villa crespo כתב:
מהפכה כתב:
אני מקבל את הדברים של ראצו
מכיוון שיש לנו הנהלה שאנחנו בחרנו אני חושב שצריך לכבד אותה ואת הזמן שהחברים בה משקיעים.
צריך להילחם אבל חשוב לא להיגרר למקומות שרק יעשו לנו יותר נזק.
קודם כל בשביל האחדות בבית וסביב הנושא הזה אני חושב שיש אחדות
ברגע שמישהו מאיתנו יעבור נורמה מקובלת נאבד גם את זה
וכמובן מה שגולפיטק כתב עוד חברי עמותה ועוד כוח.
לפני ששוברים את הכלים צריך לדעת שעשינו כל מה שהיינו יכולים בשביל שתהייה קבוצה
די, כמה אפשר לבקש להיות חכמים, כדי לא לפגוע בקבוצה? חלאס.
את אותם דברים שבוכמן כותב כאן, הוא כתב לפני שנה ושנתיים על דברים אחרים. אז הדוגמא הייתה "בסוף גם יגידו לנו לא לשיר על שמעון מזרחי". תפסיק עם זה ומה? יעזבו אותך בשקט?
ומה יהיה בינתיים? יעתרו לבג"צ? בחייאת רבאק. לא תשיר את זה ואז הם ייפלו עלינו על משהו אחר. זה כבר ברור לכולנו.
אז מה ההנהלה מציעה בדיוק? להיות חכמים ו? מה לעשות בינתיים? זו סיסמא ריקה מתוכן.
אנחנו צריכים לעשות כל מה שאפשר כדי לשנות את החוקים, לא כדי שתהיה לנו קבוצה שכפופה לחוקים של מכבי.
אנחנו הקהל היחיד בארץ שיש בו קבוצה משמעותית של אוהדים שבכלל שואלת את השאלה ״כמה אפשר להתחשב כדי לא לפגוע בקבוצה״. כאילו לקהל יש מטרה נפרדת מהקבוצה, כאילו הקבוצה רק מפריעה לקהל להגשים את עקרונותיו.
אני לא אומר שיש לי את הנוסחה המדויקת להתמודדות עם הביזיון של האיגוד. אבל כל עוד יש קבוצה בקהל שבכלל חושבת בצורה הזאת, שחושבת שהיא עושה למישהו טובה כשהיא לא עושה לקבוצה נזק, שצריך לשכנע אותה ולעשות איתה דילים כל הזמן, שחושבת שהעקרונות שלה והפרנציפים שלה גדולים מהכל - אנחנו בבעיה גדולה. ראבק זו קבוצת אוהדים, ההנהלה הם הנבחרים שלנו, הקנסות מהכיס שלנו.
האיגוד ביזיון, הדון צריך למות, הכל נכון. אבל על ״חופש הביטוי״ והפרנציפים של חלקים בקהל שלנו כבר מזמן הפסקתי לנהל מלחמות חורמה, ובטח שלא בשבילם שווה לשבור את הכלים ולסגור את המועדון. לי לפחות זה ברור שהפועל תל אביב גדולה וחשובה מזה. וטוב שגם להנהלה.