תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חתולים על האש
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:30 
19 כתב:
אני יודע שרק אתה ראית את האור ואת האמת ואתה פה בשביל לספר לכולנו, גם אם אנחנו אומרים לך שאנחנו לא רוצים לשמוע, ולא תעזוב אף אחד עד שכולנו נסכים איתך ונתאסלם.

איך לעזאזל הגעת לזה? במה שונה הדרך שבה אני מביע דעה מכל אחד אחר פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:30 
ציטוט:
אבל אחרים כן מנסים לשנות, וזו זכותם.

זו בהחלט זכותם, וכשאומרים להם "תודה, אבל לא תודה, לא מעניין אותי מה יש לכם להגיד", הם צריכים לשחרר. ואת זה, הם לרוב לא עושים. ואיזה מיצג פסיבי נחמד, מה דעתך על מנגל של פרות בהודו? בלי להכריח אף אחד לעשות כלום, כולה מיצג פסיבי.

ציטוט:
הם הניחו את הפגרים פשוטי העור לעיני כל, ואף קראו לילדים, חלקם צעירים מאוד להתבונן במחזה המזעזע"

זה לא פסיבי, זה להיות אדם שפל חסר מוסר, גם אם אתה אוכל קטניות כל היום. פחי אשפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
https://www.facebook.com/ronit.tzach/po ... 1329024757
Ronit Tzach כתב:
אירגון זכויות בעלי החיים מחה נגד חג המנגל הלאומי - בהנחת כמה פגרי חתולים ועכברים על מנגל סמלי בפארק הירקון.
שימו לב לסיקור האירוע ב'החדשות 2': "מחאה מזעזעת בפארק הירקון", "מחזה מחריד נגלה לעיני החוגגים", "ניסו להפריע לחוגגים הרבים שציינו בפארק את יום העצמאות באלפי מנגלים הפזורים על הדשא". "הם הניחו את הפגרים פשוטי העור לעיני כל, ואף קראו לילדים, חלקם צעירים מאוד להתבונן במחזה המזעזע". "13 מהם עוכבו על ידי השוטרים בחשד להתעללות בבעלי חיים, התעללות בחסרי ישע והפרת הסדר הציבורי".
פארק שלם מלא במאות טונות של בעלי חיים טבוחים, שמאות אלפי ישראלים על טפם וכל קרוביהם חוגגים עליהם בלי למצמץ - ודוקא כמה פגרי חתולים שמתו בנסיבות טבעיות (נאספו במרפאות וטרינריות) והובאו לשם בידי אנשים שלא יגעו לרעה בזבוב - הם המחזה המחריד ומזעזע, ההתעללות בבעלי חיים חסרי ישע וההפרעה "לחוגגים"? יש לכם את זה ביותר אבסורדי, מטורף וחסר מודעות עצמית?
הסטטוס הזה נכנס לפני חמש דקות לסטטוסים מצייצים, אז אפשר לצפות בקרוב מאד לאלפי תגובות כועסות של כל עמישראל.
https://www.facebook.com/lan2lan.Status ... 8179612176

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 06 מאי 2014, 19:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:36 
אוגוסטוס היל כתב:
לא יודע.. זו שאלה שיווקית. זה מה שנראה לי, אבל אני לא איזה מומחה גדול בתחום

קראתי עכשיו איזה חצי מאמר על ההבדלים בין ההשפעות אחרי חשיפה לחוויה חיובית כמו חיזוקים, וחווייה שלילית כמו גועל ורתיעה.
החווייה השלילית משיגה תוצאות טובות הרבה פחות, ומייצרת אנטגוניזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

קראתי עכשיו איזה חצי מאמר על ההבדלים בין ההשפעות אחרי חשיפה לחוויה חיובית כמו חיזוקים, וחווייה שלילית כמו גועל ורתיעה.

זה נכון מאוד אגב לגבי כלבים. בבני אדם אני מבין הרבה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:40 
אגב, אין לי בעייה אם מרססים גרפיטי, או אפילו שוברים חלונות של משחטות, או מסעדות או וואטאבר.

אבל לבוא לצרכן הקצה לתוך הפרצוף, ועוד לילדים שלו במטרה ברורה להגעיל אותו, זו שפלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
לפי התפיסה המקובלת והמאוששת מחקרית זה נכון גם לילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון כנראה לגבי כל היונקים (והוכח גם מדעית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 19:45 
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני מכיר את זה. לא בטוח שזה מקרה דומה. זה יותר מזכיר לי סוג של תהליך גמילה וזה שלב הפרידה מכל מיני מנגנוני הגנה. בשביל לעשות את זה צריך בומבה. שוב, דעתי הלא מקצועית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אגב, אין לי בעייה אם מרססים גרפיטי, או אפילו שוברים חלונות של משחטות, או מסעדות או וואטאבר.

אבל לבוא לצרכן הקצה לתוך הפרצוף, ועוד לילדים שלו במטרה ברורה להגעיל אותו, זו שפלות.

למה לשבור מסעדות ומשחטות זה בסדר? זה לא חוקי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

19 לא כתב בהודעה שלו מה חוקי ומה לא. הוא הביע את דעתו מה מבחינתו נחשב לחציית גבול. ככה הבנתי, ואם ירצה-יתקן אותי.

אני אגב, בהנחה שהבנתי כראוי את כוונתו, מסכים במאה אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 20:32 
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

לא אמרתי חוקי, אמרתי בסדר.
גם לעשן גראס לא חוקי, זה בסדר גמור בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 20:57 
דרך אגב, לדעתי כשתוקם חוות החופש ואנשים יוכלו לבקר ולראות פרות, כבשים ותרנגולות חופשיות, וילדים יוכלו לשחק עם עגלים ואפרוחים וחזרזירים, זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי לתנועת שחרור בעלי החיים מאשר פעולה כמו של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

לא אמרתי חוקי, אמרתי בסדר.
גם לעשן גראס לא חוקי, זה בסדר גמור בעיני.

מבין, אבל כשאתה מעשן גראס אתה לא פוגע באף אחד. כמנפצים מסעדות ומשחטות פוגעים בצורה אלימה בבעל המקום. אין לי בעיה שיפגינו 24 שעות מחוץ למסעדות בשר, אבל כשזה מגיע לכפייה אלימה זה גבול אדום.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 21:34 
19 כתב:

תג מחיר בראבק !!

בוא נגיד ככה, אני אבין מאוד אם בעל המשחטה\מסעדה\וואטאבר ידפוק לאותו פעיל חתיכת כאפה לפרצוף (אני לא תומך במה שאותו בעלים יעשה, אבל אני מאוד אבין). אני מכיר בעלים של מסעדה ששמו לו מדבקה (האלה ששמים על מכוניות,דבק חזק שכמעט בלתי אפשרי להוריד), היה צריך לעבוד שעה בשביל להוריד.

ד"א, מי בא איתי לשבור חלון של 'מרסס חרקים' ?
הרי מי הרשה לאנושות להחליט שבגלל נוחות מסוימת היא זכאית לרצוח ולעשות טרנספר למליוני ומיליארדי חרקים שרק באו לנוח בשקט במרחב הטבעי שלהם ?!
בושה וחרפה

נערך לאחרונה על ידי MANDALA בתאריך 06 מאי 2014, 22:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
חבל שלא פיצצו לזבל עופות האלה שם את הצורה.
פעם אחת ולתמיד צריך ללמד אותם לקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
מקסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
אנשים במדינה הזאת איבדו את זה מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 22:33 
אדם שמסוגל לעשות מעשה מחליא כדי לבטא את האג'נדה שלו-הוא בן אדם מעוות,קודם שיתקן את עצמו לפני שהוא בא לתקן אחרים.
המדינה הזאת מתחת לדגל היפה שלה,ולזיקוקי דינור היא מדינה אלימה שמאבדת את השפיות....שמים סוף לאלימות...

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 22:59 
לא הבנתי למה לטגן חתולים מחליא יותר מלטגן פרות? כי 19 אמר? כי לזה אנשים רגילים? איזה מין טיעון זה כשמנסים לדבר על מוסר?

האנלוגיסט הדגול, שלא מסוגל לבטא טיעון אחד רלוונטי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 23:07 
הנה עוד חמאסניק
אני לא אוכל לא זה ולא זה, לדעתי שניהם לא מוסריים.
אני את המוסר שלי שומר לעצמי ולא כופה אותו על אחרים, כמו כל מיני יורקים על נשים בבית שמש, שחושבים שללכת חשוף זה לא מוסרי.

אותו דבר אתם והם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 23:09 
19 כתב:
הנה עוד חמאסניק
אני לא אוכל לא זה ולא זה, לדעתי שניהם לא מוסריים.
אני את המוסר שלי שומר לעצמי ולא כופה אותו על אחרים, כמו כל מיני יורקים על נשים בבית שמש, שחושבים שללכת חשוף זה לא מוסרי.

אותו דבר אתם והם.

תודה על עוד אנלוגיה מטומטמת ולא רלוונטית. עוד מעט תגיד שקיצוניים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 23:12 
בכיף. שמחתי לעזור.
ההבדל היחיד ביניכם הוא שאתה חושב שאתה צודק בא', והוא חושב שהוא צודק בב'.

חמאס.

מה שטוב, זה שאתם כל כך עיוורי בזעם הקדוש והצודק שלכם, שלא שמתם לב שגם רוב הצמחונים (והטבעונים הנורמטיביים) מתעבים אותכם, יחד עם אוכלי הבשר.
עבודה מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2014, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:
חבל שלא פיצצו לזבל עופות האלה שם את הצורה.
פעם אחת ולתמיד צריך ללמד אותם לקח.

העופות כבר היו מתים. את ה"לקח" הלא ברור שלהם שלהם הם למדו אתמול. 685,000 תרנגולות יותר נכון, ביום אחד, אתמול.

יום עצמאות שמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
לא הבנתי למה לטגן חתולים מחליא יותר מלטגן פרות? כי 19 אמר? כי לזה אנשים רגילים? איזה מין טיעון זה כשמנסים לדבר על מוסר?

האנלוגיסט הדגול, שלא מסוגל לבטא טיעון אחד רלוונטי.

עכשיו גם בוולטון?!
אתה הולך על השילוש הקדוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 00:30 
19 כתב:
בכיף. שמחתי לעזור.
ההבדל היחיד ביניכם הוא שאתה חושב שאתה צודק בא', והוא חושב שהוא צודק בב'.

חמאס.

מה שטוב, זה שאתם כל כך עיוורי בזעם הקדוש והצודק שלכם, שלא שמתם לב שגם רוב הצמחונים (והטבעונים הנורמטיביים) מתעבים אותכם, יחד עם אוכלי הבשר.
עבודה מצויינת.

לצערי הרב אני צמחוני, כי אין לי את האנרגיות הדרושות להיות טבעוני (ומבחינתי ראוי שיהיו לי). אני עדיין יכול להעריך את האומץ והאמירה של האנשים שנעמדו מול צביעות ויודעים לנפץ אותה. סדר העדיפויות המוסרי שלי לא נקבע רק על פי מה שחברים שלי חושבים שמתאים באותו רגע, יש לי תפיסת מוסר טיפה יותר מורכבת מזה (מה עם איזו אנלוגיה לסגירת הויכוח? משהו שקשור לפוליטיקה עם ניחוח של חוכמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
לצערי הרב אני צמחוני, כי אין לי את האנרגיות הדרושות להיות טבעוני (ומבחינתי ראוי שיהיו לי). אני עדיין יכול להעריך את האומץ והאמירה של האנשים שנעמדו מול צביעות ויודעים לנפץ אותה. סדר העדיפויות המוסרי שלי לא נקבע רק על פי מה שחברים שלי חושבים שמתאים באותו רגע, יש לי תפיסת מוסר טיפה יותר מורכבת מזה.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 02:22 
סמל אישי של המשתמש
קראתי את האשכול ונשארתי עם כמה תהיות עיקריות, גם אם הן שוליות לנושא האשכול:
המרחב הציבורי הוא לא של כלל הציבור? למה למשפחה שרוצה "להשתלט" על חלקת פארק בשביל להדליק בה מנגל מותר לעשות זאת, אבל לאנשים שרוצים "להשתלט" על חלקת פארק בשביל למחות אסור לעשות זאת?
בכלל, למה זה שאנשים יוכלו ליישםמאת חופש הביטוי, כשזה לא מלווה בהטרדה, זה דבר שלילי?
ואיך לעזאזל המשטרה צריכה לחלץ מפגינים מקהל של "הורים זועמים", ובסוף המפגינים הם אלה שנעצרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 05:24 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
המרחב הציבורי הוא לא של כלל הציבור? למה למשפחה שרוצה "להשתלט" על חלקת פארק בשביל להדליק בה מנגל מותר לעשות זאת, אבל לאנשים שרוצים "להשתלט" על חלקת פארק בשביל למחות אסור לעשות זאת?
בכלל, למה זה שאנשים יוכלו ליישםמאת חופש הביטוי, כשזה לא מלווה בהטרדה, זה דבר שלילי?
ואיך לעזאזל המשטרה צריכה לחלץ מפגינים מקהל של "הורים זועמים", ובסוף המפגינים הם אלה שנעצרים?
הבלבול שלך נובע כולו מהנסיון שלך להתייחס לישראל כדמוקרטיה. פשוט תתעלם מכל מה שאתה יודע על דמוקרטיות, ואז לא תהיינה לך תהיות שכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 05:35 
החתול של שרדינגר כתב:

אם מישהו התלונן על התעללות בבעלי חיים, חובת המשטרה לברר האם באמת הפגרים נלקחו ממרפאות וטרינריות או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 176 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: