד לפחות מ30 עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אני מתקשה להבין את השאיפה והצורך ליצור איזו תמונת ניצחון. למה זה תורם, חוץ מאשר לגאווה הישראלית הקשורה בביטוי הייחודי ״גבר״?
אדרבה, תנו לחמאס להרגיש שניצח, אולי יהיה קצת שקט. ממתי עם מושפל פונה לדרך שלום? מה יצא מזה שגרמניה הושפלה במלחמת העולם הראשונה?
מתי המצרים פנו לדרך השלום? לא נראה שהיו עושים את זה בלי תחושת הניצחון שלהם במלחמת אוקטובר.
תנו להם להרגיש שניצחו.

אני חושב שזה יותר קשור לשיקולים פוליטיים צרים של ביבי. הוא יוצא מנק' הנחה שבלי תמונה שהוא יכול להציג לבוחרים, הוא יתקבע בזכרון הקולקטיבי כמנהיג שהפסיד במלחמה. וזה יחסל לו את הסיכוי להיבחר שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אתה ממשיך להתעלם מהעובדה שלאחר חיסול ראשי החמאס ומהנדסיה הבכירים בשנת 2004, כמות הפיגועים שהם הוציאו ירדה כמעט ל0,
להזכירך רק שבמהלך עשר השנים שלפני החיסול של השיח יאסין הם רצחו למעלה מ400 אזרחים בפיגועי התאבדות, ואילו לאחר מכן המספר ירד לפחות מ30 עד היום.

זה טוב ויפה, אבל כולנו יודעים שהם מצאו תחליפים טובים יותר לפיגועי ההתאבדות (קרי טילים וירי תלול מסלול).
בנוסף צריך להיות די עוור כדי לא לשים לב שכל מבצע צבעי נגדם קשה ומסובך יותר מקודמו, חרף החיסולים הרבים תוך כדי המבצעים וביניהם.

בקיצור, גם אם הצלחת במדיניות החיסולים לגרום לאיזו הפוגה בפעילות שלהם, זה לא עזר לך כדי לשנות את מגמת ההתחזקות של החמאס.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 11:50 
לפי המספרים של ההרוגים בצד הישראלי כתוצאה מהירי תלול מסלול שאתה ואמיר נהגתם לציין בצורה מאוד בולטת (כמעט 0 הרוגים במהלך השנים הללו) מה שכתבת לא כל כך מחזיק מים... (תחליפים טובים יותר)

ואם החמאס המשיך להתחזק (אין מה לעשות ההטכנולוגיה גם זולגת אליהם למרות הכל) אני תמהה מה היה קורה ללא הסגר והמצור על עזה במהלך השנים האחרונות ואיזה סוגי טילים (לא רקטות) כבר היו מטווחים את ישובי ישראל או מטוסים (כי גם עשיו יש להם טילי כתף לפי מה ששמעתי)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
לפי המספרים של ההרוגים בצד הישראלי כתוצאה מהירי תלול מסלול שאתה ואמיר נהגתם לציין בצורה מאוד בולטת (כמעט 0 הרוגים במהלך השנים הללו) מה שכתבת לא כל כך מחזיק מים... (תחליפים טובים יותר)

ואם החמאס המשיך להתחזק (אין מה לעשות ההטכנולוגיה גם זולגת אליהם למרות הכל) אני תמהה מה היה קורה ללא הסגר והמצור על עזה במהלך השנים האחרונות ואיזה סוגי טילים (לא רקטות) כבר היו מטווחים את ישובי ישראל או מטוסים (כי גם עשיו יש להם טילי כתף לפי מה ששמעתי)...

בא לך לשחק במשחקי דמיונות ו"מה היה קורה אם..."?
כי בקלות אפשר להגיד שאם לא היית מטיל סגר אז לעזתים היה מה להפסיד, הם לא היו תומכים בחמאס ובדומיו, וכל העסק היה נמנע מראש.
אבל כל זה שטויות, ואין מכונה שתגיד לה מה היה קורה אם...
לכן צריך להסתכל על המציאות.
והמציאות מראה שהחמאס מצליח, לשיטתה של ממשלת ישראל, לגרור את ישראל למלחמה כל שנתיים.
המציאות גם מראה שכל מלחמה קשה יותר מקודמתה, כי החמאס למד והשתפר והתחזק (חרף מספר החיסולים הנדיב).

מאיפה האמונה היוקדת שהפעם זה יהיה שונה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
ירי ארטילרי צה"לי די מאסיבי באזורי. מי יודע מה זה אומר. כבר 20 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות מהרבה סיבות. אבל הרבה פעמים זה סימן שהפעילו 'אש לחילוץ'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
זהו נגמר כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 13:04 
סומך כתב:

לא אמורה להיות פעילות צהלית בתוך הרצועה.
או שמא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
סומך כתב:

לא אמורה להיות פעילות צהלית בתוך הרצועה.
או שמא...

זהו, שרציתי לכתוב שהסיבה ההגיונית השנייה יכולה להיות 'ריכוך' של שטח לפני כניסת כוחות. שתי האופציות לא משמעות מעודדות כל כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 13:09 
לפי הדיווחים הפלסטינים גם הג'יהאד וגם החמאס הסכימו לנצור אש וכולם מחכים לתשובה של ישראל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2014, 13:59 
https://www.facebook.com/S.Mofaz/photos ... =1&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 119  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: