תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 18:05 
הסלע האדום כתב:
דגני (ימין)
קולין
פלאח
לוי (שמאל)

אח הפועל הפועל.
לקח לנו חצי עונה כדי להבין שלוי הכי טוב בימין, דגני הכי טוב בתור בלם וקולין הכי טוב בפריזר.
והנה אנחנו בתחילת עונה ושום דבר לא השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר קולין, אז רק כמגן ימני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 18:10 
אם כבר קולין, אז ביציע. הוא היה שם מעולה בעונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 18:42 
האדום הצורר כתב:
שחר כתב:
עמי נאווי כתב:
unknown כתב:
ג. 2 סמלים גדולים של הפועל שמקבלים תפקיד בקבוצה וממשיכים את המורשת. מה יותר נכון מזה?

אל תשכח שהם הגיעו על חשבון 2 אנשים שעבדו במועדון.
זה לא אומר שהפיטורים שלהם לא היו מוצדקים (אין לי מושג מה הלך שם), אבל כשבן אדם מאבד את העבודה שלו זו אף פעם לא סיבה למסיבה.

מה כל כך נכון לתת לאנשים בלי שום הסמכה תפקידים במועדון שמתיימר להיות מקצועי? ואיזה מורשת הם ממשיכים? אם הכוונה במורשת היא לפטר בעל תפקיד במחלקת הנוער כל חצי שנה עד שנה, אז בהחלט יש פה מגמה והמשך מורשת עם פוטנציאל מבטיח לשימור המורשת הזו גם בעתיד.

אולי די עם קלישאת ההסמכה? יש הסמכה יותר טובה לאימון כדורגל מאשר משחק ברמות הגבוהות (חוץ מאימון ברמות הגבוהות)?

זה לא שייך להסמכה אבל העובדה שהיית שחקן, ואפילו שחקן טוב, ממש ממש לא אומרת שאתה יכול להיות מאמן.
תפקיד שונה לגמרי אם כישורים נדרשים אחרים לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
David Silva כתב:
כאילו שאם לא תעשו מנוי אז מחר רמון ילך.
אני גם מאמין שלרמון יש רצון למכור את הקבוצה למרות שזה לא נראה ככה, והסיבה שהכל תקוע זה בגלל המשפט שיהיה בספטמבר.
את המחירים כבר לא יורידו אחרי ש4000 מנויים קנו מנוי
תעזרו לקבוצה ותרכשו מנוי, בלי בלומפילד מלא ובלי הכסף מהמנויים אנחנו נאבק בתחתית ובלי שקל לחיזוק בינואר.

או, טוב שהעלית את זה. אם אתה חושב ששקל אחד מהכסף של המנויים יילך לחיזוק, אתה חי בסדט.

אז לאן הוא ילך? (רק מכין את הפואנטה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 19:15 
האדום הצורר כתב:
שחר כתב:
עמי נאווי כתב:
unknown כתב:
ג. 2 סמלים גדולים של הפועל שמקבלים תפקיד בקבוצה וממשיכים את המורשת. מה יותר נכון מזה?

זה לא אומר שהפיטורים שלהם לא היו מוצדקים (אין לי מושג מה הלך שם), אבל כשבן אדם מאבד את העבודה שלו זו אף פעם לא סיבה למסיבה.

מה כל כך נכון לתת לאנשים בלי שום הסמכה תפקידים במועדון שמתיימר להיות מקצועי? ואיזה מורשת הם ממשיכים? אם הכוונה במורשת היא לפטר בעל תפקיד במחלקת הנוער כל חצי שנה עד שנה, אז בהחלט יש פה מגמה והמשך מורשת עם פוטנציאל מבטיח לשימור המורשת הזו גם בעתיד.

אולי די עם קלישאת ההסמכה? יש הסמכה יותר טובה לאימון כדורגל מאשר משחק ברמות הגבוהות (חוץ מאימון ברמות הגבוהות)?

כן בטח, קלישאות= מחנה אימון בחו"ל (ממילא אפשר להתאמן כמה ימים בקיסריה ובכסף שנחסך להביא זרים תותחים כמו הרמוני איקנדה), סקאוטינג ? פחחח...עושים יום אודישנים בנוסח כוכב נולד ושולפים כמה טאלנטים מליגה א', הסמכה מקצועית?? פחחח..קלישאה..או בשפה ארץ ישראלית, יאללה יאללה..תן להם כדור ושירוצו, מה זה בכלל להיות מנהל מקצועי של מחלקת נוער? איך אפשר בכלל להשוות את זה לאחריות של מגן שמאלי בהפועל תל אביב.

כל אלה הן קלישאות, ומהי המציאות? מהי מקצועיות? - המשכת מסורת של כוכבי עבר111!!!!, קהילה!!!!!!! ערכים!111!!!!סמלים!!!!!111!!עקרונות1111!!!!!!ניצחון!!!!111!!!!!111 זוהי מקצוענות אמיתית!!! זה המתכון הבטוח להצלחה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
הזדמנות לתת לאבו אל היג'א להוכיח את עצמו. ממה שראיתי אותו בשנה שעברה ובנבחרת הנוער הוא פוטנציאל לא רע שיכול לשחק גם בימין וגם בשמאל (בנבחרת הוא משחק רק בשמאל לדעתי). אם כבר עונה פיננסית שיתנו לילד הזדמנות אמיתית, אולי נרוויח מגן לכמה שנים קדימה.
לגבי יגאלוהים ופיני פיני בללי, שאלו יהיו הצרות שלנו. נראה בעיקר מהלך פופוליסטי כדי למשוך עוד אנשים במעגל הרחב לעשות מנויים.
מקווה שאף אחד לא יתפתה לזה. יש רמון אין מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
הסלע האדום כתב:
דגני (ימין)
קולין
פלאח
לוי (שמאל)

אח הפועל הפועל.
לקח לנו חצי עונה כדי להבין שלוי הכי טוב בימין, דגני הכי טוב בתור בלם וקולין הכי טוב בפריזר.
והנה אנחנו בתחילת עונה ושום דבר לא השתנה.

:ROSE:
לאנשים פה אין זכרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 19:21 
לא הייתי שם את קולין גם בשער ליד עמוס ביחד.
לוי צריך להיות מגן ימני,דגני בלם,אם אין לנו מגן שמאלי ובלם שאנחנו יכולים להביא עדיף לא להביא ולשחק עם ילדים מהנוער,חאלס כבר,לא רוצה את צ'קול ולא את קולין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
שחר כתב:
עמי נאווי כתב:
unknown כתב:

שטיפת כלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 20:27 
אורי קופר בטוויטר

1
קצת על מה שעשה הרמוני איקנדה, הזר החדש של הפועל ת"א, בשנה האחרונה באוקראינה.

2
10 משחקים, רק אחד של תשעים דקות. הפעם האחרונה ששיחק יותר מ-50 דקות במשחק היתה באוגוסט 2013, כלומר בדיוק שנה. בזמן הזה שער אחד ואפס בישולים

3
תשעה משחקים מהעשרה שיחק קשר מרכז בצד ימין במערך של שלושה באמצע. במשחק העשירי הופיע ממש כקשר אחורי.

4
סטטיסטיקה יותר מתקדמת:
53 מסירות למשחק ב-76 אחוזי דיוק, שזה לא מעט מסירות יחסית למספר הדקות, אבל לא מדויק עבור קשר מרכזי.

5>>

2.5 תיקולים למשחק, זכה ב-67 אחוזים מהתיקולים שלו.
4 דריבלים למשחק, ב-63 אחוזים מהם הצליח להתחמק מהשחקן שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
השני נתונים האחרונים הם יחסית בסדר לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 20:34 
בקיצור הוא שחקן מביך. לא מחדש כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
יש לי תחושה שאצלנו הוא יפרוץ.
לכיכר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 20:47 
אורי קופר הזה חתיכת ייצור מעצבן.
בכלל, כל הגל החדש שמנתח את העולם *רק* דרך נתונים סטטסטיים מעיק ומטופש (בעיקר כי הנתונים מוגבלים וחלקיים מאוד). בכדורסל זה הרבה יותר אינדיקטיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 20:56 
kobster כתב:
הזדמנות לתת לאבו אל היג'א להוכיח את עצמו. ממה שראיתי אותו בשנה שעברה ובנבחרת הנוער הוא פוטנציאל לא רע שיכול לשחק גם בימין וגם בשמאל (בנבחרת הוא משחק רק בשמאל לדעתי). אם כבר עונה פיננסית שיתנו לילד הזדמנות אמיתית, אולי נרוויח מגן לכמה שנים קדימה.
לגבי יגאלוהים ופיני פיני בללי, שאלו יהיו הצרות שלנו. נראה בעיקר מהלך פופוליסטי כדי למשוך עוד אנשים במעגל הרחב לעשות מנויים.

אני מבין שלא ראית יותר מדי משחקים שלו בנוער ו/או בנבחרת

אם כן אז אני מקווה מאוד שההודעה הייתה צינית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
giladbe כתב:
kobster כתב:

אני מבין שלא ראית יותר מדי משחקים שלו בנוער ו/או בנבחרת

אם כן אז אני מקווה מאוד שההודעה הייתה צינית

ראיתי אותו במספר משחקים בשנה שעברה, הוא נחלש יחד עם כל הקבוצה לקראת סוף הליגה. נגד חיפה בבית (שיחקנו בחולון אם אני זוכר נכון) הוא נתן משחק מעולה.
הגנתית יש לו עוד הרבה מה לשפר, מבחינת תמיכה בהתקפה הוא יותר טוב מכל מה שהלך באגף הזה מאז דדי בערך.
במשחק העליה של הנוער לדוגמא (עם השער ששגיב כבש) הוא תופקד בשמאל והיה אחד הטובים בנבחרת.
כרגע זה או הוא או צ'קול או להעביר את ליאור לוי אגף. מה נראה לך עדיף ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
הקטע הזה של ״שחקן x ממש גרוע, אם כבר עדיף לתת לשחקן y מהנוער שגרוע פי 20 לשחק, אולי בגיל 28 הוא לפתע יתעורר בבוקר כשהוא כדורגלן״ חייב להיפסק מתישהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 21:18 
הקהל של מכבי שוב הגיע לאימון לקלל את ראדי ורייכרט.
טמבלים, אף בעלים רציני לא יתקרב אליהם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
הוא שחקן נבחרת הנוער, לא איזה נגר חסר תועלת ומצד שני הוא לא השחקן שיעשה את ההבדל אם ניאבק על האליפות.
אין כסף אז יהיו עמדות שנצטרך להמר עליהן, במצב כזה שווה לתת לו הזדמנות. לא יהיה טוב, תמיד יש את צ'קול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 21:23 
19 כתב:

לא שאני חושב שאין בעלים בהפועל בגלל הקהל, אבל טענות כמו זו שנתת עכשיו נורא קל לסתור ולהפריך. אם הם היו מקללים את הבעלים, היית יכול להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 21:28 
הם גם קיללו את לוני במשך שנים. שניידר בא.

ורמון לא טען שלא בא משקיע כי מקללים אותו, אז אני גם לא כל כך מבין מה זה קשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
19 כתב:

לא שאני חושב שאין בעלים בהפועל בגלל הקהל, אבל טענות כמו זו שנתת עכשיו נורא קל לסתור ולהפריך. אם הם היו מקללים את הבעלים, היית יכול להשוות.

זה בעיקר אומר כמה החברים של ראדי פחדנים.
אם אדון פיו פיו ואדון קפטנית יגידו שכל קללה על ראדי זו קללה עליהם, הזמירות האלו יפסקו מהר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הוא שחקן נבחרת הנוער, לא איזה נגר חסר תועלת ומצד שני הוא לא השחקן שיעשה את ההבדל אם ניאבק על האליפות.
אין כסף אז יהיו עמדות שנצטרך להמר עליהן, במצב כזה שווה לתת לו הזדמנות. לא יהיה טוב, תמיד יש את צ'קול.

אתה יודע שצ'קול היה בסגל של הנבחרת הצעירה רק לפני חצי שנה?
הנבחרות האלה באמת לא אומרות כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
kobster כתב:

אתה יודע שצ'קול היה בסגל של הנבחרת הצעירה רק לפני חצי שנה?
הנבחרות האלה באמת לא אומרות כלום.

מגניב.
אבו אל היג'א היה שחקן הרכב מתחילת הקמפיין ועד סופו, חלק מנבחרת שעלתה לשלב הגמר של אליפות אירופה.
אם בא לכם לראות את צ'קול, תהנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא רוצה לראות את צ'קול, אתה פשוט נותן את נבחרת הנוער כדוגמה לכך שאבו אל היג'א שחקן טוב.
יכול להיות שהוא שחקן טוב, אבל זה בטח לא קשור למשחקים בגילאים צעירים.

יש יותר מדי דוגמאות לשחקנים שהיו כוכבים בנוער, וגמרו במעלות-תרשיחא.

הלוואי שאתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 22:09 
kobster כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

זה בעיקר אומר כמה החברים של ראדי פחדנים.
אם אדון פיו פיו ואדון קפטנית יגידו שכל קללה על ראדי זו קללה עליהם, הזמירות האלו יפסקו מהר מאוד.

בדיוק כמו שבניון לא אמר מילה על מקרה טוואטחה בשדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 22:10 
19 כתב:

מה שאתה אומר לגבי לוני זה נכון, אבל פה מדובר גם על טביב וגם על חג׳ג׳ וגם על רמון. שוב, הרוויחו כל קללה ביושר.
ורמון לא אומר כלום. הוא רק מפעיל את המקורבים שלו בתקשורת והם בקטן כן רומזים את זה. אבל לא משנה, הקהל מצד אחד צריך להיות חכם ולחשוב קדימה ומצד שני גם אני חולם על לפגוש את רמון ברחוב ולהגיד לו כמה הוא אפס קטן ומוג לב.
ושוב, אני לא חושב שהקהל הוא הסיבה שלא בא רוכש. לא בא רוכש כיכי הבעלים הנוכחי פשוט לא רוצה למכור את הקבוצה. אני רק אומר שאנשים שלא קשורים לכדורגל, נורא קל להרעיל אותם ולהסית אותם, אז אם אפשר לא לתת חומר למסיתים, זה עדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני - אוגוסט)
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 22:16 
19 כתב:

הקהל שלהם, בניגוד לשלנו לא עושה דברים קיצוניים שאסור לעשות ובמטרה שישנאו אותו בכוונה (שירי שואה לדוגמא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 22:19 
חוץ מטאלנטים שהיו באמת שתי רמות מעל הליגה לנוער ( ביברס, רפאלוב, וכו'), שחקנים שסיימו גיל נוער לא יכולים ישר להשתלב בבוגרים, זה לא אותו משחק. ראו ערך רמזי ספורי, שון מלכה, רמי דואניוכו'. אפילו גאל מרגוליס שבגיל נערים א' כבר כיכב בנוער לא בדיוק פרץ.

לקחת אחד כזה כמו אבו אל היג'א ולשלוח אותו לשנה שנתיים ליגה לאומית זה מצוין או לחילופין, לשמור אותו בסגל כחריג גיל בנוער ולתת לו לשחק כמה דקות בבוגרים גם יכול לעבוד, אבל לבנות על עמדת המגן הפותח שלך על ילד בן 19 שעד לפני שנתיים שיחק בעירוני נשר בתור חלוץ זה לאו דווקא פתרון לדעתי, שוב פעם, ועם כל הכבוד, זו לא אותה רמה.

לראייה, כמה שחקנים מנבחרת הנוער הולכים נכון לעכשיו לשחק דרך קבע בבוגרים בשנה הבאה? ממממ אולי הבלם ממכבי פתח תקווה יהיה בלם רביעי בסגל, מיכאל אוחנה יקבל כמה דקות באשדוד ואולי עדן שמיר פה ושם בקרית שמונה. כל השאר יהיו או בספסל או חריגי גיל בנוער או בליגה א'.

גילוי נאות, אני מכיר את כל השמות האלה אישית ואף הייתי בצוות המקצועי בנוער בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: