תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 23:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 13:28 
מי שהפיל אותנו זה רב"ש.עוברים את פנדורי, וכולם היו גדולים.
ורב"ש עוד מעז פנים ל-500,000 אחרי שהרס מועדון מצמרת לתחתית.

יש גם על רמון. אבל, הוא בנה תקציב עם העליה לבתים. אם לא היה בונה כך כולם היו מתרעמים עליו.
בהמשך, חג'ג' נרתע מערבויות על המליונים שחסרו למרות שיכול די בקלות וזה גם הגיוני עיסקית. אבל, יש לו הקלה כי אינו אוהד הפועל ורק וואנבי טייקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 13:33 
Eros Ramazzotti כתב:
19 כתב:
Yalla Hapoel כתב:
אני לא מעז להשוות את רמון לטביב,יש לי המון ביקורות על רמו והוא נכשל ואין וויכוח,אבל תזכרו שאם בעונה האחרונה שכטר ורבש וכל הסגל היה פוגע בינגו כולם פה מהללים ומשבחים אותו.

כי זה שלא היה לו כסף להתחייבויות שלו לא היה נחשף. הוא עדיין התחייב על כסף שאין לו. זה לא משהו לזכותו, הפעולה שלו היא אותה פעולה.

אתה יודע שהפעולה הזו מבוצעת בהפועל כבר 10 שנים כן?

לא, אני לא יודע.
כשעפנו לסנט אטיין לא שלחנו כל שחקן ששווה שקל וחצי מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
כל דיבור על שחקנים עכשיו הוא מצחיק. שיילך גילי, שיילך זגורי. לא רלוונטי.
ואנשים עוד מגלים אמפתיה לחיימקה המסכן

מי אלה האנשים האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
חתול אדום כתב:
לפרק את הכל ולבנות מחדש: הפתרון להצלת הפועל תל אביב
רמון נהנה אולי מהגסיסה האיטית של האדומים, ולאוהדים אין ברירה: הם חייבים לעשות צעד חריג ולנתק את קבוצתם ממכשירי ההחייאה. רק התחלה מחדש בליגה נמוכה תחזיר את המועדון לימיו הגדולים

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 73210.html

הפועל תחזיר את חובותיה העונה ותחיה בשנים הקרובות (אלא אם יגיע רוכש) מהכנסותיה - כלומר תקציב סביב ה-20-22 מיליון שקל. זה הכל. בלי חובות, בלי הרפתקאות וגם בלי הישגים. קבוצה בינונית באמצע טבלת ליגת העל.
אם תבדקו באירופה, תגלו שלא אחת קבוצה שזכתה בתארים והיתה בטופ הרבה שנים פתאום נכנסת ל"נימנום".

את הנימנום הזה, "בלי חובות, בלי הרפתקאות וגם בלי הישגים", עדיף לעשות בליגה השנייה.
שם הקבוצה לפחות לא תתבזה, לא תהיה הבדיחה של הליגה ולא יתאפשר ליריבות השנואות ביותר שלה להתעלל בה.
מי שמתעקש להשתתף השנה בליגת העל - יהיה אחראי לכמה משחקים עם תוצאות היסטוריות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 14:06 
גבעתיים כתב:

יש גם על רמון. אבל, הוא בנה תקציב עם העליה לבתים. אם לא היה בונה כך כולם היו מתרעמים עליו.
בהמשך, חג'ג' נרתע מערבויות על המליונים שחסרו למרות שיכול די בקלות וזה גם הגיוני עיסקית. אבל, יש לו הקלה כי אינו אוהד הפועל ורק וואנבי טייקון.

רב"ש הוא בסך הכל מאמן חלש וכושל.
אבל אי אפשר להטיל על רב"ש, כמו שאי אפשר להטיל על אף מאמן אחר, אחריות בנוגע לפירוק של מועדון.
מי שמשך בחוטים, לקח את כל ההחלטות השגויות האפשריות ויהיה חתום על הפירוק המתקרב הוא חיים רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 14:08 
גבעתיים כתב:

מה???
תגיד, אין גבול לחוצפה? רב"ש התחייב לך שעוברים את פנדורי, שמגיעים לאירופה? קבוצה שבונה על הכנסות שלא קיימות לה מפילה את עצמה. מי אמר שאת כל ההכנסות מאירופה צריך לבזבז בעונה אחת?
כמו שהיית אומר שגוטמן היה מפיל אותנו אם הוא לא היה מגיע לליגת האלופות. מאיפה אתם מביאים את השטויות האלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 14:15 
הסלע האדום כתב:
Charlie כתב:
חתול אדום כתב:
לפרק את הכל ולבנות מחדש: הפתרון להצלת הפועל תל אביב
רמון נהנה אולי מהגסיסה האיטית של האדומים, ולאוהדים אין ברירה: הם חייבים לעשות צעד חריג ולנתק את קבוצתם ממכשירי ההחייאה. רק התחלה מחדש בליגה נמוכה תחזיר את המועדון לימיו הגדולים
הפועל תחזיר את חובותיה העונה ותחיה בשנים הקרובות (אלא אם יגיע רוכש) מהכנסותיה - כלומר תקציב סביב ה-20-22 מיליון שקל. זה הכל. בלי חובות, בלי הרפתקאות וגם בלי הישגים. קבוצה בינונית באמצע טבלת ליגת העל.
אם תבדקו באירופה, תגלו שלא אחת קבוצה שזכתה בתארים והיתה בטופ הרבה שנים פתאום נכנסת ל"נימנום".

את הנימנום הזה, "בלי חובות, בלי הרפתקאות וגם בלי הישגים", עדיף לעשות בליגה השנייה.
שם הקבוצה לפחות לא תתבזה, לא תהיה הבדיחה של הליגה ולא יתאפשר ליריבות השנואות ביותר שלה להתעלל בה.
מי שמתעקש להשתתף השנה בליגת העל - יהיה אחראי לכמה משחקים עם תוצאות היסטוריות
...

אמן ובפעם השניה :ROSE: כפול אלף
מה אתה מצפה מאוהדים שמשווים את 04/05 למה שקורה עכשיו ולמה שעוד יפול עלינו בעתיד.
זה התחיל בהזויים וטורללים שרצו להיות בעלים של קבוצה והלכו יד ביד עם פאקינג חיים רמון. פאקינג חיים רמון.
הבן אדם שבכל מקום שהיה השאיר אחריו רק חורבן.
שהלכו יד ביד עם משה תאומים שבחיים שלו לא אמר מילה אחת של אמת. שהייתה לו תרנגולת שמטילה ביצי זהב בשם סמי סגול.
אבל הבן אדם לא מסוגל ללכת ישר אז סמי ברח כל עוד נפשו בו.
אנשים שכבר היו פה, ניהלו ונכשלו כישלון מוחץ.
אנשים שעל המצח שלהם כתובה רק מילה אחת "הרס".
כמה מטורלל, הזוי ואינטרסנט צריך להיות כדי לתת גיבוי, כסף ושליטה מוחלטת לאנשים כמו חיים רמון ומשה תאומים.

ואחרי כל מה שקרה עד עכשיו הם עדיין רוצים לתת להם להמשיך לנהל ולהמשיך להוריד אותנו עוד ועוד מטה ולבזות את המועדון הזה לרמות בלתי נתפשות.
אוהד שלוקח בחשבון שבדרך שהוא רוצה אותה יש סיכוי שבדרבי נגמור יותר גרוע ממה שהיה ב 69/70 צריך ללכת להסתכלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום, כאילו שמי שייקח את הקבוצה לאחר פירוק (או ירידה מרצון לליגה השנייה, או כל הזיה אחרת שרצה פה כרגע) יהיה רוכש פרטי. אתה הרי יודע שהאפשרויות האלו מקדמות את הסכנה של השתלטות אוהדים על הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
איזה עולם ורוד יהיה אחרי הפירוק. יבוא רוכש, בטוח, ניפטר מכל החרא, בטוח, הכל יהיה יפה וקסום.
אז יש כאלה שהפירוק הזה הוא הפיתרון עבורם, מבחינתי זו מכת מוות לקבוצה ואני ממש לא בטוח שאחריו יבוא המשיח על ה(לק)סוס הלבן

נערך לאחרונה על ידי יהלום אדום בתאריך 28 יולי 2014, 14:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 14:34 
עירד צפריר עם אפולה אדל
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2389847

איזה איש ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להעתיק את הטקסט לפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
אפולה אדל: "מאז שעזבתי את הפועל תל אביב אני לא משחק"

"לפעמים שחקנים מקבלים החלטות לא נכונות", מודה השוער הצרפתי, שאחרי שנה ללא כדורגל יגיע מחר לישראל, ואולי שוב ילבש אדום
עירד צפריר 28.07.2014 14:54

הלו, אפולה?
כן (בעברית).

שלום, מדבר עירד מעיתון "הארץ" בישראל. מה שלומך?
אני בסדר, חבר. ואתה?

בסדר. מתי אתה מגיע לישראל?
אולי ביום שלישי.

אני יכול לשאול מה עשית בשנה האחרונה מאז שעזבת את הפועל ת"א?
מאז שעזבתי את הפועל אני לא משחק.

למה לא?
כי אין לי... אני רוצה לחתום בקבוצה טובות, רק קבוצות ממש טובות.

במשך שנה לא היו לך אופציות טובות?
לא, לא, לא. איך אני אומר את זה, היו לי הרבה אופציות שלא היו טובות כמו שאני רוצה.

אז איפה היית בשנה האחרונה?
בבית שלי, בפריז.

שמרת על כושר? אחרי שנה בלי כדורגל אתה בטח רחוק מכושר משחק.
לא, לא, אני מקצוען מאוד, זו לא בעיה, חבר. יש לי מאמן כושר ואני מתאמן גם עם מאמן שוערים, זו לא בעיה.

על בסיס קבוע?
חמש פעמים בשבוע, שני עד שישי.

אתה בטח יודע שלשוער של הפועל ת"א השנה תהיה הרבה עבודה, כי זו הולכת להיות קבוצה בחלק התחתון של הטבלה.
אני יודע, אני גם חושב שזה טוב עבורי. אני יודע שהפועל החליפה הרבה שחקנים, אבל אני מכיר את האוהדים ולא תהיה שום בעיה. אלחם עבור המועדון.

כשהיית בהפועל הפכת למנהיג בחדר ההלבשה. היתה לך הרבה השפעה, אבל מאז נשארו רק שי אבוטבול וגילי ורמוט, שאולי עוזב.
קראתי שהוא יעזוב, אני לא יודע עדיין אם זה יקרה. זה לא משנה אם יש שחקנים חדשים, הדבר החשוב זה שאעשה את העבודה שלי על המגרש ואנסה להיות הכי טוב שאני יכול, לעבוד קשה, לעזור לשחקנים האחרים ונראה מה יהיה.

אתה מגיע לפה כשהתנאים שלך כבר מסוכמים?
(צוחק) על זה אנחנו נדבר בישראל.

קודם כל תצטרך להוכיח את עצמך לפני שיחתימו אותך.
לא, למה?

הם ירצו לראות באיזה כושר אתה נמצא.
זה לא משנה, אני צריך קודם כל לעבור בדיקה רפואית ואחר כך אעשה שניים-שלושה אימונים, אבל לא תהיה בעיה. הפועל היא כמו המשפחה שלי.

אני זוכר מהתקופה הקודמת שהיו מספר גרסאות לשם שלך, היו שקראו לך אפולה אדל והיו שאמרו שהשם הוא אדל אפולה. מה נכון?
איך שאתה רוצה, אתה יכול שניהם.

אבל מה השם הפרטי שלך?
השם הפרטי הוא אפולה.

הכרוז של הפועל ת"א בכלל היה קורא לך "אפועלה".
כן, אהבתי את זה דווקא, אהבתי.

תגיד, אני זוכר שבין העונה הראשונה לשנייה שלך בהפועל ההנהלה הציעה לך להאריך חוזה בכפוף לקיצוץ בשכר, וסרבת. במבט לאחור, זו היתה טעות?
לא, לא, לא, למה? באותה תקופה היו לי הרבה הצעות. חשבתי שבגלל שלמועדון יש בעיה כספית הם ימכרו אותי ויקבלו קצת כסף, אבל זה לא קרה. אלה החיים, אני בסדר ולא מתחרט על שום דבר.

היו דיווחים בצרפת בתחילת החודש שחתמת בבאסטיה, אפילו קראתי ציטוטים שלך בנושא.
(צוחק) לא, לא, הייתי אמור לחתום בבאסטיה בזכות קלוד מאקללה שמונה למאמן. שיחקתי אתו יחד בפ.ס.ז' והוא רצה שאחתום, אבל היו לנו קצת בעיות בחוזה.

כבר קראתי ציטוטים שלך שיש לך דם קורסיקני ואתה מאושר להצטרף לקבוצה.
לא, לא, לא. לפעמים אנשים כותבים דברים לא נכונים שלא נאמרו.

אני מבטיח שזה לא יקרה אצלי. אתה בטח מכיר את הנסיבות שמביאות אותך בחזרה להפועל – השוער הראשון דני עמוס בדרך החוצה אחרי שדרש שיום טוב טליאס יוחלף במאמן שוערים אחר.
את זה אני לא יודע, חבר. לפעמים קורה שרבים עם המאמן שלך, אנחנו גברים ולפעמים יש בעיות. אני מנסה להתעלם מהדברים האלה ורק לבוא ולתת את הטוב ביותר עבור הפועל.

אתה תמיד היית קרוב מאוד ליום טוב.
(צוחק) כן, הוא היה כמו אבא עבורי.

שמעת פעם בעולם על שוער שדורש להחליף את מאמן השוערים שלו?
לפעמים זה קורה, כן. אבל אתה יודע, השחקן לא צריך להתערב בדברים כאלה. תבוא, תעשה את העבודה שלך בלי קשר למי המאמן.

בן כמה אתה כיום?
אני בן 28 עכשיו.

בטוח? תמיד יש את המחלוקת לגבי הגיל האמיתי שלך בגלל מה שקרה בעבר כשטענו שאתה מבוגר יותר בחמש שנים (נחקר בזיוף גילו וזוכה – ע"צ).
זו הסיבה שאמרתי לך, הרבה פעמים אנשים אומרים וכותבים דברים שהם לא יודעים. לא, לא, אני בן 28, חבר. יש לי עוד הרבה שנים לקריירה, אני מקווה שאשחק כמו השוער ההוא ממכבי, שכחתי את שמו, שפרש שנה שעברה.

ניר דוידוביץ' ממכבי חיפה?
דוידוביץ'!

הוא פרש בגיל 36.
אני מקווה לשחק עד גיל 40, משהו כזה.

אבל אז אנשים יגידו: היי, הוא כבר בן 45.
אני יודע, הם יכולים להגיד מה שהם רוצים. אבא ואמא שלי יודעים הכל.

טוב, גם 33 זה גיל לגיטימי לשוער, זה לא כמו תפקידים אחרים.
נכון, שוער עובד פחות קשה באימונים, מה שחשוב זה שבמשחקים הוא צריך לשמור על ריכוז, זה הכי חשוב. אני מכיר שחקנים שבאימונים נותנים 50%, אבל במשחקים נותנים 100%. זה תפקיד שונה מאוד מהאספקט הזה.

אני מבין שאתה לא דואג מהמצב הביטחוני בישראל.
הייתי שנתיים בישראל, ראיתי הרבה דברים. אם הייתי מפחד לא הייתי מגיע, חבר.

עכשיו זה קצת שונה, יש עכשיו אזעקות וטילים.
כן, גם לפני שנתיים היה מצב דומה.

נכון, היו גם בעונה האחרונה שלך אזעקות בתל אביב.
כן, כן, אני מקווה שזה ייפסק.

גם אני, זה מצב נורא מצער.
אני מתפלל לאלוהים שיהיה שקט ושלום.

בשנה האחרונה שאלתי את עצמי "איפה אפולה אדל? איך זה שהוא עדיין שחקן חופשי?".
לפעמים שחקנים מקבלים החלטות לא נכונות, אתה רוצה יותר ובסוף נשאר בלי כלום. זו היתה הטעות שלי, אבל אלה החיים.

הפעם אתה מוכן להתפשר? להפועל אין כסף.
כן, אני יודע, דיברתי עם הרבה אנשים ואני יודע שהסיטואציה במועדון לא כל כך טובה. מקווה שהכל יילך טוב, נצטרך ללכת זה כלפי זה ולהיפגש באמצע.

אני מודה לך מאוד על השיחה ובהצלחה.
תודה, גם לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 14:42 
הרכבת כבר יצאה מהתחנה ואין מי שיעצור אותה.
אז אם זה אומר שזה כולל השתלטות של כל המטורללים וההזויים עם הרעיונות והמודלים החברתיים, השיתופיים, הדסקליים ואנא ערף מה עוד ואלו שעומד להם מלהיות אוהד ובעלים של קבוצה - אז יאללה שיהיה.
נמשוך עוד כמה שנים איתם ואחרי שהם יכשלו, והם יכשלו, גם הם יתאיידו לקיבינימאט ונפטר סוף סוף גם מהם ומהרעיונות הלא מציאותיים שלהם.

בסוף, למועדון הזה יהיה בעלים נורמלי וטוב.
כי המועדון הגדול הזה עם כל היסטוריה המפוארת שלו גדול פי מיליון בכל אלו שמכוונים לקטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
אפשר להעתיק את הטקסט לפה?

אפולה אדל: "מאז שעזבתי את הפועל תל אביב אני לא משחק"

"לפעמים שחקנים מקבלים החלטות לא נכונות", מודה השוער הצרפתי, שאחרי שנה ללא כדורגל יגיע מחר לישראל, ואולי שוב ילבש אדום

עירד צפריר
28.07.2014
14:54

הלו, אפולה?
כן (בעברית).

שלום, מדבר עירד מעיתון "הארץ" בישראל. מה שלומך?
אני בסדר, חבר. ואתה?

בסדר. מתי אתה מגיע לישראל?
אולי ביום שלישי.

אני יכול לשאול מה עשית בשנה האחרונה מאז שעזבת את הפועל ת"א?
מאז שעזבתי את הפועל אני לא משחק.

למה לא?
כי אין לי... אני רוצה לחתום בקבוצה טובות, רק קבוצות ממש טובות.

במשך שנה לא היו לך אופציות טובות?
לא, לא, לא. איך אני אומר את זה, היו לי הרבה אופציות שלא היו טובות כמו שאני רוצה.

אז איפה היית בשנה האחרונה?
בבית שלי, בפריז.

שמרת על כושר? אחרי שנה בלי כדורגל אתה בטח רחוק מכושר משחק.
לא, לא, אני מקצוען מאוד, זו לא בעיה, חבר. יש לי מאמן כושר ואני מתאמן גם עם מאמן שוערים, זו לא בעיה.

על בסיס קבוע?
חמש פעמים בשבוע, שני עד שישי.

אתה בטח יודע שלשוער של הפועל ת"א השנה תהיה הרבה עבודה, כי זו הולכת להיות קבוצה בחלק התחתון של הטבלה.
אני יודע, אני גם חושב שזה טוב עבורי. אני יודע שהפועל החליפה הרבה שחקנים, אבל אני מכיר את האוהדים ולא תהיה שום בעיה. אלחם עבור המועדון.

כשהיית בהפועל הפכת למנהיג בחדר ההלבשה. היתה לך הרבה השפעה, אבל מאז נשארו רק שי אבוטבול וגילי ורמוט, שאולי עוזב.
קראתי שהוא יעזוב, אני לא יודע עדיין אם זה יקרה. זה לא משנה אם יש שחקנים חדשים, הדבר החשוב זה שאעשה את העבודה שלי על המגרש ואנסה להיות הכי טוב שאני יכול, לעבוד קשה, לעזור לשחקנים האחרים ונראה מה יהיה.

אתה מגיע לפה כשהתנאים שלך כבר מסוכמים?
(צוחק) על זה אנחנו נדבר בישראל.

קודם כל תצטרך להוכיח את עצמך לפני שיחתימו אותך.
לא, למה?

הם ירצו לראות באיזה כושר אתה נמצא.
זה לא משנה, אני צריך קודם כל לעבור בדיקה רפואית ואחר כך אעשה שניים-שלושה אימונים, אבל לא תהיה בעיה. הפועל היא כמו המשפחה שלי.

אני זוכר מהתקופה הקודמת שהיו מספר גרסאות לשם שלך, היו שקראו לך אפולה אדל והיו שאמרו שהשם הוא אדל אפולה. מה נכון?
איך שאתה רוצה, אתה יכול שניהם.

אבל מה השם הפרטי שלך?
השם הפרטי הוא אפולה.

הכרוז של הפועל ת"א בכלל היה קורא לך "אפועלה".
כן, אהבתי את זה דווקא, אהבתי.

תגיד, אני זוכר שבין העונה הראשונה לשנייה שלך בהפועל ההנהלה הציעה לך להאריך חוזה בכפוף לקיצוץ בשכר, וסרבת. במבט לאחור, זו היתה טעות?
לא, לא, לא, למה? באותה תקופה היו לי הרבה הצעות. חשבתי שבגלל שלמועדון יש בעיה כספית הם ימכרו אותי ויקבלו קצת כסף, אבל זה לא קרה. אלה החיים, אני בסדר ולא מתחרט על שום דבר.

היו דיווחים בצרפת בתחילת החודש שחתמת בבאסטיה, אפילו קראתי ציטוטים שלך בנושא.
(צוחק) לא, לא, הייתי אמור לחתום בבאסטיה בזכות קלוד מאקללה שמונה למאמן. שיחקתי אתו יחד בפ.ס.ז' והוא רצה שאחתום, אבל היו לנו קצת בעיות בחוזה.

כבר קראתי ציטוטים שלך שיש לך דם קורסיקני ואתה מאושר להצטרף לקבוצה.
לא, לא, לא. לפעמים אנשים כותבים דברים לא נכונים שלא נאמרו.

אני מבטיח שזה לא יקרה אצלי. אתה בטח מכיר את הנסיבות שמביאות אותך בחזרה להפועל – השוער הראשון דני עמוס בדרך החוצה אחרי שדרש שיום טוב טליאס יוחלף במאמן שוערים אחר.
את זה אני לא יודע, חבר. לפעמים קורה שרבים עם המאמן שלך, אנחנו גברים ולפעמים יש בעיות. אני מנסה להתעלם מהדברים האלה ורק לבוא ולתת את הטוב ביותר עבור הפועל.

אתה תמיד היית קרוב מאוד ליום טוב.
(צוחק) כן, הוא היה כמו אבא עבורי.

שמעת פעם בעולם על שוער שדורש להחליף את מאמן השוערים שלו?
לפעמים זה קורה, כן. אבל אתה יודע, השחקן לא צריך להתערב בדברים כאלה. תבוא, תעשה את העבודה שלך בלי קשר למי המאמן.

בן כמה אתה כיום?
אני בן 28 עכשיו.

בטוח? תמיד יש את המחלוקת לגבי הגיל האמיתי שלך בגלל מה שקרה בעבר כשטענו שאתה מבוגר יותר בחמש שנים (נחקר בזיוף גילו וזוכה – ע"צ).
זו הסיבה שאמרתי לך, הרבה פעמים אנשים אומרים וכותבים דברים שהם לא יודעים. לא, לא, אני בן 28, חבר. יש לי עוד הרבה שנים לקריירה, אני מקווה שאשחק כמו השוער ההוא ממכבי, שכחתי את שמו, שפרש שנה שעברה.

ניר דוידוביץ' ממכבי חיפה?
דוידוביץ'!

הוא פרש בגיל 36.
אני מקווה לשחק עד גיל 40, משהו כזה.

אבל אז אנשים יגידו: היי, הוא כבר בן 45.
אני יודע, הם יכולים להגיד מה שהם רוצים. אבא ואמא שלי יודעים הכל.

טוב, גם 33 זה גיל לגיטימי לשוער, זה לא כמו תפקידים אחרים.
נכון, שוער עובד פחות קשה באימונים, מה שחשוב זה שבמשחקים הוא צריך לשמור על ריכוז, זה הכי חשוב. אני מכיר שחקנים שבאימונים נותנים 50%, אבל במשחקים נותנים 100%. זה תפקיד שונה מאוד מהאספקט הזה.

אני מבין שאתה לא דואג מהמצב הביטחוני בישראל.
הייתי שנתיים בישראל, ראיתי הרבה דברים. אם הייתי מפחד לא הייתי מגיע, חבר.

עכשיו זה קצת שונה, יש עכשיו אזעקות וטילים.
כן, גם לפני שנתיים היה מצב דומה.

נכון, היו גם בעונה האחרונה שלך אזעקות בתל אביב.
כן, כן, אני מקווה שזה ייפסק.

גם אני, זה מצב נורא מצער.
אני מתפלל לאלוהים שיהיה שקט ושלום.

בשנה האחרונה שאלתי את עצמי "איפה אפולה אדל? איך זה שהוא עדיין שחקן חופשי?".
לפעמים שחקנים מקבלים החלטות לא נכונות, אתה רוצה יותר ובסוף נשאר בלי כלום. זו היתה הטעות שלי, אבל אלה החיים.

הפעם אתה מוכן להתפשר? להפועל אין כסף.
כן, אני יודע, דיברתי עם הרבה אנשים ואני יודע שהסיטואציה במועדון לא כל כך טובה. מקווה שהכל יילך טוב, נצטרך ללכת זה כלפי זה ולהיפגש באמצע.

אני מודה לך מאוד על השיחה ובהצלחה.
תודה, גם לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
אז אם זה אומר שזה כולל השתלטות של כל המטורללים וההזויים עם הרעיונות והמודלים החברתיים, השיתופיים, הדסקליים ואנא ערף מה עוד ואלו שעומד להם מלהיות אוהד ובעלים של קבוצה - אז יאללה שיהיה.
נמשוך עוד כמה שנים איתם ואחרי שהם יכשלו, והם יכשלו, גם הם יתאיידו לקיבינימאט ונפטר סוף סוף גם מהם ומהרעיונות הלא מציאותיים שלהם.

כי המועדון הגדול הזה עם כל היסטוריה המפוארת שלו גדול פי מיליון בכל אלו שמכוונים לקטן.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 15:05 
בני יעקבי כתב:
חתול אדום כתב:

:ROSE:

מסכים עם כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 15:11 
חתול אדום כתב:

אנחנו לא נהיה כאן שזה יקרה, אולי הנכדים יהנו מכך ( מי מהנכדים שלא יעבור לחיפה או מכבי ת״א;

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
בואו נרד ליגה כדי לא להתבזות!
בואו נממש את כל הרעיונות הכי מחורבנים בעולם ונלך עוד 50 שנה אחורה כדי שאז! אז נוכל להתחיל הכל מההתחלה :HEART2: :HEART2:
בואו ניתן את הקבוצה לעמותת האוהדים! עם ניהול נכון, סקאוטינג והשקעה בצעירים אפשר לעשות דברים יפים!

בא לי להקיא. אתם יותר מסוכנים מחיים רמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 15:22 
מה בדיוק אתה מציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
מה בדיוק אתה מציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
מה בדיוק אתה מציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
ראיתם משפט שכולל ליגות נמוכות וישר קפצתם כמו חבורה של חמומי מוח. הוי לא, מדברים על הפועל אוסשיקין, ומודלים שיתופיים, וניהול ע"י אוהדים ואוריאל דסקל והסוונסי שלו ובלה בל בלה.
תירגעו. אף אחד, כולל גיא לרנר למי שלא ממש טרח לקרוא את הכתבה והסתפק רק בכותרת, לא מדבר בכלל על ניהול ע"י אוהדים ולמען האמת בעקבות הכשלון הטוטאלי של העמותה בכל אספקט אפשרי, אני גם לא רואה איך מהלך של מעורבות אוהדים בהנהלה מקבל לגיטימציה בקהל.
כל מה שלרנר רשם זה שגם אם נלך לפירוק ונרד ליגה בעקבות המהלך הזה, זה יהיה עדיף על המצב הקיים של קבוצה שהיא גוף גוסס. ברור לכולם שמי שיבוא אחרי הפירוק יצטרך להיות בעל בית אמיתי, כזה שמוכן גם להשקיע מכיסו ולא רק לחתום על ערבויות ולברוח כשמגיע הזמן לממש אותן.
אני אישית חושב שבמצב של הכדורגל הישראלי נמצא בו מי שיגיע יהיה יותר מבן אדם אחד אלא קבוצה של שניים-שלושה אנשי עסקים שיהיו מוכנים להשקיע עם דמות בולטת ביניהם שהיא זו שתנהל את הקבוצה.
לא ניהול ע"י אוהדים ולא בטיח.

אגב, זה גם יכול לקרות בלי פירוק כי פירוק זה לא ריאלי כרגע וזה מהלך שיכול לקחת הרבה זמן.
יואיל אדון חיים רמון להביא את הקבוצה למצב בו הוא קיבל אותה, קרי אפס גרעון ואפס חובות, ויזוז הצידה. החוב לטביב זה שטויות, גם ככה הוא לא ערב לחוב הזה אלא מני ויצמן שיכול למשוך את זה כמה זמן שירצה בעקבות מערכת היחסים שלו עם אלי טביב. אז הוא יממן להם עוד שנה או שנתיים את השהיה במחנה האימון בברלין. ביג דיל. מה שחשוב זה שכרגע הקבוצה מתנהלת ללא בעלים והתקציב יהיה שווה בדיוק לגודל ההכנסות, במצב כזה אין לחיים רמון כמחזיק זכויות הניהול שום השפעה ושום יתרון. בשביל לנהל קבוצה ע"ס ההכנסות שלה אפשר גם לקחת את אלי בואנו ואני בטוח שהוא יעשה את זה יותר טוב מרמון.
מה שהקהל צריך לדרוש מרמון זה לסגור את כל החובות שהוא עצמו יצר (ועדיין טורח להאשים את האולטראס במצב, אפילו בשבעה של ניצן) ולהעביר את זכויות הניהול במועדון ללא תמורה לאדם אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 15:26 
אחרי שקבר אותנו סופית , רמון יושב עכשיו בערוץ 10 ומסביר איך צריך לקבור את החמאס
ליצן מהלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר,
רמון רוצה לסגור את החובות, הבעיה שהוא רוצה לסגור אותם עם נכסים של הפועל (דמארי, גילי ועוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר אחרי מכירת דמארי מה החוב?
אנא פרט לפי גופים: לאן ,הלואות בעלים,בנק וכו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ראיתם משפט שכולל ליגות נמוכות וישר קפצתם כמו חבורה של חמומי מוח. הוי לא, מדברים על הפועל אוסשיקין, ומודלים שיתופיים, וניהול ע"י אוהדים ואוריאל דסקל והסוונסי שלו ובלה בל בלה.
תירגעו. אף אחד, כולל גיא לרנר למי שלא ממש טרח לקרוא את הכתבה והסתפק רק בכותרת, לא מדבר בכלל על ניהול ע"י אוהדים ולמען האמת בעקבות הכשלון הטוטאלי של העמותה בכל אספקט אפשרי, אני גם לא רואה איך מהלך של מעורבות אוהדים בהנהלה מקבל לגיטימציה בקהל.
כל מה שלרנר רשם זה שגם אם נלך לפירוק ונרד ליגה בעקבות המהלך הזה, זה יהיה עדיף על המצב הקיים של קבוצה שהיא גוף גוסס. ברור לכולם שמי שיבוא אחרי הפירוק יצטרך להיות בעל בית אמיתי, כזה שמוכן גם להשקיע מכיסו ולא רק לחתום על ערבויות ולברוח כשמגיע הזמן לממש אותן.
אני אישית חושב שבמצב של הכדורגל הישראלי נמצא בו מי שיגיע יהיה יותר מבן אדם אחד אלא קבוצה של שניים-שלושה אנשי עסקים שיהיו מוכנים להשקיע עם דמות בולטת ביניהם שהיא זו שתנהל את הקבוצה.
לא ניהול ע"י אוהדים ולא בטיח.

אגב, זה גם יכול לקרות בלי פירוק כי פירוק זה לא ריאלי כרגע וזה מהלך שיכול לקחת הרבה זמן.
יואיל אדון חיים רמון להביא את הקבוצה למצב בו הוא קיבל אותה, קרי אפס גרעון ואפס חובות, ויזוז הצידה. החוב לטביב זה שטויות, גם ככה הוא לא ערב לחוב הזה אלא מני ויצמן שיכול למשוך את זה כמה זמן שירצה בעקבות מערכת היחסים שלו עם אלי טביב. אז הוא יממן להם עוד שנה או שנתיים את השהיה במחנה האימון בברלין. ביג דיל. מה שחשוב זה שכרגע הקבוצה מתנהלת ללא בעלים והתקציב יהיה שווה בדיוק לגודל ההכנסות, במצב כזה אין לחיים רמון כמחזיק זכויות הניהול שום השפעה ושום יתרון. בשביל לנהל קבוצה ע"ס ההכנסות שלה אפשר גם לקחת את אלי בואנו ואני בטוח שהוא יעשה את זה יותר טוב מרמון.
מה שהקהל צריך לדרוש מרמון זה לסגור את כל החובות שהוא עצמו יצר (ועדיין טורח להאשים את האולטראס במצב, אפילו בשבעה של ניצן) ולהעביר את זכויות הניהול במועדון ללא תמורה לאדם אחר.

מה סדר הגודל של החובות שהוא יצר ושמעוניינים שהוא יסגור? והאם זה ריאלי שבנאדם כזה גם עם רצון טוב מצידו, יכול לסגור לבדו חובות כאלו. הוא הרי רק קצת יותר עשיר ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל אני מציע שניקח דברים בפרופורציות. זה אומר שכדאי שנבין שאנחנו אוהדי הפועל ת"א, ולא הפועל עכו. לאחל לקבוצה לרדת ליגה כדי לא להתבזות מבחינתי זה גזר דין מוות למועדון. אפשר גם להישאר תמיד בלאומית ואני די סגור על זה שלא נתבזה לעולם. מתכון מנצח.
אנחנו חבוטים, המותג ברצפה, אבל כל הדיבורים האלה על ירידת ליגה ומימוש של רעיונות מסוכנים כמו בעלות מלאה של אוהדים הם ממש לא הפתרון. אני מעדיף להישאר עוד 50 שנה עם צבאן, תושב ומני ויצמן מאחורי הקלעים מאשר להיות קבוצה שלא מסוגלת לארח בבלומפילד או לשלם קנסות של בית הדין. הפועל ת"א בכדורסל היא דבר נפלא (ושוב, היא רחוקה מאוד מלהיות במקום בו הפועל ת"א כדורסל צריכה להימצא, ורק כשיגיע רוכש פרטי היא תגיע לשם), אבל היא הדבר הכי מסוכן שקרה להפועל ת"א כדורגל.

מעבר לזה, אני חושב שאם למכבי ת"א, מכבי חיפה ובית"ר ירושלים יש בעלים, גם לנו יהיה אחד. על אחת כמה וכמה כשלמועדונים כמו ב"ש, נתניה ופאקינג ק.8 :D יש בעלים. הגרעון לא עוזר, והעובדה שבעלי המניות חושבים שהם יקבלו את מה ששילמו כשהקבוצה הייתה עדיין מותג על במונחי ספורט ישראלי גם לא, אבל אלו דברים שיאזנו את עצמם כשיגיע מישהו. על המחיר והרצון למכור אנחנו יכולים להשפיע, ואני לא מוצא שום היגיון (מעבר לכך שגם בעלי המניות עצמם לא רוצים בכך) בללכת לפירוק.

אין לי תכנית מגירה שפותרת את כל הבעיות של הפועל, אני גם רחוק מלדעת את כל התמונה כדי לשים את האצבע על מה בדיוק צריך לקרות כדי שנשתחרר מהמצב שלנו. אין לי ספק שמבנה הבעלות הנוכחי גומר אותנו, אבל אני ממש לא חושב שהפתרון הוא לממש תכניות שיקחו אותנו 20 שנה אחורה רק כדי שנוכל להגיד "זהו, הוכחנו שכל הרעיונות שהיו על הפרק הם מחורבנים. מה הלאה?".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
קובסטר,
רמון רוצה לסגור את החובות, הבעיה שהוא רוצה לסגור אותם עם נכסים של הפועל (דמארי, גילי ועוד).

אין לי בעיה עם זה.
צריך להבין שיש מערכת שלמה של אנשים ששמו כסף בהפועל ויש להם אינטרס שהקבוצה לא תגיע לפירוק כי אז הכסף שלהם הלך פייפן.
זה כל בעלי המניות ששמו כסף כדי לקנות את החלק שלהם, כולל אנחנו האוהדים דרך העמותה (הוא אמר עמותה ! לסקול אותו !), זה חלק מבעלי המניות ששמו כסף נוסף בצורה של הלוואת בעלים, זה הלוואה עצומה שיש לדיסקונט (נותרו עוד 8 תשלומים של מיליון שקל) שלא יתן לקבוצה ללכת לפירוק ובמצב מסוים יכול לפנות לבית המשפט ולהשתלט בעצמו על הקבוצה.
חיים רמון מחריב את הפועל גם ככה. בוא נזרז עניינים וננסה להציל משהו מהעונה הזו. שימכור את מי שהוא רוצה, שיסגור את כל החובות שלו וילך לעשות לביתו ולפרשן מלחמות. תאמין לי שיהיה מי שיוכל להיכנס במקומו למועדון נקי מחובות וגרעונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 15:40 
מי איחל לרדת ליגה? ומי דיבר על בעלות אוהדים?

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 28 יולי 2014, 15:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
אם היו חובות של מאות מיליונים הייתי מבין את הלחץ.
החובות הם בסך הכל בסדר גודל של ההכנסות מכרטיסים ומנויים. אין שום צורך בפירוק בשביל לסגור כאלה חובות, רק ניהול טוב במשק שנתיים שלוש.
ההכנסה הרבה יותר גבוהה בליגה הראשונה, ולכן ירידת ליגה היא בעיניי דרך לא יעילה להתמודדות עם הבעיה (למרות מחיקת החובות הנילווית אליה).
אסור לשכוח שהנכס העיקרי של הקבוצה הוא הקהל, ויותר קל לשמור עליו בליגה הראשונה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 28 יולי 2014, 15:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: