אדום נחמד כתב:
אמיר, איפה נכנסות הקללות לדון שימון ולרגב פנאן בסקאלה הזו?
רוב האנשים כולל 19 (ואני) מעוניינים לנצל את הזכות הדמוקרטית שלהם לחופש הקילול, וזה בכלל לא רלוונטי אם זה פסול או לא.
לנו יש את הצידוקים שלנו ואין צורך לחזור עליהם..
אז 19, הכפייה שלנו על אנשים לשנוע שואה ותתאבד כבר הופכת אותנו לחמאס של הספורט?
אני לא כופה על אף אחד להתנהג כמוני ולקלל, אני מקווה שגם אתה לא. אני גם לא מנסה לשכנע אף אחד בטיעון שבן זונה הוא אומר, אבל תתאבד לא, אז הוא צבוע. אני ואתה לא מבקשים מאף אחד לשנות את ההתנהגות שלו, ובנוסף שואה אני לא שר, כי זה מפריע להרבה אנשים. מסכים שלדרוש מאנשים לא לקלל, דומה למיצג אתמול, או לדרוש שלא יהיו אוטובוסים בשבת, לא רוצה? אל תאכל/תקלל/תיסע, אל תפריע למי שכן רוצה.
כולם צבועים, או בעלי סתירות פנימיות, תלוי איך אתה רוצה לקרוא לזה.
צם בכיפור ולא שומר שבת? צבוע
ממחזר בקבוקים, אבל סוללות זורק לפח ונוסע באוטו מזהם? צבוע
אני לא אוכל בשר ולא מחזיק בבית חלב וביצים, אבל אם מזדמן לי אני כן אוכל חלב וביצים? גם אני צבוע.
בוא נצא מנק' הנחה שלא כל המשפחות ומעגלי החברים של חברי המיצג אתמול הם טבעונים רדיקליים, למה הם לא הלכו לעל האש המשפחתי ושם זרקו פגרים של חתולים מול האחיינים או הילדים של החברים? כי זה יסכסךביניהם? גם הם צבועים.
העניין הוא שאנשים חיים בסדר גמור עם הסתירות הפנימיות שלהם, בעיקר כי להתעסק כל היום בכל פעולה שלך, זה קצת לא בריא, ועל כל אחד אפשר למצוא משהו.
אני רק לא מבין מה נותן לבן אדם את היוהרה לחשוב שהוא איזה ברומטר צביעות ושם מראה מול אנשים אחרים? אני "צבוע". אני חי עם זה יופי. כמו 99% מהאוכ'.