ערן כתב:
"עזוב רגע ניתוח לאחור"? סליחה, לא מקובל עלי. כל הסיפור עם סאשה - לא הוא עצמו אלא התפקיד שהוא היה אמור או צריך למלא - הוא אחת מהבעיות המקצועיות שחוזרות כל עונה בהפועל כבר המון שנים. ובכל קיץ יש מי שטוען בתוקף - בזמן אמת, כשמגיעה "עונת המלפפונים" - שצריך להביא לתפקיד הזה שחקן משמעותי. שאם צריך לרכז כסף על משהו - זה על השחקן המיועד הזה. אבל כל קיץ, כשאני ואחרים טוענים את זה (ויש כאלה שגם מגדילים לעשות וגם מאתרים שחקנים כאלה ומעלים את שמם פה או בצינורות אחרים), הם נתקלים בפורום בכל עדת ה"תנו צ'אנס" ו"יש לי תחושה טובה לגביו" ו"תפסיקו להיות פולנים/ממורמרים" ו"שום דבר לא טוב לכם". אז עכשיו פתאום אתה מבקש לדפדף הלאה, ולהתחיל מהנקודה שאליה הגענו. כאמור, חוכמה קטנה.
אני לא מבקש "לדפדף הלאה", אלא שלהבנתי נושא הדיון כרגע הוא לגבי ההמשך מכאן ולהבא.
מעבר לכך, בסך הכל לסשה הייתה עונה סבירה, והוא דווקא אחת מנקודות האור. אם הייתי צריך לדרג את הסיבות לכשלון המקצועי העונה, יש הרבה נקודות בעייתיות לפניו. השוער, הבלמים, גרזיצ'יץ', החולשה של שכטר, חוסר בקשר יצירתי נוסף ליד גילי (משהו שעבדורחימי היה אמור לתת ונתן במשחק ורבע), בעיית המגן השמאלי שסבלנו ממנה כל העונה ועוד. גם אם היית מביא שחקן קצת יותר איכותי מסשה, עדין היית תקוע עם אותן בעיות.