תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
העולה הטרייה לליגת העל, עירוני נהריה, קרובה להחתים את הפורוורד האמריקאי ג׳יי.אר. גידינס, כך נודע לראשונה ל-ONE.

גידינס, בן ה-29 המתנשא לגובה 1.96 מטרים, נחשב לשחקן מגוון בעל יכולות אתלטיות אדירות עם טווח קליעה מרשים ומסתמן כרכש האמריקאי הראשון של המאמן רועי חגאי.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 12:19 
גידנס על פניו אחלה החתמה, באמת אתלט גדול וכישרון גדול. היה בחירה 30 בדראפט 2008 ובשנתיים האחרונות מככב בליגה השניה באיטליה, שאיכשהו כמעט כל הכוכבים שלה מוצאים את עצמם בארץ.

אני מת שנחתים את החבר שלו מהדראפט (בחירה 38) שגם הדרדר לליגה האיטלקית השניה - קייל וויבר. שחקן אדיר, גארד גבוה מאוד (סביב 1.98) שיכול לשחק בשלוש עמדות, מוביל כדור מצוין, חכם, שומר, קולע מבחוץ, ריבאונדר מצוין לעמדה (7.8 ריב' באיטליה עונה שעברה) ואיכשהו הוביל את הליגה השניה באיטליה אפילו בחסימות (מעמדת הגארד!).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
לא להביא שחקנים מבוגרים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 12:44 
Fez כתב:
גידנס על פניו אחלה החתמה, באמת אתלט גדול וכישרון גדול. היה בחירה 30 בדראפט 2008 ובשנתיים האחרונות מככב בליגה השניה באיטליה, שאיכשהו כמעט כל הכוכבים שלה מוצאים את עצמם בארץ.

אני מת שנחתים את החבר שלו מהדראפט (בחירה 38) שגם הדרדר לליגה האיטלקית השניה - קייל וויבר. שחקן אדיר, גארד גבוה מאוד (סביב 1.98) שיכול לשחק בשלוש עמדות, מוביל כדור מצוין, חכם, שומר, קולע מבחוץ, ריבאונדר מצוין לעמדה (7.8 ריב' באיטליה עונה שעברה) ואיכשהו הוביל את הליגה השניה באיטליה אפילו בחסימות (מעמדת הגארד!).

איך לעזאזל הוא הגיע לליגה השנייה באיטליה (וויבר הכוונה)?
אחלה אחלה של שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 13:21 
התעקש על ה-NBA ובזבז יותר מדי שנים בדי ליג כמו הרבה שחקנים אחרים לצערי, במקום לבנות את הקריירה האירופאית שלו.
אבל כן, שחקן שחקן ואמור להיות סביב אותו מחיר של גידנס (אם לא יותר זול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

דווקא מרודריק לא התרשמתי... לא הבריק באילת (עוד לפני בעיות המשמעת) ואחר כך כשקיבל עוד הזדמנות בחיפה. אילו עוד שחקנים הגיעו משם? יש שם עדיין רמה וכסף?

ליגנס נראה אחלה שחקן אבל קצת מפתיע שהם מחתימים שחקן על העמדה הזאת. יש להם כבר את נייט מילר יחד עם עוד כמה ישראלים בעמדות האלה, והם צריכים רכז זר ושני גבוהים זרים. מילר לא מוזכר באף כתבה בהקשר שלהם ממה שראיתי, מה שגורם לי לחשוב שיש מצב שהם נפטרים ממנו.

הוויבר הזה באמת נראה תותח. להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 15:58 
וויבר נראה מתאים מאוד להיות הגארד הזר שמתחיל מהספסל. אני מניח שלחמישייה יביאו רכז זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 16:00 
יובל כתב:
Fez כתב:

דווקא מרודריק לא התרשמתי... לא הבריק באילת (עוד לפני בעיות המשמעת) ואחר כך כשקיבל עוד הזדמנות בחיפה. אילו עוד שחקנים הגיעו משם? יש שם עדיין רמה וכסף?

ליגנס נראה אחלה שחקן אבל קצת מפתיע שהם מחתימים שחקן על העמדה הזאת. יש להם כבר את נייט מילר יחד עם עוד כמה ישראלים בעמדות האלה, והם צריכים רכז זר ושני גבוהים זרים. מילר לא מוזכר באף כתבה בהקשר שלהם ממה שראיתי, מה שגורם לי לחשוב שיש מצב שהם נפטרים ממנו.

הוויבר הזה באמת נראה תותח. להביא.

שנה שעברה רודריק ואומה באו משם, אבל כל שנה מגיעים כמה מהמצטיינים של הליגה האיטלקית השניה לארץ. שנה לפני זה ג'יימס תומאס ודווייט הארדי היו המצטיינים, תומאס חתם בחיפה והארדי חתם אצלנו באמצע העונה והבריז ברגע האחרון.
חוץ מזה גם הרבה מהזרים הטובים בליגה שיחקו שם בשנים האחרונות בלי קשר (היקמן די פרץ שם, דוואן רובינסון היה שם שנים בין המצטיינים, נדודי איבי)

סה"כ זו הליגה הכי "קלאסית" להביא ממנה זרים לקבוצות דרג 2 בארץ ובאמת חלק גדול מהם מצליחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 16:09 
purvis short כתב:
וויבר נראה מתאים מאוד להיות הגארד הזר שמתחיל מהספסל. אני מניח שלחמישייה יביאו רכז זר.

גם קרלון היה אמור להיות הזר שמתחיל מהספסל בתיאוריה (ובסוף היה 3 רמות מעל שאר הקבוצה). זה הכל שאלה של כמה תפגע בזרים האחרים ואיך דברים יתפתחו מבחינת הדינמיקה של הקבוצה.
סה"כ עם רביב יש לנו יחסית מקום לתמרון בקטע הזה כי הוא יכול לשחק גם ליד רכז וגם ליד שחקן כמו וויבר, מה שחשוב באמת זה שיהיו שני גארדים זרים מובילי כדור ברמה גבוהה.

בפועל אם נביא שחקן כמו וויבר אני מניח שמהר מאוד הוא יהיה בחמישייה, כי מעטים הרכזים "הטהורים" שאנחנו יכולים להביא והם ברמה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
טוני קרוקר חתם בהפועל חולון. קרוקר בן ה-27 משחק בעמדת הסמול-פורוורד ובוגר מכללת אוקלהומה

https://www.youtube.com/watch?v=TKyvz4uWAGo

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 18:55 
מוזר שדוקא בתקופה הלא רגועה הזאת מתחילות ההחתמות, חשבתי שיחכו עד יעבור זעם.
לא נפלתי מההחתמה של קרוקר, שיחק עד עכשיו ברמות נמוכות יחסית (קפריסין, פינלנד הונגריה וכאלה) והעונה שעברה בליגה היוונית לא אומרת הרבה כי הזרים שם היו פשוט פח והליגה היתה בקריסה. מלך הסלים והמצטיין של הליגה שם הרי היה איזה אחד ששיחק מולנו בכפר סבא בליגה הלאומית (אריק מקולום). יכול להיות שהוא יהיה טוב (מדי פעם יש איזה היקמן שמגיע מכל מיני ליגות בפינלנד עד לטופ), לא ממש מכיר אותו אבל כמו שארז תמיד היה אומר למצוא זר בעמדה 3 זה הכי קל, עמדה יחסית מוצפת ועם דרישות פחות ספציפיות בדרך כלל.
לא נראה לי שהוא עולה על דיג'יי קנדי שהוא אחלה שחקן.

מה שכן, נהריה החתימה בנוסף לגידנס גם את ג'וליאן מבונגה שהוא שחקן מאוד מעניין ובהחלט רציתי שיבוא להפועל. נראה איך הוא יהיה פה. שחקן גם חזק פיזית וגם מאוד חכם וטכני, מוסר מצוין, טאץ' בידיים, קליעה מבחוץ, שחקן שכיף לראות. בינתיים נראה שהם שיחקו אותה איתו ועם גידנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
כל כך טיפוסי מצד ארז להגיד שהכי קל להחתים שחקנים על עמדה שהוא לא החתים בה אף שחקן במשך 3 שנים :D

ובהקשר הזה מדברים פה הרבה על שני גארדים זרים אבל אני חושב שאחד מהם צריך להיות בעמדה 3, סווינגמן גדול אם לא סמול פורוורד אמיתי כמו האניקט וקווין פאלמר. רוב הקבוצות (בטח ה-8 שבפלייאוף) מחתימות זר של 2 מטר בעמדה הזאת וזה יוצר לנו נחיתות גדולה גם במ'צאפ וגם בריבאונד. מבחינת גארדים יש לנו את רביב שהוא הישראלי הכי בכיר, גולן וגם יגיע רכז זר ובעמדה 3 יש רק את מתן.

לגבי נהריה יהיה מאוד מוזר אם הם ישאירו את מילר בנוסף לשני הזרים האלה. הם כרגע חלשים מאוד בצבע (רק רות'בארט ומאבונגה) אבל הם גם צריכים רכז זר אלא אם משום מקום הם יחתימו עוד ישראלי בכיר.

דווקא קרוקר מהסטטיסטיקה והיוטיוב נראה שחקן טוב, גבוה, אתלט מעולה שמוריד כדור לרצפה בקלות וקליעה נקייה. לא פוסל שהוא יהיה פה סקורר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 21:31 
מודה שאת קרוקר לא יצא לי לראות כי באמת שיחק בליגות בדיחה, לא יודע איך הוא. קשה לי להאמין עם הרקורד שלו שהוא יותר טוב מדיג'יי קנדי, אמנם אפשרי אבל חבל מבחינתם על הסיכון לדעתי. היו צריכים להשאיר את קנדי ואני מניח שזה היה אפשרי.

באשר אלינו, אנחנו ממש לא צריכים שחקן בסגנון של האניקאט או פאלמר שהם 3-4 שלא יודעים להוביל כדור בשיט. חייבים שחקן שיהיה מוביל כדור ושיהיה יוצר עם הכדור (בסגנון של קרלון). כמובן שאם זה מישהו שגם יש לו סייז והגנה כמו וויבר או מרדי קולינס אז מה טוב. גולן הוא 2-3 שלא מסוגל להוביל כדור ואני לא מחשיב אותו גארד. אתה צריך 3 מובילי כדור ברמה וזה אומר רביב ועוד שני זרים. ברור שלמתן יהיה חיסרון פיזי מול זרים מסוימים אבל בכל סגל יש התפשרות מסוימת (בטח בתקציבים שלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
אבל גם אמור להגיע רכז ישראלי, אז עם רכז זר זה שלושה מובילי כדור... אם מביאים שחקן על גבול הפוינט-פורוורד כמו קולינס או ויבר (שאני מאוד בעד) אז אפשר שני גארדים, אבל אי אפשר להביא שני גארדים של סביבות 1.93 ומטה כי זה ייצור קבוצה נמוכה מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 21:59 
אני כמעט בטוח שקטש יביא זר ב3.
אני לא חושב שהוא יפתח עם מתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 22:09 
אני לא מאמין שיביאו סמול פורוורד זר. החמישייה תהיה רביב, זר, מתן, ושני זרים. לא יביאו זר על העמדה של מתן.
מהספסל יביאו זר סטייל קרלון או גודס. גארד מגוון שיכול לשחק בכמה עמדות ויאםשר לשחק לעתים עם רביב ושמי זרים בקו האחורי.
אין מה להביא זר על העמדה של מתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 22:12 
יובל כתב:
אבל גם אמור להגיע רכז ישראלי, אז עם רכז זר זה שלושה מובילי כדור... אם מביאים שחקן על גבול הפוינט-פורוורד כמו קולינס או ויבר (שאני מאוד בעד) אז אפשר שני גארדים, אבל אי אפשר להביא שני גארדים של סביבות 1.93 ומטה כי זה ייצור קבוצה נמוכה מדי.

בוא נתפשר על דיג'יי קנדי שאני חותם עליו בכיף :SMOKE:
זה הכי לכיוון 3 שהייתי הולך עליו (ועדיין הייתי מעדיף איזה קולינס או וויבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 22:15 
purvis short כתב:
אני לא מאמין שיביאו סמול פורוורד זר. החמישייה תהיה רביב, זר, מתן, ושני זרים. לא יביאו זר על העמדה של מתן.
מהספסל יביאו זר סטייל קרלון או גודס. גארד מגוון שיכול לשחק בכמה עמדות ויאםשר לשחק לעתים עם רביב ושמי זרים בקו האחורי.
אין מה להביא זר על העמדה של מתן.

אני כמעט בטוח שיגיע זר ב3.
אם מתן היה מיועד לפתוח ב3 סביר להניח שהיה מגיע אלינו מישהו במקום יותם שירן אבל זה לא כל כך קורה.
מאמין שיהונתן יפתח העונה בחמישייה, עם רכז זר, רביב וסנטר זר.
המחליף הזר יצטרך להיות שחקן שיכול לשחק גם ב4 וגם ב5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
קופיפו כתב:

הוא יפתח איתו כי שחקן כמו מתן צריך לפתוח בחמישייה בכל מקרה, לתת הגנה ועבירות ואז לקראת סוף הרבע כשהמשחק נפתח ויש עבירות על הלוח מעלים שחקן יותר סקורר. זה בדיוק מה שקטש עשה העונה באילת, נתן לחנוכי וברקוביץ' לעלות בחמישייה ואז הכניס את אפיק ניסים.
אבל אני גם חושב שהוא יביא שחקן בעמדה 3, אם לא קומבו פורוורד כמו פאלמר אז סווינגמן גבוה שלא בהכרח מוביל כדור סטייל הופסון (למרות שגם הוא שיחק בפועל על עמדות 3-4 אבל מבחינת יכולות הוא סווינגמן).
פרוויס, אין מה להביא זר על העמדה של מתן אבל על העמדה של רביב כן?

פז, די ג'יי קנדי אחלה שחקן שכתבתי עליו עוד בסוף העונה שעברה אבל אני מניח שקטש ירצה שחקן עם קליעה יותר טובה מבחוץ כמו הופסון, פאלמר וטריקו וייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 22:40 
יובל, אתה לא מביא מהספסל זר על העמדה של רביב. אתה מביא זר מגוון שיאםשר לשחק לשחק במגוון הרכבים. לצורך העניין, אם היה להפועל העונה זר טוב ולא קאונסיל, אז היה אםשר לשחק עם רביב ושני זרים בקו האחורי.
לא יביאו זר סמול פורוורד, כי זה להביא זר שיכול לשחק בעמדה אחת, ובעמדה הזו יש את מתן נאור. יביאו גארד שיכול לשחק גם בעמדה שלוש בסט של שלושה גארדים. וזה הדבר הנכון לעשות. ואני מניח שבמשך לא מעט דקות הפועל תשחק עם רכז זר, רביב, זר, יהונתן וגבוה זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 22:41 
יובל כתב:
קופיפו כתב:

הוא יפתח איתו כי שחקן כמו מתן צריך לפתוח בחמישייה בכל מקרה, לתת הגנה ועבירות ואז לקראת סוף הרבע כשהמשחק נפתח ויש עבירות על הלוח מעלים שחקן יותר סקורר. זה בדיוק מה שקטש עשה העונה באילת, נתן לחנוכי וברקוביץ' לעלות בחמישייה ואז הכניס את אפיק ניסים.
אבל אני גם חושב שהוא יביא שחקן בעמדה 3, אם לא קומבו פורוורד כמו פאלמר אז סווינגמן גבוה שלא בהכרח מוביל כדור סטייל הופסון (למרות שגם הוא שיחק בפועל על עמדות 3-4 אבל מבחינת יכולות הוא סווינגמן).

פז, די ג'יי קנדי אחלה שחקן שכתבתי עליו עוד בסוף העונה שעברה אבל אני מניח שקטש ירצה שחקן עם קליעה יותר טובה מבחוץ כמו הופסון, פאלמר וטריקו וייט.

חלום שקטש יפגע העונה כמו שהוא פגע עם הופסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 22:44 
purvis short כתב:
יובל, אתה לא מביא מהספסל זר על העמדה של רביב. אתה מביא זר מגוון שיאםשר לשחק לשחק במגוון הרכבים. לצורך העניין, אם היה להפועל העונה זר טוב ולא קאונסיל, אז היה אםשר לשחק עם רביב ושני זרים בקו האחורי.
לא יביאו זר סמול פורוורד, כי זה להביא זר שיכול לשחק בעמדה אחת, ובעמדה הזו יש את מתן נאור. יביאו גארד שיכול לשחק גם בעמדה שלוש בסט של שלושה גארדים. וזה הדבר הנכון לעשות. ואני מניח שבמשך לא מעט דקות הפועל תשחק עם רכז זר, רביב, זר, יהונתן וגבוה זר.

יש המון המון ביטווינרים של 2-3 וזה מה שיובל כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2014, 22:45 
יובל כתב:
קופיפו כתב:

דוקא גם פאלמר וגם רודריק הם שחקנים שקליעה מבחוץ היא החלק החלש שלהם. פאלמר בשנתיים לפני שהצטרף לאילת שחקן של 25% ל-3 (אמנם באילת קצת השתפר אבל עדיין סטריק שוטר לגמרי), ורודריק בכלל קלעי די זוועה לגארד.
קנדי קלעי לא רע בכלל, לא ענק אבל לאורך הקריירה קלעי טוב. זה לא צריך להיות דיל ברייקר אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
אור סולומון סיכם בנס ציונה

מריז היינס קרוב מאד למכבי ת״א שרוצה גם את דיון תומפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 07:32 
סמל אישי של המשתמש
החתמה לא טובה של נס ציונה, שחקן חלש. בעצם הסגל שלהם נשאר אותו דבר חוץ מסולומון שמחליף את קאר וזה כולל את טפירו שבכל רגע הוא יכול לגמור את הסוס. עופר ברקוביץ' יצטרך שוב לעשות קסמים בגזרת הזרים כדי שהם לא ייאבקו נגד הירידה.

מילא מרקיז היינס אבל דיון תומפסון נשמע לי תמוה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
מרקיז היינס חתם במכבי. צריך להיזהר כי כבר הוכח שלהצלחות של מכבי אין שום קשר לכדורסל, אבל אם זה הקו שהם הולכים בהחתמות שלהם אז יש סיבות לאופטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
בידיעות אחרונות כתבו שתומר בר אבן חתם בראשון לציון לעונה הקרובה
בוואלה כתוב כך: הסגל של רמי הדר כולל נכון לעכשיו את הישראלים בן רייס, דגן יבזורי ואלכס צ'וברביץ' שממשיכים מהעונה שעברה, וכאמור את הרכש היחיד - הפורוורד רנה רוז'ו. ייתכן כי תומר בר-אבן, ששיחק בחיפה ובקרית אתא בעונה שעברה באמצעות הכרטיס הכפול, יישאר גם כן.לוואלה! ספורט נודע כי בחיפה היו רוצים לצרף רכז ישראלי, כשהמועמד הבולט בשלב הזה להחליף את מורן רוט הוא יובל נעימי. גם שמו של זאק רוזן עלה, אם יוכיח שהתאושש מהפציעה בידו שגמרה לו את העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
זהאבין עזב את נס ציונה וחתם ברמתשרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2014, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
זאק רוזן חתם באשדוד לעוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2014, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
עודד ברנדוויין סיכם בגלבוע: http://www.one.co.il/Article/236461.html
קאליף וואייט סיכם באילת: http://sports.walla.co.il/?w=/170/2764864

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: