תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האולם
הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
זה מרמי? למה לא בראשון?

1. יש סכסוך עם ראשון על בית מכבי אז שאין סיכוי שנארח שם
2. באחד התגובות שפורסמו להחתמה של קטש (נראה לי ידיעות) רמי צוטט שהאולם יהיה מוכן עוד חודשיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 17:25 
רמי אמר במסיבת העיתונאים שהאולם יהיה מוכן בסוף דצמבר.
שיבח את הצוות של הדר יוסף ואת הקשר הטוב של ההנהלה איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 17:41 
נקווה שישנה תהחלטה לבית מכבי
איך נמכור מנויים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יוני 2014, 18:04 
מתי מתחילה מכירת מנויים? האם יש סיכוי למנוי משולב(רגל+סל)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 08:12 
מצטער אם מדובר בשאלת תם, אבל למה שלא נשחק בתחילת העונה ביד אליהו?

זה יאפשר למכור את כל כמות המנויים כבר בתחילת העונה, ואפילו יכול לתרום להכנסות של הקבוצה, במידה ויצא שאנחנו מארחים קבוצות גדולות באותם מחזורים ראשונים.

מיותר לציין, כי בניגוד לעבר, אין כאן שיקול של "לא משחקים ביד אליהו כי אז זה יפגע בסיכוי שלנו לקבל אולם" – הרי האולם החדש הוא בבחינת עובדה מוגמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 08:13 
מצטער אם מדובר בשאלת תם, אבל למה שלא נשחק בתחילת העונה ביד אליהו?

זה יאפשר למכור את כל כמות המנויים כבר בתחילת העונה, ואפילו יכול לתרום להכנסות של הקבוצה, במידה ויצא שאנחנו מארחים קבוצות גדולות באותם מחזורים ראשונים.

מיותר לציין, כי בניגוד לעבר, אין כאן שיקול של "לא משחקים ביד אליהו כי אז זה יפגע בסיכוי שלנו לקבל אולם" – הרי האולם החדש הוא בבחינת עובדה מוגמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
כי כדי להפוך את נוקיה לאולם הביתי שלך עד דצמבר זה אומר שצריך להתאמן שם כמה פעמים בשבוע במשך ארבעה חודשים, ומדובר בעלויות מאוד גבוהות. ואין דבר כזה להתאמן באולם אחד ולשחק באולם אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: האולם
הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
כי כדי להפוך את נוקיה לאולם הביתי שלך עד דצמבר זה אומר שצריך להתאמן שם כמה פעמים בשבוע במשך ארבעה חודשים, ומדובר בעלויות מאוד גבוהות. ואין דבר כזה להתאמן באולם אחד ולשחק באולם אחר.

וזה מבלי להיכנס לשיקולים הרגשיים והערכיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 11:51 
מישהו עבר באיילון לאחרונה ? איך נראה מבחוץ ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האולם
הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 12:17 
L-B כתב:
מישהו עבר באיילון לאחרונה ? איך נראה מבחוץ ?

אתמול עברתי
בדיוק עבדו על הבחוץ

אני לא יודע איך אמור להיות המוכן בסופו של דבר אבל רוב הזכוכיות מהצד של איילון הונחו... 80 אחוז עבודה לערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 12:20 
אני האחרון שימליץ להתאמן ולשחק ביד אליהו.ברגע שמדובר במשהו זמני אין לי בעייה ערכית ו/או מוסרית בנושא.הדבר יתן פתרון למכירת כל המינויים ויתן מענה כלכלי לקבוצה.לגבי עלויות השמוש באולם שזו אכן בעייה ,עולה השאלה האם עקב העכוב במסירת האולם ,האם איננו זכאים לפיצוי מהערייה/היכלי הספורט.במידה ואנו זכאים לפיצוי עקב העכוב ,השמוש ביד אליהו ללא עלות או בעלות נמוכה יכול לשמש פתרון ללבעייה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 15:06 
tadmored כתב:
אני האחרון שימליץ להתאמן ולשחק ביד אליהו.ברגע שמדובר במשהו זמני אין לי בעייה ערכית ו/או מוסרית בנושא.הדבר יתן פתרון למכירת כל המינויים ויתן מענה כלכלי לקבוצה.לגבי עלויות השמוש באולם שזו אכן בעייה ,עולה השאלה האם עקב העכוב במסירת האולם ,האם איננו זכאים לפיצוי מהערייה/היכלי הספורט.במידה ואנו זכאים לפיצוי עקב העכוב ,השמוש ביד אליהו ללא עלות או בעלות נמוכה יכול לשמש פתרון ללבעייה

כל מילה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 יולי 2014, 15:12 
איזיביטו כתב:
tadmored כתב:

כל מילה!

לא יודע אם כל מילה - אבל זה בהחלט משהו שצריך לעלות לדיון, ואולי אפילו להצבעה באמצעות מייל.
כי יש פה עניין של חברי עמותה שלא יוכלו לרכוש מנוי.
לא יודע, לי יש התנגדות בסיסית לשחק שם. אני חושב שזו טעות.
אבל טעות יותר גדולה זה בכלל לא לדון בזה ולשאול את האוהדים לדעתם בטרם מתקבלת החלטה כזאת (שיש לה, מן הסתם, גם השלכות כלכליות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 10:13 
או ראשון או הדר יוסף- בהינתן שבראשון לא מתים עלינו, אז הדר יוסף. צר לי עבור המנויים וחברי העמותה שרוצים לעשות מנוי, אבל אני לא מוכן לזרוק את החודשיים הראשונים של העונה לפח ביד-אליהו ולו בשל העובדה שאנחנו בחיים לא נשחק שם "ביתי" כמו באולם קטן יותר. אם אי אפשר להתאמן שם, אסור לשחק שם משחקים ביתיים. זה יהיה אסון לעונה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
מקסימום יוציאו מיני מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 יולי 2014, 14:49 
איזיביטו כתב:
tadmored כתב:

כל מילה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: