IdanTheLittle כתב:
chimpfive כתב:
ran1982 כתב:
אני לא מאמין שאני אומר את המשפט הזה אבל שתי הזבלים עברו כבר את טביב מזמן.אנחנו שקטים מדי ואם נמשיך לשתוק יש סיכוי טוב שנפגוש את אסי גלבוע בדרבי בלאומית בשנה הבאה.צריך לעשות משהו לפני שיהיה מאוחר מדי.
בנתיים טביב הביא את דמארי וטל בן חיים ונוסא ומאמן מהדרג הראשון ושאותו הוא פיטר הביא מאמן שהשיג גביע.
בוא נראה רמון מכר את טל בן חיים למכבי, ימכור את דמארי, איפשר לזהבי לעבור את הכביש ולהעניק להם שנתיים אליפות, מפרק לנו את הצורה בניהול שכונתי, וממנה את חבר שלו שמביא חבר שלו לתפוס טרמפ על הפועל, דואג שהקהל לא יגיע, ושודד מחירי מנויים.
למה אתה לא מאמין בדיוק?
זה טיפהל'ה לא הוגן.
רמון הביא את שכטר ואת המאמן שנחשב הכי טוב בארץ. כמו עם טביב, הכל היה בנוי על העפלה לאירופה.
מה אתה חושב היה קורה אם לא היינו מעפילים עם טביב לאירופה? היה קורה בדיוק מה שקורה עכשיו.
גם טביב וגם רמון (חג'ג') בעלים שלא רוצים להוציא אגורה מהכיס, אבל מצד שני טביב לקח מיליונים לכיסו (לכאורהההההההההה).
זה עושה אותו יותר גרוע.
לא שאני מתגעגע, אבל עד כה טביב החתים בביתר (שלא העפילה לאירופה) זר לא רע בכלל, וליגיונר מכובד.
רמון מנסה להיפטר מכמעט אחרון הנכסים שאותו טביב הביא (ועוד לטובת הצוררים מעבר לכביש),
ונפטר כבר אחרי חצי עונה מהנכס היחיד שהוא הביא.
בנוסף הוא עושה הכל בשביל להרחיק את הנכס הגדול ביותר של המועדון הזה- הקהל.
ומקנח בהריסה מאסיבית של הרזומה שיש לקבוצה הזו ע״י סקאוטינג בעזרת תחרויות כשרונות צעירים..
לסיכום, נראה שטביב היה עסוק בכוונת זדון לעשות רע, אבל חיימקה מצליח בטבעיות ובלי כוונות רעות להשתוות לו וידו עוד נטויה..