תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 23:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 181  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 19:40 
רמון ימכור את כל השחקנים של הפועל לפני שהקבוצה תלך לפירוק.
הרצון הזה לפירוק הוא נחמד בתיאוריה, בפועל סיכוי קלוש שזה יקרה.
במיוחד שרמון וכנראה גם מני ערבים אישית! להתחייבויות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים הפועל (יוני/יולי)
הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 19:55 
אחוז ממה שעשו לטביב, לי אין בעיה לחזור לאותה מלחמה, המלחמה הזאת יותר מוצדקת ממה שעשינו לטביב, הסרטנים האלה לא יוסרו בנועם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 20:00 
שחר כתב:
JustZiv כתב:
מה זה בלי חובות? מה עם ההלוואה לדיסקונט? מה עם החוב לרבש, שירצקי, קייזרסלאוטרן, הכל יעלם ברגע שנלך לפירוק?

ואיך שכחת את החוב העיקרי...12 (??) מיליון שקל לטביב.
אם יש פירוק, רמון ומני וייצמן צריכים להעביר לטביב את הכסף הזה באופן אישי. לכן זה לא יקרה.

אתה טועה, החוב שלהם הוא אישי והוא לא קשור בפועל להפועל.
בגלל זה הם דורשים מחיר מופרך על הקבוצה, בשביל שהפראייר שיגיע יכסה גם את חובות המועדון וגם את החוב שלהם לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 20:03 
JustZiv כתב:
שחר כתב:
JustZiv כתב:
מה זה בלי חובות? מה עם ההלוואה לדיסקונט? מה עם החוב לרבש, שירצקי, קייזרסלאוטרן, הכל יעלם ברגע שנלך לפירוק?

ואיך שכחת את החוב העיקרי...12 (??) מיליון שקל לטביב.
אם יש פירוק, רמון ומני וייצמן צריכים להעביר לטביב את הכסף הזה באופן אישי. לכן זה לא יקרה.

אתה טועה, החוב שלהם הוא אישי והוא לא קשור בפועל להפועל.
בגלל זה הם דורשים מחיר מופרך על הקבוצה, בשביל שהפראייר שיגיע יכסה גם את חובות המועדון וגם את החוב שלהם לטביב.

ובגלל שאין סיכוי בעולם שוייצמן את רמון ישלמו את החוב ה"אישי" הזה לרמון, המועדון לא יילך לפירוק ולא יעבור לאף אחד אחר עד שהם ייקחו מהם את הערבות האישית הזו וכדאי שתכניסו את זה טוב לראש שלכם. זה היה ברור מההתחלה וזו הביצה שאנחנו שקועים בה. כמה שאני שונא את רמון, הוא בטח לא נהנה להיות הבעלים של הפועל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 20:07 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אני כבר רואה איך זה ייגמר באיזה חצי מיליון יורו + שני מושיקו לוגסיים בהשאלה לעונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 20:10 
Peace Hope כתב:
אני כבר רואה איך זה ייגמר באיזה חצי מיליון יורו + שני מושיקו לוגסיים בהשאלה לעונה

עדיף על סתם כסף בלי כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 20:24 
Noam כתב:
its-sick כתב:
Noam כתב:
דף הפייסבוק ״משה פרימו - ציון 3״ כותב (בביטחון די מוחלט) שבאשר ורמוט עובר למכבי יעברו במקומו גאל מרגוליס, משה לוגסי ועומרי אלטמן.
אין לי מושג מאיפה הוא לקח את השמות האלו, וזה בטח לא מתאים לאשכול מידע.
מישהו נתקל בזה במקום אחר אולי?
האם אינך מודע לכך שזהו דף הומוריסטי?

אני לא מטומטם, תקרא את הפוסט.
הוא נתן בדיחה על ורמוט שבורח לכסף הגדול, ואז נתן את הפרשנות האישית שלו (כמו שהוא עושה בדרך כלל). שם הוא ציין את שלושת השמות ואמר שלדעתו זאת עסקה טובה להפועל במצבה, לוותר על שחקן מזדקן שתקופת הדעיכה שלו תתחיל בקרוב בתמורה ל3 כשרונות גדולים צעירים.
ואגב, אם מסתכלים בראייה קרה ונטולת רגש (מה שכמובן בלתי אפשרי, אני אישית לא מסוגל לראות את גילי לובש צהוב), יכול להיות שיש בזה משהו.

וואו וואו וואו. שמעו, כנראה לא ראיתם מספיק כדורגל בחיים שלכם (בטח לא ישראלי).
שישמרו את הכשרונות הגדולים והצעירים שלהם לעצמם.
אגב, כשאוהד מכבי מנסה לשכנע אותך שבעצם זו עיסקה טובה לשני הצדדים, תדע שזו עסקה טובה רק למכבי.
אם זו באמת הייתה עסקה טובה לשני הצדדים הוא היה צועק שאסור לעשות עסקאות עם הפועל ולחזק אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 20:25 
JustZiv כתב:
Peace Hope כתב:

עדיף על סתם כסף בלי כלום

לא עדיף על כלום!!!
איך אתם משנים את דעתכם ומוכנים להתפשר?
העמדה שלנו צריכה להיות ברורה- גילי לא יזוז מהפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 20:31 
שחר כתב:
kobster כתב:

מה כל מילה?
אתה רוצה להקים הפועל בלומפילד בליגה ג?
בהצלחה..

אתה חושב שהעונה יסגרו כל החובות, החזר הערבויות השונות בקיצור כל הכספים על שמותיהם השונים שצריך להחזיר, עד סוף העונה הזאת?
או שזה יגרר לעוד עונה אחת או שתיים?
ברור לך שהעונה הבאה תהיה גרועה מהנוכחית.
ברור לך שרק אם תתן להם את האפשרות הם ימכרו את המועדון לתואם "מוני" במקרה הטוב ולתואם "טביב" במקרה הבאה.
ובתרחיש הזה אתה רואה את המועדון מחזיק מעמד בכלל ושורד בליגת העל בפרט?
בהצלחה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
כל כך ברור שאם גילי זה עוזב, זה גם לא תמורת סכום כסף גדול חס וחלילה, אלא בעוד אחד מהעסקאות העלובות שלהם, שתצטרף לשאר המהלכים העסקיים העלובים בשנתיים האחרונות. ידחפו לנו כמה שחקנים עלובים שיבטיחו שנרד ליגה (כי זה יהיה הרי החיזוק העיקרי) כמו לוגסי ומרגוליס ויתנו לנו עוד כמה שקלים מסכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אחוז ממה שעשו לטביב, לי אין בעיה לחזור לאותה מלחמה, המלחמה הזאת יותר מוצדקת ממה שעשינו לטביב, הסרטנים האלה לא יוסרו בנועם

מבחינתי ההצדקה היחידה להפגנות מול רמון תהיה אם יבוא איש/אנשי עסקים שיגידו שהם מוכנים לקחת את החלק של רמון כולל הערבות לטביב והוא יסרב. אני לא מצפה ממנו לשחרר את הקבוצה ולהישאר עם חוב של 6 מיליון+כסף על ערבויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 21:14 
http://www.one.co.il/Article/237095.html

"רב"ש תובע 500 אלף שקל את הפועל "

אני לא יודע עד כמה נכון מה שרשום בתוך הכתבה{בצד הגורמים של הפועל} , אבל הטענות שלהם מגוכחות ומצחיקות..
ציטוט:
עוד מאשימה הפועל ת"א האשמה חמורה את בן שמעון בעניין הבלמים יורגן קולין ובראנקו איליץ'. הפועל ת"א טוענת כי עם החתמתו בקבוצה, בן שמעון הודיע כי שני הבלמים "ישדרגו את הקבוצה ויהפכו את הגנתה להגנת ברזל".

ויש פה עוד הרבה שטויות גם על דני עמוס ועל ההקפאה של קולין..

בסוף רב"ש הסכים לקצץ ב30-40 אחוז מהשכר אבל הפועל העדיפו לפטר אותו ועליהם לשאת בפיצויים.. ככה זה עובד היום

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
והם אמרו לי שגילי ועומר דמארי ישחקו בהפועל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 21:42 
Shacham כתב:
chimpfive כתב:

מבחינתי ההצדקה היחידה להפגנות מול רמון תהיה אם יבוא איש/אנשי עסקים שיגידו שהם מוכנים לקחת את החלק של רמון כולל הערבות לטביב והוא יסרב. אני לא מצפה ממנו לשחרר את הקבוצה ולהישאר עם חוב של 6 מיליון+כסף על ערבויות.

רמון לא ימכור בלי להרוויח.
תחשוב שמבחינת רוכש פוטנציאלי מבקשים ממנו לכסות את כל חובות העבר+הלוואות שהם לקחו
בתנאים לא תנאים + להחזיר לכל בעלי המניות את השקעתם.
לדעתי החלטה כלכלית לא נכונה, במיוחד עכשיו שאין הרבה נכסים לאירופה, אין כמעט סיכוי לאירופה שנה הבאה.
רוכש אם יבוא כזה, אני מתאר לעצמי ירצה להגיע לקבוצה נקייה מחובות.
למכור נכס עם חובות עצומים עליו כאשר הנכס משועבד זה דיי סיכון לא קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 21:54 
רמון, כהרגלו, לוקח מערכת והורס אותה, תוך התנהלות מופקרת
עכשיו בוא נהיה אמפטיים. באמת מסכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 21:58 
רמון לא מחפש להרוויח לירון, אין צורך להשמיץ.
הוא פשוט לא רוצה לפשוט רגל בגלל ההתחיבויות שלו. תזכרו שהוא ערב אישית לעסקה מול טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:

בערך. יעשו חשבון מה אפשר לקבל ממכירת כל השחקנים לעומת מכירת כל הקבוצה חופשיה מחובות העבר. אז אם יש רוכשים הם יבואו כי הם רוכשים קבוצה נקיה מחובות. הכסף שיתקבל מהרכישה ? יחולק בין הנושים וזהו. השאר לוח חדש ונקי. הכנסות מול הוצאות בלי סיפורי עבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
קיצור אני כבר מיואש, לא יודע איך להגיב, פשוט מיואש
עשיתי מנוי ואני מקווה שגם אחרים יעשו, זו הדרך היחידה שעוד יהיה לנו תקציב נחמד ושאולי נמנע ממאבקים בתחתית
אם יש לנו קבוצה בלי ציפיות אז לפחות ליהנות מהאווירה בבלומפילד.
אומרים שהכי חשוך לפני עלות השחר, מקווה שזה תקף גם עלינו, כי בינתיים המצב רק מחשיך עוד ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 22:22 
בני יעקבי כתב:
JustZiv כתב:

בערך. יעשו חשבון מה אפשר לקבל ממכירת כל השחקנים לעומת מכירת כל הקבוצה חופשיה מחובות העבר. אז אם יש רוכשים הם יבואו כי הם רוכשים קבוצה נקיה מחובות. הכסף שיתקבל מהרכישה ? יחולק בין הנושים וזהו. השאר לוח חדש ונקי. הכנסות מול הוצאות בלי סיפורי עבר.

לא יודע אם מישהו ייתן לזה יד. חג׳ג׳ אם אני לא טועה ערב להלוואה בדיסקונט, הליכה לפירוק אומרת שהבנק פונה לחג׳ג׳ להחזר ההלוואה. לא נראה לי שהוא ייתן לזה יד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 22:24 
אם יש ערבויות לחובות (ואני מניח שיש), הפירוק לא רלוונטי. מלכוד מטורף. פשוט עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
בני יעקבי כתב:
JustZiv כתב:

לא יודע אם מישהו ייתן לזה יד. חג׳ג׳ אם אני לא טועה ערב להלוואה בדיסקונט, הליכה לפירוק אומרת שהבנק פונה לחג׳ג׳ להחזר ההלוואה. לא נראה לי שהוא ייתן לזה יד.

הוא לא ילך לפרוק בוודאי. פרוק זה נגד האינטרס של רמון והערבים ובעלי המניות. מישהו אחר ילך לפרוק. למשל עמותת האוהדים או כל אחד מחברי העמותה יכול לבקש פרוק. אבל זה הליך שדורש הרבה כסף לשכ"ט לעורכי דין וערבויות סביר שאיש לא יעשה את זה . מה שמשאיר אותנו עם מה שיש. יש ברוקביץ ויש תקציב של 18 מליון ועם זה צריך לחיות. כל דבר אחר הוא עלובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2014, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Shacham כתב:
chimpfive כתב:

רמון לא ימכור בלי להרוויח.
תחשוב שמבחינת רוכש פוטנציאלי מבקשים ממנו לכסות את כל חובות העבר+הלוואות שהם לקחו
בתנאים לא תנאים + להחזיר לכל בעלי המניות את השקעתם.
לדעתי החלטה כלכלית לא נכונה, במיוחד עכשיו שאין הרבה נכסים לאירופה, אין כמעט סיכוי לאירופה שנה הבאה.
רוכש אם יבוא כזה, אני מתאר לעצמי ירצה להגיע לקבוצה נקייה מחובות.
למכור נכס עם חובות עצומים עליו כאשר הנכס משועבד זה דיי סיכון לא קטן

לא הבנתי מה ההודעה שלך קשורה למה שכתבתי ואם אתה בעד מחאה או לא, בכל מקרה גם אני חושב שכל רוכש ירצה קבוצה נקייה מחובות ובגלל זה בא לי שנתדרדר כמה שיותר מהר, כי כרגע אנחנו סתם גוססים לאט כדי לקבל בסוף אותה תוצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 00:04 
אני האמנתי לרמון שנשבע שיש לו ערבויות, אני מניח כמו רוב האוהדים ובמיוחד אלה שהובילו אותנו לידיים שלו האמינו. הוא נשבע שיש לו ערבויות. עכשיו אתם מרחמים עליו שהוא רימה עשרות אלפי אנשים? שימות עם החובות שלו, הוא הורס את הקבוצה שלי עד היסוד, ושלא יספרו לי סיפורים שהוא רק רצה להציל את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
חלילה, לא נסית.
שיתאבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
David Silva כתב:
קיצור אני כבר מיואש, לא יודע איך להגיב, פשוט מיואש
עשיתי מנוי ואני מקווה שגם אחרים יעשו, זו הדרך היחידה שעוד יהיה לנו תקציב נחמד ושאולי נמנע ממאבקים בתחתית
אם יש לנו קבוצה בלי ציפיות אז לפחות ליהנות מהאווירה בבלומפילד.
אומרים שהכי חשוך לפני עלות השחר, מקווה שזה תקף גם עלינו, כי בינתיים המצב רק מחשיך עוד ועוד.

אז בעצם אתה רוצה שאנשים שחושבים שפשע לעשות מנוי יעשו מנוי רק בשביל שלא תפגע החווייה שלך מעבר למה שהקבוצה עצמה הולכת לפגוע בה?
השיקול הכי אגואיסטי ואחד ההכי מטומטמים שאמור לשכנע אנשים לקנות מנוי.
עם עוד קצת מאמץ תוכל לקבל תפקיד בהפועל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 01:05 
shahar07 כתב:
גילי כבר לא יישאר בהפועל צריך להשלים עם זה , ואם כן אז לא כזה משמעותי לאור הסגל הקיים,
מה שחשוב כרגע זה לדעת למקסם את העברה שלו ולהרוויח כמה שיותר ולהביא שחקנים טובים ממכבי

ברור!!!
:bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 01:23 
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:

מה כל מילה?

אתה רוצה להקים הפועל בלומפילד בליגה ג?

בהצלחה..

בטוח שקראת הכל ?...
אתה הראשון שבעד פירוק וזה בדיוק מה שהוא מציע. לא לקנות מנויים, לבטל מנויים שנקנו, לא לקנות כרטיסים למשחקים ולאלץ את רמון ללכת לפירוק.
אין בעיה להקריב שנה אחת שגם ככה הולכת לחורבן בשביל להתחיל בקיץ הבא עם מינוס 9 נקודות אבל בלי חובות ובלי כל העסקונה שמסתובבת סביב המועדון הזה יותר מדי זמן. ביום שהם לא יהיו פה יהיה אפשר לצאת לדרך חדשה אמיתית, רק צריך להיזהר שמי שיקח את המועדון הוא לא איש קש מטעם העסקונה הזו. בליגה המצחיקה הזו אתה לא תרד ליגה בכל מקרה.
הפועל תל אביב היא גוף חי מת. אפשר להסתכל עליה גוססת ואפשר לנתק אותה מהמכשירים, לשחרר את כל הרעלים בגוף הזה ולשקם אותה כמו שצריך.

ברור.
הרי אחרי הפירוק יבוא הנסיך/משיח על סוס לבן.
לא איזה אחד כמו הבעלים של הפועל ירושלים/אשקלון/בני-יהודה/הפועל פ"ת וכל הבעלים של ב"ש שלפני אלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 01:27 
מה עם רד בול? לא רוצים דריסת רגל בישראל?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 07:09 
chimpfive כתב:
אני האמנתי לרמון שנשבע שיש לו ערבויות, אני מניח כמו רוב האוהדים ובמיוחד אלה שהובילו אותנו לידיים שלו האמינו. הוא נשבע שיש לו ערבויות. עכשיו אתם מרחמים עליו שהוא רימה עשרות אלפי אנשים? שימות עם החובות שלו, הוא הורס את הקבוצה שלי עד היסוד, ושלא יספרו לי סיפורים שהוא רק רצה להציל את הקבוצה.

גם אני כמוך נפלתי באמונה העיוורת לרמון. אני זוכר איך במסיבת עיתונאים שאלו אותו לשמות הערבים והוא דיבר על דיסקרטיות ועל הצניעות שלהם שלא רוצים לצאת החוצה..................בן של זונה אתה גרוע בדיוק כמו המנהל של גן החיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2014, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
כתבה מרתקת בוואלה.
רמון חתיכת בן זונה גדול. מתנער מהקבוצה שהוא הבעלים שלה והוא "אוהד".

חייבים לעשות לו קצת רעש. לטביב עשו על פחות מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 181  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: