את האמת שהנושא מדעי המחשב הוא נושא שמאוד מעניין אותי, אני מאוד מבין במחשבים אבל יש לי אפס ידע בכל מה שקשור לתכנות מחשבים.. לא הייתי במגמה של זה ביסודי, אין לי שום רקע שקשור לזה, זאת הסיבה היחידה שמרתיעה אותי מאוד להכנס לתחום הזה, שלפי מה שידוע לי לפחות - כל מי שהלך לכיוון הזה היה בצבא באיזה מודיעין או ממר''מ או יחידה של חיל האוויר, אני בכלל הייתי לוחם בהנדסה מה לי ולשטויות האלה? וגם בתיכון אני זוכר שהייתה מגמת מחשבים שלמדו את כל השטויות של התכנות אני הייתי במנהל עסקים בכלל.
מישהו יודע אם יש בכלל קשר לרקע ?
עוד משהו שמרתיע אותי - מתמטיקה! יש לי ממוצע 90 ב-3 יח''ל, אני שונא, שונא, שונא מתמטיקה אין לי שמץ של מושג איך אני אצליח לשפר ל-5 יחידות, והבנתי שבשביל זה צריך לשפר ל-5 יחידות.. לא? (עוד פעם, אני מדבר על מדעי המחשב ולא שום דבר שקשור למהנדס)
- וגם אם זה לא כזה נורא וזה בסה''כ קורס של כמה חודשים ואפשרי מאוד לעבור אותו עם טיפה השקעה - עד כמה באמת משתמשים במתמטיקה בתכנות עצמו ובעבודה עצמה?
עוד שאלה בלי קשר - אפשר ללמוד באונברסיטה הפתוחה מדעי המחשב? זה באמת כזה נורא שם כמו שאנשים אומרים או שזה דווקא נחמד? (אני ספציפית בנאדם שיעדיף לראות שיעורים במחשב ואפילו לחרוש עליהם כמה פעמים כדי להבין טוב מאשר לנסוע עד לאוניברסיטה בשביל לראות את הבנאדם מול הפנים שלי)..
ואם אפשר בכללי - הסבר על התואר מדעי המחשב, במה אפשר בתכלס לעסוק בו, האם קשה למצוא עבודה, ואם אפשר ממש דוגמה ספציפית לעבודה יום - יומית שבנאדם שעבר הכשרה כזאת עובד בה אחרי הוצאת התואר..
קצת חפרתי, כן, שאלתי המון המון שאלות בתגובה אחת, תודה רבה על התמיכה והביקורת בתשובות, זה באמת באמת עוזר לי.