תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 509 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקטשים ואילת - רבע פלייאוף מס. 1
הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
ארז הוא המאמן היחיד שצריך לאמן את הפועל בעונה הבאה,אבל הוא חייב לחזור להיות ארז ה"משוגע".

אם הוא נשאר עונה הבאה זה חייב להיות עם החלטה של ההנהלה אם ואיך הם מתערבים בבניית הסגל.
שלא נגיע למצב שעונה שלישית ברציפות בליגת העל אנחנו הקבוצה היחידה שמחתימה זר וחצי שבוע לפני תחילת העונה.
שלא נגיע למצב ששחקן כמו גודס מתחנן לשחק ורנחנו מוותרים עליו,
שלא נגיע למצב שסנטר מצוין כמו סימפסון בורח לנו בין הידיים וחותם בנס ציונה.
ובעיקר שלא נגיע למצב שאנחנו משחקים עונה שלמה עם שחקנים שלא מתאימים לרמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקטשים ואילת - רבע פלייאוף מס. 1
הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 20:50 
למרות העצבים עכשיו, אנחנו כ״כ נצטער אם יאמן אותנו כל אחד אחר שהוא לא ארז. רק מקווה שהכל שמור פה ולא יימחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
KingAlpaca כתב:
ranjef כתב:
אז גרינברג לא מאמן?

אחושרמוטה לא.

צודק, שרק לקח אליפות ובנה קבוצה מדהימה.
אגב, בלאט הפסיד לנס ציונה, לחולון ולעוד קבוצות בתקציב הגרביים שלו. אז הוא גם אחושרמוטה לא מאמן.

גם דורסמן.

הוא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
עצוב....

יותר חשוב ממאמן זה להביא עוזר ממן רק להגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 21:02 
בתור אחד מגדולי הסנגורים של ארז בפורום הוא אכזב ובענק.
להגיד שהוא נכשל זה מצחיק כי עצם ההישגים שלנו עד כה כבר לא יכולים להיחשב ככישלון, אבל ההתבזות הזו פשוט מביכה.
תמיד הייתה לי הרבה ביקורת על ניהול הסגל שלו אבל גם תמיד אמרתי שמעניין אותי רק מבחן התוצאה. כרגע צריך לעשות חושבים טוב טוב.

אה ורק לפרוטוקול, אפשר לבקר את ארז גם בלי גניבת הדעת של "לא לקח תואר". ממתי זה מדד למשהו בכדורסל הישראלי? בדיחה שבכלל מעלים את זה כטענה למשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 21:08 
ברור שתואר זה לא המדד היחידי או המרכזי, בטח במציאות המעוותת של הכדורסל הישראלי. אבל את עניין התואר מביאים כדוגמא להתנהלות השערורייתית שלו. בעונת גוסינסקי הוא תקע אותך ביורופליג בלי זר, כי עד שמצא את אייברי עבר מועד החתמת הזרים. וכך איבדת כל סיכוי לזכות במפעל. בעונת גאידמק הוא נתקע עונה שלמה עם תמאר סליי ולא התקרב לתואר, והעונה הוא תקע אותנו עם הארפר וקאונסיל בחצי גמר הגביע והובס בצורה מבישה מול אילת.
אז העניין לא שארז לא זכה בתואר, אלא שההתנהלות שלו מונעת מהקבוצות שלו בכלל לחלום על תארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 21:10 
purvis short כתב:
ברור שתואר זה לא המדד היחידי או המרכזי, בטח במציאות המעוותת של הכדורסל הישראלי. אבל את עניין התואר מביאים כדוגמא להתנהלות השערורייתית שלו. בעונת גוסינסקי הוא תקע אותך ביורופליג בלי זר, כי עד שמצא את אייברי עבר מועד החתמת הזרים. וכך איבדת כל סיכוי לזכות במפעל. בעונת גאידמק הוא נתקע עונה שלמה עם תמאר סליי ולא התקרב לתואר, והעונה הוא תקע אותנו עם הארפר וקאונסיל בחצי גמר הגביע והובס בצורה מבישה מול אילת.
אז העניין לא שארז לא זכה בתואר, אלא שההתנהלות שלו מונעת מהקבוצות שלו בכלל לחלום על תארים.

ושוב, מסכים לגבי ההתנהלות.
רק בוא נגיד את האמת, אף לא אחת מהקבוצות שציינת הייתה פייבוריטית לתואר בכל מקרה ובעיני גם אפילו לא בעלת סיכוי סביר. נכון שההתנהלות של ארז פגעה מאוד אבל עניין התואר באמת לא קשור לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 21:14 
ranjef כתב:
Fez כתב:
ranjef כתב:
יש לנו זר אחד. גם אוונס הרבה פחות טוב מהרבה מתאזרחים בתפקיד שלו. לא זרים. מתאזרחים.
ולקאונסיל הביאו מחליף, את מארשל, רק שאני לא מאמין שארז הביא מישהו בכוונה יותר גרוע ממנו.
בכסף שיש לנו דיאמנטידיס סירב בנימוס.
ועוד דבר, המשחק הזה מתסכל רצח כי אילת נותנים לנו ואנחנו לא יודעים לקחת.
והסגנון של אילת עוד יותר מעצבן, ואז מגיע הבמאי של ערוץ 5.
אבל אילת טובה מאיתנו. אין מה לעשות. מספיק לראות את הזרים שלהם מול הזר האחד שלנו.
ולזה להוסיף 1 מ-900 של מתן למשל, ולהבין למה לא ננצח היום גם אם נשחק עד הבוקר.

להביא שחקן שבוע לפני סוף מועד ההעברות כדי לצאת ידי חובה זה אולי יותר טוב מכלום, אבל לא בהרבה. ושלא תחשוב שמארשל שחקן זול.

היתה לך עונה שלמה למצוא גארד זר נורמלי ליד קרלון. עונה שלמה וארבעה חילופים. יכלת להחליף את המחליף של המחליף של המחליף של קאונסיל, שבכלל היה צריך להחתך אחרי חודש כשנגמר החוזה הזמני שלו. יכלת להביא את גודס שהתחנן לבוא אליך והוא המניה הכי בטוחה שיש. יכלת ויכלת ויכלת.
ארז פשוט בושה וחרפה.

גודס אחלה שחקן ואחלה בן אדם, אבל אם היה מגיע או לרביב או לקרלון היו יורדות הדקות בחצי, במידה ורוצים שגודס
גם ישחק, כי לא הוא ולא קרלון הם 3.
הבעיה שלנו היא לא בחוץ, למרות קאונסיל. הבעיה היא בפנים.

זה שיש בעיה קשה בפנים גם בהגנה וגם בהתקפה זה נכון.
אבל זה לא סותר את העובדה שאם היה לך היום ברבע האחרון את גודס במקום קאונסיל (ששיחק את כל הרבע הזה ולא קלע נקודה) אולי יכלת להתקרב לעשות משהו. ואני מדבר רק על הרבע האחרון, אפילו לא על שלושת הרבעים שלפני זה כשקרלון לא פוגע מחצית שלמה, כשרביב בבעיית עבירות כל המשחק בלי יכולת לשמור וכשקאונסיל גם בסוף רבע שלישי היה אחראי שירדת בפיגור 13 ולא 7-8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 21:21 
הוקיץ מאמן שהקבוצה שלו מגיע לשיא העונה בכושר הכי רע שלה לאורך כל העונה נכשל. לא יודע איך אפשר להגיד אחרת.
הפועל היום ברמה של מקום 9 בליגה. כדורסל מוכרע בפליאוף.
גם לחצי גמר לא הופעת.
בשורה התחתונה העונה הזו נגמרת בטעם חמוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 22:09 
גם הפועל ירושלים של דן שמיר לא הייתה פייבוריטית, ובכל זאת זכתה בשני גביעים וכמעט אליפות. גם הפועל חולון של דני פרנקו לא הייתה פייבוריטית וזכתה בגביע. גם ירושלים של דרוקר לא הייתה פייבוריטית וזכתה ביולב קאפ. גם בראד גרינברג לא היה פייבוריט עם חיפה וזכה באליפות. גם קטש לא היה פייבוריט עם גלבוע, וזכה באליפות.
העניין שכל אלה, למרות שהם אולי מאמנים פחות טובים מארז, הם מנהלי סגל הרבה יותר טובים ממנו, הם לא מקובעים ולא מפחדים לשנות, ולא חוששים לקחת סיכונים ולקחת הימורים ולפעמים זה נגמר בתארים.
וארז? זה לא שהוא לא זכה בתואר. הוא לא התקרב לתואר. אני מזכיר תך שגם בעונת 2003/4 גמר הפלייאוף הסתיים בסוויפ עם שלוש תבוסות מהדהדות. כולל באוסישקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 22:16 
ב2003 2004 גמר הפליאוף היה נגד אחת הקבוצות הגדולות שהיו באירופה בכל הזמנים.
אבל בגדול לארז יש היסטוריה מרשימה של לחרבן את העונה במאני טיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
מאמנים ברמה של ארז אין כמעט בארץ,בטח שלא מבחינת אופי וחיבור למועדון,אסור לוותר עליו אבל יחד עם זאת הוא חייב להפיק לקחים מהעונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 22:34 
כמו שהוא הפיק לקחים מהעונה הקודמת?
עוד מעט יבוא ראיון סיכום העונה שלו ושוב נשמע את אכלו לי שתו לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 22:40 
purvis short כתב:
גם הפועל ירושלים של דן שמיר לא הייתה פייבוריטית, ובכל זאת זכתה בשני גביעים וכמעט אליפות. גם הפועל חולון של דני פרנקו לא הייתה פייבוריטית וזכתה בגביע. גם ירושלים של דרוקר לא הייתה פייבוריטית וזכתה ביולב קאפ. גם בראד גרינברג לא היה פייבוריט עם חיפה וזכה באליפות. גם קטש לא היה פייבוריט עם גלבוע, וזכה באליפות.
העניין שכל אלה, למרות שהם אולי מאמנים פחות טובים מארז, הם מנהלי סגל הרבה יותר טובים ממנו, הם לא מקובעים ולא מפחדים לשנות, ולא חוששים לקחת סיכונים ולקחת הימורים ולפעמים זה נגמר בתארים.
וארז? זה לא שהוא לא זכה בתואר. הוא לא התקרב לתואר. אני מזכיר תך שגם בעונת 2003/4 גמר הפלייאוף הסתיים בסוויפ עם שלוש תבוסות מהדהדות. כולל באוסישקין.

אלה הפתעות ענקיות, היוצאים מהכלל שלא מעידים על הכלל. ב-2004 שיחקנו מול אחת הקבוצות הכי גדולות באירופה אי פעם. אבל עזוב, עם השורה התחתונה אני מסכים במאה אחוז.
ומהפכה, אי אפשר לקרוא לזה כישלון כי בשורה התחתונה מבחינת תקציב אנחנו איפשהו בגבול בין קצה הפלייאוף למאבקי תחתית ועדיין סיימנו מקום רביעי (סביר להניח שלישי אלמלא הפציעה של רביב) והגענו לחצי גמר הגביע.
כמובן שזה לא מוריד מהביקורת הרבה שיש לי על ארז ומהאכזבה הגדולה מהתוצאות במאני טיים ויותר מזה, בעיקר מהדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 23:48 
ההפסד לי-ם בחצי גמר 2004 ?
שוב לא היה תקציב? שוב הפסדנו לקבוצה הכי טונ באירופה שלא הגיע ל1-4 אפילו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 23:52 
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:

אלה הפתעות ענקיות, היוצאים מהכלל שלא מעידים על הכלל. ב-2004 שיחקנו מול אחת הקבוצות הכי גדולות באירופה אי פעם. אבל עזוב, עם השורה התחתונה אני מסכים במאה אחוז.
ומהפכה, אי אפשר לקרוא לזה כישלון כי בשורה התחתונה מבחינת תקציב אנחנו איפשהו בגבול בין קצה הפלייאוף למאבקי תחתית ועדיין סיימנו מקום רביעי (סביר להניח שלישי אלמלא הפציעה של רביב) והגענו לחצי גמר הגביע.
כמובן שזה לא מוריד מהביקורת הרבה שיש לי על ארז ומהאכזבה הגדולה מהתוצאות במאני טיים ויותר מזה, בעיקר מהדרך.

מה זה "סביר להניח שלישי אם לא הפציעה של רביב"?
אם לא הפציעות של רוט-רנדל-אופייבו לאורך העונה חיפה לא רק מבטיחה את המקום השלישי כבר איפשהו בפברואר, אלא אולי גם נאבקת על מקומות 1-2 (להזכירך איך הם פתחו את העונה עד מכת הפציעות).

להחיל תנאים מסוימים רק על הקבוצה שלך זה לא הגיוני. הפועל סבלה מפציעות הרבה פחות מחיפה העונה וזו לא הסיבה שהם סיימו מעלינו, הם פשוט היו הרבה יותר טובים בסיבוב השלישי והם קבוצה יותר טובה באופן כללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב להבין מה זה הקשקוש הזה "בכל מקרה לא היינו פייבוריטים לקחת תואר". ברור שלא היינו פייבוריטים, אף קבוצה שלקחה תואר ממכבי לא הייתה פייבוריטית, חוץ מב-1993, אפילו לא ב-2008 (אגב, לאלה שמציינים את ההגעה של מכבי לפיינל פור כהוכחה לכך שאי אפשר לקחת תואר, זאת לא אינדיקציה לכלום. ב-2008 הם הגיעו לגמר. ואפשר לחשוב מה ההבדל הגדול בין אם הם מגיעים לחצי גמר היורוליג או לרבע הגמר). אבל כל הקבוצות שלקחו תואר הצליחו להביא את עצמן למצב שהן יכולות להתמודד פחות או יותר כשווים מול מכבי ולגנוב תואר, ועשו את זה. הפועל עם רביב וקרלון (ושני ישראלים טובים לידם כמו מתן ויונתן) הייתה יכולה להביא את עצמה למצב לא פחות טוב מכל הקבוצות האלה. כשרואים את מכבי, מגדל וחיפה מתקשות מול גליל, חולון ונס ציונה איך אפשר שלא לבכות על ההזדמנות המפוספסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 00:56 
נו בחייאת. חיפה וחולון שזכו היו קבוצות עם תקציבי ענק שהפועל אפילו לא קרובים אליהם.
גליל זה היוצא מן הכלל והיא גם לא באמת הייתה ברמה של מכבי (נדמה לי שאפילו לא סיימה את הליגה הסדירה בשלושת המקומות הראשונים).
חולון שזכתה בגביע בכלל נהנתה מהעבודה של בני השרון, עוד קבוצה עם תקציב גבוה שלא הצליחה להביא תואר.
לגבי ארז, למעט השנתיים האחרונות בכל השנים שהוא מאמן לא היה פיינל פור מה שמוציא מכלל אפשרות את האופציה לאליפות. בקיצור, זה לא מדד לכלום.

ופז אתה צודק. לא התכוונתי שתקף אותנו מזל רע בצורה יוצאת דופן אלא סתם ציינתי עובדה שולית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 01:39 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתייחס לתקציבים, אני מתייחס לנקודת זמן נתונה ומה היה הייתה נקודת הזינוק של כל קבוצה החל מאותו רגע. כי זה ה"יופי" בכדורסל פה, זה לא שאתה בונה קבוצה במכה אחת כמו בכדורגל, יש לך חצי שנה לבנות פאזל בזמן שמשחקים חצי בכאילו ואז עוד חודשיים שרואים מי הכי הצליח. במקרה שלנו זו פתיחת הליגה כשיש לנו מצד אחד את בראון ולימונד ומצד שני זרים שאפשר לשדרג בהמון. נקודת הזינוק שלנו באותו רגע הייתה לא פחות טובה משל אף קבוצה אחרת, וגם לא פחות טובה מאלה של הקבוצות האחרות שלקחו תארים. רק שארז כשל לנצל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
נו בחייאת. חיפה וחולון שזכו היו קבוצות עם תקציבי ענק שהפועל אפילו לא קרובים אליהם.
גליל זה היוצא מן הכלל והיא גם לא באמת הייתה ברמה של מכבי (נדמה לי שאפילו לא סיימה את הליגה הסדירה בשלושת המקומות הראשונים).
חולון שזכתה בגביע בכלל נהנתה מהעבודה של בני השרון, עוד קבוצה עם תקציב גבוה שלא הצליחה להביא תואר.
לגבי ארז, למעט השנתיים האחרונות בכל השנים שהוא מאמן לא היה פיינל פור מה שמוציא מכלל אפשרות את האופציה לאליפות. בקיצור, זה לא מדד לכלום.

ופז אתה צודק. לא התכוונתי שתקף אותנו מזל רע בצורה יוצאת דופן אלא סתם ציינתי עובדה שולית.

הוקיץ אתה צודק, אבל האמירה שאתה מפספס היא שבכל הקבוצות האלו ידעו לבצע לשלוח את הזרים הגרועים הביתה בזמן ולא נשארו איתם עד לפליאוף.
אני לא עכבר כדורסל ומבין די קטן אבל אני חושב שכולנו מסכימים שאם במקום הארפר והאסל (הבנתי ששניהם אפשרים מבחינת השכר) אז המצב שלנו היה הרבה יותר טוב.
וכן יכלנו לקרוא תיגר על כל קבוצה בליגה בכל פרק זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 09:13 
מהפכה כתב:
ב2003 2004 גמר הפליאוף היה נגד אחת הקבוצות הגדולות שהיו באירופה בכל הזמנים.
אבל בגדול לארז יש היסטוריה מרשימה של לחרבן את העונה במאני טיים

זו היתה אותה קבוצה שחטפה מאתנו 25 הפרש ו-5 הפרש בעונה הרגילה באוסישקין.

אלא שאנחנו הגענו לסדרה מולה בכושר מחפיר כרגיל ונראינו כמו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 09:21 
זאת הייתה אותה קבוצה זה נכון.אבל אחרי המשחק מול קובנה הקבוצה הזו שיחקה כדורסל אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 10:27 
באיזה שעה המשחק ביום שני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 11:29 
19.45

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 13:46 
שופטים למשחק ביום ב':

גילי כהן
תמונה

דוד רומנו
תמונה

עופר מנהיים
תמונה

על פניו שיבוץ סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 14:16 
העיקר שאין מועלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
יופי, נזכרו עכשיו... :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2014, 18:49 
למה לא שלחו את מועלם, רייניש וארז גוריון? כנראה גם באיגוד מבינים שזה גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2014, 07:42 
גמור או לא. עדיין, עלינו לבוא ולתת את הכל. כל מה שיש לנו, כדי לנסות ולחזור לחיים בסדרה הזו. בוקר טוב הפועל - היום מלחמת עולם
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2014, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
היום גמר גביע,לתת הכל על המגרש,ובעיקר לעצור את אילת מלחגוג עלינו. יש להפסיד סדרה ויש להפסיד סדרה.
הצלחנו לגרום לשלושה שחקנים של אילת להוביל את הפליאוף מבחינת מדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 509 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: