תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 08:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
גלבוע/גליל החתימה את הגארד אלכס יאנג ששיחק בשנתיים האחרונות בליגה השניה באיטליה והשאילה את הצעירים המצויינים רפי מנקו מהפועל ירושלים ואיתי שגב ממכבי ת״א (שיחק בחולון בעונה שעברה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 10:03 
וואו, אלכס יאנג נראה כמו החתמה מצוינת של גליל
צריך להיות שחקן שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
עד עכשיו גליל הביאו את שני הזרים הכי מרשימים מחוץ למכבי וירושלים. קינדל דייקס ועכשיו אלכס יאנג שעשה למעלה מ-20 נקודות בליגה השנייה באיטליה.
לא ברור לי למה מנקו ושגב הולכים דווקא לשם וכמה דקות הם הולכים לראות כשיש שחקן כזה על העמדה שלהם (לא שאכפת לי יותר מדי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 10:31 
מפתיע שלא לקחו את אלכס יאנג מהליגה הראשונה באיטליה. לא רק שהוא מאוד מרשים בליגה השניה שם, אלא הוא גם צעיר ומוכשר בטירוף והיה כישרון קולג׳ים גדול.
מה שמצחיק זה שהרבה יותר קל להגיע לליגה הראשונה באיטליה מהליגה שלנו (שמתים עליה שם) מאשר מהליגה השניה שם. דוואן רובינסון בילה שנים בליגה השניה באיטליה ובקושי ירקו לכיוון שלו מהליגה הראשונה, אבל נתן קצת מספרים בנתניה החלשה והופ 140 אלף דולר בוארזה.

לגבי גליל השאלה מה יהיה להם מתחת לסל. ג׳רמיה ווילסון נראה כמו שחקן חלש, אין להם אף ישראלי בעמדות 4-5 ואחרי החתימה של גרין בירושלים גם אין ממש אופציות. מנקו ושגב שחקנים מאוד לא פיזיים ואם גליל בונים על אחד מהם בתור גבוה מחליף הם בבעיה קשה. חוץ מזה שוב תהיה להם אותה בעיה של שנה שעברה של ישראלים צעירים מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
אתה בטוח שוילסון כזה חלש? 13 נקודות ו-8 ריבאונדים זה לא רע, אמנם אחוזים נמוכים מהשדה אבל זה גם בגלל שהוא זורק המון מחוץ לקשת, סה"כ האחוזים שלו נסבלים גם מ-2 וגם מ-3. השאלה כמה הליגה היוונית נחלשה באמת, אם הוא יצליח לתת פה אותם מספרים אני חושב שזה לא רע מבחינת גליל.

אני מניח שהם בונים על איתי שגב בעמדה 4, הרי אלכס יאנג בטח יהיה הזר הבכיר שלהם ויחד עם מנקו וגם דייקס שיכול לשחק בעמדה הזאת הם סוגרים את עמדה מספר 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 10:50 
לא ראיתי אותו משחק (וילסון) אבל כל פרט בהיסטוריה שלו זועק שזה שחקן בשקל תשעים. שחקן ששיחק בליגת המכללות השניה ואז בכל מיני צ׳ילה וארגנטינה וליגה איזורית באוסטרליה, אחוזים לגמרי מזוויעים עונה שעברה בליגה יוונית שהיתה הכי חלשה מזה שנים (באיזה ספר גבוה עם 45% ל-2 בכל כך מעט זריקות זה סביר?) וגבוה שלוקח הרבה יותר זריקות ל-3 מאשר 2 רק כדי לקלוע משם 30% ובקושי מגיע לקו זה גם לא בדיוק מרשים. הגבוה ששיחק לידו זה לני דניאל ששיחק מולנו בליגה שניה והוא כבר היה יותר מרשים מהוילסון הזה.

הכל יכול להיות בטח כשלא ראיתי את השחקן אבל בוא נגיד שבתחושה שלי אני מופתע מאוד אם הוא מסיים פה את העונה. גם לפי הסטטיסטיקה שלו (זורק לשלוש הרבה יותר ולא מגיע לקו) וגם לפי המשקל שלו (שהוא משקל של גארד ומראה שאין לו שום מאסה) ברור שאין לו משחק פנים וזה הדבר האחרון שגליל צריכה בהרכב הנוכחי שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
מכבי SCE אשדוד החתימה את הסנטר רם אליאספור (21, 2.06) לשתי עונות

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 18:35 
Fez כתב:
מפתיע שלא לקחו את אלכס יאנג מהליגה הראשונה באיטליה. לא רק שהוא מאוד מרשים בליגה השניה שם, אלא הוא גם צעיר ומוכשר בטירוף והיה כישרון קולג׳ים גדול.
מה שמצחיק זה שהרבה יותר קל להגיע לליגה הראשונה באיטליה מהליגה שלנו (שמתים עליה שם) מאשר מהליגה השניה שם. דוואן רובינסון בילה שנים בליגה השניה באיטליה ובקושי ירקו לכיוון שלו מהליגה הראשונה, אבל נתן קצת מספרים בנתניה החלשה והופ 140 אלף דולר בוארזה.

לגבי גליל השאלה מה יהיה להם מתחת לסל. ג׳רמיה ווילסון נראה כמו שחקן חלש, אין להם אף ישראלי בעמדות 4-5 ואחרי החתימה של גרין בירושלים גם אין ממש אופציות. מנקו ושגב שחקנים מאוד לא פיזיים ואם גליל בונים על אחד מהם בתור גבוה מחליף הם בבעיה קשה. חוץ מזה שוב תהיה להם אותה בעיה של שנה שעברה של ישראלים צעירים מדי.

הסיבה שכנראה לא לקחו את יאנג בליגה הראשונה שם היא כי הוא לא ממש ״נופת צופים״ בלשון המעטה ולא הבחור הכי נחמד שיש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 19:19 
ציטוט:
מכבי SCE אשדוד החתימה זר ראשון, הסמול פורוורד הפורטוריקני אדווין יובילס, שיחק בעונה שעברה ביפן.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:

אני קצת אאוט - הם סופית נשארו בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לא ראיתי אותו משחק (וילסון) אבל כל פרט בהיסטוריה שלו זועק שזה שחקן בשקל תשעים.

אני לא יודע כלום על וילסון הזה, אבל סתם בשביל הדיון - אפשר לאמר כמעט אותו דבר על דאנטה סמית לפני שחתם בחיפה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2014, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Fez כתב:

אני לא יודע כלום על וילסון הזה, אבל סתם בשביל הדיון - אפשר לאמר כמעט אותו דבר על דאנטה סמית לפני שחתם בחיפה לא?

ממש לא. אמנם הסתובב בכל מיני חורים בעולם אבל תמיד היה טוב וכמעט בכל מקום הביא תארים, גם נבחר בסיבוב השני בדראפט ושיחק שתי עונות ב-NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 02:04 
וואו זה מפתיע
ציטוט:

מורן רוט סיכם במכבי אשדוד
הרכז (32) מצטרף לקבוצה שנותרה בליגת העל.

http://sport2.thepost.co.il/content/105436

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 04:42 
סמל אישי של המשתמש
pelegs כתב:
גיא ברזל כתב:

אני קצת אאוט - הם סופית נשארו בליגה?

כן.

בוריס כתב:
וואו זה מפתיע
ציטוט:

מורן רוט סיכם במכבי אשדוד
הרכז (32) מצטרף לקבוצה שנותרה בליגת העל.

http://sport2.thepost.co.il/content/105436

הייתי לוקח את זה בעירבון מוגבל, פעם ראשונה שאני סקופ מהאתר הזה שקשור לכדורסל וגם על פניו זה לא נשמע הגיוני במיוחד. אם מורן רוט לא חותם בסוף בחולון הם נשארים עם סגל ישראלי חלש מאוד ובלי אף אופציה נורמלית בשוק.

אגב חולון, החתימו לעונה נוספת את לורנס באוורס (זכור לרעה משלשת הניצחון שלו נגדנו במשחק שבו רביב נפצע). נתן עונה לא רעה אבל היה מאוד לא יציב, בהתחשב בכך שזו הייתה עונת רוקי והוא נתן לא מעט משחקים מצוינים אפשר לצפות ממנו לעשות קפיצת מדרגה. פורסם שהוא העדיף את ההצעה של חולון על אלה של אילת ונס ציונה (היחידה חוץ מהרצליה שעוד לא החתימה אף זר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 09:18 
הפועל כתב:
Fez כתב:

וואו, ממש ממש לא. דונטה סמית היה נחשב כישרון אדיר בארה"ב, בחירה 34 בדראפט על סף סיבוב ראשון, אחרי זה שחקן NBA לתקופה קצרה, אחרי זה כוכב די ליג, שחקן יורוקאפ מצוין בבולגריה, סופרסטאר במקסיקו/ונצואלה/פורטו ריקו שאלה ליגות עם הרבה כסף וזרים מצוינים והוא נבחר שם כל שנה לשחקן העונה.
בוא ניקח דברים בפרופורציות... נכון שאומרים שיחסית לכישרון שלו הקריירה שלו היתה מבוזבזת, אבל זה הכל יחסי. איפה הוא ואיפה הוילסון הזה ששיחק בקולג' אלמוני לחלוטין בליגת מכללות שניה ואח"כ היה בינוני בקבוצות סמי מקצועניות בכלל בליגות כדורסל עלובות.
שמיים וארץ.

דונטה סמית כשהגיע לארץ גם לא היה שחקן זול בכלל (נכון שהיום הוא מקבל פי 4), אנחנו נניח לא יכלנו להתקרב אפילו להביא שחקן כזה. שחקן של מעל 150 אלף דולר מהעונה הראשונה שלו בארץ. וילסון לא מקבל חצי מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
עירוני נס ציונה הודיעה על החתמתו של פרסטון נואלס לעונה נוספת

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 21:50 
דיאור פישר חתם בקזאן מכבי יסתפקו בגייק כהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:

מעניין אם עדיין ישחק בנבחרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 22:41 
גיא ברזל כתב:
עירוני נס ציונה הודיעה על החתמתו של פרסטון נואלס לעונה נוספת

החתמה מעולה שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2014, 22:50 
beny כתב:

יש להם רק 5 זרים,יביאו עוד גבוה זר במקום בלו,יכול להיות שהוא יהיה 4-5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 08:28 
הג׳ייק כהן הזה זה לא איזה יהודי ליצן שמנקה אצלם את הספסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
הג׳ייק כהן הזה זה לא איזה יהודי ליצן שמנקה אצלם את הספסל?

הוא לכל היותר סקורר נחמד לקבוצת מרכז טבלה, במכבי הוא לא שווה יותר מדקות גארבג' טיים בליגה וניפוף מגבות ביורוליג, שזה אכן מה שהוא קיבל בעונה שעברה עד שהושאל לראשל"צ.
אבל מכבי קצת בבעיה, כי הם צריכים שחקן לעמדות 2-3 ועוד שחקן בעמדה 4 עם קליעה (לא שחקן לעמדות 4-5) ורק אחד מהם יכול להיות זר כשאין להם ממש אופציה לשחקן ישראלי. הם רוצים להביא את דאוסן אבל כנראה לא מצליחים (אני גם לא חושב שהוא יתרום להם יותר מדי כרגע, לנדסברג כיום שחקן יותר טוב וגם הוא בקושי מקבל הזדמנויות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 12:23 
ציטוט:
נהריה לא תשחק בליגת העל

http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=173498

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 73549.html

זלמנסון ואלטיט הצעירים עד 22, לנדברג הצעיר עד 25 במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 12:17 
כנראה שמורן רוט סגור בחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2014, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 73574.html

אז מכבי כנראה מחתימה איזה סווינגמן עם רזומה מאוד לא מרשים (שלא לומר עלוב) ובזה סוגרת את הסגל שלה. אפשר להגיד שעל הנייר הסגל שלהם נחלש מהעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 10:07 
יורדים על לינהרט (קרוב של תמיר?) הזה כל כך הרבה מטוקבקים ועד עכברי כדורסל, שכבר אין לי ספק שהוא הולך להיות צ'ק אידסון משודרג. נתראה בפיינל פור אחרי שכל העונה יספרו לנו שמכבי חלשה ולא עוברת הצלבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:45 
http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=237499
הפוורוורד וויל קולמן על חתימה בחולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 17:38 
בוריס כתב:
http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=237499
הפוורוורד וויל קולמן על חתימה בחולון

חתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
חולון גם מחתימים את אלון ספיר (20, 2.01) ששיחק בשתי העונות האחרונות בקבוצת הבת של טריומף מסקבה ברוסיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: