תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 262 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 25/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 19:42 
הניסוח של הכתבה בוואן פשוט מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 19:44 
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:
ולפלגריני לקחה שנה לקחת אליפות, גם לבלאן בפאריס, לסוזה במכבי, לאנצ'לוטי בריאל בשביל לקחת אלופות, לגווארדיולה בבאיירן לקחת דאבל. אין חוקיות ואפשר להביא דוגמאות הפוכות לכל דבר.

אגב על אתלטיקו זה פשוט לא נכון. מעבר לסימאונה, עבדו במועדון יותר מעונה, מאז עונת האליפות קיקה סאנצ'ז פלורס שנתיים, חאבייר אגירה כמעט 3, לואיס אראגונס שנתיים.

גם קשטן בהפועל. בדיוק, אין חוקיות. זה שהמאמנים האלה לקחו אחרי שנה לא בהכרח עושה אותם טובים יותר ממאמנים אחרים שלקחו אחרי 7. הדרך שלך לשפוט היא מה המאמן עשה עד היום, לאו דווקא בעונה האחרונה בקבוצה שלך. בדיוק כמו שלשחקנים יש עונות פחות טובות.
עכשיו, יש אנשים שלא מעריכים את רב"ש בתור מאמן, לא רואים שום דבר חיובי שהוא עשה העונה ורוצים שהוא יילך וזה לגיטימי לגמרי. יש לי איתם ויכוח על זה, אבל זה כבר נושא אחר. אבל התוצאות שהן חשובות ללא ספק, הן לפעמים פקטור של יותר ממאמן נטו. וכן, הוא עשה מלא טעויות השנה, אבל לפחות בעיניי, הוא הבן אדם לקחת את הקבוצה הזו בעונה הבאה, במיוחד בתקציב הזה ובמיוחד על סגל שהוא רץ בעונה האחרונה.

נכון, ולאורך זמן הוא כמו 95% מהמאמנים. פעם מעל הציפיות (ק"ש), פעם מתחת (מכבי, הפועל), רוב הזמן עושה מה שמצופה ממנו.
הוא לא באחוזים הבודדים שמוציאים מתחת למה שהקבוצה שווה באופן עקבי, וגם לא באחוזים הבודדים שעושים ההיפך.

לי לא איכפת אם הוא ימשיך או לא. הוא יכול להצליח בשנה הבאה, כמו שגם מאמן אחר יכול, וגם להכשל באותה מידה.

מצטער אבל אתה במקרה הטוב מדברר שטויות ובמקרה הרע גונב דעת.
להגדיר את העונה של רב"ש בק"ש כ"עונה מעל הציפיות" זה מגוחך.
עונה מעל הציפיות זה עטר בנתניה, אלישע בסכנין או בלבול בסכנין. העונה של ק"ש זו אחת העונות הכי גדולות של מאמן בכדורגל הישראלי.
רק לשם השוואה, המאמן הקודם שלקח אליפות מחוץ לארבעת הגדולות זהו גוטמן עם הפועל חיפה ולפני זה צריך להרחיק, אם זכרוני אינו מטעה אותי, עד קשטן בכפ"ס (הוצאתי את הגלקטיקוס של בני יהודה מהדיון).
אם מחפשים מאמן שלקח קבוצה שלא מארבעת הגדולות למאבקי אליפות אז האחרון זהו גרנט עם הפועל פ"ת. כלומר רב"ש נמצא בקבוצה אחת עם שלושה מהמאמנים הכי בכירים בהסטוריה של הכדורגל הישראלי.
גם המאמנים המדוברים נתנו עונות פחות טובות ואפילו רעות בקריירה שלהם. זה עדיין לא שם אותם בשורה אחת עם פרדי דוד ושלומי דורה.
כמו שאמר רדרוני, יש אנשים שיחשבו שרב"ש לא עשה שום דבר טוב העונה בהפועל ואפשר בהחלט להתווכח על זה, אבל על מה שהוא כבר השיג (כמו על העובדה שהוא לא הצליח העונה) אי אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 25/5
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 19:45 
iHapoelist כתב:
דרך אגב אתמול יצא לי לדבר עם איציק זוהר והוא אמר שהוא בטוח שהעסקה עם אייל ברקוביץ' תצא לפועל ושלדעתו זה יעשה רק טוב להפועל. אני חושב שאייל מבין בכדוגל והייתי שמח אם הוא היה באיזה תפקיד מקצועי במחלקה אבל למנות אותו לבעלים ל10 שנים זה ללא ספק מהלך מסוכן ויוצא דופן בכדורגל הישראלי

אהה...איציק זוהר. איש ישר, הגון, שמבין בעסקים ובניהול, משכיל, נטול אינטרסים ובכלל לא חבר של חג'ג , דומב, אופירע ושאר הבליינים......

אפשר להיות רגוע...פשששש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ', עזוב אותך,
רב"ש שמן מטומטם שלא לומד מטעויות. הוא אחראי למצב הכלכלי של הפועל. הוא עשה הכל כדי שלא נגיע לאירופה בפלייאוף. הוא עשה כל טעות אפשרית בהפועל וזה הכשלון הכי גדול אי-פעם. פרדי דוד וניצן שירזי מאמנים הרבה יותר טובים ממנו.
הלוואי ונביא את אלי כהן, הוא יודע לבנות קבוצה בתקציב נמוך. או מוטי איוניר, הוא יודע להעמיד שחקנים על המגרש.
(שכחתי משהו?)

אל תתווכח. פשוט תקבל את זה, אנשים כאן עבדו על זה המון זמן כדי שזה יתפוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:
ולפלגריני לקחה שנה לקחת אליפות, גם לבלאן בפאריס, לסוזה במכבי, לאנצ'לוטי בריאל בשביל לקחת אלופות, לגווארדיולה בבאיירן לקחת דאבל. אין חוקיות ואפשר להביא דוגמאות הפוכות לכל דבר.

אגב על אתלטיקו זה פשוט לא נכון. מעבר לסימאונה, עבדו במועדון יותר מעונה, מאז עונת האליפות קיקה סאנצ'ז פלורס שנתיים, חאבייר אגירה כמעט 3, לואיס אראגונס שנתיים.

גם קשטן בהפועל. בדיוק, אין חוקיות. זה שהמאמנים האלה לקחו אחרי שנה לא בהכרח עושה אותם טובים יותר ממאמנים אחרים שלקחו אחרי 7. הדרך שלך לשפוט היא מה המאמן עשה עד היום, לאו דווקא בעונה האחרונה בקבוצה שלך. בדיוק כמו שלשחקנים יש עונות פחות טובות.
עכשיו, יש אנשים שלא מעריכים את רב"ש בתור מאמן, לא רואים שום דבר חיובי שהוא עשה העונה ורוצים שהוא יילך וזה לגיטימי לגמרי. יש לי איתם ויכוח על זה, אבל זה כבר נושא אחר. אבל התוצאות שהן חשובות ללא ספק, הן לפעמים פקטור של יותר ממאמן נטו. וכן, הוא עשה מלא טעויות השנה, אבל לפחות בעיניי, הוא הבן אדם לקחת את הקבוצה הזו בעונה הבאה, במיוחד בתקציב הזה ובמיוחד על סגל שהוא רץ בעונה האחרונה.

נכון, ולאורך זמן הוא כמו 95% מהמאמנים. פעם מעל הציפיות (ק"ש), פעם מתחת (מכבי, הפועל), רוב הזמן עושה מה שמצופה ממנו.
הוא לא באחוזים הבודדים שמוציאים מתחת למה שהקבוצה שווה באופן עקבי, וגם לא באחוזים הבודדים שעושים ההיפך.

לי לא איכפת אם הוא ימשיך או לא. הוא יכול להצליח בשנה הבאה, כמו שגם מאמן אחר יכול, וגם להכשל באותה מידה.

מצטער אבל אתה במקרה הטוב מדברר שטויות ובמקרה הרע גונב דעת.
להגדיר את העונה של רב"ש בק"ש כ"עונה מעל הציפיות" זה מגוחך.
עונה מעל הציפיות זה עטר בנתניה, אלישע בסכנין או בלבול בסכנין. העונה של ק"ש זו אחת העונות הכי גדולות של מאמן בכדורגל הישראלי.
רק לשם השוואה, המאמן הקודם שלקח אליפות מחוץ לארבעת הגדולות זהו גוטמן עם הפועל חיפה ולפני זה צריך להרחיק, אם זכרוני אינו מטעה אותי, עד קשטן בכפ"ס (הוצאתי את הגלקטיקוס של בני יהודה מהדיון).
אם מחפשים מאמן שלקח קבוצה שלא מארבעת הגדולות למאבקי אליפות אז האחרון זהו גרנט עם הפועל פ"ת. כלומר רב"ש נמצא בקבוצה אחת עם שלושה מהמאמנים הכי בכירים בהסטוריה של הכדורגל הישראלי.
גם המאמנים המדוברים נתנו עונות פחות טובות ואפילו רעות בקריירה שלהם. זה עדיין לא שם אותם בשורה אחת עם פרדי דוד ושלומי דורה.
כמו שאמר רדרוני, יש אנשים שיחשבו שרב"ש לא עשה שום דבר טוב העונה בהפועל ואפשר בהחלט להתווכח על זה, אבל על מה שהוא כבר השיג (כמו על העובדה שהוא לא הצליח העונה) אי אפשר.

מצד שני, רב"ש לא חף מטעויות.
הוא דיי מזכיר את אדלשטיין בקטע שהוא מאמן טוב, אבל מנהל סגל גרוע.
אצל ק"ש דיי ברור מי מכתיב את העניינים בכל הנוגע לרכישת שחקנים. במכבי והפועל הוא נפל חזק עם רוב השחקנים שהביא.

יכול להיות שרק במקום שקובעים לו את הסגל הוא יכול להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
iHapoelist כתב:
דרך אגב אתמול יצא לי לדבר עם איציק זוהר והוא אמר שהוא בטוח שהעסקה עם אייל ברקוביץ' תצא לפועל ושלדעתו זה יעשה רק טוב להפועל. אני חושב שאייל מבין בכדוגל והייתי שמח אם הוא היה באיזה תפקיד מקצועי במחלקה אבל למנות אותו לבעלים ל10 שנים זה ללא ספק מהלך מסוכן ויוצא דופן בכדורגל הישראלי

אהה...איציק זוהר. איש ישר, הגון, שמבין בעסקים ובניהול, משכיל, נטול אינטרסים ובכלל לא חבר של חג'ג , דומב, אופירע ושאר הבליינים......

מי שציטטת עכשיו זה גם אישיות תקשורתית רמת דרג,שאין להקל בה ראש בכלל.
יש לו את המקורות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
ידעתי שיש עוד.
* ההצלחה בק"ש זה בכלל לא רב"ש, זה איזי שירצקי
* ברק בכר מאמן העונה, מדהים מה שהוא עשה בק"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אצל ק"ש דיי ברור מי מכתיב את העניינים בכל הנוגע לרכישת שחקנים. במכבי והפועל הוא נפל חזק עם רוב השחקנים שהביא.

אני די בטוח שבמכבי נמני הנחית לו על הראש את הדולי ג'ונסונים למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
ציטוט:

אני די בטוח שבמכבי נמני הנחית לו על הראש את הדולי ג'ונסונים למיניהם.

טוב, מעבר ללהנחית לו על הראש, צריך להנחית לו שחקנים טובים...
בקיצור רב"ש שם בעיקר בשביל האוכל.

וברצינות רגע, ארוז, אני מסכים שהקטילה פה על רבש יצאה מפרופורציה, אבל באמת שיש כמה פעולות שפשוט דורשות הסבר, כי שום הגיון לא מסתדר איתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 20:01 
מה שוב הדיונים האלה. טוב או לא, ההתנהלות שלנו זה דיכאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 25/5 (דיונים)
הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 20:05 
Eros Ramazzotti כתב:
הוקיץ', עזוב אותך,
רב"ש שמן מטומטם שלא לומד מטעויות. הוא אחראי למצב הכלכלי של הפועל. הוא עשה הכל כדי שלא נגיע לאירופה בפלייאוף. הוא עשה כל טעות אפשרית בהפועל וזה הכשלון הכי גדול אי-פעם. פרדי דוד וניצן שירזי מאמנים הרבה יותר טובים ממנו.
הלוואי ונביא את אלי כהן, הוא יודע לבנות קבוצה בתקציב נמוך. או מוטי איוניר, הוא יודע להעמיד שחקנים על המגרש.
(שכחתי משהו?)

לא אמרתי את זה מעולם, אבל אני לא אפריע לך להיות סרקסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 20:10 
19 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
הוקיץ', עזוב אותך,
(שכחתי משהו?)

מה שיפה באמת זה שגם מה שאני כתבתי לא באמת קשור לויכוח שהתפתח פה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד, זה כבר באמת לא משנה.
ברגע ש"האיש החזק" שמחזיק 5% מהמניות (אותן קנה מאדם כושל שנמצא בבוררות מול מחריב קבוצות סדרתי) מכריז על כך שאסי דומב הוא המועמד המוביל לאמן את הקבוצה למקרה בו המאמן הנוכחי יסרב לקצץ 70% משכרו, ומחלקת הנוער זולגת לנו בין הידיים היישר לאייל ברקוביץ', וכל זאת מאת אופירה אסייג, זה באמת מעניין אותך? גם אם קלופ יחתום מחר בהפועל זה לא יהיה שווה הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים הכי חשוב שיש לנו שחקני בית נהדרים שלא מאיימים על אוהדים אף פעם ולא נגמר להם האוויר בדקה ה-20.
תמונה

אסי דומב מאמן, גורדנה קפטן, חג'ג' בעלים.
זה מה שמגיע לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
הוקיץ', עזוב אותך,
(שכחתי משהו?)

אני כן בסדר בהבנת הנקרא, ואפילו מצליח לנהל מעקב בראש אחרי דעות של אנשים בולטים כאן. לא טענתי שאתה מוביל דעת קהל בעדר הזה, ואם הובן אחרת צר לי. התגובה שלי הייתה להוקיץ' הייתה רק בהקשר של חוסר הפרופורציה של אנשים כאן בקשר לרב"ש. שניכם הייתם רק פלטפורמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 20:18 
ההתייחסות לאחוזים היא לא נכונה, מפני שאין להם ביטוי בפועל. מה שקובע את מידת הכוח של אדם במערכת כלכלית הוא כמות הכסף שהוא משקיע באותה מערכת והקריטיות של הכסף הזה לתפקוד המתמשך שלה. כל עוד הפועל תנסה להתנהל כגוף שהוא קודם כל כלכלי, היא תמשיך לעבוד על פי המודל הזה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 20:19 
נשבע לכם העונה עוד לא התחילה ואני מחכה שהיא תגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 20:31 
בתכנית הספורט של 103 אמרו שזה פשוט כי חג'ג' ודומב חברים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 20:49 
לשמוע את דומב היום ב-102 FM ולהקיא.
גועל נפש.
עוזר מאמן (לא לויאלי!) שנכשל יחד עם כל המאמנים שהוא אימן תחתם, נותנים לו כצ'ופר להיות מאמן ראשי.
ועוד אין לו בושה לעלות לשידור ולהגיד כמה שהוא מוכן ורוצה לאמן את הפועל וכל זה בזמן שעוד לא הודיעו לרב"ש שלא מעוניינים בו.
וברור לכולם שדומב וחג'ג' חברים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להבין משהו:
רן הסכים לקיצוץ של 40%, שאומר שהוא ירוויח 140 אלף דולר בעונה.
אם הפועל רוצים לפטר אותו, הם צריכים לשלם לו חצי מיליון שקל, שזה... 140 אלף דולר!

WHAT THE WHAT?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
שחר כתב:
iHapoelist כתב:

מי שציטטת עכשיו זה גם אישיות תקשורתית רמת דרג,שאין להקל בה ראש בכלל.
יש לו את המקורות שלו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 20:51 
רב"ש אשכרה הסכים לקצץ 40% (!!!) בשכר. כל הכבוד לו. מגיעה לו הערכה על זה.
ועדיין לא משאירים אותו.
עדיף כמובן אסי דומב.
איזה חבורה של נוכלים.
האמת היא שברגע שהשם "יוסי סחלי" עלה הבנתי סופית שחזרנו לעידן טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 21:09 
מילא שאתה אוהד אינטרסנט, מוטה ומופקר.

מהפכה כתב:
יותר מהכל אני מזכיר שאוהדי הפועל יצאו למאבק בסגול , בשביל לקבל את טביב

בשביל להגיד כזה דבר צריך להיות אוהד טינופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
חג'ג' בלי איומים, אנחנו חסינים, קח את הרגליים שלך, ואת כל הזבל עופות שמסביבך, תסגרו את החובות שיצרתם ברוב כישרון וטוסו לאלף עזאזל.
עוד אחד שחושב שהשמש זורחת לו מה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
אני נשבע שאם יקרה לנו נס הקיץ אני אתחיל להאמין באלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
להאכיל אתכם עם כפית
יזיינו אותנו 6 או 7 אפס בדרבי, אם לא השנה אז שנה הבאה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
לשמוע את דומב היום ב-102 FM ולהקיא.
גועל נפש.
עוזר מאמן (לא לויאלי!) שנכשל יחד עם כל המאמנים שהוא אימן תחתם, נותנים לו כצ'ופר להיות מאמן ראשי.
ועוד אין לו בושה לעלות לשידור ולהגיד כמה שהוא מוכן ורוצה לאמן את הפועל וכל זה בזמן שעוד לא הודיעו לרב"ש שלא מעוניינים בו.
וברור לכולם שדומב וחג'ג' חברים טובים.

לא הבנתי איך השאירו את הסמרטוט הזה בתחילת העונה כעוזר מאמן, אשכרה הוא מכין את הקרקע למינויו כמאמן ראשי. בן אדם דוחה ובוגדני.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
להאכיל אתכם עם כפית
יזיינו אותנו 6 או 7 אפס בדרבי, אם לא השנה אז שנה הבאה

תמונה

די נו, עוד מעט תגיד גם שתאומים זה האילומינטי.
הוא כלום ושום דבר בהפועל, אין לו אחוזים ואין לו שום סמכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
איך רואים שמי שמנהל את הקבוצה הוא חסר מושג,מנהל מקצועי שהיה מאמן זה דבר שאף פעם לא הצליח ולא יצליח.
חג'ג' אין לך מושג,לא סבלתי אותך מהיום שהשם שלך הופיע בקשר לקבוצה,אתה סנטה שלא הייתי מאחל לגיא פניני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2014, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
בלי קשר להפועל, אתה אומר שמנהל מקצועי טוב זה כזה שלא אימן קבוצה?
נו.. טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 262 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: