ערן כתב:
מוקדש לילדים של אדום אופטימי ושל פאביו:
ציטוט:
תארו לכם שחס וחלילה, אחד מהטילים של חמאס על ישובי הדרום או המרכז היה הורג ילד אחד. בן 5. חמוד כזה. שמצייר בגן בית ושמש וההורים תולים על המקרר. ילד כזה שהוא האור בחיים של ההורים שלו. כזה שהחיוך שלו יכול להאיר את כל הבית. תארו לכם ילד אחד כזה. תארו לכם את האמא שלו נקרעת מבכי בטלוויזיה ואת עם ישראל כולו מזועזע על החיים של ילד קטן אחד שנגדעו ומשפחה אחת שחייה לעולם לא יהיו אותם חיים. תחשבו על כמה זה בלתי נתפס בכלל שהורה יקבור ילד אחד בן 5 וכמה כאב אירוע כזה יוצר. הוא היה הופך להיות הילד של כולנו. חיוכו היה הופך לפנים של המלחמה ושמו היה נחרט לכולנו בזיכרון הקולקטיבי והאישי לשנים רבות.
בעזה נהרגו 393 ילדים בחודש האחרון. לא ילד אחד. לא שניים, לא עשרה. גם לא מאה או מאתיים. 393 ילדים נכון להיום. אם המספר הזה לא מזעזע אתכם ולא גורם לכם לרצות לצעוק "די!!!!" משהו במערכת הרגשית שלכם נידפק בעקבות חיים ארוכים מידי במזרח התיכון. אם יצרתם מנגנון אוטומטי שמסביר ומצדיק את רצף האירועים שהובילו להריגתם של 393 ילדים ומבחינתכם, זה בסדר בגלל חמאס, בגלל שהם יורים טילים, בגלל שהם חופרים מנהרות, אז תדעו לכם שמשהו אצלכם עמוק בפנים לא בסדר
גורם לי לזעוק,דיי,דיי לירות עלינו טילים,דיי לירות עלינו פצמרים,דיי לרצוח אותנו,דיי לבנות מנהרות טרור נגד עמנו.
דיי אחרי שפינינו לכם כל מילימטר מהשטחים שלכם,תביעותכם נגמרו.
אני זועק דיי לעולם הערבי,לאום,שיבואו שיקחו את עזה מידי הנאצים האנטישמיים החדשים:
ציטוט:
דובר חמאס אוסמה חמדאן: ”יהודים שוחטים נוצרים עבור דם למצות הפסח"
אני זועק דיי לכל אלו שיושבים בגולה וכותבים לנו איך להתנהג ואיך להתמגן כולל משתמשים פה בפורום
אני גם זועק דיי לכל אלו ששכחו שישראל ביקשה לפני שהחלה לתקוף וביקשה מחמאס : דיי ,מספיק, ששקט יענה בשקט ואני גם זועק דיי לאלו ששכחו וחמאס הציג 10 תנאים להפסיק ירי טילים אל עבר היישובים שלנו,הילדים שלנו, הקיבוצים שלנו וכולי (התנאים ירדו ל-2 משום מה)
אני זועק דיי לאלו שיאשימו את ישראל שיש לה כיפת ברזל שמגנה על אזרחיה.
אני זועק דיי לאלו שמאשימים את ישראל בכל דבר רע שקורה לאוייביה שמנסים להשמידה ולפגוע בה ללא הפסק.