תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל | יום ו'
הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 16 מאי 2014, 12:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
1. משחק ההגנה לא היה טוב השנה. להגיד שהרכש בהגנה היה כושל זה הדבר הכי טיפשי שאפשר להגיד העונה - רב"ש הביא את דגני, איליץ', קולין וליאור לוי כדי שירכיבו לו חוליית הגנה. מתוך ארבעה שחקנים, הוא פגע ב3 (אגב, קולין לא בלם כזה גרוע כמו שעשו ממנו כאן, יכול להיות בלם בהרבה קבוצות בליגה). צ'קול הובא מלכתחילה כשחקן ספסל במשכורת רעב, ולקרוא לו כשלון ברכש זה בעיקר מעיד על כמה מטומטם וחסר פרופורציות אתה (כנ"ל לגבי מסיקה, פדידה וכל החבר'ה האלה. הם עולים גרושים והובאו מתוך מחשבה שהפועל הולכת לעונה אירופית. חלאס לזיין עליהם את המוח כבר).
אני שומע מכל כיוון ש"גם העונה צריך להחליף שוב חצי הרכב" - זה דבר מאוד מאוד טיפשי להגיד. אילולא בעיות כלכליות ומשמעתיות (ששזורות האחת בשנייה), היינו עכשיו עם 8 שחקני הרכב לעונה הבאה: עמוס/קליימן, ליאור לוי, דגני, איליץ', סאשה, זגורי, גילי, דמארי.
2. קליימן קיבל את ההזדמנויות שלו. גם בדרבי ובעיקר לפניו. הוא לא הצליח. גם לעמוס הייתה עונה לא טובה.
איך אפשר לזעוק לשמיים חודשים על דני עמוס ולדרוש את קליימן, לקבל אותו ולהגיד שרק זבל של בן אדם היה מעלה אותו? הפיקציה הזאת של "וואי וואי מה רב"ש עשה לקליימן" לא אוכלת מבחינתי. זה שחקן כדורגל, אם לתת לו את חולצת ההרכב של הפועל ת"א בדרבי נקרא כיפה אדומה של מאמן, הוא לא במקצוע הנכון. אתה מתעלם מהעובדה שקליימן קיבל הזדמנות רצינית וממושכת, וגם הוא לא הבריק.
זה עוד אחד מהמצבים הרבים העונה שבהם לא משנה מה רב"ש היה עושה הוא היה נופל עם הקהל. לא היה לאן לצאת מזה. הטעות הגדולה של רב"ש הייתה בקיץ, כשהציב שני שוערים בקליבר יחסית גבוה יחד וגרם לכל העסק להגיע לנקודת רתיחה בגלל זה. צריך לבחור שוער אחד בכיר, ומה שיהיה יהיה. לטוב ולרע. מקווה שהשנה יבחרו אחד מהם וזה יהיה הסוף של הסאגה ההזויה הזו.
3. לדני עמוס הייתה עונה בינונית מאוד. בתחילתה הוא היה ממש גרוע, והיה אחד הגורמים הבכירים להדחה מאירופה עם שער אומלל בפנדורי, והמשיך את היכולת הרעה בליגה.
לקראת סיום העונה הציג יכולת טובה ויציבה.
דני עמוס הובא כשוער ישראלי בכיר, שוער סגל נבחרת, שחתום על אליפות בק"ש, ואני חושב שההחתמה שלו הייתה דבר הגיוני מאוד. זה שבדיעבד הוא לא נתן תפוקה מדהימה אין ויכוח, אבל דברים כאלה קורים. זה כמו שנביא מחר את אריאל הרוש, הוא יתן עונה בינונית ותגיד שרב"ש הוא מאמן גרוע. מה הקשר בכלל?
4. מקרה אורלנדיץ' הוא סימפטום של ההתנהלות של הפועל. לא יודע מה הייתה מידת ההסכמה של רב"ש לעניין, אבל אם יש בך גרם של מוח (כולי תקווה שתוכיח סופסוף שהתשובה לכך חיובית) אתה בטח מבין שרב"ש לא רצה לשחרר את שכטר, להקפיא את קולין ולקבל בתמורה חוטב עצים. צריך להיות ממש דפוק כדי להאמין בזה. יש גבול לכמה מאמן יכול להתנגד למה שקורה במועדון. מנגד הוא כן עמד על שלו במקרים אחרים (ויותר פשוטים), כמו עבדורחימי מול ב"ש בבית.
5. איליץ' לא רצה להיות כאן יותר מאז הקיצוץ ואיבוד הסיכוי לתארים. גם את זה אני מניח שלא ראית, הוא בכלל היה חדור מוטיבציה ורצה להפוך לקפטן וסמל.
טוב מאוד שהשעו אותו, טוב מאוד שניסו להחזיר אותו אחרי שיחה, וכשראו שזה לא ממש עובד הוא גמר את הסיפור שלו. שחקן שמתנהג ככה לא צריך לשחק גם אם זה גמר המונדיאל.
לגבי שי אני לא יודע מה קרה שם וגם אתה לא, אז אני לא מבין מאיפה הבטחון לצאת בהצהרות.
6. מה הבעיה עם גורדנה? זה הקטע החדש עכשיו? הבנאדם התאמן כבר תקופה ארוכה, וקיבל רבע שעה כשאנחנו בפיגור. מה הסרט? איפה הדרמה הגדולה?
מי "זרק אותו להרכב"? בסה"כ הכניס שחקן סגל לגיטימי (שיש לו יכולות התקפיות שיכלו לעזור בסיטואציה ההיא) שקיבל דקות. כן, אחרי פציעה. תיאלץ לחיות עם ההחלטה חסרת התקדים ומטלטלת העולמות הזו.

לסיכום, רב"ש עשה המון טעויות. עשה גם הרבה דברים טובים.
במבחן התוצאה הוא והקבוצה נכשלו, ויש לכך הרבה מאוד גורמים, והוא אחד מהבכירים שבהם.
גם לכשלון צריך לדעת להגדיר פרופורציה. ואני אשאל אותך שוב: האם אלישע לוי שאחרי עונה בה הוא נשאר בליגה במחזור האחרון הגיע למקום 2 הפך בתוך קיץ אחד למאמן גדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 13:18 
קנינו אותו ב500 אלף יורו ומכרנו ב420.. אני כל כך שונא אותם
בהצלחה איתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם מחירי המנויים יירדו או שהעלאה של ה8% תישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 14:45 
אולי 2 מיליון השקלים האלה יממנו את החוזה של ורמוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 14:56 
גם אני חשבתי על זה.
אבל בטח זו תהיה סתם תמימות לחשוב שזה "כזה פשוט", הרי צריך לאכול סרט (במקרה טוב כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 15:45 
אני מתגעגע לשקט היחסי שהיה פה אחרי ההפסד המביך לבאר שבע.
כל ההזויים באשכול הזה שמשבחים את רן בן שמעון ורוצים שהוא יישאר פחדו אפילו לקרוא בפורום כי ידעו שאין להם סיכוי לסובב את האשמה על כל העולם ואישתו, רק לא על המאמן.
והנה, מכבי תל אביב מביאה אותנו לאירופה. כן, מכבי תל אביב. כי כולם פה יודעים שאין שום סיכוי שבעולם שהיינו מנצחים את קריית שמונה בסיטואציה אחרת.
מה שתיקו קטן של מכבי יכול לעשות... למחוק את הזיכרון של כולכם משבוע שעבר ומכל העונה בעצם.
איך בנאדם שפוי, לאור כל מה שאנחנו יודעים היום, יכול לרצות שהכישלון הקולוסאלי הזה, כנראה המאמן עם היחס הכי גרוע אי פעם בארץ של עלות שכר חלקי הצלחה בתפקיד, יקבל עוד שנה בהפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 15:45 
420K זה בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
איך בנאדם שפוי, לאור כל מה שאנחנו יודעים היום, יכול לרצות שהכישלון הקולוסאלי הזה, כנראה המאמן עם היחס הכי גרוע אי פעם בארץ של עלות שכר חלקי הצלחה בתפקיד, יקבל עוד שנה בהפועל...

הוא לא חף מטעויות, אבל:
1. כי עונה שניה עשויה להיות יותר טובה. תשאל את ברנדן רוג'רס ואלישע לוי.
2. כי כן שיחקנו כדורגל יותר טוב ככל שהעונה התקדמה, בטח יותר טוב ממה שהיה לנו בשנים קודמות.
3. כי לעשות זעזוע כל שנה רק מזיק.

מה שכן, שישאר רק אם יסכים לקצץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 16:19 
ספורט 5 : ״ אויר להפועל תל אביב , בשורה משמחת ״ על המכירה של שכטר
לא להאמין
תאומים רמון חג׳אג׳ תשרפו יא מזדיינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל | יום ו'
הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 16:26 
מושקוביץ כתב:
אני מתגעגע לשקט היחסי שהיה פה אחרי ההפסד המביך לבאר שבע.
כל ההזויים באשכול הזה שמשבחים את רן בן שמעון ורוצים שהוא יישאר פחדו אפילו לקרוא בפורום כי ידעו שאין להם סיכוי לסובב את האשמה על כל העולם ואישתו, רק לא על המאמן.
והנה, מכבי תל אביב מביאה אותנו לאירופה. כן, מכבי תל אביב. כי כולם פה יודעים שאין שום סיכוי שבעולם שהיינו מנצחים את קריית שמונה בסיטואציה אחרת.
מה שתיקו קטן של מכבי יכול לעשות... למחוק את הזיכרון של כולכם משבוע שעבר ומכל העונה בעצם.

רק תשים לב לגניבת הדעת שיש פה. לא תמצא בפורום הזה בן אדם אחד שאין לו ביקורת על רב"ש, וביקורת רצינית (נו, אולי בודדים) .
העניין הוא שהתפתח פה שיח ציני מאגניב וארסי שבועט בכל ניסיון לשפוט את הסיטואציה בצורה קצת פחות נחרצת. אז כל אחד שאומר שיש ברב"ש גם דברים טובים ובסיטואיצה הנוכחית עדיף שהוא יישאר - הוא עיוור חסר מושג.
זה כבר פשוט מצחיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון שגילי סגר במכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
בהצלחה איתי

לא שאני רוצה להרוס, אבל ביחס לחלוץ שהיה לא פחות מכישלון קולוסאלי לאחר הקנייה, מכירה בהפסד כזה קטן זה לא כזה כישלון.
(לא שאני אומר שאיתי חלוץ גרוע, אבל אם לא היו קוראים לו איתי שכטר, הפורום היה באופוריה מזה ש"דחפנו להם אותו" אחרי החצי עונה המזוויעה שלו)

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 17:27 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Yalla Hapoel כתב:
בהצלחה איתי

לא שאני רוצה להרוס, אבל ביחס לחלוץ שהיה לא פחות מכישלון קולוסאלי לאחר הקנייה, מכירה בהפסד כזה קטן זה לא כזה כישלון.
(לא שאני אומר שאיתי חלוץ גרוע, אבל אם לא היו קוראים לו איתי שכטר, הפורום היה באופוריה מזה ש"דחפנו להם אותו" אחרי החצי עונה המזוויעה שלו)

אם לא היית קורא לו איתי שכטר, לא היית אומר שזו חצי עונה מזוויעה.
הבעייה נעוצה בציפיות. ונראה לי שרוב הקהל די תמים דעה שהוא יכול לעמוד בציפיות ממנו בסופו של דבר.
בחיאת, עכשיו כשעומר הולך, לא היית מאושר לו שכטר היה חוזר? לא נראה לי שהיית אומר את זה על חלוץ אלמוני אחר שנתן אצלינו "חצי עונה מזוויעה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 17:36 
הדיון הזה מצחיק , " מי יותר אשם ההנהלה או המאמן"? בחברות נורמאליות הנהלה הזו היתה מתפרקת מזמן והמאמן הזה בכלל לא היה כאן.
אם ההנהלה הזו לא תמכור מהר את הקבוצה אז הקבוצה תתפרק בעוד כמה עונות(2.3 מקסימום) . כרגע הקבוצה עדיין מחזיקה מעמד כיוון שיש לה קליינטים פנאטיים שלא מוכנים לקנות מוצר אחר.
מה יקרה שהקליינטים סוף סוף יבינו שהרסו להם את התענוג ?
עכשיו יבואו כמה חכמים ויגידו שקבוצת כדור רגל זה משהו אחר זה לא מוצר אז אני מפנה אותכם לבדוק את ההסטוריה ולראות שקבוצות הרבה יותר גדולות מהפועל בעולם נעלמו בזכות התנהלות מחפירה כמו שיש לנו היום .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 17:37 
קבוצות כדורגל שורדות הרבה יותר מעסקים אחרים. למען האמת הן לא נעלמות בלי לחזור כמעט בכלל. כדאי שתפנה את עצמך לבדוק את ההיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 17:46 
19 כתב:
קבוצות כדורגל שורדות הרבה יותר מעסקים אחרים. למען האמת הן לא נעלמות בלי לחזור כמעט בכלל. כדאי שתפנה את עצמך לבדוק את ההיסטוריה.

נכון הם שורדות יותר אבל לא תמיד חוזרות ולא תמיד שורדות, השאלה כמה אוהדי הפועל באמת מוכנים לסבל של שנים כדיי לראות אם הקבוצה תישרוד.
אנחנו בני אדם שרוצים תענוגות לא סבל ועל זה בטח לא תתווכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם יהיה דרבי שנקבל 6 או 7:0 בעונות הבאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Yalla Hapoel כתב:
בהצלחה איתי

אם לא היית קורא לו איתי שכטר, לא היית אומר שזו חצי עונה מזוויעה.
הבעייה נעוצה בציפיות. ונראה לי שרוב הקהל די תמים דעה שהוא יכול לעמוד בציפיות ממנו בסופו של דבר.
בחיאת, עכשיו כשעומר הולך, לא היית מאושר לו שכטר היה חוזר? לא נראה לי שהיית אומר את זה על חלוץ אלמוני אחר שנתן אצלינו "חצי עונה מזוויעה"

בוודאי שהייתי שמח לראות את איתי במקום עומר.
אבל:
א. אני חושב שכל חלוץ שהיה מגיע במחיר שלו הייתי אומר שזו חצי עונה מזוויעה.
ב. הוא נקנה ב500 אלף יורו, נמכר ב80 א' יורו פחות, אחרי חצי עונה שהיא כישלון, זה ממש לא הפסד כלכלי כביר, שוב, אם לא השם שלו, לא היה לאף אחד טיפת ביקורת.
ג. הבעיה נעוצה בזה שלא מביאים מחליף ברמה לעומר, לא בזה שאיתי שכטר אחרי החצי עונה הזו נמכר בהפסד מינימאלי.

ושוב, הלוואי שאיתי היה חוזר, אבל אני אומר את זה רק כי אני אוהד מאוהב מטומטם וכי אני יודע שזה הדרך היחידה שיהיה שנה הבאה חלוץ נוטרמאלי בסגל.
לפי הנתונים היבשים, עצם זה שמכרנו אותו בהפסד כזה קטן זה הצלחה כלכלית, ויש לנו מזל שלנאנט יש איסור על קניית שחקנים הקיץ.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
האכזבה הכי גדולה שלי מרב"ש היא שציפיתי שבכל הכאוס הניהולי שיש, הוא יצליח לתפוס מקום של אוטוריטה מקצועית, שישמש חיץ בין השחקנים למגלומנים במשרדים, שלא יכנע לדרישות הזויות, שלא ייתן שינחיתו עליו שחקנים ושיחזיק את השחקנים קצר.
בקיצור, שיהיה קשטן של השנים המבורדקות של תאומים והלהקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 18:19 
לפי דובר הפועל לשעבר,
גילי סגר במכבי.
אני מצטט
"כבר לא שמועה, גילי סגר במכבי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שהרמן ג'יי קרויף לא יפספס הזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
לא מאמין. פשוט לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
לא רוצה להאמין,לא מסוגל להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל | יום ו'
הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 19:04 
צור ש. כתב:
לפי דובר הפועל לשעבר,
גילי סגר במכבי.
אני מצטט

בגלל שהוא דובר הפועל לשעבר, אני עדיין מאמין שהמצב הפיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
דמארי קלאסי
הפועל ומכבי סגרו על גילי
גילי לא רוצה לעבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 19:09 
לעשות להם את המוות.
די, אי אפשר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 19:23 
היום שגילי ילבש צהוב יהיה היום הכי עצוב מבחינתי בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 19:39 
צור ש. כתב:
לפי דובר הפועל לשעבר,
גילי סגר במכבי.
אני מצטט

יש לו משתמש בפורום, למה הוא לא כותב את זה כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2014, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
צור ש. כתב:
לפי דובר הפועל לשעבר,
גילי סגר במכבי.
אני מצטט

יש לו משתמש בפורום, למה הוא לא כותב את זה כאן?

אם אני מבין נכון אז הוא כן כתב את זה פה... :LOMASHOO:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 428 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: